2021. november 29., hétfő

TERJESSZÉTEK! ISTENI BEAVATKOZÁS AKTIVÁLÁS 2021. december 21. 17:00

Eredeti bejegyzés itt:


Fordította: MCCS

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért a december 21-i napfordulót arra használjuk fel, hogy egy olyan portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat, és elindítjuk azt a folyamatot, amely egy lépéssel közelebb visz minket a bolygó felszabadításához.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni a Planetáris Felszabadulást:

http://thespiritscience.net/.../studies-show-group.../

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ez az aktiváció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy tovább stabilizálja a pozitív idővonalat. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, az a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot.

El tudjuk érni a meditációt végző 144000 ember kritikus tömegét! De akár az 1 milliót is! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben.Sok jóindulatú civilizáció van ebben a Galaxisban. A spirituális fejlődés magas fokán élnek, és erőteljes közvetlen kapcsolatuk van a Forrással. Szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a Galaktikus családhoz, de szükségük van egy világos, erős, koherens/egységes jelre a felszíni lakosság részéről, miszerint szeretnénk a kapcsolatfelvételt:

Az Isteni Beavatkozás Aktiválását a lehető legjobb pillanatban fogjuk elvégezni, pontosan a 2021. december 21-i napforduló időpontjában magyar idő szerint 17:00-kor, ami a lehető legpozitívabb hatást fogja gyakorolni az emberiségre:


A pontos időpont 8:00 órakor lesz Los Angelesben. Ez Denverben 9:00 MST, Chicagóban 10:00 CST, New Yorkban 11:00 EST, Londonban 16:00 GMT, Párizsban 17:00 CET, Kairóban 18:00 EET, majd a távol-keleti időzónák számára december 22-én, szerdára virradóra: December 22-én, szerdán 00:00 óra CST (éjfél) Tajpejben és Pekingben, 01:00 óra JST Tokióban és 03:00 óra AEST Sydneyben.

Itt ellenőrizheted a meditáció idejét a saját időzónádban:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html...

Ezt az aktiválást kétlépcsős folyamatként fogjuk végezni, az első lépés az alábbiakban található Bolygófelszabadítás petíció aláírása, a második lépés maga a meditáció. Ez a kétlépéses aktiválás, a lehető legnagyobb hatást fogja gyakorolni a bolygó helyzetére.

Útmutatások a meditációt megelőzően:

Bármelyik pillanatban, miután elolvastad ezt a cikket, írd alá a Bolygófelszabadítás petíciót:

*Mielőtt ez a cikk megjelent, már több mint 79 000 aláírást gyűjtöttünk össze a petíciós weboldalon, mielőtt azt hirtelen, mindenféle magyarázat nélkül lekapcsolták:**Bizonyos erőknek ez nagyon nem tetszett, és már kétszer is leszedték a petíciós oldalt. Mostanra kezd nagyon nyilvánvalóvá válni, hogy a petíciónknak TÉNYLEG van hatása.*

*Ezért létrehoztunk egy alternatív, második petíciós oldalt, pontosan ugyanazzal a petícióval. Így most már két petíciós oldalunk van, és legalább az egyiknek működnie kell. Ha mindkettő offline lesz, létrehozunk egy harmadikat, és ott is alá lehet írni. Az összes petíciós oldalról érkező összes érvényes szavazatot összeadjuk, és az beleszámít a 144 000 szavazatba.*

*Itt található mindkét petíciós oldal linkje:*

*https://www.change.org/.../the-awakened-population...*

*https://www.thepetitionsite.com/.../planetary-liberation.../*

*Instrukciók az aláíráshoz, olvasd el figyelmesen:*

*Csak EGYSZER kell aláírni a petíciót. Ha a két oldal közül az egyik offline lesz, és még nem írtad alá, menj a másikra, és ott írd alá. Mindkét oldal egyformán fontos, de a szavazatod csak egyszer számít. Ha valaki többször írja alá, tulajdonképpen késlelteti a felszabadítási folyamatot. Ha már aláírtad az első honlapon, ne írd alá a másodikon. Ha már aláírtad a másodikon, ne írd alá az elsőn. Ez alól az egyetlen kivétel az, ha megpróbáltad aláírni az egyik oldalon, de az aláírásod nem ment át és/vagy valamilyen okból nem hagyták jóvá. Ekkor átmehetsz a második oldalra, és aláírhatod ott. *

*December 21-ig 144 000 aláírásra van szükségünk a kívánt exopolitikai hatás kiváltásához. Ha 144.000 ember kritikus tömege aláírja a petíciót, akkor ez lesz az emberiség történetében az első fizikai kifejezése a felszíni emberiség kollektív akaratának, hogy a kapcsolatfelvétel és a beavatkozás kívánatos. Ez lesz az emberiség első exopolitikai dokumentuma, amelynek jelentősége és hosszú távú következményei olyan dokumentumokhoz hasonlíthatók, mint az Alkotmány vagy az Emberi Jogok Nyilatkozata. A petíció aláírásával arra használjuk a szabad akaratunkat, hogy energetikai hidat hozzunk létre a bolygó felszíne és a felszínen túl élő Fényerők között. Ez az energetikai híd fel fogja gyorsítani a folyamatot. A petíció aláírásának fizikai aktusa azért fontos, mert a fizikai síkon kívánjuk a változást manifesztálni, ezért az egyszerű belső elkötelezettség nem elég. Nemcsak magatokért teszitek ezt, hanem az egész emberiségért.*

**Instrukciók a december 21-i meditációhoz:**

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy együtt megteremtsük azt a pillanatot, ami beindítja az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát a jóindulatú Galaktikus lényekkel és az Isteni Beavatkozást.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a bolygó felszínén lévő összes lényen, a Föld alatt lévő összes lényen, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Jelentsd ki az akaratod és a döntésed az Első Kapcsolatfelvételre és az Isteni Beavatkozásra úgy, hogy (ha lehetséges, hangosan) háromszor kimondod mindkét rendelkezést: Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, Most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, Most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, Most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, Most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, Most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, Most!

6. Képzeld el, hogy ezek a jóindulatú Galaktikus lények reagálnak e rendelkezésekre és fizikailag kapcsolatba lépnek veled, és mindenki mással, akik ugyanilyen rendelkezést hoztak. Képzeld el, ahogy a Forrás közvetlenül beavatkozik a Földön kialakult helyzetbe, és elindítja az emberiség intenzív gyógyító átalakulását. Képzeld el, ahogy a Fény átváltoztatja a Földön megmaradt sötétséget, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, hogy a Vízöntő korszak új nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz a Föld minden lényének.

A meditációnk javasolt időtartama: 20 perc

Frissítések az Isteni Beavatkozás Aktiválásáról:

http://2012portal.blogspot.com

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.