2021. január 31., vasárnap

Untersberg

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2014/09/untersberg.html 

Fordította: MCCS

Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik kulcsfontosságú örvény pontja.

Sok ezer éven át szolgált a hegyen sok barlang belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:


Majd 1220-ban Isais Istennő (aki Isis egy aspektusa) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt amikor Irakban utazott Ninive közelében, ami nagyon közel van a Hassuna-Samarra Istennő örvény középpontjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő templomot Untersberg közelében, és vigye az Istennő örvényt oda, mert mongol invázió közeledett a Samarra örvényhez. Adott neki egy darab Cintamanit is, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy vigye Untersbergbe. Ezután alapította az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoportot, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishauptnál, az illuminátusok alapítójánál volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race (Az eljövendő faj) című híres regényét, és aztán a fia vitte vissza a Fekete Kő Urainak Bécsbe.

A Cintamani kő, a Szent Grál köve, gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

Karl Haushofer, a fekete mágus, aki megismertette a chiméra csoportot az emberiséggel, manipulált egy csoport plejádi kontaktát, az úgynevezett Vril Lányokat, és a Fekete Kő Urainak egyik képviselőjét, hogy hozzák létre a Vril társaságot Berchtesgaden közelében, ami azonnal űrprogramja fejlesztésébe kezdett Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt az űrprogram első kezdete a bolygó felszínén. Schumann, aki később a gémkapocs művelettel az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert a gyakran félreértett Schumann rezonanciáról:

http://www.viewzone.com/vril22.html

Az Aldebaraniak (a plejádiak korábbi frakciója) együttműködtek a Vril társasággal cserébe azon ígéretért, hogy a náci rezsim nem irtja ki tömegesen a zsidókat. Amikor a nácik belekezdtek a zsidók üldözésébe, a Plejádiak elvágtak minden kapcsolatot a náci rezsimmel 1938 körül.

A nácik létrehozták az egyik legfontosabb erődjüket Berchtesgaden térségében, közel Untersberghez, mert ki akarták használni az Istennő örvény jelenlétének okkult előnyeit.

A II. Világháború után a terület a chiméra csoport legfontosabb erődítményévé vált. Berchtesgaden egy tál alakú völgyben fekszik, hegyekkel körülvéve, és ideális hely a skaláris hullám technológia kísérletekhez:

http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html

http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/487146

2014-ben a chiméra csoport jelenlétét eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb fénypont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a Plejádi csillagrendszer további portáljaihoz.

Az egész térség egy nagyon erős, interdimenzionális portál, amelyet erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fényerők az Isais Istennő tóban Untersberg közelében:


Egy darab Cintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül.

Ui: Frissítés a chiméra helyzetről akkor lesz, ha az idő megfelelő, ami lehet, hogy hamarosan vagy nem hamarosan lesz. 

Magyar Cobra Csoport


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.