2021. február 5., péntek

Galaktikus Konföderáció

 Eredeti bejegyzés itt:

https://2012portal.blogspot.com/2012/10/galactic-confederation-as-i-have-said.html

Fordította: MCCS


Amint már mondtam, a Galaktikus Konföderáció pozitív civilizációk laza konföderációs szövetsége ebben a Galaxisban, mint pl. a Plejádiak, a Szíriusziak, az Arkturusziak... Vezetői Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderáció számos neve ismert: Galaktikus Föderáció, a Fény Galaktikus Föderációja, Bolygók Galaktikus Konföderációja, Bolygók Galaktikus Föderációja, Bolygók Egyesült Föderációja... Mindezek az elnevezések ugyanazt a pozitív csoportot takarják.

Az interneten kering egy olyan elképzelés, hogy a Galaktikus Föderáció és a Fény Galaktikus Föderációja két csoport, az egyik pozitív, a másik negatív. Ez nem igaz. E bolygón túl nincsenek negatív földönkívüli csoportok. Mind a Galaktikus Föderáció, mind a Fény Galaktikus Föderációja ugyanazt a pozitív csoportot takarja.

Ezen a bolygón nagyon sokan azt állítják, hogy kapcsolatban állnak ezzel a pozitív csoporttal. A legtöbb esetben ez nem igaz. Vannak néhányan, akik valódi energetikai kapcsolatban állnak ezzel a pozitív csoporttal, de a Galaktikus Konföderáció legtöbb telepatikus üzenetét az arkónok és technológiájuk elfogja a mentális, asztrális és éterikus síkon. Majd az arkónok olyan üzeneteket helyeznek el, amelyek első pillantásra tele vannak szeretettel és fénnyel, ám valójában csak újrahasznált frázisokból állnak. Félrevezető információkat is kevernek bele, és ez sok zavart kelt a Fénymunkások között a Galaktikus Konföderációval kapcsolatban. A legtöbb csatornázó valóban elkötelezett a Fény iránt, de képtelen áttörni a Fátylon, amelyet az arkónok létrehoztak. Nagyon kevés csatornázó az NSA (National Security Agency - Nemzetbiztonsági Ügynökség) ügynöke.

Azok a csatornák, amelyek valódi telepatikus kapcsolatban állnak a Galaktikus Konföderációval, képesek új információkat hozni a karanténba került bolygó felszínére, és nem csak a régi frázisokat ismételgetik.

A Galaktikus Konföderáció valódi kapcsolattartóinak többségét intenzív és brutális elme-programozásnak vetették alá a földalatti katonai bázisokon a 90-es évek közepén és végén. Hasadást idéztek elő az elméjükben, és hamis információkat helyeztek el a Galaktikus Konföderációról az elsődleges személyiségükben. Ezt a műveletet a vezető arkónok szervezték, akik akkoriban a földi karantént irányították, mert féltek, hogy a Galaktikus Konföderáció eljön és felszabadítja a bolygót. Joggal, mivel a Galaktikus Konföderáció TÉNYLEG eljön és felszabadítja a bolygót, függetlenül a cabal mindennemű fenyegetésétől és atrocitásától.

Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció azon része, melynek elsődleges feladata a bolygó kiszabadítása a sötét erők markából.A képen: Mennyei angyaloknak, a Bolygók Galaktikus Konföderációjának szeretettel teli barátsága a Földiekkel egy űrhajón"

Ashtar a Fény lénye, nem tartozik a fiktív negatív Bafath csoportba, ahogy egyesek állítják. Saint Germain is a Fény lénye. Ugyanígy Koot Hoomi (Kuthumi) és más felemelkedett mesterek. Fejlődésük során túlléptek a dualitáson, és olyan szeretetet sugároznak, amely meghalad minden nézőpontot, ítélkezést. Sajnos ez sok emberről, akik a tanítványaiknak vallják magukat, nem mondható el.

Ashtar ikerlelke Astara. Ő az, aki az Istennő misztériumokat elhozta a Föld bolygóra, és Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast (Isis), Aphrodite és Venus néven ismert. Ő is a Fény lénye. A cabal megpróbálta megsemmisíteni és elferdíteni tanításait, de az Istennő győzni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.