2019. március 27., szerda

Cobra: Egy új bolygó helyzete frissítés (2014.szept.16.)

Eredeti bejegyzés itt, hálás köszönet Sandalnak a fordításért! :) :

http://www.fenyorveny.hu/2014/09/cobra-egy-uj-bolygo-helyzete-frissites.html

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik, a Chimerát sikerült eltávolítani az európai helyszínekről is. 

Továbbra is Long Island a fő erődjük, mivel szükségük van a közelben található részecskegyorsítóra (RHIC), hogy fenntartsák az exotikus kvark fegyver gépeiket. 


Játszanak a strange és a top kvarkokkal miközben rendkívül veszélyesek, közben meg ez a hír szivárgott be a főáramú médiába: 


A Fény erői soha nem engedélyeznének ilyesmit, hogy megtörténjen. 


A Chimera csoport összekötötte a skalár plazma érzékelőit a strangelet bombákkal és a top kvark kondenzátummal, ami "elsülne", ha jelentős UFO tevékenységet érzékelne akárhol a bolygó felszínéhez közel. 

A strangelet bomba robbanás magyarázata a következő fényképen:



A strangelet növekedése elméletileg addig nő, amíg az egész bolygót el nem nyeli, de gyakorlatilag a Fény erői jóval korábban megállíthatják a reakciót.

 A skalár UFO észlelő hálózat lefedi az egész bolygó felszínét, és Long Island az energiaellátása:

http://www.bibliotecapleyades.net/haarp/esp_HAARP_10.htm#HAARP%20on%20Long%20Island!

Ez az igazi oka annak, hogy a pozitív földönkívüliek miért nem avatkoztak be közvetlenül, és nem is fogják megtenni, amíg  a veszély teljesen el nem hárul.

A Chimera felügyeli a Moondust (HoldPor - szerk.Sandal) projektet, ami egy különleges műveleti csapatot hozott létre, amelynek feladata eltávolítani minden földönkívüli bizonyítékot bolygó szerte bárhonnan. 



Eltüntetik az összes valódi UFO fotót és sok hamis fotót keringetnek a CIA csatornáin keresztül az alternatív médiában.

Így a Föld karantén fennmarad, amíg a Chimerát el nem távolítják a bolygóról. 

Addig is, meg kell elégednünk töredék részletekkel: 

http://www.collective-evolution.com/2014/06/20/5-reasons-why-everybody-knows-we-are-not-alone-in-the-universe/  

Továbbá, a Pozitív Katonaság nem tud tenni addig, amíg ezek a veszélyek el nem hárultak. Az emberek túlságosan el vannak foglalva a Caballal és hajlamosak elfelejteni, hogy igazi akadály a katonai-ipari komplexum, a szakadár civilizáció, és végül a Chimera, és azt sugallják, hogy ezeket a csoportokat jobban ismertessék az alternatív médiában. Ahogy közeledünk, könnyítjük a folyamatot az Esemény felé. David Wilcock pontosan összefoglalta a szakadár civilizációt a lakosság többségének:

Ahogy közeledünk a végső áttöréshez, a Galaktikus Központi Nap egyre aktívabb:

Eközben, a jezsuiták, folytatják a világvallás tervét: 


Koncentráltan támadják a Romanov Fehér Nemesi családot is. Fulford szerint, a gnosztikus Illuminátusok fő szóvivője, aki Romamov leszármazottnak vallja magát, elmegyógyintézetbe került múlt héten. Ezután hétfőn, a Romanov dinasztia legidősebb meghalt Toszkánában: 


Jezsuita ügynökök terve, hogy megpróbálják a BRICS szövetség terveit elferdíteni, hogy eltöröljék az olajdollár fennhatóságát a katonai-ipari komplexumból,  mivel egy globális valuta visszaállítását tervezik a jezsuiták, hogy megtartsák világuralmukat.
Tudnotok kell, hogy a jezsuiták a 16.században beszivárogtak Kínában, és ezért hatalmas hálózattal rendelkeznek. Függetlenül attól, hogy a Sárkányok és a Keleti Szövetség teljes mértékben tudatában vannak a jezsuita manipulációknak, NEM engedik, hogy visszaéljenek a pozitív terveikkel.

Tehát van előrelépés az olajdollárt bukását illetően, mivel ez az egyetlen tartalék valuta: 


Vannak tektonikus geopolitikai változások, amik Európában történnek, válaszképpen a Galaktikus Központi Nap aktivitására. 

Katalónia próbál kitörni a jezsuita/SMOM vezérelt spanyol monarchiából, ahol most is közel 2 millió ember tiltakozott Barcelonában: 


Ugyanakkor, Skócia arra készül, hogy megszabaduljon a Rothschild irányítás alól csütörtökön:  


A Fény győzelme közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.