2021. január 14., csütörtök

Szépség

Jelentés a Fejleményekről, idézet: 

"A Fényerők azt kérik, hogy mindenki próbáljon a helyzetbe annyi Fényt rakni bele, amennyit lehetséges. Kapcsolódjon a szépséghez."


Teljes bejegyzés itt:


Ezen idézet után következő hivatkozás került lefordításra. 

Fordította: MCCS 

Eredeti angolul itt:

https://oceanoflove.info/2018/09/06/beauty/ 


Írta: Ocean of Love


Kapcsolatba lépünk egyáltalán a Szépséggel?Az elmúlt évek során döbbenettel vettem észre a következőket: folytonosan arra vagyunk beprogramozva különböző rétegeken keresztül, hogy lefele nézzünk és robotikus, monoton tevékenységekkel elzsibbasszuk magunkat, mindezt azért, hogy elfelejtsünk kapcsolatba lépni a Szépséggel, amely igazából az egész lényünket táplálja és inspirálja.

Hogyan lehet kapcsolódni a szépséghez? Nincs ennél semmi egyszerűbb.

Nézd, hallgasd és lélegezd be a Szépséget!Nézd csodálkozva a természet csodáit és a napot. Találj csodákat egy másik ember lelkében, egy barát szelíd szemében. Keress véletlenszerűen gyönyörű és érdekes fotókat lélegzetelállító dolgokról az interneten. Hallgass vidám, felemelő dallamokat, amelyek felvillanyozzák az egész testedet. Fess egy jelentőségteljes mandalát.

Merülj el olyan tevékenységekben, ahol különböző módokon lelheted fel a világ szépségének sokszínűségét.Amikor kapcsolódsz a Szépséggel, igazából önmagaddal kapcsolódsz.

Amikor kapcsolódsz a Szépséggel, igazából a szeretettel kapcsolódsz.

Vedd körbe magad vele... minden egyes nap!

A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.