2018. június 2., szombat

Beszámoló a tajvani konferenciáról és bolygószintű helyzetjelentés


Fordította: Rácz Anita
A tajpeji Felemelkedés konferenciánk a budapesti konferencia energetikai folytatása volt. Napokkal a konferencia előtt a plejádi, szíriuszi, andromédai és arkturuszi Fény felhőhajók szó szerint ellepték Tajvant, hogy előkészítsék a konferencia energiáit:


Újabb hatalmas számú Rózsa Rendje csoportot aktiváltunk szerte a világból és óriási mennyiségű Fényt horgonyoztunk le a planetáris rácsba, amely sok embert mélyen áttranszformált.
Itt olvashatók a budapesti konferenciáról készült aránylag pontos átiratok:
A tajpeji konferenciáról pedig itt:
Eközben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. A még meglévő toplet plazma bombák átszövik a felszíni populációs elsődleges anomáliát és a Fényerők annak a protokollnak a kivitelezésén dolgoznak, amellyel megoldják ezt a zűrzavart anélkül, hogy e folyamat során elpusztítanák a bolygót. Jelenleg nem mondható el több ezzel kapcsolatban.
A január végi béta idővonal aktiválása óta a Fényerők teljes erővel azon dolgoznak, hogy napvilágra hozzák az irányított energiafegyverek létezését.
Isis Astara halála után csupán két nappal nyilvánosságra került, hogy a fekete nemesi családok/arkhón családok hogyan vesznek részt az irányított energiafegyverekkel történő zaklatásban:
Ugyanaz a forrás, az Ahuwahzeus blog, nagy precizitással és szinte 90%-os megbízhatósággal fedte fel a fekete nemesi/arkhón családok hálózatát. Ezért jó ötlet lenne biztonságosan elmenteni az információkat arról a blogról és újra közzétenni abban az esetben, ha az eredeti blogot letiltják.
A chimera csoport a karantén korlát tényleges irányítója, míg a fekete nemes/arkhón családok a felszíni lakosság tényleges irányítói. Vérvonalaik többsége az ókori Rómából ered.
A fekete nemesi családokról (aristocrazia nera) szóló leírás itt olvasható:
Ők irányítják a negatív katonaságot a Máltai Lovagrenden keresztül:
Ők irányítják a negatív rendőrséget és polarizálják a politikai pártokat a Kolumbusz Lovagjain keresztül:
Mi lenne, ha azt mondanám neked, hogy a bal szárny és a jobb szárny ugyanahhoz a madárhoz tartozik
Ők irányítják a társadalmi szerkezetet a jezsuitákon keresztül:
Ők irányítják az üzleti vállalkozásokat a maffiaklánokon keresztül:
A fő arkhón családok a Massimo (Maximus) család:
A Breakspear (Lancelotti) család:
Az Orsini (Ursus) család:
Az Aldobrandini/Brandolini család:
A Colonna (Columna) család:
A Borhia (Borja) család:
A Pallavicini (Palatinus) család:
A Torlonia család (a BIS - Nemzetközi Fizetések Bankja - irányítói):
A Theodoli (Theodosius) család (I. Tehodosius egy arkhón volt, aki i.sz. 391-ben elrendelte az Istennő misztériumok elpusztítását):
A Gaetani család (a "kapuőrök", Donald Trump irányítói a new yorki Öt Család maffiaklánján keresztül és a Mercer családon keresztül, ami egy fekete nemesi kereskedőcsalád):
Ezek a családok egy összekapcsolt hálózatot alkotnak, amely hatékonyan irányítja a bolygó felszínét, ahogy ez itt valamennyire pontosan le van írva:
A Fényerők annak a protokollnak a kivitelezésén dolgoznak, amellyel eltávolítják hatalomról az arkhón családokat és felszabadítják a bolygó felszínét. Az egyetlen dolog, ami itt elmondhatok, az az, hogy a plazmasíkon és az alacsonyabb éteri síkon ugyanolyan struktúrában léteznek az "uralkodók és hatalmasságok" és naponta zajlik ennek eltörlése.
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.