2021. július 2., péntek

A szexualitás a spiritualitás tükrében

Eredeti angolul itt:: 


Fordította: MCCS

Szexualitás... nincs még egy téma, ami ennyi elpirult arcot és ennyi izgalmat, egyben ekkora szégyent és ennyi bizonytalanságot képes kiváltani. Ahogy Cobra is megállapította: a valódi szexualitás, amilyennek eredendően kellene lennie, már 2000 éve halott. Ezért először a szexualitás jelenlegi helyzetéről beszélek, és arról, hogyan vált olyanná, amilyen - utána arról, hogy milyennek kellene lennie. A szexualitás a kettes, vagy szakrális csakra életenergiájának kifejeződése. Amellett, hogy a fajfenntartás az egyik szerepe, érzéki élvezetet is nyújt. Nagymértékben képes energetizálni és vitalizálni az embert, és ez a hatás nem korlátozódik csupán a fizikai testre; képes aktiválni a szunnyadó képességeket is. Emellett erős összetartozás-érzést nyújthat, azt az érzést, hogy értékelnek, elfogadnak, és hogy tényleg élünk. Emiatt természetesen a sötét erők mindent megtettek, hogy elnyomják az emberi szexualitást, annyira, hogy az már csak a legalapvetőbb és legegyszerűbb funkciókat, a szaporodást és a túlélést szolgálja. Milyen módszereket alkalmaztak tehát ennek elérésére?

A szexuális elnyomást működtető elsődleges erők a chiméra és az arkhónok. A chiméra gyűlöli a férfiak és nők közötti szexualitást, hiszen teljesen életellenesek, a szexualitás pedig az életerőről szól. Ők programozták és utasították kegyenceiket, a Fekete Nemességet, a Fekete Nap Rendjét, a jezsuita felsővezetést, a drakonidákat és a reptiliánokat, hogy hajtsák végre a programot helyettük, miközben ők maguk lefektették hozzá az alapokat: implantátumokat helyeztek az emberekbe és elkezdték a trauma alapú elmeprogramozást. A közvetlenül a köldök fölött lévő implantátumot arra tervezték, hogy elválassza az eget és a földet, elválassza a szívet és a hasi területet, elválassza a spirituálisat és a földi valóságot azzal, hogy blokkolja a felfelé áramló kundalini energia áramlását az energiatesteken és a fizikai testen keresztül. Amikor valaki újra leszületik, újra implantátumot ültetnek be neki az inkarnáció kezdetén, így a szétválasztódást minden alkalommal újra megerősítik. Emellett e folyamat állandósítja a szexualitás valódi jelentésére vonatkozó amnéziát. Az arkhón inváziók még inkább rontottak a helyzeten, és hatással voltak mind azokra, akik már testben éltek a Földön. Kiterjedt és folyamatos programozást hoztak létre sok nő és leány szexuális traumatizálására nemi erőszak, vérfertőzés, szexuális visszaélés és kizsákmányolás révén, az Istennő templomokat meggyalázták és lerombolták, és szexuális úton terjedő betegségeket szabadítottak fel. Vallásokat hoztak létre az isteni igazság kiforgatására és az istennői misztériumok elpusztítására, a szexualitással kapcsolatos szégyen és bűntudat beültetésére, és arra, hogy mindent a lehető legjobban felforgassanak. Mindez félelmet keltett a nőkben, félelmet a szexuális intimitástól és a saját szexualitásuktól, és ez a félelemenergia bekerült a bolygó energiarácsába majd az emberiség kollektív tudatosságába. A menstruációs fájdalmak és a hüvelyi fertőzések csak néhány tünete annak a tudatalatti programozásnak, amit a nők a szexuális működéshez fűznek. Hirtelen valami, ami az öröm és az extázis isteni ajándéka volt, kínossá, kellemetlenné és fájdalmassá vált. A férfiakban rengeteg szexuális frusztráció alakult ki a női szexualitás elnyomása, a prostitúció és a pornográfia formájában megjelenő pénzügyi kizsákmányolás következtében. Az arkhónok arra is megtanították az embereket, hogy összehasonlítgassák egymást: kinek hosszabb a pénisze, kinek nagyobb a melle, kinek van nagyobb szexuális tapasztalata, kinek mikor voltak az első szexuális élményei, kinek van a legdögösebb partnere? Ez csak tovább növelte a frusztrációt és az elégedetlenség érzését, ami pontosan az ellentéte annak a dicsérő és megerősítő szerepkörnek, amit a spirituális szexualitás betölt.

Hogyan viszonyulnak manapság az emberek a szexualitáshoz? Nagyon kevés kivételtől eltekintve vagy az anyagi megközelítést választják, azaz a fizikai kielégülést keresik, vagy a spirituális megközelítést (vagy amit annak gondolnak), amikor a fizikai világtól történő elszakadásra törekszenek, hogy egy emelkedett, meditatív utat kövessenek. Tehát az egyik oldalon ott vannak azok, akik bulizni akarnak, élvezni az életet, a másik oldalon pedig a szerzetesek és papok, akik visszavonulnak a világi dolgoktól és belső bölcsességük fejlesztését választják. A bulizóknak gyakran sikeres karrierjük van, dolgoznak, pénzt keresnek, vásárolnak, fogyasztanak, utaznak és ellátják a "kötelességeiket", míg a szerzetesek és papok egyfajta erkölcsi tartásra törekszenek és szigorú életet élnek. De mi van akkor, ha ennek a felosztásnak, kettősségnek semmi értelme? A társadalom legfejlettebb lelkeivel kezdjük érzékelni az ebből a helyzetből kivezető utat, bár azt mondanám, hogy ez még nagyon kezdeti stádiumban van. A legtöbb embernek még mindig nehéz összeegyeztetni a szexualitását és a spiritualitását, hiszen mindkettő eltorzult. És aligha volt még képes bárki aktiválni a teljes potenciált bármelyik területen, különben azt látnánk, hogy egyesek már levitálnak, mások pedig úgy gyógyítanak, mint Jézus.

Ha a szexuális találkozás teljes spirituális tudatossággal történik, csodákra képes - orgazmikus alkímiai transzmutációs folyamat. Itt jön a képbe a fénytest-jármű, a többdimenziós merkaba aktiválása. Arról van szó, hogy isteni önmagadat kézzel foghatóan, testközelből tapasztalod meg, oly módon, ami szavakkal egyszerűen leírhatatlan. Ez az, ahol a papok és guruk alulmaradnak, hiszen a legtöbbjük nem járta meg ezt az utat. Ám ha meg is járta volna, egyszerűen nem lehet elmagyarázni azt, ami szavakkal leírhatatlan. Legfeljebb arra lennének képesek, hogy útmutatást adjanak ahhoz, hogy mások is átélhessék ezeket a gazdagító és kitágító tapasztalatokat. A mennyekben nincsenek olyan feliratok, hogy 'kérlek, ne sétálj a füvön', és 'csak nézni szabad a virágokat, szagolni nem', 'ne érintsd meg, és ne szedd le őket'. A menny erotikus hely. 


Az istennői misztériumokat az Esemény után teljes egészében visszahozzák a Földre. A Felemelkedett Mesterek fizikailag is visszatérnek hozzánk és megtanítják a fénymunkásokat és azokat az embereket, akik spirituálisan készen állnak, a misztériumokba való beavatásra. A régi misztériumiskolák újjáélednek, teljes tanításuk és a szent geometriával való kapcsolatuk helyreáll, ami sokak számára megdöbbentő és ébresztő lesz. A téma úttörői ezután a tantrát és a szentséges prostituáltak (templomi papnők) szent gyakorlatait fogják alkalmazni, hogy meggyógyítsanak másokat és megvalósítsák a világi és az isteni integrációját. Különösen a lélekcsaládi kapcsolatok játszanak majd döntő szerepet abban, hogy meggyógyítsuk a sötét erők tetteit, és a szexualitás és a spiritualitás, a világi és az isteni, a tudományos és a szent, a test, az elme, a szellem és a lélek újra Egybe rendeződjenek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.