2018. december 13., csütörtök

Beszámoló a brazíliai Felemelkedés Konferenciáról és helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/12/brazil-ascension-conference-report-and.html
Fordította: Rácz Anita

A sao paoloi Felemelkedés konferencia teli volt monumentális változásokkal a bolygó számára.
Nem véletlen, hogy csupán néhány órával a konferencia kezdete előtt a szentségtelen négyes vezetőjét, id. George Busht megölték:
Azonnal meg lett hirdetve egy tömegmeditáció annak érdekében, hogy a Fényerők elfogják és megakadályozzák, hogy egy új klónozott testben újra inkarnálódjon:
A meditáció és a Fényerők művelete sikeres volt, a Fényerők elfogták és a Galaktikus Központi Napba kísérték, ahol jelenleg a lélek esszenciáira esik szét és ezen a folyamaton megy keresztül.
Magának a konferenciának az energiája fantasztikus volt, mintegy 400 ember alkotott egy hatalmas Fény rezonanciamezőt.
A konferencia második napján óriási áttörés történt. Sikerült úgy lehorgonyoznunk az Istennői energiát, mint még soha ezelőtt:

A konferencián több mint 100 ember fejezte ki elköteleződését aziránt, hogy fizikai Rózsa Rendje csoportokat hoznak létre ott, ahol élnek.
A fizikai Rózsa Rendje csoportok létrehozásához itt találhatnak instrukciókat:
Miután létrehozták a csoportot, küldhetnek egy e-mailt, hogy a csoportjuk megjelenjen a Rózsa Rendje weboldalon és azok, akik a közelükben élnek, megtalálják őket és csatlakozhassanak:
Sokan készítettek jegyzetet a konferencián. Ezek a jegyzetek itt találhatók:
A konferenciánknak óriási energetikai hatása volt:
És egy bizonyos manifesztációs ciklust indított be, amiről később fog szó esni.
A konferencia hétvégéje alatt fontos pozitív változások történtek a színfalak mögött és a csapatom elég sok tagja kapott pénzfelajánlást és együttműködési ajánlatot az illuminátus hálózattól. Mondanom sem kell, ezeket az ajánlatokat határozottan elutasították. Viszont ez is azt mutatja, hogy id. George Bush távozása után a sötét erők egyre gyengébbnek érzik magukat és ezek az ajánlatok az első jelei annak, hogy meg fogják adni magukat.
Ezenkívül a konferenciát követő napon eltávolítottak egy hatalmas fém Maman pókszobrot egy sao paoloi parkból, épp amikor a Rózsa Rendje csoport ott meditált. A szobrot 1996-ban tették oda és e hét hétfőn végre eltávolították.
Ez a hét sok változást hoz. Az Istennő Örvény aktivációk óta - melyek november 9 és 11 között zajlottak a színfalak mögött Párizsban - a franciaországi Sárga Mellényes felszabadító mozgalom felgyorsult:
Annak érdekében, hogy megakadályozzuk, hogy a negatív oldal beszivárgói eltérítsék a mozgalmat és hogy biztosítsunk egy békés átmenetet, szombatra békemeditációt hirdettünk Párizsért:
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.