2018. június 21., csütörtök

Rózsa Rendje Bolygószintű Aktiválás

Fordította: Takács Anikó és Rácz Anita

Eljött az idő, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportok óriási számban aktiválásra kerüljenek e bolygó felszínén.
Mostantól, ezek a csoportok fogják kiegészíteni a bolygószintű Cintamani energiarácsot a Végső Áttörés energiáinak közvetítésében. Mindemellett örvény csomópontokként is fognak szolgálni a Lélekcsalád tagok találkozásának aktiválásában, amely majd lehetővé teszi a bolygó Lélekcsalád mandalájának spirituális aktiválását.

A bolygó Lélekcsalád mandalájának tagjai között létrejövő pozitív érzelmi kapcsolatok fel fogják gyorsítani a Végső Áttörés folyamatát.
Számos fizikai Rózsa Rendje csoport már megalakult és csatlakozhatsz hozzájuk. Több, mint 50 csoport már szerepel az alábbi listán:
Számos újabb csoport alakul napi szinten, és amennyiben van egy olyan fizikai csoportod, amely rendszeresen találkozik, és három, vagy annál több taggal rendelkezik, akkor kérheted a fent említett listán való megjelentetését, hogy a környékeden élő emberek csatlakozhassanak hozzátok. A listára való felvételt kérheted a sotrplanetarynetwork@gmail.com e-mail címen.

Nagyon egyszerűek az általános instrukciók a csoportod számára.
Először is, a Rózsa Rendje csoportod egy Istennő Templom:
Másodszor, végezzétek el az Istennő meditációt és az Istennő örvény meditációt. A meditációk instrukciói az alábbi bejegyzésben találhatók:
Harmadszor pedig elvégezhetitek a Szexuális gyógyító meditációt:
1. Lazítsd el a tested és figyeld a légzésed egy kis ideig.
2. Ahogy belélegzel, gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényt belépni a fizikai testedbe és az összes energiatestedbe, majd lélegezd ki ezt a fehér Fényt a környezetedbe.
3. Most gondolatban jeleníts meg egy rózsaszín rózsabimbót a szívcsakrádban. Ahogy kilélegzel, ez a rózsa elkezd kivirágozni. Végezd ezt néhány percig.
4. Most jeleníts meg gondolatban magad előtt egy vörös rózsát az intim területednél. Ahogy belélegzel, ez a rózsa elkezd kivirágozni. Végezd ezt néhány percig.
5. Ahogy belélegzel, a vörös rózsa szexuális energiája felemelkedik az energiacsatornáidban a szívcsakrádban lévő rózsaszín rózsához.
6. Ahogy kilélegzel, jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a rózsaszín rózsa szeretetteljes, gyógyító energiája leereszkedik az intim területednél lévő vörös rózsához, egy energiahurkot hozva létre. Ismételd ezt meg néhány percig.
Ha rendszeresen találkoztok és elvégzitek ezeket a meditációkat, a csoportod az Istennő energia erőteljes csatornájává fog válni és jelentősen fogja segíteni a planetáris Fényhálózat kiépítését.
Az Istennő Fényt akar és Fény lesz!
COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.