2018. december 3., hétfő

Rövid Helyzetjelentés


Fordította: Takács Anikó


A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Számos rendkívül pozitív akció zajlik a színfalak mögött, de ezek egyike sem fedhető fel a nyilvánosság előtt, mivel teljeskörű rádió csendre van szükség a Fényerők folyamatban levő műveleteivel kapcsolatban. Annyit azért hadd mondjak el, amikor mindezek majd eredménnyel járnak, azt mindenki meg fogja tapasztalni.
Másrészről, a cabal egyre inkább kezdi felismerni a vesztét, és nem viseli jól a vereséget. Legutóbb Irányított Energiafegyverek felhasználásával égettek el embereket élve Kaliforniában:
Ennek a tömeggyilkosságnak az okkult célja az volt, hogy tűzáldozatot teremtsenek egy negatív anomália örvény létrehozásához, amely segítségével még több kozmikus elsődleges anomáliát vonzanak a Földhöz, hogy folytatni tudják ellenőrzésüket a bolygó felett.
Az igazság az, hogy már csak egy nagyon kis mértékű elsődleges anomália maradt a bolygónkon kívül, és így a sötét erők egyre nehezebben tudják újratölteni a rendellenes plazma és negatív entitás forrásaikat, amelyek Seth alagútjain keresztül érkeznek a Föld bolygóra. Óriási információs háború zajlik a planétát körülvevő plazma és az anomália státuszával kapcsolatosan, így nagyon nehéz megbízható információhoz jutni. Úgy tűnik, a fennmaradó anomália java a Taurus molekuláris felhőből érkezik a Földre:
(Magyarul néhány információ a Taurus felhőről: http://vcse.hu/tag/taurus-molekularis-felho/ - a szerk.)
Az Extragalaktikus Fényerők most gyors ütemben tisztítják ki az összes fennmaradó anomáliát Galaxisunkból. A legtöbb extragalaktikus segítség a Virgo Szuperhalmazból érkezik:
Főként a Messier 87 (M87) galaxisból, amely egyre közvetlenebb módon vesz részt bolygónk felszabadításában, valamint a sötétség utolsó maradványainak, az univerzumunkból való eltávolításában: 
(Magyarul: https://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_87 - a szerk.) 
Mindezt összefoglalva, radikális változások történnek az univerzumunkban, és mihelyt e változások elérik a Földet, hatalmas lesz az átalakulás.
Először is, a csökkent szoláris aktivitás nagyon gyorsan egy új mini jégkorszakhoz fog vezetni. Ez pár hónapon belül bekövetkezhet:
Szerencsére létezik egy nagyobb Galaktikus ciklus, amely felülírhatja a Nap mini jégkorszak ciklusát, mielőtt az megtörténne, és visszafordíthatja azt az áramlatot, de elkerülhetetlenül ahhoz fog ez vezetni, amit néhányan Nap Villanásnak hívnak, és ez tulajdonképpen egy Galaktikus Szuperhullám, amely az Eseményhez vezet:
Addig is tanulmányozhatjátok a Fényerők terveit:
A Fény Győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.