2020. március 4., szerda

Terjesszétek! Felemelkedési Idővonal és Koronavírus vége meditáció 2020. április 4-5.


Fordította: MCCS

Itt az idő, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az idő, hogy a világunk sorsát a kezünkbe vegyük! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a planetáris felszabadító folyamat túl hosszú és a jelenlegi idővonal nem a helyes irányba megy. Itt a lehetőség, hogy kollektívan visszaállítsuk az idővonalat az optimális bolygószintű felszabadítási idővonalunkra. Ezért a Jupiter-Plútó erős asztrológiai együttállásának lehetőségét használjuk fel ehhez áprlis 4-5-én, hogy egy portált hozzunk létre, amin keresztül egyesítjük a tudatosságunkat és beindítjuk azt a folyamatot, ami biztosítja az optimális Felemelkedési idővonalat a Bolygó számára.


Juttassátok el Mindenkihez! Osszátok meg világszerte! Osszátok meg a weboldalaitokon és blogjaitokon! Ha ismertek alternatív média felületet, elküldhetitek nekik. Létrehozhattok egy Facebook eseményt, ahol a helyi csoportjaitok tagjai együtt meditálhatnak a világ azon részén, ahol ti éltek. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra ehhez az eseményhez. Készíthettek erről videókat és tegyétek fel a Youtube-ra.

Ez alkalommal viszont nem lesz elég ha csak a blogomat követő emberek csatlakoznak. Szükségünk van egy nagyobb, globális együttműködésre, sokkal nagyobb szintű befolyással rendelkező személyekre.

Ez az aktiváció egy teszt a felszíni lakosság számára, hogy képesek lesznek-e manifesztálni az Egységet vagy sem. A Fényerők monitorozni fogják az együttműködés szintjét, és ezt meghatározó tényezőként fogják használni a közvetlen jövőbeli tervekhez az Eseménynél.

Rengeteg spirituális vezető létezik, nagy számú követő táborral, és én őszintén remélem, hogy ők is szeretnék eltörölni a koronavírust, illetve szeretnék, hogy a bolygó a lehető legpozitívabb idővonalra váltson át. Amennyiben szeretnének csatlakozni ehhez a meditációhoz, felvehetik a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.




            Felemelkedési Idővonal Meditáció - Globális Egészség, Béke és Bőség
                             2020. Április 4-5. 2012Portal.blogspot.com


Tudományos kutatások kimutatták a tömeges meditációk és aktiválások, az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatásait, így mindannyian, akik részt vesztek ebben az aktiválásban, valójában segítetek közelebb hozni a Vízöntő Korát.

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ 

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ez az aktiválás segít a Fényerőknek leföldelni a Fény energiáját a bolygó felszínén annak érdekében, hogy teljes mértékben eltávolítsa a koronavírust, hogy segítsen megszűntetni mindazt a félelmet, amelyet a járvány okozott, hogy megakadályozza a sötét erők azon terveit, ami miatt elindították ezt a járványt, valamint, hogy segítse a bolygószintű evolúciót visszaállítani a legpozitívabb Felemelkedési idővonalra, amely el fog vezetni bennünket a Vízöntő Korába.

Az aktiválásban résztvevő emberek száma az egyetlen és legnagyobb befolyással bíró tényező, ami a felszíni lakosság hatalmában áll, és ami felgyorsítja ezt a folyamatot.

Elérhetjük a kritikus tömeget! Összefoghat 144000 ember, hogy együtt végezze ezt az aktivációt! Ez erőteljes gyógyító láncreakciót hoz létre világszerte az energiamezőben.

A Jupiter-Plútó együttállás pillanatában fogjuk végezni a meditációt április 4-5-én. Ez lesz az első pillanat, amikor a Vízöntő Korának egy igazán erőteljes energiája eléri a Bolygó felszínét.







Ezt a meditációt magyar idő szerint április 5-én reggel 4:45 perckor végezzük.

Itt ellenőrizheted a meditáció időpontját a te időzónád szerint:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és a koronavírus teljesen eltávolításra kerüljön.

3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Meditációnk javasolt időtartama 20 perc.

Frissítések a Felemelkedési Idővonal Meditációval kapcsolatban:

http://2012portal.blogspot.com

Magyar Cobra Csoport

Rózsa Rendje Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.