2021. május 11., kedd

AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL FOLYAMATA

 Drága Csillagmagok! 

Cobra szeretné az embereket felkészíteni az Eseményre, a letartóztatásokra, a jóléti alapokra, a Közzétételre, a Lélekcsaládokra, Új Atlantiszra, és még sorolhatnánk, ezért a lehető legérthetőbb módon adja át az információit. Rendkívül sok mindent fedett fel az évek alatt, többek között az Első Kapcsolatfelvételről is, melyet a Konferenciáin részletesen elmesélt. Most ezt a részt szeretnénk megmutatni nektek drága Csillagmagok.
Konkrét feladatokat is fogtok benne találni és egy olyan részt, amit NEM mondhattok el senkinek és NEM mondhatjátok ki hangosan. Maga az információ viszont terjedjen olyan mértékben, ahogy csak tud. 🙏🥰
Aki Küldetésének érzi, hogy erre készüljön, annak ezek az információk fontosak lehetnek. ❤
A Bejegyzést a Csillagcsaládok facebook oldalról lehet megosztani:


               A képen: Első Kapcsolatfelvétel - Csillagmag, állj készen

AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL FOLYAMATA
A felemelkedés az Esemény után fog elkezdődni. Kezdeti szakasza a Csillagcsaládokkal való kapcsolatfelvétel lesz. Bizonyos tekintetben ez már elkezdődött telepatikus kapcsolatfelvételekre tett kísérletek során. Sajnos mivel a Földön nem nagyon vannak ehhez tréningek, nem volt még lehetőség a telepatikus kapcsolatfelvétel kiépítésére. Egy másik igen nagy probléma, hogy sok félrevezető tájékoztatás létezik a Csillagfajokról az interneten. Sokszor a Plejádiakat meg sem említik vagy rossz fényben tüntetik fel őket. Mostanra az emberek azt hiszik, hogy csak sötét erők léteznek és így nem lehet bennük megbízni.
Az alapvető valóság azonban pozitív természetű. Ezeknek a torzításoknak negatív hatásuk van. A kozmikus szeretetet, mint a Csillagcsaládok alapvető tevékenységét néhányan nem értik meg, míg mások teljes mértékben elfogadják. A Csillagcsaládok nem értik, mi folyik itt. A felemelkedéshez minden résztvevő részéről szükség van összehangolódásra.
A Csillagcsaládok szimulációs kamrákkal rendelkeznek, melyekben virtuálisan meg tudják tapasztalni a dualitás alapú valóságot, de pszichológiai okokból ez nem igazán valós. 10 perc után végül visszatérhetnek a rendes életükbe. Így nem igazán értenek meg semmit velünk kapcsolatban. Hogy érthetne meg valaki olyan életet, amelyben pénz van, ha soha nem kellett ettől függnie? Hogy tapasztalhat meg valaki betegséget, ha a saját társadalmában ilyen nem létezik?
A Kapcsolatfelvétel folyamatának összehangoltságot kell létrehoznia. Sokszor csak az érme rólunk szóló részéről beszélünk. A földönkívüliek számára ez az összehangolódás sokkal nehezebb lesz. Kétségtelenül nagyon félnek tőlünk, mert látják, mit teszünk és mik vagyunk. Bizalom energetikai szinten kezdődhet meg. Ha energetikailag kapcsolatba tudunk velük lépni, akkor képesek lesznek érzékelni az élethelyzetünket és mi is érezni fogjuk őket.
Dr. Steven Greer fejlesztett ki konkrét protokollokat és eljárásmódokat az első kapcsolatfelvételre való felkészüléshez. Ezeket az ún. CE5 protokollok megtalálhatók az interneten:
A második fázis a telepatikus és energetikai kapcsolatfelvétel következménye: a fizikai kapcsolatfelvétel.
A harmadik fázisra "Vektorálás"-ként utalnak. Ez azt jelenti, hogy a gondolatainkkal tudunk irányítani egy űrhajót. Eleinte megtanulhatjuk behatárolni az űrhajó energiáját. Az űrhajók maguk tiszta tudatosság, így válaszolnak a tudatosságra. Ha az elménk nagyon tiszta, tudunk irányítani egy űrhajót. Akkor az űrhajót 100%-ban az elménk/szellemünk védelmezi és odajön hozzánk. (Lásd a képet)

Érthetően ez a legtöbb embernek nem fog működni. Az egyik Plejádi projekt az, hogy Kapcsolati Zónákat hoznak létre magánterületeken. A tulajdonosnak engedélyeznie kell az űrhajók landolását a Galaktikus Kódexben leírtak alapján.
Galaktikus Kódex videó itt:

A légtérre vonatkozó helyi törvények országonként eltérnek. Néhány esetben a légtér bizonyos magasságig a terület tulajdonosához tartozik. Az űrhajók teleportálni tudják magukat a magánterületre. Ezt az opciót már megvalósították a bolygón, ahol a földtulajdonosok ehhez a beleegyezésüket adták.
Cobra szerint érdekes területek fognak részt venni ebben a projektben, bár nem nevezte meg őket. Az Esemény után a tulajdonosokkal felveszik a kapcsolatot. Előzetes tervek szerint (RM 2012) hónapokat vett volna igénybe ennek a megvalósítása, de az új terv szerint gyorsan le fog zajlani. A tulajdonosoknak spirituális élményeik lesznek az Esemény során és attól függően, milyen nyitottak erre, 2 héten belül megtörténhet a landolás. Majd az emberek felkeresik a médiát és mindenhol be fogják mutatni a TV adókon.
Egy központi csoport fogja képezni az Első Kapcsolatfelvétel Nagyköveteit az ENSZ-nél.
Az ENSZ majd nem az lesz, ami most.
Jelenleg elég sokan beszivárogtak a szervezetbe. Viszont most is van ott sok olyan ember, akik a pozitív Első Kapcsolatfelvételért dolgoznak évtizedek óta. Néhányan tudnak a Titkos Űrprogramokról, főleg a nemzetköziről, ahol Olaszországból, Svájcból, Francia Polinéziából, a karibi vidékről vannak emberek és akik felvették a kapcsolatot a Plejádiakkal és más fajokkal.
Már azért dolgoznak, hogy megtörténjen az Első Kapcsolatfelvétel.
Később, miután elérjük azt a kritikus tömeget, akik elfogadják az Első Kapcsolatfelvételt, a nyilvános médiában is nyíltan fognak róla beszélni. Ki fognak tűzni egy dátumot, amikor a földi népek nagykövetei várhatják a földreszállást, amit a média nyíltan és élőben fog közvetíteni.
Egy Plejádi űrhajó fog az ENSZ épülete előtt leszállni.
A hivatalos Első Kapcsolatfelvétel jelenti azt, hogy a Földet újra Csillagnemzetként fogadják el.
A Plejádiak és a földi emberek szuverén Csillagfajokként ismerik el egymást.
Aláírnak majd egy dokumentumot, diplomáciai tárgyalások lesznek és különféle segítséget fognak felajánlani az emberiségnek, mind technikait, mind spirituális fejlődéssel kapcsolatosat.
Ez egy valódi demokratikus folyamat lesz, olyan csere, melyben mindenki részt fog venni és amelyből minden ország profitálni fog. Az emberiség mint egység fogja meghatározni a globális folyamatot.
A folyamat természetesen gyorsabb lesz a kiválasztott emberek számára, mivel ők fognak beszámolni az élményeikről a médiában.
A Plejádiak lesznek az első faj, mert ők néznek ki úgy, mint mi. Nincsenek testi vagy pszichológiai különbségek köztük és köztünk.
Őket követik a Szíriusziak, majd más humanoid fajok.
A nem-humanoid jellegű fajok később érkeznek, mivel a megjelenésük sokkolná az emberek nagy részét.
Csak később lesz kész a találkozásra mindkét fél.
Az emberiségnek szabad akaratából kell megtudni az egész folyamatot. A szuverenitással alkalmazott Szabad akarat a feltétele annak, hogy elfogadjanak minket a Galaktikus Konföderáció tagjaként.
Egy rabszolgákból álló nép nem szuverén, így nem lehet befogadni őket. Ezért az emberiségnek először fel kell szabadulni.
COBRA-HOZ INTÉZETT KÉRDÉSEK
"K: A belső földi emberek is részt fognak venni az első kapcsolatfelvételben?
C: Biztosan meg lesznek hívva, de valószínűleg a maguk módján fogják ezt fogadni. Az Agarthai emberek többsége nagyon régóta a felszíni lakosságtól elszigetelve él. A történelem során számos esemény alkalmával bizalmatlanság alakult ki a részükről. Ennek meg kell gyógyulnia, fizikai szinten is. Mostanáig az emberiség körében kevés csatorna nyílt meg a belső föld felé.
Az Agarthaiak tervezik, hogy a felszínre küldik nagykövetüket az Esemény után. Valószínűleg azzal fogják kezdeni, hogy fölveszik a kapcsolatot néhány magas tudatossági szinten lévő emberrel, nem a médián keresztül. Várni fognak. A velük való kapcsolatfelvétel tovább fog tartani, mint a Plejádiakkal.
K: Az Első Kapcsolatfelvétel helyszínei hol vannak?
C: Ez titkos információ.
K: Az Arkturusziak is részt vesznek benne?
C: Igen, elég nagymértékben. Az az egyik projektjük, hogy támogassák a Fényhálózatokat és kiterjesszék a hitrendszereket."
Az Esemény-villanás, ami majd a kompressziós áttörést előidézi, egy erősen spirituális, hiperdimenzionális hullám lesz.
A tachyonok eljutnak a felszínre.
A Tachyon kamrák már meglévő hálózata fogja stabilizálni az energiákat az Esemény alatt. A Cintamani Kövek is fontos szerepet fognak játszani ebben a stabilizációban. Ez az oka, hogy széles körben sok helyen szét lettek osztva az emberek között.
A Kompressziós Áttörés pillanatát követően megkezdődik az átalakítás. Minden, amit jelenleg tapasztalunk, felkészítés. Néhány csoportban ez az egész felemelkedéssel kapcsolatos folyamat már 20-40 éve folyik, azonban ez semmi ahhoz képest, ami majd az Esemény után vár ránk. Gyors ütemben fogunk átalakulni a fénytestünkbe. Mély spirituális és fizikai átalakulás fog végbemenni. A későbbi fázisokban, már elfogadott Csillagnemzetként, meg fogjuk kapni a fejlett technológiákkal való támogatást.
Minden szint drasztikus átalakuláson fog keresztülmenni olyan hihetetlenül gyorsabban, mint most, hogy szinte el sem tudjuk képzelni. Rövid időn belül hatalmas kvantumugrás fog történni. A tudatosságunk végtelenül meg fog emelkedni. Sok évet töltöttünk azzal, hogy megpróbáltuk meggyógyítani a gyerekkori mintákat vagy betegségeket alernatív gyógyászattal, terápiákkal, rebirthing-gel, reikivel - és a minták mégis még mindig ott vannak.
Az Esemény után ezek hirtelen, egy szempillantás alatt el fognak tűnni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, először végezni kell a Fényhálózattal.
Nem maradhat fenn semmilyen veszélyes negatív beavatkozás. Csak a pozitív tudatosság morfogenetikus mezője fog létezni és újra könnyen érthetővé válik majd számunkra a spirituális energia.
Az Első Kapcsolatfelvétel után a Felemelkedett Mesterek/Lények elkezdenek érzékelhetővé válni a fénytestükben. Az elmúlt 25000 évben csak nagyon kevés valódi találkozás volt az ilyen testet öltött Mesterekkel, azonban az Esemény után ezeknek a találkozásoknak a száma egyre növekedni fog.
És akkor valóban elkezdődik a hazautazásunk, a felemelkedés.
Az Esemény pillanatában a Fényerők csak közvetett kapcsolatba fognak lépni az emberiséggel, úgy hogy információkat hoznak nyilvánosságra a tömegmédiában. Miután befejeződött a cabal tagjainak letartóztatása és az emberiség túl van a kezdeti sokkhatáson, a Fényerők elkezdik felvenni a közvetlen kapcsolatot bizonyos emberekkel. Ez nagy valószínűséggel az Esemény után néhány héttel vagy hónappal fog megkezdődni.
Kapcsolatfelvételi zónákat fognak létrehozni. A Kapcsolatfelvételi zónák olyan magántulajdonban lévő területek, ahol a tulajdonosok földjük egy részét fel fogják ajánlani a kapcsolatfelvételhez. Majd ezek a tulajdonosok fizikai kapcsolatfelvételt tapasztalhatnak meg a Plejádiakkal, akik a földjükön fognak landolni kisebb űrhajókkal. Ezek az emberek el fogják mesélni tapasztalataikat a tömegmédiában, így készítik fel az emberiséget a kapcsolatfelvétel valódiságára. Egyre több Kapcsolatfelvételi zóna lesz, míg el nem érnek egy bizonyos kritikus tömeget az Első Kapcsolatfelvételhez. Az Első Kapcsolatfelvétel a földi lakosság és a pozitív földönkívüli fajok közötti hivatalos diplomáciai kapcsolatok kezdte. A tervek szerint ez nagyjából az Esemény után egy évvel fog megtörténni az ENSZ-ben és világszerte közvetíteni fogja a tömegmédia.
Az Első Kapcsolatfelvétel után a pozitív földönkívüli fajok elkezdik terjeszteni fejlett technológiáikat, ami a Föld emberiségét gyorsan az ötdimenziós aranykorba fogja eljuttatni.
Ugyanakkor sok felébredett ember el fog költözni lakóhelyéről és tudatosan fognak közösségeket, ún. Fényterületeket létrehozni, mivel a nem-fizikai arkhón befolyás már nem fog létezni. Ezekben a közösségekben végre meg fogják tanulni, hogy együtt éljenek harmóniában, úgy, hogy minden egyes ember követi a saját magasabb célját és együtt egy gyönyörű Fénymandalát alkotnak. Ezek a Fényterületek növekedni és fejlődni fognak, emelkedni fog a rezgésszintjük és néhány év múlva kapcsolatba fognak lépni az Ashtar Parancsnokság Anyahajóival fényoszlopokon keresztül. Ezek a fényoszlopok fel fogják gyorsítani a Felemelkedési folyamatot.
A Felemelkedés kamrák olyan nagyon fejlett pozitív organikus technológiák, melyek emelik a rezgésszintünket és nagyszerű eszközként szolgálnak, hogy segítsenek minket a Felemelkedési folyamatban. Az Első Kapcsolatfelvétel után kerülnek majd használatba, hogy felgyorsítsák azok számára a Felemelkedési folyamatot, akik készen állnak erre.
Az Első Kapcsolatfelvétel után az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói egyre többször láthatók lesznek, ahogy a Naprendszerben felfedik magukat.

         A képen: Itt az idő a Kapcsolatfelvételre - A Galaktikus Föderáció

KONKRÉT FELADATOK:
Annak érdekében, hogy felkészítsék a bolygót a Végső Áttörésre, a Fényerők arra kértek, hogy intézkedjek a felszíni lakosság irányába, hogy a bolygó felszínét "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" alakítsák.
Instrukciók:
Ha rendelkezel olyan saját birtokkal, amihez tartozik egy kicsi, de ahhoz elég nagy sík terület, hogy ott egy kis Plejádi repülő csészealj leszállhasson, akkor csendben elmondhatod az alábbi rendelkezést:
"Az Én Vagyok jelenlétem nevében elrendelem, hogy egy Plejádi hajó szálljon le saját tulajdonú földemen és történjen meg a fizikai Első Kapcsolatfelvétel az ezen a hajón lévő Plejádiakkal a lehető leghamarabb, a lehető legjobb módon."
Nagyon fontos, hogy SOHA ne mondd ki hangosan ezt a rendelkezést és soha ne beszélj róla senkinek, mert különben nem lehetsz része a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" projektnek.
Azzal, hogy nem hozod tudomására senkinek, hogy elmondtad-e a rendelkezést vagy sem, a Plejádiakkal való saját kapcsolatfelvételi folyamatodat véded meg a fizikai és nem-fizikai cabal beavatkozástól, ami megakadályozhatja, hogy megtörténjen a kapcsolatfelvétel.
Viszont mindenképp megoszthatod a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" instrukcióit a lakosság felébredett részével.
7x7 méter/yard nagyságú terület az abszolút minimum egy kicsi Plejádi űrhajó landolásához, 30x30 méter pedig az optimális.
Mondanom sem kell, hogy a Plejádiak pozitív Fénylények.
Ha ebben nem vagy biztos, akkor a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" protokoll nem neked való.
Több ezer ember együttes Szabad Akarata, akik világszerte elmondják ezt a rendelkezést, egy kapcsolatfelvételi, pulzáló koherens Fényjelet fog küldeni a bolygó energiarácsába és a Plejádiaknak. Ténylegesen egy "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" fogja alakítani az egész bolygót. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, kb. 12000 ember kritikus tömegére van szükség. Ez egy jelzés lesz a Plejádiak és a Galaktikus Központi Faj számára, hogy az emberi lakosság felébredett része elért egy spirituális érettséget, ami 0,75-nek felel meg a Kardasev-skálán:
Ez fogja mutatni, hogy a Kapcsolatfelvétel lépései elkezdődhetnek.
Az emberiség készen áll a kapcsolatfelvételre:
A kapcsolatfelvétel lépései helyesen az alábbi könyv utolsó oldalain vannak leírva:

Megjegyzés: megtaláltam PDF formátumban angolul: 

Induljon el a kapcsolatfelvétel folyamata. Változtassuk "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" ezt a bolygót!
A Fény győzelme! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.