2021. július 4., vasárnap

Isteni férfi energia mező

Az itt megjelenő információk közvetlenül az Ellenállás szóvivőjétől, Cobrától és lélektársától, Isis Astara-tól származnak. Nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket.

Cobra egy Plejádi Csillagtestvérünk itt a fátyolon belül, aki több, mint 40 éve áll kapcsolatban a nagy planetáris felszabadító csoporttal. Pontosan 1977-ben volt az első személyes kapcsolatfelvétele, melynek során a Naprendszerünkben utazott, és nem akart „haza jönni” a Földre. Mintegy 30 percig tartott meggyőznie a Plejádiaknak arról, hogy térjen vissza a mátrixon belülre megvédeni az emberiséget a nukleáris háborúktól.
Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X Bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai Hálózat és a Fényerőinek képviselője, arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre.


Az Istennő energiáról, mezőről és örvényekről már sok alkalommal olvashattatok itt a blogon, hiszen ez a leginkább elnyomott energia Gaian. Emiatt vannak háborúk, éhínség, félelem és fájdalom. Az Eseménykor „nagy adag” fog érkezni ebből az energiából a Galaktikus Központi Napon keresztül (Pleromától), mely korrigálni fogja ezt a torzulást a feminin energiáknál, és természetesen a maszkulin energiáknál is.

Az Istennő energiáról itt olvashatsz Cobrától és Isis Astaratól:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2020/01/az-istennoi-energia-donto-fontossagu.html

Itt pedig Untwine-tól:

https://cobrarozsa.blogspot.com/2017/10/istenno-energia-mezo.html

Tehát a maszkulin, férfias energia is torzításra került itt a Föld Bolygón. Ennek a gyönyörű energiának szintén gyógyulásra van szüksége, hogy megteremthessük az Egyensúlyt. Idézet Cobrától:

Tiszta, torzulásoktól mentes aktív elektromos férfi energiákra és tiszta, torzulásoktól mentes reflektív mágneses női energiákra van szükség a planetáris felszabaduláshoz.

A tiszta aktív férfi energia képezi Thor Kalapácsának a lényegét.

A tiszta mágneses befogadó női energiák egy olyan rezonanciamezőt teremtenek, ami a Kapcsolatfelvételi Parabolaantennát jelenti az Eseményhez.

Együtt alkotják meg a Szent Grált.

Együtt hozzák létre a Lélekcsalád mandalát:

https://www.annasayce.com/soul-connections-and-soul-mates/

Itt az ideje, hogy a felszíni lakosság legfelébredettebb tagjai a Lélek szemszögéből tekintve kezdjék el kialakítani a Lélekcsalád kapcsolatokat.”

A sötét oldal által a férfias energiákra került torzítás egy agresszív, önző és érzéketlen irányba fordította ezt az isteni energiát. Ez nem az igazi férfiasság, a valódi archetípus kezdeményező, megértő, odaadó és szeretettel fordul feléd. Ez az ókori, minószi falfestmény ezt az egészséges és egyensúlyban lévő maszkulin energiát reprezentálja:


Fentebb említésre került Thor Isten, aki a skandináv és germán mitológiában az emberek és istenek világának legvitézebb védelmezője, a vihar, a villámok és termékenység Istene. Igazi Hős, hatalmas erejű férfi, bátor és nemes. Jellegzetes fegyvere a Mjölnir (harci pöröj, kalapács), mely mindig visszatér forgatója kezébe.


Megj.: Cobra egyik bejegyzésében pontosan az ő kalapácsáról elnevezett Műveletről beszé
l, minden összefügg mindennel. A Mjölnir Művelet során a következő történik:

A Mjölnir Művelet a Fényerők egy speciális művelete arra, hogy érvényre juttassák a Galaktikus Kódex megvalósítását a karantén Földön.

Mjölnir, vagy más néven Thor kalapácsa (vesd össze: a norvég Thort, a római Jupiterrel, a görög Zeusszal, az egyiptomi Wsirrel, és a késő atlantiszi Astarral) a Galaktikus Konföderáció egy titkos technológiája, amely biztosítani fogja, hogy a karantén Föld szektorban a Galaktikus Kódex újra tiszteletben legyen tartva.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Mj%C3%B6lnir

A Mjölnir technológia egyik aspektusa, hogy bármilyen sötét lényt képes észlelni, egyszerűen csak azáltal, hogy megméri annak a kvantum anomáliának a mértékét, melyet a lény áraszt ki gondolataival, érzelmeivel és tetteivel. A Mjölnir technológia egy másik aspektusa egy olyan üzembiztos "energiacsapda-tartály" és "feldolgozó" technológia, amely bármilyen sötét lényt el tud távolítani a saját birodalmából és "fel tudja azt dolgozni" a Galaktikus Kódex értelmében. Ez a "feldolgozás" általában a Ganümédész "szétválogató" létesítményében zajlik.

A holdpálya alatti térben azok a Fényerők, akik a Galaktikus Konföderációhoz tartoznak, megfontoltan közelítik meg a különféle sötét frakciók minden tagját, és lehetőséget adnak számukra, hogy elfogadják a Fényt, különben elviszik őket a Galaktikus Központba, hogy "újraépítsék" őket.

A fő frakció, akik mostanában problémákat okoznak, az ún. Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC). Az IBC egy chiméra irányítás alatt álló negatív frakció, akik elszakadtak a felszíni illuminátus hálózattól és az 1996-os arkhón invázió idején a föld alá mentek. Létrehozták saját föld alatti városokból álló hálózatukat, melyeket nagy sebességű vonatok kötnek össze. Föld alatti hálózatuk független az Egyesült Államok hadseregének föld alatti hálózatától (melyet az 1950-es évektől építettek és az Ellenállás 2000 után megtisztított), független a chiméra föld alatti hálózatától (melyet 26.000 évvel ezelőtt építettek és most már szinte teljesen megtisztította az Ellenállás) és független az Agarthai föld alatti hálózattól (melyet 26.000 évvel ezelőtt hoztak létre és az elmúlt néhány évtizedben terjesztettek ki, amikor az Ellenállás csatlakozott ehhez a hálózathoz):

https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

A felszín alatt, az Illuminátus Szakadár Komplexum összeállt az őslakos földi drakonidákkal és reptiliánokkal, valamint azokkal a drakonidákkal, illetve reptiliánokkal, akik az 1996-1999 közötti időszakban léptek be a Naprendszerbe, az utolsó arkhón invázió során. 2014-ben az Illuminátus Szakadár Komplexum legfelső szintjeit átvette a chiméra. 1996 óta, az IBC saját Titkos Űrprogramot fejlesztett ki, amely együttműködött mind a drakonida flottával, mind pedig az úgynevezett sötét flottával. Jelenleg ez a titkos űrprogram, álcázott hajók egy jelentős flottájával, a holdpálya alatti térben jelenlevő legerősebb negatív frakció, és ez áll a Mjölnir Művelet fő fókuszában.

Pillanatnyilag az Illiminátus Szakadár Komplexum kb. 200.000 illuminátus és drakonida tagból áll, akiket a chiméra irányít. Az IBC felelős a gyerekek többségének eltűnéséért 2015 óta, akiket rabszolgaként használtak föld alatti bázisaikban.

https://www.icmec.org/press/activities-in-more-than-29-countries-around-the-globe-will-remember-missing-children-on-may-25/

Az IBC-vel kapcsolatos információkat eddig nem lehetett közzétenni, mivel azt, ezekre a foglyokra mért elmondhatatlan mértékű szenvedéssel torolták volna meg. A Mjölnir Művelet egyik része, e foglyok többségének kiszabadítása volt az Ellenállás által, 2018 elejétől kezdődően, a Plejádiak pedig a Plejádi csillaghalmaz közelében található egy bizonyos bolygóra viszik őket regenerálódni és gyógyulni.

Az Illuminátus Szakadár Komplexum felelős nagyrészt a Fénymunkásokat és Fényharcosokat érő skaláris és irányított fegyverek általi támadásokért, különösen a 2017 novemberében kezdődött támadáshullámért.

Az Illuminátus Szakadár Komplexum kapcsolatban áll körülbelül 1 millió őslakos reptiliánnal is, akik a felszínen élnek, főleg Afrikában és Latin-Amerikában, de más kontinenseken is, és vámpírokként ismertek:

https://onvampires.wordpress.com/who-am-i/

http://qvrc.blogspot.com/  "

A Mjölnir művelet jelenleg is teljes erővel zajlik.

De most kanyarodjunk vissza a bátor és hős férfi archetípushoz, melyről Cobra is beszélt, idézet tőle:

Az Isteni férfi jelenlétet (a Hőst) is aktiválni kell mindannyiunkban. A Hős egy harcos, aki túllép a bosszún és a tehetetlen dühön abba a szenvedélyes erőbe, amely módszeresen távolítja el a sötétséget, hogy megvédjen mindent, ami szentséges és gyönyörű, hogy megvédjen minden gyermeket, nőt és férfit, akik nem tudják megvédeni magukat a sötétség kegyetlenségével szemben, amely oly elterjedt a bolygó felszínén

Valamikor régen a Hős fegyverei a kard és a toll voltak.

Most az egy irányba fókuszáló elméje, a skaláris energiák elleni védelmi eszközök és a számítógép billentyűzete a fegyverei. Valamint a Mjölnir:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/working-with-mjolnir.html

A Hős megérti, hogy ezen a bolygón minden szenvedés mesterségesen előidézett. Megérti, hogy nem tudja rákényszeríteni embertársait arra, hogy felébredjenek, mivel ők "támaszukban" keresnek menedéket (a sörben és a fociban), hogy így kerüljék el azt hogy szembesülniük kelljen a bolygó drakonida megszállásának kegyetlen valóságával, ahol szörnyűséges gyermekbántalmazások és ki nem mondott szenvedések folynak, ahogy azt itt Benjamin Fulford egyik olvasója, AHZ pontosan leírja:

https://benjaminfulford.net/2018/02/14/comment-one-recent-articles-dated-feb-6th-2018/

Mindannyiunk számára elérkezett az idő, hogy egyesítsük a bennünk lévő Istennő és Hős archetípust, teljessé váljunk, abbahagyjuk az egymással való harcot és összefogjunk a planetáris felszabadítás folyamatának e végső fázisában:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2018/01/17/Open-Letter-To-The-Resistance-Why-Lightworkers-Attack-Each-Other „


A Lélekcsaládok című cikkében Cobra azt is elárulta, hogy mi a kozmikus eredete a Hős archetípusnak, íme az idézet:

Azokat az ugyanabba a lélekcsaládba tartozó lélekcsalád tagokat, akik valójában egy lényt alkotnak, amely lény két ellentétes női/férfi polaritásra szakadt amikor a negyedik/harmadik dimenzióba lépett, ikerlelkeknek hívjuk. Kapcsolatuk elér a hetedik dimenzióba (atmikus tudat) és ez a nő/férfi, férj/feleség és hős/istennő archetípus kozmikus eredete.”

A legrosszabb, hogy mindezek törlésre kerültek, elfelejtették a Csillagmagok, mert implantátumokat kaptak. Ebben a következő Cobra idézetben megvilágításra kerül, hogy miért és hogyan:

Ezt először úgy tették meg, hogy implantátumokat helyeztek el a Csillagemberekben, hogy elválasszák őket a magasabb dimenziós tudatosságtól és a Lelkük jelenlététől.

Ezt függőleges implantátum programozásnak nevezzük és amikor eljön az ideje, egy speciálisan ennek szánt blogbejegyzés fog róla készülni.

A függőleges implantátum programozás képezi a Karantén Föld akadályának alapját.

A programozás második rétege a vízszintes implantátum programozás. A Plejádiak megkértek, hogy beszéljek most erről annak érdekében, hogy elkezdődhessen annak a társadalmi programozásnak a leépítése, amely létrehozza a Mátrixot.

A vízszintes implantátum programozás helytelenül használja fel azt a tényt, hogy az ikerlelkek egy férfi (elektromos) és egy női (mágneses) polaritásból álló párként lépnek be a negyedik és a harmadik dimenziós Univerzumba.

Tiszta formájában a férfi elektromos (Kundalini) erő és a női mágneses (Lélek) erő vonzást teremtenek, amely pedig egy triangulációt hoz létre, ami a fejlődés mozgatóereje.

Amikor a női/férfi vonzás elektromágneses erejébe a vízszintes implantátum programozás útján beavatkoznak, ez egy torzulást teremt a programozás alatt lévő társadalom elektromágneses mezőjében és az ilyen társadalom evolúciója eltolódhat, néha akár évezredekig is, ahogy ez a Földfelszín társadalmának esetében is fennáll.

Az alapvető vízszintes implantátum szétválást teremt a szexuális energia női és férfi észlelésében, ahogy az részletesen el lett magyarázva az alábbi bejegyzésben:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/szexualis-energia.html

Ezt a fontos üzenetet szintén érdemes megfogadni:

Igazság és integritás

E folyamat alapelve az, hogy légy önmagad. De a Mátrix arra programoz, hogy viselj álarcot és rejtsd el magad, az érzelmeidet, az érzéseidet, hogy rejts el mindent. Szabadulj meg az álarctól! Távolítsd el az Energiameződből, a tetteidből, gondolataidból és érzéseidből. Az álarcok konfliktusokat okoznak, hiszen elhallgatod az igazságod és elrejted az Valódi Éned. Ne hallgasd el az igazságod. Lényed MINDEN aspektusában légy önmagad. Ez a legfontosabb pont, ami alapján a Lélekcsaládok működnek. Mondd el az igazságod azoknak, akik készek meghallgatni. Mindig LÉGY ŐSZINTE. Ha akad, amikor nem lehetsz őszinte, mondd el az igazat: "most ezt nem mondhatom el." Ne hazudj annak érdekben, hogy manifesztáld azt, amit akarsz, mert ezzel még több hazugságot vonzol magadhoz. Különböző reakcióit fogod tapasztalni a Mátrixnak. Álarc nélküli új kapcsolatok alakulnak ki. Ez az egyetlen módja annak, hogy a Magasabb Céloddal összhangba kerülhess.

Ahogy felfedezed önmagad és önmagaddá válsz, rá fogsz ébredni, hogy más vagy, mint amit gondolsz magadról. Önmagaddá válni most a legfontosabb.

A valóságod és a környezeted hozzád és a céljaidhoz fog igazodni.

Azok az emberek, akik nem pozitívak és minden, ami nem egyezik a magasabb céloddal, eltávolodik tőled.

Azokat az embereket fogod bevonzani, akiknek ugyanolyan a rezgésük, mint neked.

És egyre több minden kezd majd megvalósulni abból, amit akarsz. Ez a személyes manifesztációs folyamatod.

A 2019. január 21-i meditáció óta a sötét erők nem képesek többé teljes mértékig befolyásolni és gátolni a manifesztációs folyamatunkat. Most már sokkal könnyebb manifesztálnunk azt, amit akarunk.”

Drága Férfi, láthatod, hogy nem lehetetlen kitörni ebből az elnyomásból, csak akarnod kell!


Az érzelmekhez kapcsolatban egy kis plusz információ számotokra, idézet Cobrától:

- Férfi aspektus:

A férfi programban a férfinak nem megengedett megéreznie az ikerlelke jelenlétét vagy tudni az ikerlelkéről. Érezhetnek mindenféle kapcsolatot és lehetőségük van mindenféle jelentéktelen párkapcsolatra, de nem az ikerlelkükkel. Az eredmény a tökéletes szétkapcsolódás mélyen a tudatalattiban.

Az alapprogram a monogámia. A férfiak és a nők számára a kulcs, hogy felszabadítsák magukat a program alól az, ha törekszenek összekapcsolni a szívüket a szexuális energiájukkal és fordítva.

A férfiak tudatára kell ébredjenek az ikerlélek kapcsolatuknak, míg a nőknek meg kell engedniük maguknak, hogy több kapcsolatuk legyen.

Ne felejtsük el, hogy különbség van aközött, ha valaki elkötelezett kapcsolatban van, és aközött, ha kizárólagos kapcsolatban. Egy elkötelezett kapcsolatban a partnerek meghagyják egymásnak a szabadságot. Ezek a párok tudatosan döntenek úgy, hogy nem létesítenek mással kapcsolatot. Nem érzik magukat a másik tulajdonának. Kb. a felébredett felszíni lakosság 10%-a érte el az elkötelezett kapcsolat e szintjét.

Egy kizárólagos kapcsolatban a nők a biológiai kizárólagosságon keresztül kontrollálják a férfiak életerejét. A férfiak és a nők kapcsolódásának ezen az egészségtelen útján keresztül lehetséges egyedül az emberi DNS-t kontrollálni; a módszer az Orion csillagrendszerből származik és 25000 éve jelent meg Atlantiszon.

Azóta élünk ebben a patriarchális rendszerben.

Ha egy társadalmat a DNS szintjén kontrollálsz, tökéletesen kontrollált emberi rabszolgarendszert hozol létre.

Ha kontrollálod a partnered szexuális energiáját, a Mátrix programozása alatt állsz. Ha pszichológiai korlátot helyezel a partnered köré, azzal a Mátrix diktálta program szerint cselekszel.

Ennek extrém formája található a Közel-Keleten, ahol a nők még mindig a férfiak tulajdonai.

Ha szeretet köt össze benneteket és szabadon engeded a másikat, spirituális vagy lélekkapcsolat áll fenn. Ez az egészséges és ez az, ami rendben van.

A tiszta női energia a tiszta fogékonyság. A tiszta férfi energia a tiszta cselekvés.

A tiszta cselekvés tiszta fogékonyságot vonz magához. E két energia közötti kölcsönhatás Samadhi élményt hoz létre és koronacsakra-aktivációt, ami egy tóruszmezőt hoz létre és a Felemelkedéshez vezet.

A lélektársak közötti kapcsolódás a leggyorsabb kapcsolódás a Samadhi élmény megteremtéséhez.

Amikor a cselekvés férfi energiája eltorzul, a férfiak dühössé válnak és azt hiszik, ők tudnak mindent, mindig nekik van igazuk. Amikor a befogadás női energiája akadályokba ütközik, a nők túlzottan kritikussá válnak. Amikor a Mátrix még tovább gátolja a férfi energiát, a férfiak mindenkinek a kedvében akarnak járni. A női energia további blokkolása pedig ahhoz vezet, hogy a nők mindenkit kontrollálni akarnak. Így a Mátrix általi további akadályoztatás megfordítja a polaritásokat. Ez az arkhónok végső célja: mindenkinek tetszeni akaró férfiak és kontrolláló nők megteremtése. A tömegmédia ily módon programozza és védi ezt.

A bolygón élő legfelemelkedettebb nők számára az a cél, hogy először dolgozzanak a szexuális energiájukkal és szabadítsák fel magukat. Ők lesznek azok, akik megváltoztatják az energia struktúrát, ami majd felszabadítja a bolygót.

A férfi energia elfojtása a női energia elfojtásának következménye. Jelenleg a legalapvetőbb aktív Mátrix program a következő: jó lány vagy rossz lány, kedves vagy csintalan. A nőket arra programozták, hogy rejtsék el a szexualitásukat, ezért mindenki azt kérdezi tőlük: vajon mit akar? A legfelemelkedettebb nők számára a legmagasabb cél az, hogy lépjenek kapcsolatba önmagukkal és gyógyuljanak. (Részben) ez Cobra küldetése. Mindez meggyógyítja a világot és ez a kulcsa az Új Világ megteremtésének.”

A következő idézetben Cobra Lélektársa, Isis Astara fog néhány gondolatot átadni, mely szintén fontos az Isteni férfi energia integrálásához:

Az új élet, ahogy azt tudjuk, egy spirálként a méhben kezdődik. A női test valóban képes életet csatornázni önmagán keresztül egy másik dimenzióból, hogy az leszülessen ide a fizikaiba világba. A szakrális geometriában ezt a folyamatot a Vesicaként láthatjuk. (fenti kép) Ezt nagyon jó okból az élet csodájának tekinthetjük. Elengedhetetlenül fontos, hogy a nők felismerjék ezt, mivel csatornaként szolgálnak ahhoz, hogy életet adjanak.

A férfiak számára is egyaránt elengedhetetlen, hogy megismerjék, mit is jelent ez valójában; hogy megértsék, értékeljék és őszintén támogassák a nőket.

Főleg most, ezekben az időkben, hogy az Istennő visszatér, döntő fontosságú, hogy az Istennői energiát megfelelő kozmikus áramlásba hozzuk a férfi testekben is.

A női aspektusunknak meg kell ezt engedni - a női és a férfi testekben egyaránt. Ez az energia keresztül akar rajtunk áramolni, minden emberen, akár nő, akár férfi, akik megszülték az Új Aranykort "anyaként" az Istennői energia csatornázásával.

Kezdjük azzal, hogy tiszteletet adunk a mindannyiunkban jelenlévő Istennői energiának. Amint ez megtörténik, az Isteni Női Aspektus ÉS Isteni Férfi Aspektus elkezd mozgásba jönni és a mindkét részről származó régi, elavult minták meggyógyulnak.

Az erős Isteni Energiának erős Istennői Energiára van szüksége és fordítva. Megtudjuk, miért fontos, hogy egyensúlyba hozzuk egymást.

Az Isteni Férfi energiák, mint a kitartás, bátorság, védelmezés, cselekvés, stb. segítenek a férfinak megtalálni önmagát és a nőt is.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy amikor a férfi az Isteni Férfi erejében van, akkor képes támogatni a nőt abban, hogy az Istennői energiáját felvirágoztassa.

Ezt az új értelmezést a saját személyes folyamatainkra is alkalmazhatjuk - a bennünk lévő rejtett, mindkét aspektusra vonatkozó energiákra. Az Istennői energia szorosan kapcsolódik a fizikai testhez, az érzékekben és érzelmekben. Amikor egyensúlyban vagyunk, megengedjük magunknak, hogy az igazat mondjuk, hogy tudatosan felébredettek legyünk ahelyett, hogy azokat a régi mintákat követnénk, hogy átküzdjük az életünket, hogy áldozatszerepet veszünk fel és hogy mindent nagyon nehéznek látunk.

Minden sejtünk tartalmazza az Isteni Szikrát, ahogy az egész természet is. A kinti világban, jobban, mint bármikor, minden, amit sugárzunk, valósággá válik.

Most van itt az ideje, hogy a nők úgy döntsenek, hogy őszintén tisztelik az ISTENI FÉRFI energiát és hogy a férfiak is úgy döntsenek, hogy őszintén tisztelik az ISTENI NŐI energiát.

Ez tényleg egy döntés.

A férfiaknak nem kell többé félni a nőktől, az erejüktől - hogy ők olyan pozícióban vannak, hogy életet tudnak adni.

A női test már egy Isteni Kehely, amely képes életet adni. Egy másik dimenzióból lehozni ide egy életet hatalmas tett, néha ez az elemi erő kicsit fenyegetőnek tűnhet. Mostanáig, egyik részről a férfiak féltek ettől az energiától és irányító és uralkodó magatartással reagáltak, másrészről a legfontosabb, hogy a nők azonnal hagyják abba a férfiak becsmérlését, hogy gyengének tartják őket azáltal, hogy kritizálják őket, hogy ezt vagy azt csinálják vagy nem csinálják. A férfiak erre a kritikára úgy reagálnak, hogy keveset segítenek, ami még több kritikához vezet.

A testünkben lévő csakrák a szivárvány színeivel rendelkeznek. A fehér fény egy szivárvány. Mindkét test szentséges és a Fény portáljai.

SZENTSÉGES VAGYOK=A FÉNY SZENTSÉGES.

Ez ugyanaz.

Amint kilépünk az ítélkezés állapotából és abbahagyjuk az Isteni Igazság figyelmen kívül hagyását, a teremtést a valódi lényegében ismerjük fel. Isis megjegyzi, hogy már mindent tudunk, amit mond.

Az új energiák megkívánják tőlünk, hogy kilépjünk a csatából és a rendszerből, hogy újra kapcsolatba tudjunk lépni igazi önvalónkkal.

Mind a férfiaknak, mind a nőknek meg kell tanulni igazán támogatni egymást. Az is igaz, hogy néha egy nő jobban meg tud érteni egy másik nőt, mint egy férfi és ez a férfiakra is igaz.

Isis újra azt kéri tőlünk, hogy keressünk barátokat (nőket és/vagy férfiakat) és csatlakozzunk csoportokhoz az előbb leírt célból.

Elsősorban a férfiaknak van meg az a lehetőségük, hogy anélkül találkoznának egymással, hogy szükségük lenne versengésre, így erősíteni és ösztönözni tudják egymást.

A nőknek meg kell tanulni hősként tekinteni a férfiakra, a férfiaknak pedig meg kell tanulni Istennőként tekinteni a nőkre.”

Drága Isteni férfi, ahogy fentebb is olvashattad, a számítógép szintén lehet a „fegyvered”, ezzel kapcsolatban Cobrától egy kis segítség:

Az egyik leghatékonyabb, amit tehetsz, hogy saját blogot hozol létre, hogy még több embernek továbbadhasd az igazságot. Az internet a Fényerők nagyon erős eszköze erre. Ezeket az információkat mindenhol meg kell osztani újra és újra. Osszuk meg mindenkivel, hogy küzdöttük át magunkat ezen az egész helyzeten. A blogom és a többi blog nem elég ahhoz, hogy elérjen 7 milliárd emberhez. Jelenleg kb. 50 millió ember van tudatában ezeknek a dolgoknak. Nem minden nyelven jelennek meg valós információk, ezért egyre több blog fog íródni különböző nyelveken (nagy szükség van fordítókra!!!) Pl. Indiában rengeteg ember van, akiknek fogalmuk sincs róla, mi történik.”

Ismét egy idézet Isis Astaratól:

A megértés most visszatér a Földre. Segít a férfiaknak és nőknek, hogy felébredjenek, visszanyerjék valódi hatalmukat, és újra feléledjenek. A férfiak számára ez egy ébresztő, hogy ne nyomják el tovább már az érzelmeiket, és fejezzék ki azokat anélkül, hogy attól félnének, nevetség tárgyaivá válnak.

Egyiptomban a régi időkben, a nők és férfiak be lettek avatva az Istennő misztériumaiba. Megtanulták, hogyan használjanak bizonyos szimbólumokat, eszközöket és tudást, hogy elhozzák az Istennői energiát a bolygóra.”

Az egyéniség, az egybeolvadás, kezdeményezés, Szabad Akarat a Férfi minőséghez kapcsolódnak. Most már tehát elég sok olyan dolgot fedtek fel számotokra, amit felhasználhattok drága Férfiak a fejlődésetekhez.

Most viszont jöjjön még az Ikerlélek téma, és hogy hogyan manipulálták az arkhónok a vele kapcsolatos energiát.

Idézet a 2018-as Budapesti Felemelkedés Konferenciából:

IKERLELKEK (a kapcsolat következő szintje)

Az Ikerlelkek ugyanabban az időben és térben teremtődtek; egy lélekként jelentek meg, majd két külön félre váltak szét. Ők a Férfi és Női archetípusok, Shiva és Shakti, Ízisz és Ozirisz. Ez a kapcsolat mélyebb, mint a lélektársi kapcsolat. Ez az eredete a tökéletes kapcsolat után való sóvárgásnak, mivel vágyunk a "másik felünkre".

Ezt a kapcsolatot manipulálták az arkhónok az "Ikerlélek Fantázia" program segítségével. A lelkednek van egy olyan része, aki nem inkarnálódott a bolygóra. Az arkhónok pedig kihasználják a lélek sóvárgását. Létrehozták az Ikerlélek Fantáziát, ami pszichológiai kivetítődés egy olyan személyre, aki valójában NEM az ikerlelked. A nők tudat alatt azt hiszik, hogy a férfi, akihez hozzámennek feleségül, az ikerlelkük (ami nem igaz.) Ez az oka annak, hogy a nők számára az esküvőjük napja a legboldogabb nap az életükben, egészen addig, amíg rá nem ébrednek az igazságra. De a férj nem az igazi ikerlélek, ez csalódást okoz, ami pedig a házasság felbomlásához vezet. E fantáziát Hollywood is kihasználja. Azt a célt szolgálja, hogy megakadályozza a valódi egyesülések kialakulását és kontrollálja a szexuális energiát.

Az illuminátus De Beers család találta ki a gyémánt eljegyzési gyűrűt, akik visszaéltek az ikerlélek fantáziával, hogy el tudják adni gyémántjaikat.

Lépj kapcsolatba az ikerlelkeddel meditáción keresztül, hogy energetikailag és telepatikusan kapcsolódni tudjatok. Az arkhónok manipulálják az álmainkat is."


Készült egy meditáció kifejezetten ehhez a kapcsolódáshoz, melyet itt találhattok:

https://www.youtube.com/watch?v=_-dQV_CoVII&list=PL7ABu6rErg5EElqBIgGa9KJatECBj_txd&index=65


"Szexuális Energia – Programok

Ezek célja a felszíni lakosság kontrollálása. Számos program csak ennek a bolygónak a felszínén létezik. Ezek a programok a fő oka annak, amiért ilyen sokáig tart a felszabadítás folyamata, mert ezeket nem ismerik. Még a lakosság legfelébredettebb része sincs tudatában a programoknak. Ezek a legmélyebbek. Az a céljuk, hogy a felszíni lakosságot ellenőrzés alatt tartsák. Legtöbbjük sehol sem található meg a galaxisban.

Két fő rétege van ennek. Az első Atlantiszban történt implantátumokkal, amely fizikai és energetikai elválasztódást okozott a nők és a férfiak között. Hol található: 3 ujjnyival a köldökünk felett. Ez a kundalíni energia áramlását blokkolja.

Két alapvető rétege van a programozásnak:

1. réteg:

Az atlantiszi idők végén történt (az 1. réteg elhelyezése), miután a sötét erők beszivárogtak az implantátumokkal, és pszichológiai, valamint energetikai szeparációt hoztak létre a nők és a férfiak között. Ezt azzal a céllal teremtették, hogy meggátolják a kundalini energia megfelelő áramlását. Minden egyes csillaglényt implantáltak ekkor, Atlantisz idején.

A férfiak és a nők ellentétesen lettek programozva, így mikor egy nő és egy férfi találkozik, teljes félreértés alakul ki, mivel a saját nézőpontjuk szerint tekintenek a másik nemre. A férfiak egyfajta módon látják a dolgokat, a nők pedig egy másfajta módon.

- A nők a szív energiáját érezhetik, de a szexuális energiát nem

- A férfiak érezhetik a szexuális energiát, a szívük energiáját azonban nem

Megoldás:

Az energetikai út meglehetősen különböző: a férfiak esetében a kundalini energiának fel kell emelkednie a szívközpontba, míg a nők estében le kell ereszkednie a szexuális energia központba.

Amikor a kapcsolat tökéletes, nincsenek félreértések, és ez valójában a Szentséges Egyesülés/Isteni Nász lenyomatát hozza létre energetikai szinten.

Az arkhón invázió előtt, sok nő még erősen kötődött az Istennő energiához hatékony módon. Az Istennő egy papnője bármilyen szinten fel tudta használni saját energiáját egy férfi meggyógyítására. A nők meg tudták gyógyítani a férfiak összes háborús traumáját a kundalini energiájukkal.

Az ok, amiért a férfiak agresszívak az, hogy nem kaptak egészséges szexuális energiát a nőktől. Ez szexuális frusztrációhoz vezetett (lásd az arab társadalmak problémáit). Az, hogy a szíriai menekültek Európába jönnek és nőket erőszakolnak meg, a mély szexuális frusztrációjuk tükröződése. Nincs rá mód, hogy meggyógyítsák a szexuális traumájukat. Nem megengedett a társadalmukban. Ez pedig könnyebben programozhatóvá és erőszakossá teszi őket.

Az Istennő papnője, aki egyesítette a szív és a szexuális energiát, képes háborút megállítani ezen a bolygón.

2. aspektus

A női energiák el lettek nyomva annak érdekében, hogy a háborúk teret kaphassanak.

A férfiak frusztráltak. Megpróbálhatják levezetni a frusztrációjukat különféle sportokon keresztül, de amikor az már nagyon felerősödik, harcolni kezdenek. Az amerikai foci például az elfogadható háború egy formája, ugyanúgy, mint a box, vagy a küzdősportok, stb.

Az első arkhón invázió során, 5000 évvel ezelőtt, az arkhónok békés Istennő civilizációkat támadtak meg és nőket erőszakoltak meg. Ez még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Minden egyes nő elsődleges félelme a férfi elkövetőktől való félelem, amely megegyezik a vadállattól való félelemmel.

A program üzenete, hogy a férfi a szörny, de valójában a reptiliánok a szörnyek. Az emberi hímek nem erőszakolnak meg nőket, reptiliánok tették ezt, de a női tudat nem tud különbséget tenni egy reptilián és egy emberi test között vagy nincsenek ennek tudatában, ezért a nők nem bíznak a férfiakban. Ez az oka annak, amiért a nők 70%-a nem él át orgazmust szexuális aktus közben, a férfiak pedig ezért válnak szexuálisan frusztrálttá.

A programozás következő rétege: "Jó kislánynak kell lenned". Titkolnod kell a szexualitásodat, hogy ne légy megítélve, hogy ne légy "prosti". Ez egy mély program, át kell programozni, fel kell oldani a női és férfi pszichéből.

A nőknek vissza kell szerezniük a szexuális energiájuk erejét! Határokat kell szabniuk arra vonatkozóan, hogyan, mikor és hol akarnak intim kapcsolatot létesíteni. Szét kell törnünk a mátrixot, a nőknek vissza kell szerezniük a hatalmukat, maguknak kell eldönteniük, hogy kifejezik a szexuális energiájukat. Ez a társadalom átalakításának a kulcsa.

A férfiaknak változtatniuk kell a nőkről alkotott képükön és ki kell tisztítaniuk ezt a programot.

Egyes társadalmakban olyan templomok léteztek, ahol a nők szexuális energiákat csatornáztak. Szentséges Egyesülés ment végbe a főpapnő és a király között, amely az Isteni hős archetípusává tette őt. Ez az egyesülés stabilizálta a társadalmat. Isteni egyensúlyt és harmóniát teremtett nők és férfiak között.

Kr.u. 400-ban ezt a tradíciót elpusztították. Ez volt a valós oka a Római Birodalom összeomlásának. Az összeomlás előtt magasan fejlett civilizációk léteztek. Azután azonban az Istennő energiát elpusztították, ez pedig teret engedett a sötét kor uralmának. 1000 évbe telt felépülni ebből a szörnyűségből és elkezdeni begyógyítani a sebet.

A keresztény kultuszt azért hozták létre, hogy tönkretegyék az Istennő energiát. Az Istennő hagyományokat elpusztították, templomaikat lerombolták, többek között a sötét középkornak és a katolikus egyháznak köszönhetően elnyomták az Istennő papnőit,  meggyilkolták őket, és ez még mindig ott él a nőkben. A misztériumokat pedig megpróbálták elpusztítani. (Ezek közül néhányat bátor emberek megmentettek.) E trauma még mindig jelen van minden nő tudatalattijában. Ez az eredendő félelem, mely megakadályozza, hogy egy nő biztonságban érezze magát valódi nőiességének kifejezésekor.

Következő szint: 5000 évvel ezelőtt az arkhón invázió egy mélyebb programot hozott létre:

- a Nőknek csak akkor engedték, hogy megéljék a szexuális energiákat, ha az ikerlelkükkel, vagy ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.

- a Férfiaknak csak akkor engedték, hogy a szívükben éljék meg a kapcsolatot, ha az ikerlelkükkel, vagy az ikerlélek fantáziájukkal voltak együtt.

Ha a partnered nem az ikerlelked, vagy az ikerlélek fantáziád, akkor a programozás eredményeként ez mindkettőtök számára nehéz pillanatokat okoz abban, hogy megéljétek a szexuális és a szív energiákat.

Következő szint: szakadás a lélekcsaládban

A programnak két oldala van: a Nőknek csak akkor megengedett a szexuális energiák megélése, ha a lélekcsaládjuk tagjával vannak. A Férfiak más programozást kaptak.

Következő szint: érzelmi vonatkozások

Amikor egy férfi és egy nő kapcsolatba kerülnek egymással, tudat alatt egymás tulajdonaként kezdik el érzékelni egymást, aki csak hozzájuk tartozik.

Ez tudat alatt, és a jog szempontjából is problémákhoz vezet (a házasság jogi szabályozása)

A Cabal visszaél a lélektárs archetípusával. A Mátrix meghekkelte a kapcsolatot, és hozzá olyan jogi apparátust teremtett, mely ellenőrzi azt (a férfi aláírására van szükség stb.)

Ez a programozás (birtoklás) csak ezen a bolygón létezik.

Hatalmas a különbség a birtoklás és az elköteleződés között.

A tiszta archetípus: két ember ragaszkodása és elköteleződése, mert oly mély közöttük a kapcsolat, hogy senki és semmi másra nincs szükségük. Spirituális kapcsolódássá válik, nem pedig legális, mátrix irányította kapcsolattá.

- az Isteni archetípus valós elköteleződés - valójában csak az igazán mély lélektársak és az ikerlelkek között található ilyen.

- a másik archetípus: a több partner. Képesek vagyunk arra, hogy egyszerre több embert is szeressünk mélyen, lélekszinten. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több, egészséges lélekkapcsolat is lehetséges. Erre is lesz lehetőség az új társadalomban, az új paradigma részeként.

A kulcsa az őszinte kommunikáció férfi és nő között. A nők maguk között egész más dolgokról beszélgetnek. Amikor egy férfi belép a szobába, témát váltanak, és fordítva. A nők és a férfiak közötti kapcsolat akkor gyógyult meg, amikor a férfiak és a nők könnyedén beszélnek majd egymással bármilyen témáról. Drasztikus őszinteség a kommunikáció területén - ez vezet a társadalom gyógyulásához.”

A legvégére jöjjenek a Föld Bolygón található Isten örvények, amiket Cobra említett, meditációban kapcsolódhattok ezekhez a leghatékonyabban:

Shasta-hegy

A hegy alatt egy város van, mely részét képezi egy pozitív civilizáció hálózatának, a globális Agartha hálózatnak. Az ott lakók képviselik az ősi, pozitív Atlantisz maradékát, nagyszerű energetikájú hely.

Piramisok:

Itt gondoljunk az Egyiptomban és Boszniában található piramisokra, a Mexikói Teotihuacan piramisokra vagy a Kínában lévő Xi an piramisokra.

Hegyek

Isten örvényről tudunk még a Fujinál, mely 3776 méter magas és a japánok szent hegye, a Kajlás-hegynél, ami Tibetben található, 6714 méter magas és a csúcsa meglepően szimmetrikus, piramis formájú, egész évben hó borítja.

Szakrális Geometriai alakzatok

Megemlíthető még Stonehenge is Wiltshire megyében, Angliában.

A kövek Kelta Keresztet formáznak, melynek jelentése: Gaia, a Földanyánk, ami egy ősi, Atlantiszi szimbólum.

Zárószóként: az itt fent leírt tudás birtokában, most már tudod, hogyan fogadd magadba Ozírisz (Ashtar), Zeusz, Thor, Shiva vagy Jupiter Isteni energiáját, hogyan válhatsz hőssé, mint Attila, Edward Bulwer-Lytton, Salamon király, Akbar, Artúr király vagy Nagy Sándor, a fehér nemesek közül az Esterházy család (pozitív templomosokhoz tartoznak és azt állítják magukról, hogy a Szíriuszról származnak) vagy Széchenyi, Petőfi és Kossuth. Légy türelmes magaddal és soha ne add fel!

Végül Drága Isteni férfi ezt a pár gondolatot fogadd szeretettel:

Szükségem van rád, mert csak veled együtt tudom megtalálni a saját egységemet. Te az én másik felem vagy, nem az ellenségem....Annyira szükségem van rád, kérlek, gyere ide és ülj le velem. Keressünk együtt egy új életet. Ahol nincsenek sérelmek, fájdalom és tiszteletlenség. Belül mind egy dologra vágyunk....Szeretetre." - Udesha A. Kubesch 

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.