2019. március 26., kedd

Érintés által megnyílni

Fordította: Takács Anikó és Czékus Viki

Ez a cikk, ami most fordításra került, szorosan kapcsolódik másik kettőhöz, mely az Alapelvek a Rózsa Rendje számára címmel jelent meg még tavaly. Aki esetleg nem olvasta, azok számára itt elérhetőek:

1. http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/09/alapelvek-rozsa-rendje-csoportok-szamara.html

2. http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/09/alapelvek-rozsa-rendje-csoportok.html

De előtte Cobra 2018. július 9-i bejegyzéséből idéznék. 
Részlet a Szentséges Egyesülés című társadalmi dinamikájú cikkből:

"Később az Atlantisz utáni időszakban a király és a főpapnő közötti Szentséges Egyesülés a harmónia rezonanciahullámait teremtette az egész királyság számára, melynek a király az uralkodója volt. 

Az Istennő főpapnői a férfiak háborús traumáit is képesek voltak meggyógyítani. Vagy a nőket is meg tudták gyógyítani." 

Szentséges Egyesülés cikk itt:

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/07/szentseges-egyesules.html

Most pedig akkor jöjjön a cikk és képzeld el, hogy a Női Szentélyben vagy...<3



Eredeti angolul itt:

https://awakeningwomen.com/touching-the-body-open/

Írta: Chameli Ardagh


Ahogyan azt sokan tudjátok, akik voltak már Női Szentélyben, az egyik alap gyakorlat nálunk a tiszteletteljes érintés. A női érintés fontos, mert van egy vonzó minősége. Nem durva, hanem hívogató és kellemes, elolvasztja az érzéketlenséget és a "lefagyott" helyeket a testünkben, ezáltal egyre többet és többet érzékelhetünk és tapasztalhatunk az Életből. Megtapasztalhatjuk általa a szeretetet és szerelmet. Adhatunk és kaphatunk szeretetet a testünkön keresztül.

Minél nyitottabbak vagyunk női részünk ébredésére utazásunk során, annál jobban kell táplálnunk a testet, az idegrendszert. Ezen a módon kifejlesztjük magunkban azt az óriási képességet, hogy a nagyobb energiaáramlásokat keresztül tudjuk engedni a testünkön.



Például, a megnyílás és az érzelmek fogadása az én tapasztalatom szerint nem azt jelenti, hogy egyre kevesebb érzelem van jelen. Gyakran érzek mély fájdalmat, bánatot, félelmet, ami keresztüláramlik a testemen. De a kitartó gyakorlás által elértem azt a képességet, hogy át tudom magamon engedni, és így nem marad meg egy helyen, nem rögzül annyira többé.



Eme kreatív kitárulkozás részeként élni, melyet úgy hívunk élet a Föld Bolygón, élet a Föld Bolygóval vagy élet a Föld Bolygóval egyesülve, megkívánja, hogy nyitottak maradjunk a nagyon erős érzésekre.
A világban félelem van. Szomorúság van a világban. Megengedhetjük magunknak, hogy ezt érezzük?

A női érintés által a test lassan lassan megnyílik és megenyhül. Minden érzéketlen és hideg terület a testünk elérhetetlen sarkaiban újból életre kel a gyengéd tudatosságban. Ismerd az érintés erejét, még akkor is, ha ezt nem gyakoroljátok együtt más nőkkel.



A tested megnyílik az érintés által, mely csak a lágy, gyengéd és szeretetteljes tudatosságban történhet meg. A legszebb módja annak, hogy jelen légy a testedben és behozd a tudatosságod a testedbe, az az érintésen keresztül történhet meg. Ahhoz, hogy teljesen jelen legyél a testedben, teljesen ébernek és felébredettnek kell lenned ezzel kapcsolatban.


Akár most is ráteheted gyengéden a kezedet a szívedre.

Lélegezz be...

Lélegezz ki....

Szeretetben...

Chameli

A képen: Chameli Ardagh - Női Megtestesülést Gyakorló és Segítő és a Női Szentély Alapítója 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.