2019. március 18., hétfő

Márciusi napéjegyenlőség meditáció március 20-án


A cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról származik. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 Eredeti bejegyzés itt:

http://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/03/marciusi-napejegyenloseg-meditacio.html
A márciusi napéjegyenlőség az északi féltekén a tavaszi, a déli féltekén az őszi napéjegyenlőséget jelenti.

Az Istennői energia pillanatát is jelenti, valamint a nappal és éjszaka közötti egyensúly időszakát. Földanya egyensúlyban van a nyár és a tél között. Az éjszaka és a nappal harmóniában van.

Az északi féltekén a ciklus Fény része, míg a déli féltekén a ciklus sötétség része manifesztálódik. Tehát a két félteke tükrözi egymást. Amikor felismerjük ezt a szépséges szimmetriát és hagyjuk magunknak ezt megérezni, megérthetjük a létezés teljességének egészét: azt az igazságot, hogy EGYek vagyunk.

Számunkra, akik az északi féltekén élünk és a tavaszi napéjegyenlőséget ünnepeljük, most már több órányi napfény terelgeti a lelkünket, hogy továbblépjen és megtegye a szükséges változtatásokat. A megújulás, az újjászületés és a feltámadás időszaka ez. Ez az átmeneti időszak lehetővé teszi a lelkünknek, hogy elengedje a régit és elültesse az eljövendő élet új magvait. Az Istennő kiterjed most az egész Földön és új életet hoz és Isten a zöldellő mezőkön sétál és a sarjadzó új életben gyönyörködik.

Számunkra, akik a déli féltekén élünk és az őszi napéjegyenlőséget ünnepeljük, fontos, hogy köszönetüket fejezzük ki Földanyának az ajándékaiért. Ünnepeljétek meg a termést, amit betakarítottatok. Örömmel és hálával tekintsetek vissza erre az elmúlt évre és fejezzétek ki tiszteleteteket annak és engedjétek el mindazt, ami már nem szolgál benneteket. Nézzétek meg az életeteket is, összpontosítsatok és hozzátok magatokat egyensúlyba, hogy készen állhassatok a jövőre.

Ahogy azt Untwine is megírta:
"Van egy lépés a ciklusban, ami különösen fontos az Istennői energia számára: a napfelkelte, a tavaszi napéjegyenlőség. Az Istennő az, aki új életet ad mindenféle lehetséges módon.

Az etimológia és a fonetika elég sok támpontot hagyott ránk ezzel kapcsolatban. Ez a húsvét időszaka, ami Ishtar Istennő (angolul a húsvét: Easter - Ishtar.) A nap keleten kel, a keleti csillaggal/Ishtarral: a Vénusz az első csillag, ami legelőször keleten felkel reggel. Ezért hívják keleti csillagnak, de Lucifernek is nevezték (a szó eredetileg a Vénuszra utal), ami latinul szó szerint Fényhozót jelent, mivel Vénusz Istennő új életet hoz, mint ahogy a Vénusz bolygó reggelente elhozza a Fényt. A 'reggel' szó (angolul: morning) a germán morgen szóból ered, ami egy másik Istennőnek a neve: Morgan LeFay-nek. Etimológiailag a Morgan szó jelentése: a tengerből született, az új élet vize születik, épp úgy, mint ahogy az Ishtar/Vénusz görög megfelelője Aphrodité, aminek szó szerinti jelentése ugyancsak 'a tengerből született'."
http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/03/spring-equinox-easter-ishtar-return-of.html

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.htmlKérjük, örömmel és hálával használjátok fel ezt a márciusi napéjegyenlőséget arra, hogy kifejezzétek tiszteleteteket a Nap, Földanya, a Hold és a csillagok, a felsőbb énjeink/vezetőink, az angyalok és arkangyalok, a Galaktikus Központi Nap, a Csillagcsaládjaink, a Felemelkedett Mesterek és a Föld belsejében lévő agarthai hálózat felé és hogy megünnepeljétek ezt a belépést az ültetés/betakarítás időszakába.

Ez a közelgő napéjegyenlőség épp egy napon lesz a szuper teliholddal, ami az év utolsó szuperholdja lesz.

https://www.almanac.com/content/full-moon-march

A napéjegyenlőség és a szuper telihold kombinációja még jobban fel fogja erősíteni az Istennői energiát és segíteni fog a bolygó felszínén még meglévő elsődleges anomália feloszlatásában.Ezért ki fogjuk használni ezt a lehetőséget arra, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez és tápláljuk a szeretet, az együttérzés és gyengédség minőségeit, hogy stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk azt a kegyetlenséget, amely oly elterjedt a bolygó felszínén, oly módon, hogy elvégezzük az Istennő Meditációt pontban a márciusi napéjegyenlőség időpontjában, március 20-án 22:58-kor.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/az-istenno-ereje.html

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1012156412313262/

A meditáció vezetett változata magyarul:

Az Istennő Meditáció instrukciói itt találhatók. A meditáció javasolt időtartama 15 perc.

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.

4. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

5. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

6. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

7. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

8. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

Ha vezettetést érzel, vizualizálhatod a Kozmikus Központi Napból kiáradó Fényoszlopot, mielőtt a Galaktikus Központi Napból kiáradó Fényoszlopot vizualizálod.
Az Istennő győzelme!

-----------------------------------------------------------------------


Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)
Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:
Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.