2020. február 4., kedd

Gyógyító Istennő Pecsét


Fordította: Réder Ágnes

Eredeti bejegyzés itt: 


Írta: Maria Nesa - The Golden Age Goddess blog



Kedves Mindenki!

Sétáltam a Földön a minap, és azt a vezettetést kaptam, hogy aktiváljam a földet, a talajt azzal a Gyógyító Pecséttel, amit már Hosszú, Hosszú ideje hozok magammal sok-sok Élet óta és aktiváltam már a földet ezzel a Tiszta, Gyógyító Fénnyel és Szeretettel, a Tiszta Forrás és Magas Szív Aktivációival együtt az Öröm, a Bőség, a Jó Egészség, a Szeretet, a Béke, a Kegyelem Legmagasabb Megtestesülésével és Minden Jóval!

A Mennyek Áldásaként a Legmagasabb Idővonal Aktiválódott mindenki számára és átölel mindenkit a Bolygón. Tartom e Magas Szív Szándékot és Szeretetet Küldök mindenkinek.

Kértem az Univerzum Támogatását és Gyógyítását mindenki számára e Bolygón és hogy Öleljen át minket A Tiszta Fénnyel és Szeretettel. Hosszú utat tettünk meg és annyira Megérdemeljük a Legjobbat az Életben, mindent, ami számunkra a Legnagyobb Jó.

Ha Istennő Körben vagy, nyugodtan használd ezt a Pecsétet: rajzold a földre, a körülötted lévő parkokban, vászonra, papírra a saját színeiddel és Fény Kódjaiddal, bárhova, ahova szeretnéd, pálcával vagy bottal, festékkel vagy ceruzával, amit megáldasz a Szíved Fényével. Rajzolhatod az ujjaddal vagy a kezeddel, mind a négy irányba a levegőbe, magad felett vagy alatt, majd forgasd meg az óramutató járásával megegyezően és Aktiváld a Legmagasabb Gyógyító Szándékod önmagadért, a családodért, a barátaidért, a kollégáidért, a városodért, országodért, az egész Bolygóért, a Naprendszerért stb.

Légy egy Merlini Főpap vagy Főpapnő, légy egy Istennő, légy egy Melkizedek, bárki, aki lenni szeretnél és Testesítsd meg az Én Vagyok Jelenléted, Légy Önmagad a Legnagyobb Erődben. A Fény Mesterei vagytok, egyenesen a Mennyből/Forrásból, kik a Bolygón Járnak.
Így legyen.

Szentséges Szolgálattal és a Legtisztább Szeretettel és Fénnyel mindenkinek.

Maria Nesa


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.