2022. január 30., vasárnap

Fényerők: Láthatatlanok tisztítása - Mentális sík

Fordította és összeállította: MCCS

Ez az összeállítás azért készült, hogy segítséget nyújtson a Láthatatlanoknak nevezett entitások eltávolításában. Mielőtt belekezdünk, egy idézet Cobrától, 2022. január 14. Helyzetjelentés és új Cobra interjú:

"Fényerők a sötét hálózatokat tisztítják, és az asztrál síkon már sikerült az elsődleges anomália többségét megtisztítaniuk.
A legnagyobb hangsúly most az alsó mentális síkon lévő elsődleges anomália és az úgynevezett Láthatatlanok kitisztítására fektetik. A Láthatatlanok olyan arkhonikus entitások, melyek a bolygó felszíne körüli alsó mentális síkon élnek, és ők azok, akik a hamis eszmék mátrixát létrehozzák és manifesztálják. Ők azok a lények, akik felelősek az olyan eszmékért, mint a karma, az elsődleges irányelv, a szándékos szenvedés, a mindenható Isten, a szándékos dualitás, a lapos Föld, a termodinamika második törvénye mint végső igazság, a fénysebesség mint maximális sebesség, a monogámia mint egyetlen választás, a globális felmelegedés, a woke ideológia, a kritikus fajelmélet stb.
A Láthatatlanok olyan entitások, amelyek szinte átlátszó, krémesen homályos foltok, és még a mentális síkon a fejlett tisztánlátók számára is szinte észrevehetetlenek. Az 1996-os arkhón invázió óta sikerült behatolniuk a bolygó felszínén szinte minden inkarnálódott lény mentális testének auramezejébe."

A fenti témával kapcsolatban szeretnénk egy nagyon kedves Csillagmag Nővérkénk, Mimi Hambas, gondolatait és az általa készített képet megmutatni nektek magyarul, hogy mindenki számára érthető és elfogadható legyen az a meditáció, amit nektek készítettünk el szintén magyar vezetett változatban. A csoportban már megtalálhatjátok, mert Admin Nővérkém, Lakatosné Minya Ilona nemrégen betette egy bejegyzésben. 
Akkor először jöjjenek Mimi gondolatai, idézet tőle:

"Hello mindenkinek!

Létrehoztunk egy listát arról, hogy milyen módon tudod azonosítani a 'Elme fertőzést', melyet Cobra említett a legutóbbi Helyzetjelentésében (2022. január 14.). Nagyon fontos, hogy teljesen őszinte legyél önmagaddal abban, hogy azonosítsd, hol vannak a negatív minták a jellemedben, elmédben, gondolataidban, viselkedésedben és így tovább. A sötétség behatol a gondolatainkba, elhitetve velünk, hogy azok a saját gondolataink! Ez szó szerint az elmekontroll. A láthatatlan entitások negatívan beszélnek az emberekhez is. Különösen az empaták hallják ezt a szörnyű fecsegést. Mindez csökkenti a képességünket, hogy energetikailag megvédjük magunkat, mivel a sötétség már behatolt az elménkbe. A belső munka elvégzése a fertőzés azonosítására és tisztítására tiszta kapcsolatot teremt belső énünkkel és Felsőbb Énünkkel. TUDNOD kell, hogy mi az, ami valóban te vagy, és mi az, ami nem! 'ISMERD MEG ÖNMAGAD'

Rendkívül fontos, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden gondolatunk és cselekedetünk az együttérzésen, a szereteten, a racionalitáson és az önmagunk és mások valódi segítésén alapul. Az elme/mentális test és az érzelmi test köré védelmet helyezni szintén nagyon fontos.
Ez egy értékes lépés az ember evolúciójában és a felemelkedési folyamatában.
A Fény győzelme! 🌟"

Fent írja Mimi, hogy ugye ezek az entitások negatív gondolatokkal bombáznak minket a nap minden percében. Lehet, hogy ismeritek néhányan a Bűbájos boszorkák (angolul: Charmed) című sorozatot még 1998-ból, mely 2006-ig futott Magyarországon is. Abban a filmben volt egy Barbas nevezetű entitás, a félelem démona, aki számtalanszor feltűnt, hogy mindenféle negatív gondolatokkal "tömje" az emberek fejét. Íme egy képkocka erről, amikor éppen ezzel foglalatoskodik, a képfelirat:

"Ez a legrosszabb félelmed...."




Most pedig akkor jöjjön a Mimi által készített kép, melyen megtalálhatjátok pontokba szedve, hogy miket is lehet beazonosítani "elme fertőzésként":


Ahhoz, hogy segíteni tudjunk mi is, mint Csillagmagok, a Fényerőknek itt a földi karanténon belül, készült tehát egy meditáció, melyet napi szinten használhattok bármikor.

A meditáció eredeti szövegét a Francia Csillagmag társaink írták meg, Cobra instrukciói alapján és aszerint készítettük el magyarul a mi vezetett meditációnkat. Hálás köszönet érte nekik! 

Eredeti franciául itt: 


Íme a szükséges információk a meditációhoz, idézet Cobrától:

"A Fényerők becslése szerint jelenleg körülbelül 500 olyan inkarnálódott ember van a bolygón, akiknek mentális teste teljesen ép, és a Láthatatlanok nem fertőzték meg őket. Mindenki más legalább részben mentálisan megszállott, az elme kis területeitől kezdve - amikor az illető irracionálisan cselekszik -, egészen a teljes megszállásig - amikor az illető szinte már teljesen elveszítette a szabad akaratát, és a józan ész és a racionális gondolkodás képességét. A kulcs itt a megszállottság elismerése - ami a legtöbb ember számára rendkívül nehéz lesz -, majd az entitások kiűzése rendelkezések segítségével, a mentális test megtisztítása az Ibolyalánggal, az elveszett mentális képességek visszaszerzése, valamint a józan ész gyakorlása.

A Láthatatlanok hálózatának kitisztítása még körülbelül egy hónapig teljes sebességgel folytatódik, és az ostobaság csúcspontja globális szinten körülbelül két hét múlva várható:

https://jonathanturley.org/2022/01/08/the-eight-degrees-of-ignorance-and-stupidity/

A Fényerők ekkor elkezdik tömegesen kitisztítani a felszíni emberiség összes elfojtott traumájának energetikai lenyomatát, és sok olyan helyzet, amelyet korábban nem lehetett meggyógyítani, hirtelen könnyen gyógyul."

A legvégére akkor jöjjön a magyar meditáció, használjátok, amikor csak szükségét érzitek. Sok szeretettel Mindenkinek! :




Hálás köszönet Mindazoknak, akik időt és energiát fognak szánni erre a nagyon fontos belső munkára! Szeretettel ölelünk benneteket! A Fény győzelme!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.