2022. január 21., péntek

Kapcsolatfelvételi Protokoll, az Első Kapcsolatfelvétel és a Plejádiak

Az itt megjelenő információk közvetlenül Cobrától származnak. Nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket.

Cobra egy Plejádi Csillagtestvérünk itt a fátyolon belül, aki több, mint 40 éve áll kapcsolatban a nagy planetáris felszabadító csoporttal. Pontosan 1977-ben volt az első személyes kapcsolatfelvétele, melynek során a Naprendszerünkben utazott, és nem akart „haza jönni” a Földre. Mintegy 30 percig tartott meggyőznie a Plejádiaknak arról, hogy térjen vissza a mátrixon belülre megvédeni az emberiséget a nukleáris háborúktól.
Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X Bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai Hálózat és a Fényerőinek képviselője, arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre.

Ez az összeállítás tartalmazza, hogy mit kell tenned a személyes kapcsolatfelvétel protokolljai szerint, ezenkívül leírja, hogy hogyan fog megtörténni az Első Kapcsolatfelvétel, mely teljes mértékben meg fogja változtatni a Bolygó sorsát, hiszen teljes mértékben be lesz fogadva a Galaktikus társadalmak közé, és végül elárul pár dolgot a Plejádi Csillagtestvéreinkkel kapcsolatban is.
A Forrás végtelen szeretete és fénye legyen Mindannyiunkkal!

AMOR VINCIT OMNIA!


                                       A képen: Nyisd ki a szíved 

2019. március - Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és katonai tevékenység – Idézet a Lélekcsalád workshopból:

„A Fényerők számos protokollt fejlesztettek ki, hogy felvegyék a kapcsolatot a felszíni lakossággal. A Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna a Plejádiak projektje, ami kikerüli a Mátrixot. Saját tulajdonodban kell, hogy legyen földterület. Lehet, hogy egy anyahajó landol majd a birtokodon. A Mély Állam (Deep State) igényt tarthat a birtokodra, de ha meghívsz egy anyahajót a földedre, Galaktikus Törvények védelme alatt állsz. Ha egy Plejádi anyahajó képes leszállni, a sötét erők ezt meg akarják majd akadályozni. Ekkor a Plejádiak katonai erők segítségével közbeavatkoznak és elfogják őket, leállítják őket, vagy akár meg is ölik őket, ha szükséges. A Plejádiak általában igen békések és türelmesek, de mostanában véget ér a türelmük.

Tehát téged és a földed Galaktikus Törvények és Szerződések védenek. Egy földi ügynökségnek sem lehet legális követelése: a földi hatalmaknak többé semmi közük hozzá. Ez egy magánjellegű megegyezés közted és a Plejádiak között. A Galaktikus Törvények alapján a földed innentől kezdve Galaktikus Tartománnyá válik és a Galaktikus Konföderáció törvényei vonatkoznak rá.

Az Alfa idővonal összeomlása után a Galaktikus Konföderáció összegyűlt és a Galaktikus Főtanács úgy döntött, hogy katonai erővel foglalják el a bolygó felszínét. Ha részt kívánsz venni ebben a folyamatban és egyezséget szeretnél kötni a Plejádiakkal, le fognak szállni a földeden és fel fogják használni erre a célra. Megkérheted őket úgy, hogy az elmédből kommunikálsz velük - telepatikusan - meg fogják hallani. És NE MONDD EL SENKINEK!
 
Ez közted és a Plejádiak között történik. Ekkor rendelkezésre állónak fogják jelölni a földed, a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekthez és a katonai akcióhoz. A Galaktikus Kódex része ennek a folyamatnak és jogi hátteret nyújt mind ahhoz, ami történik, ha kritikus tömeggel szemben történik erőszak. Ekkor aktiválják a katonai erőket.

Az Amerikai Egyesült Államoknak és Oroszországnak van bizonyos formában kapcsolata a Plejádi Főparancsnoksággal. Kínában bizonyos magas rangú személyekkel felvették a kapcsolatot a Plejádiak.
Cobra dühös volt a Plejádiakra és vita volt közöttük Újévkor, mert egy földreszállás sem történt tavaly. Néhány órával később megtörtént egy fényhajó fizikai földre szállása Japánban. Következtetés: ha nincs válasz, túl veszélyes lenne a landolás. Mindenkinek biztonságban kell lennie. Ez egy katonai hadművelet.

Konföderációs Tartomány

A Galaktikus Terv az, hogy a Földet Galaktikus Konföderációs Tartománnyá teszik. Hogy mi zajlik, arról nincs információ. Nem fog sok szó esni róla, ez csak a legfelébredettebbeknek szól. Minden ezzel kapcsolatos terv titkos, de nagyon sok a spekuláció. Teljesen felesleges, ráadásul az információ felfedése potenciálisan aláássa a felszabadítás sikerét, miközben a legtöbb ember csak hátradől és pihen. A mi feladatunk, a felszíni lakosság feladata a Lélekcsaládok és a Fényszigetek megteremtése. A Különleges Erők feladata a Föld felszabadítása. Két különböző megközelítésről van szó, de a cél és a terv ugyanaz.

A Fényszigetek azok a helyek, ahol megtörténik majd a felemelkedés. A jövőben, az Esemény után, a bolygó nagy része természet lesz, Csillagkapukkal gazdagítva. A lakosság nagy részét más bolygó(k)ra viszik a Plejádi Csillagrendszerben. Csak a legfelemelkedettebbek maradnak és/vagy visszamennek a Földre, hogy megteremtsék a paradicsomot: a Földi Mennyországot.”

2021. december – Cobra – Rózsa Rendje interjú részlet

„Debra: Alig várjuk, hogy megtudjuk, mi lesz az. Most pedig beszéljünk az Első Kapcsolatfelvételről a jóindulatú Galaktikus lényekkel. Azt állítottad, hogy a Galaxisunk jóindulatú polgárai szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a Galaktikus családhoz, de szükségük van egy világos, erős, koherens jelre a felszíni lakosság részéről, hogy vágynak a kapcsolatfelvételre. De miért van szükség erre a jelre? Úgy értem, nem tudják már most is, hogy mennyire szükségünk van a segítségükre, és hogy szeretnénk a Galaktikus család tagja lenni?


Cobra: Oké, ennek a bolygónak, azt mondanám, körülbelül 8 milliárd lakosa van a felszínen. És ezeknek a felszíni lakosoknak egy nagyon kis százaléka mutatott vagy nyilvánított ki bármiféle érdeklődést a Galaktikus közösséggel való párbeszédre irányuló kapcsolat iránt. És ez a jel egyszerűen túl gyenge volt a bolygó felszínéről érkező más jelekhez képest. Ezért van szükségük nagyobb koherenciára, több tisztánlátásra ezzel kapcsolatban. És ha a jelünk eléri a kritikus tömeget, akkor elég erős lesz ahhoz, hogy komolyan is vegyék, mert figyelembe kell venniük az egész emberiséget a felszínen. Ha csak néhány ember van, aki lanyhán vágyik valamiféle Kapcsolatfelvételre, az nem elég. Egyértelmű szándéknak kell lennie az első lépésnek a galaktikus párbeszéd felé, és ezt érjük el ezzel a meditációval és a petícióval.


Debra: Ó, ez érdekes. Teljesen érthető, mivel a kollektív, mint tudjuk, elég mélyen alszik, és biztos vagyok benne, hogy nagyon vegyes üzenetet küldünk nekik arról, hogy mit akarunk a Földön. Hogy lehet az, hogy mi még nem vagyunk a Galaktikus család tagjai? Még nem fogadtak be minket a Galaktikus családba a Földön tapasztalható anomáliák és sötétség miatt? Vagy azért, mert soha nem küldtünk még egy koherens jelet, ahogy azt te is mondtad?


Cobra: Ez a jel csak az első lépés. Ahhoz, hogy valóban a Galaktikus család része legyünk, meg kell tanulnunk családtagként viselkedni, amit az emberiség nyilvánvalóan még nem tett meg. Tehát ez csak az első lépés lesz. És az is egy folyamat lesz, hogy egyáltalán elfogadottnak tekintsenek bennünket. Ez egy meghatározott eljárás, egy bizonyos protokoll lesz. Ez pedig ennek a protokollnak az első lépése. Azt mondanám, hogy ez a Galaktikus diplomácia első momentuma a bolygó felszíne és a Galaktikus társadalom között.


Debra: Tehát teljesen meg kell szabadulnunk a sötétségtől, mielőtt csatlakozhatunk a Galaktikus családhoz?


Cobra: Ahhoz, hogy hivatalosan is befogadjanak, igen. És ezt az Esemény folyamatán keresztül fogjuk elérni.


Debra: Rendben. Milyen lenne ennek a Galaktikus családnak a tagja lenni? Úgy értem, hogy nézne ki? Több bizonyítékot látnánk az égbolton az ET űrhajókról? Megjelennek a Földön? Megnyílnak a telepatikus csatornák közöttünk és közöttük? Hogy lehet ezt elképzelni?


Cobra: Az emberiségnek először az Első Kapcsolatfelvételen kell átesnie ahhoz, hogy a Galaktikus társadalom egyenrangú tagjaként fogadják el. Tehát az Első Kapcsolatfelvétel, az Isteni Beavatkozás, az Esemény, mindezek a dolgok még azelőtt fognak megtörténni. Ezzel az aktiválással valójában túlmutatunk az Eseményen; egészen addig a pontig nyúlunk, hogy valóban a Galaktikus család részévé válhassunk, ami még annál is többet jelent. És nyilvánvalóan ez egy nagyon kellemes élmény lesz, mert végre ez a bolygó akkor nem lesz már többé a sötétség bolygója. És nyilvánvalóan ez sokkal jobb, mint a bolygó felszínén jelenleg uralkodó állapot.


Debra: Igen, és erről mindjárt beszélünk is. Tehát amikor az Első Kapcsolatfelvételről beszélünk, akkor a Galaktikus lényekre gondolunk, akik meglátogatnak minket az űrből. De kiterjed az Első Kapcsolatfelvétel arra is, hogy a felszín alatti jóindulatú lények, mint például az Agarthaiak és az Ellenállási Mozgalom, feljön a felszínre?


Cobra: Igen, de ez a kérdés még titkosított. Most inkább azokra a Galaktikus lényekre fókuszálunk, akik a hajókkal érkeznek; először a Plejádiak lépnek kapcsolatba bizonyos kiválasztott egyénekkel, aztán majd tovább terjed ez a dolog. Tehát a fókuszunk most ezen van.


Debra: Oké. És azt mondtad, hogy ha elérjük a 144.000 ember kritikus tömegét, akik csatlakoznak a meditációhoz, annak messzemenő exopolitikai és geopolitikai következményei lesznek. Ki tudnád fejteni ezeket a következményeket bővebben?


Cobra: Oké. Először a petícióra fogok koncentrálni. Ha ez a petíció eléri a kívánt számú aláírást, akkor azt a Galaktikus erők úgy fogják tekinteni, hogy az emberiség jelentős részét képviseltük, akik kapcsolatot kívánnak kezdeményezni velük. És a Galaktikus törvények szerint erre kötelesek válaszolni. Tehát egy meghatározott módon fognak erre reagálni; azt, hogy hogyan fognak válaszolni, és hogy ezt hogyan fogják lekommunikálni, még nem fedjük fel, de lesz válasz. És lehet, hogy ez a reakció eleinte nem lesz nyilvános, mert nem lenne biztonságos, de egy bizonyos folyamat elindul. És ha ez a folyamat egyszer elindul, akkor már nem lehet megállítani. Nem lehet visszafordítani. Tehát ez valami olyan dolog lesz, ami mozgásba lendül. Elindul, hogy aztán tovább folytatódjon.


Debra: Oké, igen, erről a petícióról is szeretnék még beszélni veled mindjárt. De visszatérve a meditációra, pontosan miért is meditálunk? Azt mondtad, hogy bizonyos emberekkel kapcsolatba lépnek a Plejádiak. Tehát egyéni kapcsolatfelvételről van szó bizonyos emberekkel, vagy bolygószintű kapcsolatfelvételről, tömeges földre szállásról? És melyik történne meg először?


Cobra: Valójában mindkettőről. Miután bizonyos kiválasztott személyekkel felveszik a kapcsolatot, ők beszámolnak majd a tapasztalataikról. Egy láncreakció fog beindulni, ami egy bizonyos ponton a Galaktikus flotta tömeges észleléséhez vezet, a médiában történő tömeges tudósításhoz erről, mindez összefonódva az Eseménnyel és a teljes közzététel folyamatával. Ezek mind ugyanannak a folyamatnak az elemei, amelyek egy bizonyos meghatározott sorrendben történnek.


Debra: Rendben. És van elképzelésed arról, hogy kik azok az emberek, akikkel kapcsolatba lépnének? Biztosan sokan kíváncsiak arra, hogy kik azok az emberek, hogy vajon ők lehetnek-e. Úgy értem, bárki, aki ezeket a rendelkezéseket elvégzi, azzal kapcsolatba léphetnek akár fizikailag, akár telepatikusan, ha nyitott rá? Vagy vannak bizonyos emberek, akiket a Fényerők kiválasztottak?


Cobra: Létezik egy bizonyos protokoll, az úgynevezett 'Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna' protokoll, amit már évekkel ezelőtt közzétettem a blogomon, és azok az emberek, akik részt vesznek ebben a projektben, az elsők között lesznek, akikkel felveszik a kapcsolatot, mert saját földterülettel rendelkeznek. Jogi szempontból sokkal könnyebb egy kis hajó számára, hogy magánterületen landoljon, és a fizikai kapcsolatfelvétel megtörténhet beavatkozás nélkül. Ez lesz a legkönnyebben manifesztálható, a lehető leghamarabb. Amint biztonságos lesz, ez meg fog történni. Természetesen sok embernek lesz telepatikus kapcsolata; lesznek emberek, akiknek spirituális élményeik, látomásaik, látogatásaik lesznek álmaikban. De most inkább a bizonyítékokkal szolgáló, valódi fizikai kapcsolatról beszélünk. Az emberek képesek lesznek fényképeket, videófelvételeket készíteni. És mindezt egy bizonyos ponton, a médián keresztül fogják terjeszteni.


Debra: És lehetséges, hogy ez már az Esemény előtt megtörténhet?


Cobra: Igen, lehetséges. A pontos sorrendet még nem lehet nyilvánosságra hozni ezen a ponton, nyilvánvaló okokból. Stratégiai okokból, mivel sok olyan lény hallgat most bennünket, akiknek nem igazán örülünk, hogy hallgatnak, mert olyan szándékaik vannak, amelyek nincsenek összhangban az Isteni tervvel. De azt mondanám, hogy az Esemény előtt, az Esemény előtti utolsó fázisban fognak az emberekkel kapcsolatba lépni.


Debra: Mi van azokkal, akiknek nincsen saját földjük? Őket kizárják mindenféle fizikai kapcsolatból?


Cobra: Nem, nem lesznek kizárva, de számukra kicsit nehezebb szervezni valamit. Számukra ez akkor lehetséges, amikor a természetben vagy közterületen sétálnak, de ez nem olyan egyszerű. Tehát ez is meg fog történni, de könnyebb a fizikai kapcsolatot manifesztálni azok számára, akik rendelkeznek saját területtel, már csak gyakorlati és jogi okokból is. Mindent megfelelő módon kell csinálni, hogy minimalizáljuk a sötét erők beavatkozását. Ez a fő ok. A biztonság az első számú prioritás. Azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatba fognak lépni, biztonságban kell maradniuk.


Debra: Igen, természetesen. De arra gondoltam, hogy mi van, ha valaki a természetben sétál valahol. Hogy talán ez is egy lehetőség lehetne?


Cobra: Ez is egy lehetőség, igen. Amint biztonságos lesz, és amint alkalmas lesz, meg fog történni.


Debra: És mitől válik biztonságossá?


Cobra: Attól, hogy a cabal már elegendő mértékben veszített a hatalmából. Annak a helynek, ahol az adott személy sétál, könnyen megközelíthetőnek kell lennie a Földkörüli pályáról. A Plejádi hajónak például fontos, hogy olyan helyen legyen, aminek a közelében nincsenek katonai bázisok. Olyan hely kell, ami kedvező feltételekkel bír, hogy ne legyen túl észrevehető a felszínről. Számos tényező játszik szerepet ebben.


Debra: Értem, rendben. Tehát meglehetősen távol kell lenniük valahol a természetben, egyedül.


Cobra: Igen. Ez minden esetben más és más. Sok más tényező is közrejátszik. Azt mondanám, hogy a befogadó tudata is fontos tényező, az adott személy kötődése más személyekhez, az adott személy szociális hálózata. Sok oka van, sok-sok különböző tényező, amelyek meghatározzák, hogy kivel, mikor és hogyan lehet kapcsolatba lépni.


Debra: Mit javasolsz, hogyan készüljünk fel erre az esetleges kapcsolatfelvételre?


Cobra: Azt javasolnám az embereknek, hogy olvassák el a 'Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna' protokollt a blogomon, ott minden le van írva.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/kapcsolatfelvetel.html


Debra: Oké, kíváncsi lettem, mert említetted a szociális hálózatunkat és az adott személy tudatosságát.


Cobra: Ezen a ponton nem fogok ebbe mélyebben belemenni.


Debra: Rendben. Minél magasabb a rezgésünk, minél többet dolgozunk magunkon és az energiamezőnk megtisztításán, valószínűleg segít mindebben. Ebben biztos vagyok.


Cobra: Feltétlenül, feltétlenül. A Plejádiaknak van egy elsőbbségi listájuk, és olyan emberekkel fognak kapcsolatba lépni, akik a legtudatosabbak, és akik elég biztonságosak ahhoz, hogy a sötétség bármilyen beavatkozása nélkül menjenek keresztül ezen a kapcsolatfelvételen. Tehát két fő tényező van ezen a ponton.


Debra: Ezt jó tudni. Volt egy kis értetlenség azzal kapcsolatban, hogy miről is szól ez az egész aktiválás. Ez olyan, mint egy végső fohász? Azért hívjuk ezt be, mert a Fényerők felismerték, hogy a sötétek a vártnál is erősebbek, és mivel kifutunk az időből, extra segítségre van szükségünk? Tudjuk, hogy a Föld felszabadítására 100%-osan van szükség, hiszen a Galaktikus Kódex egyértelműen ezt rendeli el. Azért végezzük ezt az aktiválást, mert abban a szakaszban vagyunk, amikor a dolgokat gyorsabban kell elvégezni, és drámai cselekvésre van szükség?


Cobra: Oké, ez nem a kétségbeesés állapotából történik. Hanem az erő pozíciójából. Ez azt jelenti, hogy a felszíni lakosság tudatossága végre készen áll arra, hogy elérje a kritikus tömeget ezzel. Például ez a petíció 8 évvel ezelőtt jött létre, és akkoriban körülbelül 20.000 ember írta alá. Mostanra már ötször ennyi gyűlt össze, ez idáig. Tehát láthatjuk, hogy a helyzet most, az eltelt nyolc év alatt olyan szintre fejlődött, hogy reálisan elérhetjük ezt a kritikus tömeget, és elindíthatjuk ezt a folyamatot. Tehát ezért csináljuk ezt most. Ez a tökéletes pillanat. Ez az első alkalom, amikor reális a lehetősége annak, hogy ezt elérjük.


Debra: Ez egy nagyon inspiráló és optimista látásmód, úgyhogy örülök, hogy ezt mondod, ez nagyszerű hír. Szükségünk van földönkívüliekre, hogy az új Föld eljöjjön? Van rá esély, hogy mi magunk is meg tudjuk ezt tenni, vagy tényleg szükségünk van a segítségükre?


Cobra: Két egyoldalú nézőpont létezik ezen a bolygón. Az egyik az, hogy mindent magunknak kell megcsinálnunk. A másik pedig az, hogy tehetetlenek vagyunk, erőtlenek, és külső segítségre van szükségünk. Valójában, amire szükség van, az a partnerkapcsolat. Partnerség a felszíni lakosság és a galaktikus fajok között. Ez az egész galaxisban így működik, és itt is így kell működnie, hogy sikeres legyen. Mi rendelkezünk az egyik szükséges alapvető elemmel a felszabaduláshoz, ők pedig a másikkal, és csak együtt tudjuk ezt megvalósítani. Ezért van szükség erre a partnerségre, hogy erősítsük egymást, és hogy lehetővé tegyük ezt a felszabadulást. Hidat teremtünk a bolygó felszíne és az ég, a mennyország között, és ez a híd fogja kiváltani az Eseményt. Segíteni fogja ezt a folyamatot, és legyőzi a sötétséget.”

Most pedig akkor következzenek a konkrét instrukciók a Kapcsolatfelvételről, idézet Cobra bejegyzéséből.

2018. március 18. - Kapcsolatfelvétel

„Annak érdekében, hogy felkészítsék a bolygót a Végső Áttörésre, a Fényerők arra kértek, hogy intézkedjek a felszíni lakosság irányába, hogy a bolygó felszínét "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" alakítsák.

Instrukciók:

Ha rendelkezel olyan saját birtokkal, amihez tartozik egy kicsi, de ahhoz elég nagy sík terület, hogy ott egy kis Plejádi repülő csészealj leszállhasson, akkor csendben elmondhatod az alábbi rendelkezést:

"Az Én Vagyok jelenlétem nevében elrendelem, hogy egy Plejádi hajó szálljon le saját tulajdonú földemen és történjen meg a fizikai első kapcsolatfelvétel az ezen a hajón lévő Plejádiakkal a lehető leghamarabb, a lehető legjobb módon."

Nagyon fontos, hogy SOHA ne mondd ki hangosan ezt a rendelkezést és soha ne beszélj róla senkinek, mert különben nem lehetsz része a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" projektnek. Azzal, hogy nem hozod tudomására senkinek, hogy elmondtad-e a rendelkezést vagy sem, a Plejádiakkal való saját kapcsolatfelvételi folyamatodat véded meg a fizikai és nem-fizikai cabal beavatkozástól, ami megakadályozhatja, hogy megtörténjen a kapcsolatfelvétel. Viszont mindenképp megoszthatod a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" instrukcióit a lakosság felébredett részével.

7x7 méter/yard nagyságú terület az abszolút minimum egy kicsi Plejádi űrhajó landolásához, 30x30 méter pedig az optimális.

Mondanom sem kell, hogy a Plejádiak pozitív Fénylények. Ha ebben nem vagy biztos, akkor a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" protokoll nem neked való.

Több ezer ember együttes szabad akarata, akik világszerte elmondják ezt a rendelkezést, egy kapcsolatfelvételi, pulzáló koherens Fényjelet fog küldeni a bolygó energiarácsába és a Plejádiaknak. Ténylegesen egy "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" fogja alakítani az egész bolygót. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, kb. 12000 ember kritikus tömegére van szükség. Ez egy jelzés lesz a Plejádiak és a Galaktikus Központi Faj számára, hogy az emberi lakosság felébredett része elért egy spirituális érettséget, ami 0,75-nek felel meg a Kardasev-skálán:

http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=579&pid=20337

http://www.veronicasicoe.com/blog/2014/04/the-kardashev-scale-0-to-6/

Ez fogja mutatni, hogy a kapcsolatfelvétel lépései elkezdődhetnek.”

2022. január 6. - Cobra - Isteni Beavatkozás Aktiválása Jelentés

„Mivel a Galaktikus Törvények felülírják a helyi törvényeket, ez a kapcsolatfelvétel a helyi törvényektől függetlenül létre fog jönni azokban az országokban, ahol az emberekkel felveszik a kapcsolatot. A Plejádiak hangsúlyozták, hogy a lehető leghamarabb szeretnék elkezdeni a kapcsolatfelvételt, de addig NEM fognak kapcsolatba lépni senkivel, amíg a kapcsolatba lépő egyének alapvető biztonsága nem garantálható, és ehhez a fizikai síkon lévő sötét erőknek több hatalmat kell még elveszíteniük. Nem kívánják megmondani, hogy mikor kezdődik a kapcsolatfelvételi sorozat, de amikor elkezdődik, akkor hirtelen, figyelmeztetés nélkül fog elkezdődni.

Azokkal az emberekkel is felveszik a kapcsolatot, akiknek nincs föld területük, de ehhez a kapcsolatfelvételhez a természetben kell lenniük, legalább 60 méterre/yardra a legközelebbi embertől, hogy elkerüljék az implantátum/biochip interferenciáját, és a lehető legtávolabb a helyi katonai bázisoktól.

Amint ez a kapcsolatfelvétel megtörténik - vagy akár már előtte is -, ez erős érzelmi reakciókat fog kiváltani a felszíni lakosság körében. Maradjatok nyugodtak, és használjátok a józan eszeteket.”


Most pedig jöjjenek az Első Kapcsolatfelvételhez kapcsolódó információk.

2016. április Glarus, Svájc – Felemelkedés Konferencia idézet

„AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL FOLYAMATA

A felemelkedés az Esemény után fog elkezdődni. Kezdeti szakasza a Csillagcsaládokkal való kapcsolatfelvétel lesz. Bizonyos tekintetben ez már elkezdődött telepatikus kapcsolatfelvételekre tett kísérletek során. Sajnos mivel a Földön nem nagyon vannak ehhez tréningek, nem volt még lehetőség a telepatikus kapcsolatfelvétel kiépítésére. Egy másik igen nagy probléma, hogy sok félrevezető tájékoztatás létezik a Csillagfajokról az interneten. Sokszor a Plejádiakat meg sem említik vagy rossz fényben tüntetik fel őket. Mostanra az emberek azt hiszik, hogy csak sötét erők léteznek és így nem lehet bennük megbízni. 

Az alapvető valóság azonban pozitív természetű. Ezeknek a torzításoknak negatív hatásuk van. A kozmikus szeretetet, mint a Csillagcsaládok alapvető tevékenységét néhányan nem értik meg, míg mások teljes mértékben elfogadják. A Csillagcsaládok nem értik, mi folyik itt. A felemelkedéshez minden résztvevő részéről szükség van összehangolódásra.

A Csillagcsaládok szimulációs kamrákkal rendelkeznek, melyekben virtuálisan meg tudják tapasztalni a dualitás alapú valóságot, de pszichológiai okokból ez nem igazán valós. 10 perc után végül visszatérhetnek a rendes életükbe. Így nem igazán értenek meg semmit velünk kapcsolatban. Hogy érthetne meg valaki olyan életet, amelyben pénz van, ha soha nem kellett ettől függnie? Hogy tapasztalhat meg valaki betegséget, ha a saját társadalmában ilyen nem létezik?
A kapcsolatfelvétel folyamatának összehangoltságot kell létrehoznia.

Sokszor csak az érme rólunk szóló részéről beszélünk.
 
A földönkívüliek számára ez az összehangolódás sokkal nehezebb lesz. Kétségtelenül nagyon félnek tőlünk, mert látják, mit teszünk és mik vagyunk. Bizalom energetikai szinten kezdődhet meg. Ha energetikailag kapcsolatba tudunk velük lépni, akkor képesek lesznek érzékelni az élethelyzetünket és mi is érezni fogjuk őket.

Dr. Steven Greer fejlesztett ki konkrét protokollokat és eljárásmódokat az első kapcsolatfelvételre való felkészüléshez. Ezeket az ún. CE5 protokollok megtalálhatók az interneten:

http://www.siriusdisclosure.com/ce-5-initiative/

A második fázis a telepatikus és energetikai kapcsolatfelvétel következménye: a fizikai kapcsolatfelvétel.

A harmadik fázisra "Vektorálás"-ként utalnak. 
Ez azt jelenti, hogy a gondolatainkkal tudunk irányítani egy űrhajót. Eleinte megtanulhatjuk behatárolni az űrhajó energiáját. Az űrhajók maguk tiszta tudatosság, így válaszolnak a tudatosságra. Ha az elménk nagyon tiszta, tudunk irányítani egy űrhajót. Akkor az űrhajót 100%-ban az elménk/szellemünk védelmezi és odajön hozzánk.

Érthetően ez a legtöbb embernek nem fog működni. Az egyik Plejádi projekt az, hogy kapcsolati zónákat hoznak létre magánterületeken. A tulajdonosnak engedélyeznie kell az űrhajók landolását a Galaktikus Kódexben leírtak alapján. A légtérre vonatkozó helyi törvények országonként eltérnek. Néhány esetben a légtér bizonyos magasságig a terület tulajdonosához tartozik. Az űrhajók teleportálni tudják magukat a magánterületre. Ezt az opciót már megvalósították a bolygón, ahol a földtulajdonosok ehhez a beleegyezésüket adták.

Cobra szerint érdekes területek fognak részt venni ebben a projektben, bár nem nevezte meg őket. Az Esemény után a tulajdonosokkal felveszik a kapcsolatot. Előzetes tervek szerint (Ellenállás 2012) hónapokat vett volna igénybe ennek a megvalósítása, de az új terv szerint gyorsan le fog zajlani. A tulajdonosoknak spirituális élményeik lesznek az Esemény során és attól függően, milyen nyitottak erre, 2 héten belül megtörténhet a landolás. Majd az emberek felkeresik a médiát és mindenhol be fogják mutatni a TV adókon. Egy központi csoport fogja képezni az Első Kapcsolatfelvétel Nagyköveteit az ENSZ-nél.

Az ENSZ majd nem az lesz, ami most. Jelenleg elég sokan beszivárogtak a szervezetbe. Viszont most is van ott sok olyan ember, akik a pozitív Első Kapcsolatfelvételért dolgoznak évtizedek óta. Néhányan tudnak a Titkos Űrprogramokról, főleg a nemzetköziről, ahol Olaszországból, Svájcból, Francia Polinéziából, a karibi vidékről vannak emberek és akik felvették a kapcsolatot a Plejádiakkal és más fajokkal. Már azért dolgoznak, hogy megtörténjen az Első Kapcsolatfelvétel.

Később, miután elérjük azt a kritikus tömeget, akik elfogadják az Első Kapcsolatfelvételt, a nyilvános médiában is nyíltan fognak róla beszélni. Ki fognak tűzni egy dátumot, amikor a földi népek nagykövetei várhatják a földreszállást, amit a média nyíltan és élőben fog közvetíteni. 

Egy Plejádi űrhajó fog az ENSZ épülete előtt leszállni.
A hivatalos Első Kapcsolatfelvétel jelenti azt, hogy a Földet újra Csillagnemzetként fogadják el.

A Plejádiak és a földi emberek szuverén Csillagfajokként ismerik el egymást. Aláírnak majd egy dokumentumot, diplomáciai tárgyalások lesznek és különféle segítséget fognak felajánlani az emberiségnek, mind technikait, mind spirituális fejlődéssel kapcsolatosat. 
Ez egy valódi demokratikus folyamat lesz, olyan csere, melyben mindenki részt fog venni és amelyből minden ország profitálni fog. Az emberiség mint egység fogja meghatározni a globális folyamatot.

A folyamat természetesen gyorsabb lesz a kiválasztott emberek számára, mivel ők fognak beszámolni az élményeikről a médiában. A Plejádiak lesznek az első faj, mert ők néznek ki úgy, mint mi. 
Nincsenek testi vagy pszichológiai különbségek köztük és köztünk. 

Őket követik a Szíriusziak, majd más humanoid fajok. A nem-humanoid jellegű fajok később érkeznek, mivel a megjelenésük sokkolná az emberek nagy részét. Csak később lesz kész a találkozásra mindkét fél. 

Az emberiségnek szabad akaratából kell megtudni az egész folyamatot. A szuverenitással alkalmazott szabad akarat a feltétele annak, hogy elfogadjanak minket a Galaktikus Konföderáció tagjaként. Egy rabszolgákból álló nép nem szuverén, így nem lehet befogadni őket. Ezért az emberiségnek először fel kell szabadulni.

COBRA-HOZ INTÉZETT KÉRDÉSEK

A belső földi emberek is részt fognak venni az első kapcsolatfelvételben?

- Biztosan meg lesznek hívva, de valószínűleg a maguk módján fogják ezt fogadni. Az agarthai emberek többsége nagyon régóta a felszíni lakosságtól elszigetelve él. A történelem során számos esemény alkalmával bizalmatlanság alakult ki a részükről. Ennek meg kell gyógyulnia, fizikai szinten is. Mostanáig az emberiség körében kevés csatorna nyílt meg a belső föld felé. Az agarthaiak tervezik, hogy a felszínre küldik nagykövetüket az Esemény után. Valószínűleg azzal fogják kezdeni, hogy fölveszik a kapcsolatot néhány magas tudatossági szinten lévő emberrel, nem a médián keresztül. Várni fognak. A velük való kapcsolatfelvétel tovább fog tartani, mint a Plejádiakkal.

Az Első Kapcsolatfelvétel helyszínei hol vannak?

- Ez titkos információ.

Az Arkturusziak is részt vesznek benne?

- Igen, elég nagymértékben. Az az egyik projektjük, hogy támogassák a Fényhálózatokat és kiterjesszék a hitrendszereket.

Ahogy azt Cobra már említette a bejegyzéseiben, most folynak az előkészületek arra, hogy egy kis műholdat Föld körüli pályára helyezzenek, ami minden körülötte zajló dolgot ellenőriz (űrhajókat) és Cobra azt reméli, hogy jó képeket fog készíteni. Ez egy másik lépés ahhoz, hogy felkészítsék a tömegeket az Első Kapcsolatfelvételre. A NASA nem fogja tudni tovább visszatartani ezeket a képeket azzal a módszerrel, ahogy jelenleg megszakítják az élő adásokat.”

„Az Első Kapcsolatfelvétel a földi lakosság és a pozitív földönkívüli fajok közötti hivatalos diplomáciai kapcsolatok kezdte. A tervek szerint ez nagyjából az Esemény után egy évvel fog megtörténni az ENSZ-ben és világszerte közvetíteni fogja a tömegmédia.

Az Első Kapcsolatfelvétel után a pozitív földönkívüli fajok elkezdik terjeszteni fejlett technológiáikat, ami a Föld emberiségét gyorsan az ötdimenziós aranykorba fogja eljuttatni.

Ugyanakkor sok felébredett ember el fog költözni lakóhelyéről és tudatosan fognak közösségeket, ún. Fényterületeket létrehozni, mivel a nem-fizikai arkhón befolyás már nem fog létezni. Ezekben a közösségekben végre meg fogják tanulni, hogy együtt éljenek harmóniában, úgy, hogy minden egyes ember követi a saját magasabb célját és együtt egy gyönyörű Fénymandalát alkotnak. Ezek a Fényterületek növekedni és fejlődni fognak, emelkedni fog a rezgésszintjük és néhány év múlva kapcsolatba fognak lépni az Ashtar Parancsnokság anyahajóival fényoszlopokon keresztül. Ezek a fényoszlopok fel fogják gyorsítani a Felemelkedési folyamatot.

A Felemelkedés kamrák olyan nagyon fejlett pozitív organikus technológiák, melyek emelik a rezgésszintünket és nagyszerű eszközként szolgálnak, hogy segítsenek minket a Felemelkedési folyamatban. Az Első Kapcsolatfelvétel után kerülnek majd használatba, hogy felgyorsítsák azok számára a Felemelkedési folyamatot, akik készen állnak erre.

Az Első Kapcsolatfelvétel után az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói egyre többször láthatók lesznek, ahogy a Naprendszerben felfedik magukat.”

A legvégén pedig jöjjön akkor az a cikk, mely Cobra blogján jelent meg a Plejádi Csillagtestvéreinkről.

2018. március – Plejádiak

„A Plejádiak a Szeretet és a Fény teremtményei. A felszíni lakosság java részét annyira behálózza az ezen a bolygón lévő működésképtelen helyzet, hogy nehéz nekik elhinni, hogy tényleg léteznek olyan lények, akik tele vannak Szeretettel és Fénnyel, és nem rendelkeznek semmiféle hátsó szándékkal.

Pedig léteznek!

Valójában ebben a galaxisban a lények többsége ilyen. És a Plejádiak is köztük vannak.
A Plejádiak angyali evolúcióból származnak, akik a Galaktikus Központi Nap portálján keresztül léptek be, és kerültek ebbe a dimenziós univerzumba.

Ezt követően angyali Fénytestükben fedezték fel a galaxist, míg végül a Plejádi csillaghalmazban telepedtek le, amely plazmából emelkedett ki a fizikai síkba nagyjából 18 millió évvel ezelőtt.

Tudatosan próbálták plazma anyabolygójuk egyikét a fizikai sűrű anyagba tömöríteni, és a bolygó felrobbant.
Felrobbant otthonuk darabjai szétszóródtak a galaxisban, és néhányuk a Földet is elérte Moldavitként.

https://heavenandearthjewelry.com/Moldavite-Starborn-Stone-of-Transformation1.aspx

Egy nagy darab Moldavit, 144.000 Földi misszióval rendelkező önkéntes 144.000 Fénykódolásával, lett később a Szent Grálba belemetszve.

Sok százezer évvel ezelőtt a Plejádiak megtanulták, hogy az erőszak nem oldja meg a problémákat, és eldöntötték, hogy többé nem vesznek részt a Galaktikus háborúkban, így a fókuszukat inkább egy békés társadalom felépítésére fordították, amely több száz bolygóra terjedt ki a Plejádi csillaghalmazban, amely a Plejádi Konföderációt alkotja.
Ők a szépségben és a harmóniában hisznek, életstílusuk pedig ezt tükrözi. Folyékony fénnyel veszik magukat körül.

http://www.theliquidcrystals.com/atlantian-and-lemurian-topics/the-pleiadian-influence-and-liquid-light-technology

Magyarul itt:
http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/06/folyekony-feny_24.html

Gyönyörű műalkotásokkal veszik magukat körül:


Valamint zenével:

https://www.youtube.com/watch?v=6sK0wT0C_7k

Kristályvárosokban élnek, amelyek apró kvarckristályokként csillognak a természet zöldjében:


E városok közül sok olyan, mint a Plejádi csillaghalmaz bolygóin lévő föld alatti és óceán alatti kristályhelyek.

Nincs szükségük sok alvásra, a fizikai testüket pedig egy speciális elixírrel tartják karban:


Értik a halhatatlanság titkait, mégis ritkán határoznak úgy, hogy 1000 évnél tovább tartják meg ugyanazt a fizikai testet.

Nagyon pozitívak, vidámak és érzékiek.

Az erotikus szerelem életük egyik legfontosabb aspektusa, és tudják, hogyan gyógyítsanak azzal az energiával:

http://www.dolphinstartemple.org/product/the-pleiadian-tantric-workbook-awakening-your-divine-ba/

A Plejádiak évezredek óta kapcsolatban állnak a felszíni lakossággal:

https://www.pyradyne.com/collections/education-books/products/the-promise

Annak érdekében, hogy megtörjék e bolygó karantén státuszát, felvették a kapcsolatot a Vril lányokkal (die Vrilerinnen), hogy elkezdjék a német titkos űrprogramot:

http://1stmuse.com/maria_orsitsch/

Miután a sötét erők eltérítették a német titkos űrprogramot, a Plejádiak kimentették a Vril lányokat a bolygó felszínéről 1945-ben, egy titkos projekt keretében, mely a "Niemand bleibt hier" (senki sem marad itt) kódnevet viselte.

A Plejádiak 1954-ben felvették a kapcsolatot Eisenhower Elnökkel, egy nukleáris háborút próbálván ezáltal megakadályozni:

http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_Q_0.htm

A Plejádiak 1977-ben kapcsolatba léptek velem, ezzel szintén egy nukleáris háborút próbáltak megakadályozni:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/jegyzetek-cobratol-es-isis-tol-2015_3.html

A Plejádiaknak sikerült megakadályozniuk a nukleáris háborút, de nem voltak képesek megakadályozni az arkhón inváziót 1996-ban.

http://2012portal.blogspot.com/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/08/az-1996-os-nagy-felejtes.html

Az arkhónok képesek voltak rövid időre még a Plejádi csillaghalmazt is megszállni 1996 és 1999 között:

https://www.youtube.com/watch?v=-OTryGzS-G8

Miután a Plejádi csillaghalmaz 1999-ben felszabadult, és a Plejádi túszok java része kiszabadult a Föld bolygón lévő föld alatti katonai bázisokról, a Plejádiak kapcsolatba léptek velem 2001 vége felé, és instrukciókat kaptam tőlük Tachyon gyógykamrák építésére.

http://tachyonis.org/Chamber.html

Nem voltak azonban képesek megakadályozni a lélektársam meggyilkolását.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/02/helyzetjelentes.html

Éppen ezért nem fér a fejembe, hogyan hihetik egyesek, hogy ez a blog valamiféle alaposan kidolgozott átverés, és hogy én manipulálom az embereket. Ezeknek az embereknek komoly problémájuk van a bizalom terén, és terápiára lenne szükségük. Azok az emberek pedig, akik összevissza, értelmetlen megjegyzéseket tesznek közzé ezen a blogon, azok mindörökre le lesznek tiltva a hozzászólástól. Ha pedig nem tudod, milyen az összevissza vagy értelmetlen megjegyzés, akkor jól gondold meg, mielőtt bármit is közzéteszel, és számolj a következményekkel.
Ez nem tréfa, ez egy komoly háború, amelyben én messzemenően többet adtam egy nemes célért, mint a legtöbb ember, és messzemenően többet veszítettem, mint a legtöbben. És ezért megérdemlem a tiszteletet.

Ennek a bolygónak a felszíne sokkal több sötétséggel rendelkezik, mint amire én, az Ellenállás, vagy a Plejádiak valaha számítottunk. Ennek a komplex helyzetnek a kitakarítása elkerülhetetlenül csúszásokkal jár. Ez nekem sem tetszik. Neked sem tetszik. Senkinek sem tetszik.

Ne légy többé pancser, fejezd be a nyavalygást és a panaszkodást, és TÉGY végre valamit, hogy elviselhetőbb legyen a bolygó felszíne. Nem engedhetsz meg magadnak saját birtokot, hogy a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekt részese lehessél, mert "csak a cabal engedheti meg magának, hogy saját birtoka legyen"?

Itt egy eladó földdarab, amelyet 500 dollárnál kevesebbért kínálnak, amely alkalmas lenne a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben való részvételre, és amelyet a google-on 20 másodperc alatt találtam:

https://www.landcentury.com/under-1000-land-deals

Valaki megosztott egy briliáns hozzászólást és ezzel gyönyörűen az Esemény kontextusába helyezte a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektet:

"A kulcs az, hogy multidimenzionálisan gondolkodjunk ezzel kapcsolatban... nem létezik egyetlen lineáris, lépésről-lépésre vezető út az Eseményig. Sok különböző idővonal váltakozik valószínűség és alternatív módok tekintetében a megvalósulást illetően. Azzal, hogy felfedik ezeket a projekteket, társteremtenek abban a mezőben, amelyet az Ellenállási Mozgalom és mi mindannyian teremtettünk. Ez az idővonal stabilizálás aztán megemeli összességében a rezgést és a kvantum mezőt, amely aztán támogatja az összes pozitív idővonalat. Beleértve ebbe azt is, amelyen az Esemény megtörténik."

A Fény Győzelme!”



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.