2021. május 28., péntek

Tachyon kamra Magyarország

Kedves Mindenki!


2021. április 14-én volt két éves a Magyarországon is működő Tachyon kamra.

A tulajdonosa és állandó segítő Nővérkéje, Nagy Mara Katalin és Takács Anikó, egy pár kedves szóval szeretne nektek köszönetet mondani mind azokért a csodálatos pillanatokért, amiket az elmúlt időben átéltek az odajáró Vendégekkel együtt.



Kedvesek!

Ma van 2 éve, hogy a Tachyon Kamra elérhetővé vált Magyarországon. Engedjétek meg, hogy ez alkalommal én oszthassam meg veletek mindazt, ami bennem zajlik. Amikor az ember megpróbál visszatekinteni az elmúlt 2 évre és próbálja összegezni azt a sok sok emléket, élményt, örömet és könnyet, hirtelen nem is tudja hol kezdje.

Végtelen hálát érzek és ezt most szeretném kifejezni MINDENKI FELÉ!

Mindenki felé, aki ennek az elmúlt időszaknak a részese volt, aki 2 évvel ezelőtt bármilyen módon támogatott, bátorított, segített vagy aktívan résztvett a Tachyon Kamra megnyitása körüli teendőkben. Sokan voltatok! S bár meglehet a fizikai létünk útja azóta elsodort minket egymástól és mindenki a saját szívét követve most máshol teszi a dolgát, hiszem, hogy ettől függetlenül összetartozunk és ugyanazért a vízióért tesszük a dolgunkat nap mint nap. Tudom, hogy hamarosan EGYként ünnepelünk majd! Szeretettel gondolok rátok!

Hálás vagyok minden vendégnek aki ellátogatott hozzánk! Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat, amit folyamatosan kapok tőletek! Köszönöm a mosolyokat, a könnyeket, a történeteket, a gyógyulásokat, az örömöket és nem utolsó sorban a tükröket, azt, hogy általatok én is fejlődhetek, emelkedhetek. Köszönöm nektek, hogy megosztjátok az oldalunk látogatóival a történeteiteket és hírét viszitek a Tachyon Kamrának az ismerőseitek, barátaitok és szeretteitek körében!

Végtelen Hálás vagyok Ancsámnak, mindennapi segítőmnek, társteremtőmnek, nővérkémnek, hogy együtt alkothatunk, tervezhetünk, teremthetünk nap mint nap. Néha amikor felnézek a polcra és ránézek a könyvekre még mindig képes vagyok rácsodálkozni, hogy ezek kézzelfoghatóan meg is születtek. Micsoda Isteni kegyelem az, hogy itt vagy velem/velünk és együtt mehetünk és szárnyalhatunk a Fény Győzelméig. Nagyon Szeretlek!

Végtelen hálámat szeretném kifejezni az égieknek, hogy 3 évvel ezelőtt a testvérem által elvezettek a magyarországi Felemelkedés konferenciára, ami örökre megváltoztatta az életem és természetesen Cobra, aki lehetővé tette azt, hogy az emberiség számára átadhassa tudását és ezt a nem mindennapi technológiát. A Tachyon kamra egy csodálatos, földöntúli utat nyitott meg nem csak számomra, de sokak számára és végtelen örömmel tölt el, hogy ezt a gyönyörű bolygót és annak lakóit, a kamra jelenlétével mi is támogathatjuk. Hálás szívvel köszönöm a Teremtőnek, hogy a tenyerébe emelt és megáldott!

Legyetek ti is áldottak!

Szeretettel: Kata




A hivatalos Facebook oldaluk itt található:


https://www.facebook.com/Tachyon-Hungary-2140614802696974

A hivatalos weboldal pedig itt :

https://www.tachyonhungary.com/

A fent említett könyveket itt lehet megrendelni:

1. A Kristály Lépcső könyv:

https://www.tachyonhungary.com/kristalylepcso/

2. A Plejádi Tachyon kamra könyv:

https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra-konyv/

Ezenkívül a blog jobb oldalán bármikor elérhetőek egy kattintással is.



Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.