2020. február 27., csütörtök

Végidő őrület ~ frissítés

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-update.html

Fordította: MCCS

A koronavírus pánikkal elérték, hogy a lakosság nagy része félelemben éljen, Kína nagy része pedig karanténban.

Mivel olyan sok embert zártak karanténba, a Fényerőknek lehetősége nyílt teljesen megtisztítani az összes plazma chiméra pókot és minden egyéb chiméra entitást a nem-fizikai síkokról. A Fényerők jelenleg teljes erővel távolítanak el minden megmaradt plazma arkhón, drakonida, reptilián és minden egyéb entitást. Amikor a kínai lakosság ilyen nagy része tartózkodik otthon, az nemcsak a koronavírus terjedését akadályozza, hanem a plazma entitások terjedését is, amiket Kínában mostanra hatékonyan kiéheztettek és ez planetáris léptékben az entitások eltávolításának láncreakciójához vezet, eddig nem tapasztalt mértékben.

A koronavírus terjedése szigmoid (logisztikai) görbét mutat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Logistic_function 


https://en.wikipedia.org/wiki/Sigmoid_function



https://www.dumblittleman.com/lesson-of-sigmoid-curve/


és már kezd megszűnni. 

Megj.: Szigmoid forma: matematikai kifejezés - egy S-betűs görbülethez hasonló forma.
Ezt a szigmoid vagy logisztikai grafikont az élet sok területén használják: biológiában, biomatematikában, kémiában, valószínűsítéseknél, földtudományban, statisztikáknál, szociológiában minimum, maximum és középértékek megadáshoz.

Zhong Nanshan kínai szakértő szerinte a kitörés csúcsa február közepére, végére várható, és áprilisban a fertőzés vége:

https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3875222

Hasonlóan zajlik le a folyamat a JP Morgan előrejelzési modellje szerint is, a fertőzés tetőpontja néhány héten belül várható:




A koronavírus fertőzés kezelésének egyik hatékony eszköze a C-vitamin:

https://www.naturalblaze.com/2020/01/scared-to-death-by-the-chinese-coronavirus.html

És sok tiszta, friss levegő:

https://www.theepochtimes.com/studies-suggest-link-between-high-pollution-levels-in-china-and-coronavirus_3237348.html

A vírus eltávolítása érdekében a Plejádiak új protokollt fejlesztettek ki, mely segíthet a fertőzött területek lakosságának, különösen a kínai Hupej tartományban, de máshol is a bolygón.

Ha tudomásod van róla, úgy érzed, vagy attól félsz, hogy elkaptad a koronavírust, vagy szeretnéd fertőtleníteni a környezeted, elismételheted magadban háromszor.

"RCV Csillagpor Parancs"

A Plejádiak ekkor a fejlett technológiájukkal segítenek eltávolítani a vírust. Ezt az új protokollt most fejlesztik, korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzéseket kérnek. Örülnének, ha mindazok, akik használják ezt a protokollt, beszámolnának a hatásairól itt a blogomon, e cikk után a kommentek között. Kérek mindenkit, hogy vegye figyelembe: ez a protokoll NEM helyettesíti az orvosi ellátást.

A tömegmeditációnk szintén segíthet a helyzeten, ezt négy óránként lehet elvégezni, mindenkit bátorítok a részvételre:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Magyarul itt: 

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/orszagos-jarvany-kitorese-tortent.html

A bolygó nagy részén a koronavírus fertőzést egy kellemetlen influenzához lehet hasonlítani, a koronavírus halálozási rátája világszerte - Hupej tartományon kívül - 0,6%, míg egy általános influenza halálozási rátája világszerte 0,1%.

Hupejben, a kitörés epicentrumában, a halálozási ráta még mindig 3% körül van, leginkább azért, mert a betegek sokszor nem kaptak megfelelő orvosi ellátást, mivel egyszerűen nincs elég kórház és orvosi személyzet.

Ettől függetlenül nem olyan rossz a helyzet Vuhanban, mint ahogy azt a média szeretné bemutatni. Íme egy beszámoló az egyik forrásomtól Vuhanról február 6-án:


 „Helyzetjelentés Vuhanból, február 6.:

1. az élelem és a napi szükségletek ellátása nagyon hatékony. Nincsen erőszak, veszekedést az élelmiszerért.

2. A legtöbb ember folyamatosan otthon tartózkodik, mintegy karanténban tartva saját magát, hogy ne kapja el a fertőzést. A közlekedés nagy része leállt. Néhány különleges autónak és futárnak megengedik, hogy közlekedjenek az utakon.

3. A kínai kormány az egész országban február 9-ig meghosszabbította a Kínai Újévi Ünnepeket. Néhány komolyan fertőződött városban még tovább.

4. Néhány fénymunkás barátja, rokona vagy szomszédja, akik ugyanabban a közösségben élnek, megfertőződtek. Érdekes, hogy eddig egy fénymunkásról sem derült ki, hogy elkapta volna a fertőzést.

5. Mivel az új, megerősített esetek száma hullámzó, a kórházaknak nincs megfelelő befogadóképessége az új esetek karanténba zárására, így a kínai kormány hoteleket és sok új építésű „kényelmes vagy egyszerű” kórházat használ arra, hogy karanténba zárja azokat az új eseteket, ahol a fertőzés lefolyása nagyon enyhe.

6. Sokan használnak WeChat platformot arra, hogy megszervezzék a kölcsönös segítségnyújtást, kialakuló helyzetek megoldását, mint pl. a szállítás, adományok, orvosi ellátás, víz/élelem/maszkok küldése. Számos szerelmi történet bontakozik ki a neten, és ez segít az embereknek legyőzni a félelmet, és egyre több embert bátorít arra, hogy segítsenek egymásnak.

7. A vuhani fénymunkások nagyon pozitívak, hisznek abban, hogy a fényerők segítenek nekik eltávolítani a vírust, mindenki nagyon szorgalmasan végzi a meditációt. Neked, és a Fényerőknek is szeretnének köszönetet mondani.”

Néhány alternatív médium hamis információkat terjeszt a kínai "népességselejtezésről." Erről a vuhani forrásom a következőket állította február 11-én:

Az elején azt hallották, hogy nagyon kevés páciens utasította vissza, hogy valamiféle 

speciális karanténkórházba küldjék (az egyes szintű karanténkórházról beszélek), de voltak 

viták, mert ezek a betegek nagyon megijedtek, mert pletykákat hallottak a kettes szintű 

karanténkórházakról. Azt hallották, hogy sohasem kerülsz ki onnan, ha már a kettes szintű 

karanténkórházba vittek. Most már nincs több vita, mert sok beteg a kettes szintű 

karanténkórházakban videókat, és információt osztott meg az életről a kettes szintű 

karanténkórházakban. Ezek az információk elejét vették a pletykáknak.”

De a kínai kormány még mindig igyekszik titokban tartani a vuhani katonai biofegyver program létezését, ami a jelenlegi koronavírus forrása:








Kína tart a szégyentől, így a világért sem ismerné be, hogy a biofegyver programjuk kicsúszott a kezükből, egy beszivárgó cionista ellopta a vírus egy példányát a vuhani laborból majd szabadjára engedte, hogy megfertőzze a kínai lakosságot.


Itt az a kérdés: ki ölte meg Dr. Plummert?






A szárazföldi Kína bizonyos Sárkány csoportjai azt mondták, hogy ha a koronavírus-helyzet nem oldódik meg nagyon-nagyon gyorsan, bizonyítékokat szivárogtatnak ki a kínai médián keresztül a Kínai Titkos Űrprogramról.


Szombaton legmagasabb szintű stratégiai csúcstalálkozót tartottak a Tycho Holdbázisban, ezen az összes jelentős nem-felszíni Fénycsoport képviselője részt vett, hogy a bolygó felszabadítási hadműveleteinek folytatásáról kölcsönös stratégiai megállapodásra jussanak. Ezt az új, megerősített tervet precízen és hatékonyan hajtják végre. Az összes nem-felszíni Fénycsoport megegyezett abban, hogy létrehoznak egy stratégiai szövetséget Atlantisz Szövetség néven.


A Galaktikus Konföderáció hajói sokkal aktívabbak lesznek a Föld légkörében az elkövetkező hetekben és hónapokban, és sokan kapnak erről álmokat és víziókat:








A Betelgeuse - az Orion egyik fő csillaga - a lehetséges szupernovává válás korai jeleit mutatja:  





A Kék Hajnal közeleg.


A Fény győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.