2018. június 2., szombat

Jézus és Mária Magdolna

Kedves Rózsák!
 
Cobra oldalán, egy 2012-es bejegyzésében, említ egy cikket, melyben arról van szó, hogy Jézusnak volt felesége. Ezt az Istennő egy fontos győzelmének hívja. <3

Ezt mesélte még korábban Jézusról és Mária Magdolnáról:

" Fentebb említésre került Krishna, ő ugyanaz a személy, de ismert még Sanandaként és Maitrejaként is. Az elmúlt 2000 évet Felemelkedett Mesterként „tölti”.
Jézus egyik feladata, hogy annyi Fényt vigyen a templomokba, amennyit csak lehetséges. A Feltétel Nélküli Szeretet tudatosságát hozza el az emberiség számára.
Egyiptomi Misztérium Iskolákban kapott képzést.



Lélektársa Mária Magdolna.
Mindketten beavatást kaptak az Istennő Misztériumokba és fejlett tanításokat osztottak meg együtt és egy bizonyos vérvonal született a házasságukból.
Sokszor halljuk Jézussal kapcsolatosan a „Krisztus tudat” kifejezést. Ez valójában a Kozmikus Szeretet visszatükröződésére utal saját belső lényünkben, ha már eljutottunk erre a szinte.
Valóban keresztre feszítették, majd felemelkedett és néhány nappal később megjelent a fizikai síkon a fénytestében.
Sokat utazott és járt India legészakibb részén Ladakhban és Kasmírban.


Az Esszénus csoport segítette itt a Földön mind Jézust és mind Mária Magdolnát. Ő is meditált és a tanítványai egy kiválasztott csoportjának is tanított egy bizonyos meditációs gyakorlatot.
A technikái hasonlóak voltak az akkoriban élt jógik technikájához.”

Most pedig íme a cikk angolul, amiben „feleséget” említenek. Egy kis papírusz darabkán írják kopt nyelven ( a kopt nyelv az egyiptomi nyelv legkésőbbi fejlődési fázisa):


Itt pedig magyarul olvasható:


A Keresztény elmeprogramozás eredményeként, I. Konsztantinusz Császár intézkedése nyomán, mellyel a Misztérium Iskolákat és tanításaikat akarták az arkhónok eltüntetni, megjelent egy olyan kép Jézusról, miszerint ő a Messiás, a Megváltó és egyedül élt. Aki őt akarja követni az szintén nőtlenséget (cölibátus) fogad. Sőt nők nem is lehetnek papok, és nem hirdethetik az ő nagyságát. Mária Magdolna el lett választva tőle, történelem meghamisítva.
És eljutottunk oda megint, hogy a Szexuális energiánk milyen fontos, erről itt olvashatsz:


A szexuális energia célja a női és férfi polaritások az Egybe való egyesülése. Ez a halhatatlanság és a Felemelkedés kulcsa.
A szexuális egyesülés, a Felemelkedési folyamat részeként, a nagyobb Istennői misztériumok részét képezi.”


Az arkhónok elsődleges célja az volt, hogy minket, emberiséget, ne engedjenek felemelkedni és ehhez nagyon sok hazugságra és elnyomásra volt szükség. Ez a tervük nem fog sikerülni, mivel az Istennői jelenlét egyre csak erősödik. Egyre több Rózsa Rendje csoport alakul és a Cobra és lélektársa, Isis Astara által megosztott tudást hasznosítják, hogy az Istennő ereje és pompája teljes legyen.

Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.