2022. február 16., szerda

Felemelkedési Terv - Frissítés

 Eredeti bejegyzés itt: 

Fordította: MCCS

Eljött az idő, hogy nyilvánosságra kerüljön a bolygó felemelkedési tervének következő része.

Egy korábbi frissítésben már megjelent néhány információ a felemelkedési tervről:

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-2-resz-felemelkedesi-terv.html

Azóta a terv módosult, és a Fényerők új információkat adtak.

A legfontosabb, hogy a Fényerők közölték, hogy az 1975-2025-ös Felemelkedési ablak NEM zárul be 2025-ben, hanem ÁLLANDÓAN NYITVA marad. Ez azt jelenti, hogy az energiák folyamatosan növekedni fognak, és 2025-től kezdve a Felemelkedési energiák folyamatosan és örökre áramlani fognak a Galaktikus Központi Napból a Naprendszerünkön keresztül a bolygó felszíne felé.

A Fényerők nem voltak hajlandóak kommentálni, hogy ez gyakorlatilag mit jelent az Esemény időzítésére vonatkozóan. A rendelkezésemre álló információk alapján két lehetséges forgatókönyvet tudok elképzelni. Az első forgatókönyv szerint, mostantól számítva 3-15 hónap múlva bekövetkezik az Esemény, amit majd a felszíni emberi társadalom gyors átalakulása követ, a 2025-ös Galaktikus Impulzusig. A második forgatókönyv 2025-re jósolja az Eseményt és a Galaktikus Impulzust néhány évvel későbbre, de 2030-nál korábbra. Legyetek tudatában annak, hogy ezek az időpontok csak spekulációk, és tévesek lehetnek, mivel a Fényerők ezt közvetlenül nem erősítették meg.

Szintén nagyon fontos, hogy miután az 501-es Projekt 2019 nyarán összeomlott, jelentős változás történt a Felemelkedési Tervben. Ekkor vált teljesen világossá a Fényerők számára, hogy a felszíni emberiség nem lesz képes közvetlen fizikai beavatkozás nélkül átesni a gyógyuláson és a felszabaduláson, és hogy a felszíni társadalomnak lassú összeomláson kell keresztülmennie, amíg a közvetlen beavatkozás biztonságosan bevezethető anélkül, hogy a sötét erők elpusztítanák a bolygót. Ezért az eredeti terv, amely három felemelkedési hullámot irányzott elő az Esemény és a Galaktikus Szuperhullám között, túl ambiciózus volt, és át kellett dolgozni. Íme tehát a felülvizsgált Felemelkedési Terv.

Először is, a Galaktikus Központi Nap megnövekedett energiája továbbra is tisztítani fogja az összes megmaradt kvantum és szubkvantum anomáliát a bolygó körül és azon túl, és a Fényerők folyamatosan eltávolítanak minden negatív nem-fizikai entitást. Az elsődleges anomália különböző aspektusainak eltávolítására vonatkozóan, néhány igen megbízható támpontot találhattok itt:

https://ascendliberation.blogspot.com/2022/01/current-anomaly-questions-assistance.html

Másodszor, a naptevékenység tovább fog növekedni, mivel egyre közelebb kerülünk a 25. napciklus naptevékenységi maximumához. A korai előrejelzések szerint ez a ciklus 2025 júliusában éri el a csúcspontját, de most a tudósok 2024 végére várják a napmaximumot:


Alekszandr Csizsevszkij korai kutatásai kimutatták, hogy a társadalmi feszültségek 60%-a minden napmaximum után másfél éven belül történnek:

http://time-price-research-astrofin.blogspot.com/2012/03/alexander-tchijevskys-physical-factors.html

http://www.gorbanev.com/Chizhevsky.htm

Ezért monumentális társadalmi változásokra számíthatunk 2023 eleje és 2026 eleje között, vagyis másfél évvel a 25. napciklus jelenlegi napmaximuma után:


Ez tökéletesen összecseng a Portal 2025-tel:

http://2012portal.blogspot.com/2020/05/portal-2025.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/05/2025-portal.html

És Beinsa Douno próféciájával:

https://mauihawaiitheworld.wordpress.com/2015/08/03/the-prophecy-of-christian-mystic-master-beinsa-douno/

Minden negatív idővonal összeomlik, és minden idővonal az Eseménybe fog összpontosulni:

https://humansbefree.com/2021/11/project-looking-glass-insider-mankind-eventually-wins.html

A társadalmi nyugtalanság csúcspontján és amikor elég anomália kerül eltávolításra, a Fényerők a jelenlegi rendkívüli állapotot hadiállapottá változtatják majd a bolygó felszínén.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a teljes felszíni lakosságot rövid (3-7 napos) katonai zárlat alá helyezik, mialatt tömeges letartóztatások zajlanak majd. Az embereket arra fogják utasítani, hogy szigorúan maradjanak otthon, hogy a katonai műveletek biztonsága biztosítva legyen járulékos károk nélkül. A Pozitív erők kvantumimpulzus fegyvereket fognak használni, hogy blokkolják a Negatív hadsereg fegyverzetét és befagyasszák a csapatokat és azokat a civileket, akik nem hajlandók engedelmeskedni a Pozitív hadsereg parancsainak.

Az Eseménytervnek még mindig van egy jelentős aspektusa, amelynek titkosítottnak kell maradnia, és ami szinte mindenki számára nagy meglepetés lesz.

Az Esemény után, a felszíni társadalom drasztikus átalakuláson megy keresztül, ami eltart majd néhány évig.

A felszíni lakosság továbbra is folyamatosan integrálja majd az információkat a Leleplezésről és a Közzétételről, amelyeket a tömegmédia tesz közzé, és elkezdik begyógyítani a sötét múltból származó mély pszichológiai sebeiket.

Míg a legszélsőségesebb pszichopatákat és szociopatákat az Eseménykor és nem sokkal utána eltávolítják a bolygó felszínéről, sok látens szociopata a Galaktikus Szuperhullámig a társadalomban marad, és nem kelthetnek feltűnést anélkül, hogy bármilyen kárt okoznának, hiszen tudják, hogy bármilyen káros cselekedet a részükről a gyors eltávolításukat fogja kiváltani.

Elég hosszú ideig tart egy rendszer teljes megtisztítása:

https://www.rt.com/news/540662-nazis-germany-prosecutor-office-inquiry/

Az Esemény után a Fénymunkások nagy többsége a pozitív energiák, az angyalok és a Fényerők nagy segítségével masszív gyógyulási folyamaton megy keresztül. Rengeteg öngyógyító munkát kell elvégezni, és várhatóan néhány évvel később, amikor a Galaktikus Impulzus megérkezik, körülbelül 2000 ember lesz kész a Felemelkedésre a Felemelkedés első hullámában, ami egybeesik a Galaktikus Szuperhullámmal és a bolygó kiürítésével:

https://www.youtube.com/channel/UCh3JFQND70lnAPhb4c8VppQ/videos

https://www.youtube.com/watch?v=iHa042rtWn4

https://www.youtube.com/watch?v=nK6k585w784

A Felemelkedésre készülők Fényszigeteken élnek majd, melyek röviddel az Esemény után kezdenek kialakulni.

Kapcsolatba fognak lépni az ikerlelkükkel, akik közül sokan az anyahajókon vannak:

https://intergalacticmatch.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GxqVuuhZzZM

A múltbéli programokon túlra tágítják a látókörüket, és elkezdik a Lélek kapcsolatokat kialakítását:

https://www.welovefirstcontact.com/2022/01/pleiadian-energetic-clarification-of.html

Magyarul itt:

https://welovefirstcontact-hungarian.blogspot.com/2022/01/lelki-kapcsolatok-megvilagitasa-plejadi.html

Az evakuálás során az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói megmentik a felszíni emberiséget a galaktikus cunami elől:

https://archive.org/details/TheAdamAndEveStory_201904/page/n187/mode/2up

https://www.luisprada.com/galactic_federation_fleets/


Az Evakuálás után, és miután a Föld átmegy az átalakuláson, csak a Fénnyel teljesen összhangban lévő lényeknek (becslések szerint néhány millió Fénymunkás) lesz megengedve, hogy visszatérjenek és Fényszigeteken lakjanak a Földön, és felkészüljenek a Felemelkedés második és harmadik hullámára, ami viszonylag hamarosan bekövetkezik.

Az emberiséget tömegesen evakuálják (kitelepítik) és a Plejádok csillagrendszerben lévő bolygóra szállítják, ahol már mintegy 70 milliárd ember él, akiket 1999-ben evakuáltak a Föld bolygó asztrális síkjáról.


Körülbelül 500 millióan azok közül, akiket evakuálnak a felszínről - főleg szociopaták és pszichopaták, közülük sokan drakók és hüllők, akik 1996-1999 között érkeztek a Földre, és azóta emberi klónokban éltek a felszínen -, nem lesznek képesek teljesíteni az evolúció minimális kritériumait, így a Központi Napba viszik őket átalakításra.

Ez gyakorlatilag a sötétség és a szenvedés végét jelenti az egész világegyetemben, és "elkezdődhet a fényesség új ciklusa."

A FÉNY GYŐZELME!

Magyar Cobra Csoport



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.