2020. március 26., csütörtök

Új Cobra interjú és rövid üzenet a felszíni lakosságnak

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/a-new-cobra-interview-and-short-message.html


Fordította: MCCS

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációt interjút készített Cobrával, hogy tisztábban láthassuk a jelenlegi planetáris helyzetet és hogy segítsenek terjeszteni az elkövetkező Felemelkedési Idővonal meditációt.

Az interjút itt hallgathatod meg:

https://www.youtube.com/watch?v=vej90NS_enQ&feature=emb_logo

Vagy olvashatod az írott változatát angolul:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/interview-with-cobra-for-the-ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation.html

Magyarul itt elérhető:
https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/03/beszelgetes-cobraval-felemelkedesi.html

Március 22-én reggel 4:58-kor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe. Te is csatlakozhatsz toborzó meditációnkhoz, amit ebben a pillanatban tartunk, hogy elvessük a közelgő Aranykor első magjait:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/meditation-at-exact-time-of-Saturn-entering-Aquarius-on-March-22nd-at-358-am-utc.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/03/meditacio-pontosan-akkor-amikor.html

A fontos/alapvető április 5-i meditációnkig a Fényerők azt kérik mindenkitől, hogy vizualizálja az Ibolyalángot, ahogy megtisztítja a Föld felszínét, eltávolít minden félelmet, és eltávolít minden vírust. Ezt végezheted néhány másodpercig, vagy akár néhány percig is, naponta többször, minden alkalommal, amikor valamilyen a koronavírussal kapcsolatos hírt olvasol.


A képen:

"És az emberek otthon maradtak, és könyvet olvastak, és hallgattak, és pihentek és tornáztak, és műalkotást készítetek, játékokat játszottak, és megtanulták a létezés új módját, és nyugodtak voltak. És mélyebben figyeltek befelé, néhányan meditáltak, néhányan imádkoztak, néhányan táncoltak. Néhányan szembetalálkoztak az árnyékukkal, és az emberek elkezdtek másképpen gondolkozni."

"És az emberek meggyógyultak. És az emberek hiányában, akik korábban tudatlanságukban veszélyesek, esztelenek és szívtelenek voltak, a Föld elkezdett meggyógyulni. "

"És amikor a veszély elmúlt, és az emberek elkezdtek újból összefogni, meggyászolták a veszteségeiket, és új döntéseket hoztak, és új dolgokat álmodtak meg és új módját alkották meg annak, hogyan éljenek és meggyógyították a Földet teljesen, azzal, hogy ők maguk is meggyógyultak."

-Kitty O'Meara


A fertőzött területek lakosságától azt kérik, hogy hívják az RCV Csillagpor Parancs protokollt amilyen gyakran tudják, hogy segítsenek a Plejádiaknak megállítani a vírust. Az összes RCV Csillagpor Paranccsal kapcsolatos útmutatás, videó, kép és minden egyéb eszköz itt található:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/03/surgos-kinai-koronavirus-megallitasaert.html

Aki úgy érzi, végezheti az Élet virága meditációt is ezekben a kihívásokkal teli időkben, hogy megerősítsük a pozitív energiarácsot a bolygó felszínén:

https://www.youtube.com/watch?v=u-H9eqSRE4o

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.