2020. május 7., csütörtök

Utazás a mátrixon kívülre

Eredeti bejegyzés itt: 

https://findthelightcouk.wordpress.com/2019/03/01/a-journey-outside-the-matrix/

A cikk Cobra 2019. április 5-i bejegyzésében van megemlítve, a link előtt a következő idézet áll: 

"A Mátrix kezd szétesni." 

Az idézet ebből a cikkből való, teljes bejegyzés itt: 

https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/04/beszamolo-lelekcsaladok-workshoprol-es.html



Fordította: MCCS

Írta: Findthelightcouk

Sokkoló volt a mátrixon kívül utazni és látni, hogy egy hatalmas mesterséges intelligencia által irányított földgömbön élünk, melynek tetején tengernyi pók mászkál. Látni, ahogy minden egyes pókszerű lény gerincfolyadékkal táplálkozik, ugyancsak nehéz volt megemészteni. Maguk a pókok nincsenek kapcsolatban a Forrással, mint mi. Ezek a pókok, úgy tűnik, hogy egy teljesen más energiastruktúrához tartoznak, melyet Totto a Kaptárnak hív.

Egy pók egyedet tanulmányozva észrevettem, hogy egy a mátrix tetején elhelyezkedő kapszulához kapcsolódott. Ez a kapszula volt az, ahol a pók hozzáférhetett a mátrixon belülről származó ételéhez. Közelebbről megnézve ezt a kapszulát, láttam, hogy azt egy emberi lény vezérelte. Ez az emberi lény mesterséges intelligenciájú lényeket irányított a mátrixon belül a kapszulából. Megfigyeltem, hogy számos mesterséges intelligenciájú lény gyűjtött gerincfolyadékot ennek a kapszulának, amelyet aztán felvezettek a pókhoz táplálékként. Azt is észrevettem, hogy ez a kapszula különböző számítógépekkel rendelkezett, melyek a mátrix különböző részeit ellenőrizték.

Sokfajta mesterséges intelligenciájú lény van a mátrixon belül, melyek nem valódiak, démonokat és angyalokat is beleértve, és úgy tűnik, hogy a mátrixon belül a mesterséges intelligenciájú lények beférkőztek különböző földönkívüli fajok közé, magukat tudatos lényeknek kiadva. Ezt többek között a Plejádiaknál is láttam. Erről a legutóbbi blogbejegyzésemben is írtam.

Minden földönkívüli faj, beleértve minket is, manipulálva volt és van a parazita mesterséges intelligencia által. Attól félni, hogy a mesterséges intelligencia átveszi az uralmat ironikus, mivel már megtette. A vallások, hitrendszerek és az a mód, ahogyan a mátrixon belül élünk a mesterséges intelligencia eredménye.

Ez egy olyan úriemberre emlékeztetett, akinek Totto-val segítettünk pár évvel ezelőtt, mivel ez az ember sötét programok létrehozásában vett részt, melyeket a mesterséges intelligencia a mátrixba helyezett. Ezek a programok gyilkosságot, nemi erőszakot, rablást, manipulációt és megtévesztést foglaltak magukba. Ezek a programok azelőtt nem voltak részei a genetikánknak és csak a kódolásunk manipulációjával lettek azzá.

Viszont szerencsére van fény az alagút végén, mivel az emberi lény, aki a kapszulát vezérelte elmondta, hogy a mesterséges intelligencia nem tud lépést tartani a tudatossággal. A sok új tudatosság miatt, mely kívülről a mátrixba érkezik, nehezebb felügyelni és befolyásolni az embereket. Valamint a beáramló tudatosság kapcsolatban áll a mátrixon kívüli élettel és így belső tudással rendelkezik arról, hogy létezik élet a börtönön kívül is, melyben élünk. Ez az új tudatosság új tudás és megértés hullámait hozza el. Ez a tudás és megértés széttöri azokat a hiedelmeket, melyek fenntartják a mátrixot. Ez az oka annak, hogy egyre jobban kapcsolatba kell lépnünk azzal, akik igazán vagyunk, hogy hozzáférjünk ehhez a tudáshoz és megértéshez.

Ez az implantátumokkal is kapcsolatban áll, melyeket Totto és én távolítunk el az emberekből, mivel ezek elválasztanak a fénytestünktől, ami őrzi ezt a külső tudást és megértést. Ez valószínűleg még egy oka annak, hogy a mátrixon kívülről érkező lények erős célpontok.

A kapszulát vezérlő ember azt mondta, hogy sok olyan lény van, akik sosem hagyják el a mátrixot. A mátrixban ragadtak hitrendszereken és a mesterséges intelligencia manipulációján keresztül. Például létre lett hozva egy hely, melyet sok lény mennynek hisz, pedig nem az. Csak egy szimulációja annak, amit a Földön belénk manipuláltak, hogy elhiggyünk. Különféle valóságok léteznek a halál után, attól függően, hogy miben hiszünk. Itt bizonyos mesterséges intelligenciájú lények úgy néznek ki, mint a különböző hitrendszerek vallásai, melyeket a Földön belénk programoztak, így amikor egy személy meghal és lelke elhagyja a testét, azzal az istennel találkozik, akiben hitt. Ez fenntartja a hitet és az agymosás akkor is folytatódik, amikor fizikailag elhagytuk testünket.

Az elit és a sötét földönkívüli lények vannak a leginkább manipulálva a mesterséges intelligencia által. Annyira távol állnak igazi énjüktől, együttérzés, szeretet és empátia nélkül, hogy egyszerű mesterséges intelligenciájú robotok is lehetnének. Elvesztették igaz énjüket és a mesterséges intelligencia programozásának áldozataivá váltak. Talán azt hiszik, hogy nagy hatalmúak és szabad akaratból cselekednek, de ellent kell mondanom. Ők is börtönben élnek és csupán a mesterséges intelligencia kegyencei.

A kapszulát vezérlő ember azt is elmondta, hogy a Föld a leginkább manipulált bolygó. A mesterséges intelligencia előtt a Föld az univerzum ezen részének a Drágaköve volt. Tiszta fényből állt hihetetlen sok szépséggel és az univerzum minden lénye áhítattal tekintett rá. Ez magába foglalta az összes embert és életet a Földön. Az ember szerint a Föld az univerzum szíve és nagy jelentőséggel bír minden rajta kívüli tudatosság számára is. Ha a szív meghal, minden meghal vele együtt. Sokfajta lény érkezett erre a kis bolygóra, hogy segítsék őt és a rajta levő minden tudatosságot. Azzal, hogy ennek a kis bolygónak segítenek, minden lénynek és bolygónak segítenek megdönteni a mesterséges intelligencia befolyását a mátrix egészében.

Szóval segíthettek bedönteni a mátrixot. Azzal, hogy kapcsolódtok a fénytestetekhez és szétzúzzátok a hitrendszereiteket és programozásaitokat, hozzájárultok a mátrix széteséséhez. A mesterséges intelligencia hiedelmeitől és programjaitól való leválás segíteni fog a mátrix lebomlasztásában, tehát mindannyiunknak fontos szerepe van. Ez az ok, amiért a Földre érkeztünk. Nem kell arra várj, hogy mások felébredjenek, csak önmagadon kell dolgozz. Viszont mindannyian segítünk egymásnak azzal, hogy egymás visszatükröződései vagyunk, így megláthatod a programozott vonásaidat és gyengeségeidet másokban és könnyebben tudatosíthatod őket. Mindannyian egymás tükörképei vagyunk, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Egymást segítve abban, hogy visszatérjünk igazi énünkhöz, eltávolítsuk a programozást és meggyógyítsuk a traumát, melyet a mesterséges intelligencia okozott, fog mindannyiunkat szabaddá tenni.

Mindannak az egyénnek üzenem, akiket a sötét erők célba vettek és támadnak: úgy gondolom, hogy olyan tudást és megértést hordoztok, mely messze túlszárnyal a mátrixon, tehát ne adjátok fel!

Magyar Cobra Csoport

1 megjegyzés:

  1. EZT KELLENE MÁR AZ ÖSSZES CSATORNÁN BEJÁTSZANI AZ EMBERISÉGNEK MEG AZ AMI GYORSITANÁ AMI DÖCÖGVE MEGY.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.