2021. május 19., szerda

Ezüst és Arany

Kedves Cobra Csoport!

Észrevettük, hogy nem igazán értettétek Cobra Ezüst présről szóló infóját, ezért arra gondoltunk, hogy egy kis magyarázattal szolgálunk nektek, hogy miért is fontos most ez az Ezüsttel kapcsolatos dolog.

Az emberiség évezredeken keresztül leggyakrabban fizetési eszközként (pénzként) az aranyat, ezüstöt vagy rezet használta értékmérőként cserekereskedelemben vagy vásárlás során. 
Majd megjelent a papírpénz, ami manapság a pénz legáltalánosabban használt fizikai formája. A mai papírpénz használat tulajdonképpen az emberek közötti bizalmi egyezmény. 
Jelenlegi pénzrendszerünket FIAT pénzügyi rendszernek hívják. Ez azt jelenti latinul, hogy „Legyen” vagyis legyen a papírpénz mögött nemesfém fedezet, arany vagy ezüst.

A kormányok csak annyit nyomtathatnának belőle, amennyire fedezetük van.

Az emberek többsége „úgy tudja”, hogy a forgalomban lévő különböző papírpénzek mögött a Föld minden egyes országában megvan az arany és ezüst fedezet. Ezért bíznak a papírpénzben, és folyamatosan használjuk továbbra is értékmérőként, forgalmi eszközként, fizetési eszközként, felhalmozási eszközként, világpénzként.

De valójában csak a semmiből nyomtatják a pénzeket, meglévő fedezet nélkül, ezért ez a rendszer meglehetősen instabil.



Nagyon sokan nem tudják a következő információt, idézet Cobrától, 2014. április 9.

„Nixon leválasztotta az amerikai dollárt az arany szabványról 1971-ben, és ez megnyitotta az utat Kissingernek, hogy megteremtse a petrodollárt (a petrodollár, másnéven olajdollár, a kőolajexportáló országok által szerzett jövedelem. )

Ez a rendszer könnyen, gond nélkül működik, hogy támogassa a cabalt sok évtizede, de most már beléptünk a tektonikus geopolitikai változások időszakába amely a régi cabal stratégákat, mint Kissinger, képes lesz kezelni.


A Keleti Szövetség most azon dolgozik teljes sebességgel, hogy felgyorsítsa az olajdollár rendszer végét:

https://www.globalresearch.ca/putin-flushes-the-us-dollar-russias-gold-ruble-payments-system-delinked-from-dollar/5375866

Keleti Szövetség nem fog új pénzügyi rendszer építeni az olajra, helyette alá lesz támasztva az arannyal.

Az olajdollárrendszer csak azért működött (működik), mert a Negatív Katonaság támogatta az amerikai katonai terjeszkedést.”



Van egy másik fontos információ is, amit szintén nem tud az emberek többsége, ami az arannyal kapcsolatos. Cobra 2013. szeptember 29.:


„2012 februárjában az Ellenállás eltávolította az összes aranyat a cabal kezei közül. Azóta egy igazi fiat pénzügyi rendszerünk van a Bolygó felszínén. Ez a fajta pénzügyi rendszer nagyon instabil és a cabalnak nagyon óvatosnak kell lennie a pénzügyi machinációik során. Most először az emberi történelem során a pénzügyi rendszert nem biztosítja arany fedezet. Ez egy dinamikus nyomást idéz elő, ami felgyorsítja az Eseményt, mivel egy ilyen pénzügyi rendszer nem létezhet nagyon hosszú ideig, mert végül magától összeomlik a bizalom hiánya és a valódi alapok hiánya nélkül.


A képen: Eközben a Fort Nox páncéltermében......Semmi értékeset nem látni itt emberek! - 404 

A cabal megpróbálja fedezni ezt az instabil pénzügyi rendszert azzal, hogy elragadja a valódi ingatlanokat és ez az oka ennek az olyan sok kilakoltatásnak.

Az Eseménykor az Ellenállás vissza fogja szolgáltatni az aranyat az emberiségnek, a Bolygó felszínén lesz tárolva, hogy fedezze az új pénzügyi rendszert.

Az új pénzügyi rendszer csak egy átmeneti megoldás lesz, míg valódi, pénz nélküli társadalmat hozunk létre a Bolygó felszínén az Első Kapcsolatfelvételt követően, a Galaktikus Konföderáció fejlett spirituális technológiáival alátámasztva. Ez a készpénz nélküli társadalom felismeri a megtestesült emberi lelkek valódi értékét, és fizikai és lelki bőséggel látja el őket.”


Egy másik fontos idézet, melyből kiderül, hogy hol voltak pontosan ezek az arany tartalékok, amiket az Ellenállás eltávolított. 
Cobra 2012. december 6-a:

„ Az Ellenállás munkatársainak segítségével, a Rothschildok által működtetett számítógépes bankrendszerbe telepített szoftverek folyamatos tesztelése által bebizonyította, hogy egy gombnyomással összeomolhat a jelenlegi bankrendszer és létrejöhet az Újraindítás. Az ez év eleji átfogó Ellenállási művelet során a fizikai arany túlnyomó részét eltávolították, beleértve a Yamashita és a náci aranyat, a Fülöp-szigeteki bunkerekben lévő aranyat, a Kloten repülőtér alól származó aranyat, a legtöbb jegybanki aranyat és a Rothschild villák alatt elrejtett aranyat a cabal kezéből, és most az Ellenállás földalatti bázisain várja, hogy az Esemény után visszatérjenek az emberiséghez, amikor ez képezi majd az új pénzügyi rendszer gerincét. 

Fizikai arany nélkül a cabal arra kényszerült, hogy aranyozott volfrámrudakat állítson elő, hogy azokat a központi bankokhoz szállítsa, hogy az a benyomás maradjon, hogy az irányítás még mindig a kezükben van. Bankrendszerük most csak egy gondolatforma, amelyet az általános lakosság hite és bizalma tart fent a központi bank által működtetett rabszolgamunkában.” 


Most, hogy már ezekkel a dolgokkal tisztában vagyunk, akkor jogosan kérdezheti bárki, hogy miért nem omlott még össze a pénzrendszer. 

Sajnos mesterséges intelligenciával bármi elérhető és fenntartható.
 
A chiméra meg is tett mindent, hogy a karantén megmaradhasson. 
Ismét egy idézet következik, Cobra 2014. július 7.: 

„A chiméra csoport kivette a globális pénzügyi rendszer irányítását a központi bankárok kezéből az utóbbi évtizedben a PROMIS szoftveren és egyéb nagy sebességű kereskedelmi programokon keresztül. Az Ellenállás és a Szervezet (az Ellenállás előfutára) tudatában volt ezen programoknak elég sok ideje és képes volt elszívni hozzávetőlegesen 70 trillió dollárt a cabal fekete alapjaiból. Ezt a pénzt vissza fogják szolgáltatni az emberiségnek a Pénzügyi Újraindítás után, a járulékos bankszámlákon keresztül.” 



A Promis szoftveren kívül sajnos egyéb machinációkat is bevetettek az évek során, hogy a rendszerük ne omoljon össze és mi továbbra is vakon bízzunk a pénzben és hogy továbbra is a rabszolgáik legyünk. Bár aranyuk már nem sok maradt, most jön a következő lépés, hogy akkor az Ezüsttel kezdenek el variálni, mert ugye az is fedezetként szolgál a papírpénz esetében. 

Ahogy korábban is olvashattátok az interjúrészleteket, az ezüst az Istennő féme, ehhez az energiához kapcsolódik. Az Istennő energia manipulálása és torzítása vezetett a Bolygón lévő áldatlan állapotokhoz. Az ezüstöt is elnyomták, sokkal kevesebbet ér, mint az arany, ahogy a nő, a feminin energia, az Istennő is elnyomás alatt van. 
 
Többféleképpen lehet ezüsthöz jutni, erről is olvashattatok egy korábbi cikkben. Mivel sokkal kisebb az árfolyama, könnyebb megvásárolni bárkinek is, majd manipulálni vele a pénzpiacot, hiszen mégiscsak nemesfémről van szó. Az viszont számunkra is egy jó hír, hogy átlagemberként is bárki vásárolhat belőle nagyobb mennyiséget, mert olcsó. 
 
2019-ben volt egy fontos Aktiválás, amikor is a Fényerők arra kértek minket, hogy vásároljunk legalább 3-5 gramm ezüstöt. 
Idézet Cobrától 2019. november 15.: 
 
„Fénymunkások tízezrei vásároltak ezüstöt, ami majd jövőbeli jólétük megteremtésének alapjául fog szolgálni, ahogy azt majd egy későbbi blogbejegyzésemben fogom részletesen elmagyarázni. Európai idő szerint a kora reggeli órákban, nem sokkal november 11-én éjfél után egy bizonyos "család" több mint 100 tonna ezüstöt vásárolt a Sydney tőzsdén azonnali kiszállítással. Ennek hatására ugrásszerűen megnőtt az ezüst ára, ahogy az a Kitco weboldalának alábbi képernyőképén is látszik, ami az ezüst árának egyik fő hivatkozási weboldala.

Perceken belül csaknem 40%-kal emelkedett az ezüst ára, mielőtt azt egy órával később mesterségesen visszanyomták.

Mintegy 12 órával később kitörölték a furcsa kiugrást a Kitco weboldaláról és az ezüst árának görbéje kiegyenesedett.

Meg kell érteni, hogy a globális központi bankpolitikát a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) diktálja és nem a FED. A Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) a Torlonia fekete nemesi család irányítása alatt áll."

2019. október 11.: 

„A jelenlegi pénzügyi rendszer közelgő, rendszerszerű összeomlása valójában az adósrabszolga-buborék összeomlását jelenti:

http://charleshughsmith.blogspot.com/2019/09/financial-storm-clouds-gather.html

A repopiac jelenlegi sokkjai csak a rendszer mögöttes, rendszerszerű instabilitásának jelei, amely csak a jéghegy csúcsa. (Megj.: Repopiac: az értékpapírok visszavásárlási megállapodással (repurchase agreement) történő értékesítésének piaca) E sokkok mögött lévő megabank a JP Morgan, ami a globális pénzügyi rendszer központi eleme:

https://www.zerohedge.com/markets/here-megabank-behind-septembers-repo-shock

A jelenlegi rendszer másik szerkezeti gyengeségét jelentik az óriási mennyiségű hamis USA bankjegyek. Ha ez az információ bekerül a köztudatba, ez alááshatja az USA dollárba, mint tartalékvalutába vetett bizalmat:

http://reportweb.co/232-2/

Még nagyobb fenyegetést jelentenek a jelenlegi pénzügyi rendszerre azok a kvantum szuperszámítógépek, melyek könnyedén fel tudnak törni minden olyan titkosítást, ami a központi bankokban és más pénzintézetekben lévő szuperszámítógépeken tárolt pénzügyi adatokat védi.

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/features/quantum-apocalypse-computers-affect-internet-bitcoin-governments-a9143171.html

https://thefinanser.com/2018/03/banker-march-quantum-will-change-everything-including-banking-money-security.html/

https://science.news/2019-09-22-google-quantum-supremacy-the-end-of-encryption-security-for-cryptocurrency.html


Már itt vannak azok a kvantumszámítógépek, melyek fel tudják törni az összes katonai szintű titkosítást és elméletileg át tudnák venni a jelenlegi pénzügyi rendszert:

https://www.science.news/2019-09-24-d-wave-2000-qubit-quantum-computing-encryption.html


Az emberiség felébredett részének szüksége van fedezetre a pénzügyi rendszer rendszerszerű összeomlásával szemben.

Ezért a Fényerők azt kérik, hogy mindenki, aki erre vezettetést érez, a Merkúr tranzit napján, 2019. november 11-én, vásároljon annyi ezüstöt, amennyire vezettetést érez.


Azoknak, akik nem rendelkeznek sok pénzzel, tudniuk kell, hogy az ezüstérmék nem drágák. Egyetlen félunciás ezüstérme 12 dollárért megvásárolható, ami egyenlő néhány Starbucks-ban vásárolt kávé árával.

Azok, akik erre vezettetést éreznek, vehetnek elég ezüstöt, ami 1-2 hétig finanszírozza őket (a rendszerszerű pénzügyi összeomlást követő újraindítás várható időtartama).

Azok, akik befektetni szeretnének, vásárolhatnak több ezüstöt, mivel az ezüst alul értékelt eszköz és valószínűleg emelkedni fog az ára:

https://www.silver-phoenix500.com/article/silver-strategic-metal-and-why-prices-will-soar


Azok a nagybefektetők, akik olvassák ezt a blogot és szeretnének részt venni, fizikailag kell ezüstöt vásárolniuk, amit maguknál kell tárolniuk, NEM pedig papíralapú ezüstöt, mint az ETF vagy az ETN.

Ezüstöt érme vagy rúd formájában lehet vásárolni a helyi kereskedőtől, online, az ebay-en vagy bankban:

https://goldsilver.com/blog/how-where-to-buy-silver-coins/


Az 1970-es évek közepén a Hunt fivérek néhány évig majdnem uralták az ezüstpiacot a globális caballal szemben:

https://www.gold-eagle.com/article/money-then-and-now

Magyarul itt olvashatunk róluk:

https://www.portfolio.hu/uzlet/20110505/egy-zsenialis-spekulacio-tortenete-a-tortenelem-ismetli-onmagat-148965 

Ha ezt néhány testvér meg tudja tenni, el tudjátok képzelni, mekkora együttes erővel rendelkezünk!

Ha ennek az ismerete bekerül a globális köztudatba, ez megteremt majd néhány olyan feltételt a globális pénzügyi újraindításhoz, ami meg fogja teremteni az új igazságos pénzügyi rendszer alapjait.

Ezoterikus értelemben az ezüst az a fém, amely összekapcsol minket a bőséggel és az Istennői energiával:

https://www.indigomoonjewels.com/blogs/news/silver-metaphysical-properties-and-powers


Magyarul itt:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2019/11/ezust-egy-fem-termeszetfeletti.html


Energetikai értelemben az ezüst vásárlása szimbolikusan az a tett, hogy bőséget hozol az életedbe.

Tömegmeditációt is fogunk végezni, ami energetikailag támogatni fogja fizikai ezüstvásárlásunkat.

Meditációnk célja az, hogy a lehető legtöbb Fényt horgonyozzuk le a globális pénzügyi rendszerben, hogy megkönnyítsük és harmonizáljuk az átmenetet.”


Tehát ahogy fentebb is olvashattátok több célból is érdemes ezüstöt vásárolni. A legfontosabb, hogy az Eseménykor nem biztos, hogy mindenhol el fogják fogadni a papírpénzt, lehet csak aranyat vagy ezüstöt fognak. Ezért ha valaki vezettetést érez, akkor még most vásároljon ezüst érmét, mellyel az átmeneti időszakban, addig az 1-2 hétig, míg az Új Pénzügyi Rendszer bevezetésre kerül az Esemény pillanatától kezdve, biztosíthatja belőle saját szükségleteit.

Ettől függetlenül természetesen lehet otthon két heti élelmet is tartalékolni, készpénzt is és lesz egy lehetőség, ha mindezeket nem tudod megengedni magadnak, hogy biztosítsd az ellátásodat, akkor egy Utalvány kerül bevezetésre, limitált értékkel, mellyel majd vásárolhatsz és vissza kell fizetni, tehát korlátlanul nem vehető fel. Azt is biztosítani akarja az Ellenállás és a Fényerők, hogy az Eseménykor senki semmiben ne szenvedjen hiányt, tehát nyugodjunk meg, minden eshetőségre fel vannak készülve, senki sem fog éhezni vagy fedél nélkül maradni.

Egy nagyon fontos és jó hír a végére, idézet Cobrától 2019. november 15.:
 
„A rendszerszerű összeomlás valódi fő oka a vagyoni egyenlőtlenség és hogy az adósságrobbanás elért egy olyan pontot, ahol a társadalom nem-fenntarthatóvá válik. Fizikai szempontból az az energiamennyiség, amire a sötét erőknek szükségük van a társadalom irányításához, exponenciálisan addig a pontig növekszik, ahol már nem tudnak tovább semmit irányításuk alatt tartani és a rendszerük összeomlik:

https://www.rt.com/business/473448-warren-buffett-federal-reserve/


Amikor ez megtörténik, a sötét erők megpróbálják majd megrendezni az összeomlást és a Fényerők (Ellenállási Mozgalom és a Galaktikus Konföderáció) a fejlett kvantumszámítógépeiket fogják használni, hogy meghekkeljék a globális banki számítógépet, ami a JP Morgan new york-i központjában található.

Bevezetésre kerül majd az új pénzügyi rendszer:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html


Egy aranyalapú kvantum pénzügyi rendszer lesz:

https://lovehaswon.org/the-qfs-and-the-gcr-are-golden-ron-giles/

http://finalwakeupcall.info/en/2019/03/06/qfs-off-world-monetary-system/

https://www.zerohedge.com/markets/central-bank-issues-stunning-warning-if-entire-system-collapses-gold-will-be-needed-start

Termelékenység, kultúra és hozzáértés alapján:

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/culture-workforce-are-key-to-the-value-of-a-currency/

https://www.peakprosperity.com/the-end-of-money-3/

A fentebb említett ETF és ETN-ről itt olvashatsz részletesen:


A Fény győzelme! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.