2021. november 24., szerda

Rövid Üzenet a Felszíni Lakosságnak

 Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2021/11/a-short-notice-to-surface-population.html

Fordította: MCCS

Egyszerűen túl sok volt a beavatkozás a petíciónkkal, illetve az aktivációnkkal kapcsolatosan, mind a sötét erők, mind a kompromittálódott egyének részéről, így a december 21-i aktiválásunk utasításait frissíteni kellett, hogy tükrözzék ezt az új helyzetet.

A Fényerők utasításainak megfelelően elvégeztük a teljes Isteni Beavatkozás Aktiválási folyamatának energetikai alaphelyzetbe állítását, töröltük az összes cikket, megtisztítottuk a sötét zavaró hatásokat, amennyire csak lehetett, és megkezdjük az új manifesztációs ciklust.

Azon cikkeket, melyek ezen a blogon lettek közzétéve az Isteni Beavatkozás Aktiválásával kapcsolatosan, újra közzétesszük, frissített utasításokkal. A bolygó felszabadításának küldetése ellen irányuló negatív megjegyzéseket többé nem toleráljuk. Gondoljátok meg kétszer, mielőtt hozzászólást írnátok, és használjátok a józan eszeteket. Ha a legutóbbi néhány törölt cikk alatt értelmes hozzászólást tettél közzé, akkor azt újra megoszthatod.

A petícióhoz eddig összegyűjtött 83 000 aláírás mindegyike érvényes marad.

Az aktiváláshoz bármilyen módon kapcsolódó összes videót teljesen törölni kell az internetről, és az új utasításoknak megfelelően kell őket újra elkészíteni, és új URL-címmel közzétenni. Csak az ezeknek a kritériumoknak megfelelő videókra mutató linkek kerülnek fel erre a blogra.

Az összes e-mailt, amelyet eddig az aktiválással kapcsolatban küldtetek, olvasás nélkül töröljük. Mindenki frissítse az e-mail üzeneteit, hogy azok tükrözzék ezt az új helyzetet, és küldje el őket újra!

A december 4-i toborzó meditációnkra vonatkozó frissített utasításokat hamarosan közzétesszük egy új blogbejegyzésben. Továbbra is elküldhetitek a kérdéseiteket egy új Cobra-interjúhoz a welovemassmeditation@gmail.com címre.

Köszönjük a megértést.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.