2021. július 15., csütörtök

Bolygószintű Helyzetjelentés

 Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2021/07/planetary-situation-update.html 

Fordította: MCCS

A chiméra csoport tisztogatása folytatódik. A Fényerőknek sikerült teljesen kitisztítaniuk a chiméra szakadár civilizáció összes földalatti bázisát, beleértve a kongó-i komplexumot is.

Az ott fogva tartott túszok többségét kiszabadították, bár néhányukat még mindig fogva tartják az éteri és az asztrális síkon.

Donald Rumsfeldet a Fényerők az éteri síkon elfogták, és a Galaktikus Központi Napba vitték újrafeldolgozásra. Ő nem létezik többé. Ezzel a Szentségtelen Négyesből már csak ketten maradtak életben (Kissinger és Cheney), és a Fényerők most kibővítették elsődleges célpontjaik listáját, és átnevezték azt Szentségtelen Ötösre. Most már Henry Kissinger, Dick Cheney, Bill Gates, Anthony Fauci és Klaus Schwab tartoznak ide.

A fizikai pókkirályt és királynőt, valamint a legtöbb kisebb fizikai chiméra pókot is eltávolították. A megmaradt chiméra erők most a felszínen összpontosulnak, és erről jelenleg semmi több nem fedhető fel.

Amit most még a föld alatt meg kell tisztítani, az néhány katonai bázis, amely még mindig a Negatív katonaság kezében van (beleértve az Antarktiszon lévőket is), földalatti alagút (beleértve az USA/Mexikó, Kalifornia/Nevada és Kína/Mianmar közötti alagutakat), amelyeket az illuminátusok, a maffia és a triádok emberkereskedelemre használnak, valamint a gyermekbántalmazási központok a Fekete nemesség néhány kastélya alatt, illetve néhány templom és katolikus iskola alatt, amelyek jezsuita irányítás alatt állnak. Az Ellenállás és a Pozitív katonaság legfőbb prioritása most az, hogy minél több gyermeket mentsenek meg, akiket még ezeken a helyeken tartanak fogva.

A Galaktikus Konföderáció legfelsőbb parancsnokainak ikerlelkei közül, -akik többnyire fogságba esett Plejádiak- még mindig van néhány, akiket a Negatív katonaság földalatti bázisain és néhány felszíni katonai létesítményben tartanak fogva, különösen a Negev-sivatagban (Izrael), a szíriai Al Bukamal ( vagy angolból fordítva: Abu Kamal) közelében és a csecsenföldi Groznij közelében.

Az Ellenállás és a Plejádi flotta az elmúlt hónapokban többször is kapcsolatba lépett az USA-ban, Oroszországban és Kínában lévő Pozitív Katonasággal, és elindítottak bizonyos terveket az Esemény előkészítésére. A Cheyenne-hegy és a Thule (Grönland) földalatti komplexumok előkészítése ebből a célból zajlik.

A Fényerők intenzíven tisztítják a negatív nem-fizikai éteri és asztrális entitásokat is, és számuk mostanra 50 milliárd alá csökkent. Az éteri és asztrális sötét hierarchia csúcsán még mindig néhány chiméra pók áll, akik néhány ezer rovarszerű testben élő arkhónt (a Karma Urai) irányítanak, akik viszont néhány millió drákót irányítanak, akik pedig a fennmaradó több tízmilliárdnyi hüllő entitást irányítják.

                  A képen: Ashtar Parancsnokság - A felszabadulásotok közel van! 

A múltban, a Galaktikus Konföderáció tanácsai nem jutottak egységre a Föld bolygó felszabadításának mikéntjére vonatkozó terveikben, és számos ellentétes nézet alakult ki a Konföderáció személyzete között ezzel a problémával kapcsolatosan:

https://exopolitics.org/remote-viewing-the-galactic-federation-of-worlds/

Magyarul itt: 

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/07/a-farsight-intezet-tavolbalatokkal.html

Semjase és néhány más magas rangú parancsnok megtett bizonyos lépéseket a múlt héten, így most elérték azt, hogy konszenzusra jussanak a Konföderáción belül arról, hogy a megfelelő pillanatban a bolygó felszínén, drasztikus beavatkozásra kerüljön sor. Erről egyelőre nem sokat lehet elmondani, azon kívül, hogy ha a cabal átlép egy bizonyos határt, akkor a beavatkozás sokkal hamarabb fog bekövetkezni és sokkal durvább lesz.

Augusztus eleje után bizonyos helyzetek eszkalálódni fognak, mivel belépünk egy különleges "metszéspont esemény" időablakba, amely idén augusztusban kezdődik és 2022 végén zárul. Ennek az ablaknak az első része 2021. augusztus-december, a második része pedig 2022. január-december.

Érdekes módon Gary Hesseltine, az International Coalition of Extraterrestrial Research (ICER ~ Földönkívüli Kutatások Nemzetközi Koalíciója) alelnökének véleménye szerint, a gát a következő 6-12 hónapban fog átszakadni:

https://www.rt.com/news/527675-ufo-aliens-extraterrestrial-contact/

Solara, a 11:11-es kapu látnoka úgy becsüli, hogy a gát mostantól 2022 végéig fog átszakadni:

https://www.youtube.com/watch?v=dPPzeOar--8

A bolygó felszínén, a koronavírus narratívája felett folyik a harc a Fény és a sötét erői között.

A sötét erők kényszeroltásokkal erőltetik a szüntelen "casedémiás"* lezárási programjukat, olyan vakcinákkal, melyek befolyásolják a Felsőbb Én és az emberi személyiség közötti kapcsolatot (ezoterikus körökben ezt a kapcsolatot antahkarana-nak nevezik), ahogy az a Warp Speed művelet logóján is egyértelműen látható:

Megjegyzés: *"casedémia" - az esetek számának növekedése a megbetegedések vagy halálesetek számának egyidejű növekedése nélkül.

https://beholdthemark.com/articles/f/the-warp-speed-logo-and-the-assault-on-the-blood-brain-barrier

A koronavírus Delta változata nagyon gyorsan terjed, de nagyon enyhe lefolyású, nagyon kevés esetben vezet kórházi kezeléshez, halálesethez pedig még kevésbé:

https://www.zerohedge.com/covid-19/panic-porn-dressed-science-exposing-truth-about-delta-variant

Ezért a Fényerők elkezdik hatékonyan előmozdítani a lezárások beszüntetését, valamint a kórházi ellátottak hatékonyabb kezelését:

https://www.zerohedge.com/covid-19/wealthy-nations-focus-hospitalizations-covid-becomes-endemic-flu

Két nappal ezelőtt Sebastian Kurz osztrák kancellár előre jelezte a lezárások végét Ausztriában, valamint, hogy a hangsúly a koronavírus elleni kormányrendelet végrehajtásáról a személyes felelősségre és szabadságra helyeződik át, és a kórházi ellátottakra nagyobb, a megerősített esetekre pedig kevesebb figyelmet fordítanak. Egész biztos, hogy a fősodratú média, Ausztrián és a szomszédos országokon kívül, sehol nem számolt be erről.

Érdemes lehet tudnotok, hogy a blogbejegyzéseimet követők számára Telegram csatornákat hoztak létre, különböző nyelveken:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2021/06/telegram-channels-for-cobras-posts-in-differernt-languages.html

Azok számára, akik szeretnének részt venni a tömegmeditációkban, az aktív meditációk listája itt található:

https://www.welovemassmeditation.com/p/blog-page.html

A Fényerők kérik azokat, akik vezettetést éreznek hozzá, hogy vegyenek részt a "Fire the Grid" meditációban, amelyre július 19-én délelőtt 11:11-kor UTC kerül sor. 

Megjegyzés: magyar idő szerint: 13:11-kor.

https://firethegrid2.org/

A meditáció segít majd a bolygó felszínén a Fényhálózat megerősítésében.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.