2022. március 20., vasárnap

Zadkiel Arkangyal és az Ibolyaláng

Cobra megerősítette, hogy ez egy „nagyszerű okkult titok” és hogy „Metatron arkangyal az AN Fehér tüzének megtestesítője, miként Zadkiel arkangyal az Ibolyalángé. De mielőtt belekezdünk, jöjjön egy kis általános információ az Arkangyalokkal kapcsolatban Cobra egyik hivatkozásából:

"Arkangyalok, Angyalok és a Szellemi Vezetők

A földönkívüli intelligens lényeken kívül, akik a Tejút egész területéről és azon túl a csillagrendszerekből származnak, vannak olyan Angyalok és Arkangyalok, akik sohasem testesültek meg fizikai formában. Ők a Forrás szolgái, akiknek az a feladata, hogy a teremtést az Isteni tervnek megfelelően irányítsák, és a Forrás metaforikus kezei legyenek az univerzumban.

Az Arkangyalok kimondottan nagy hatalommal bírnak, közéjük tartozik Michael, Gábriel, Chamuel, Raphael, Uriel, Jophiel, Zadkiel, Adonael, Anthriel, Aquariel, Ariel, Azrael, Barachiel, Iaoth, Jehudiel, Jeremiel, Oriphiel, Raguel, Ratziel, Sabrael, Sealtiel, Tzaphqiel, Zachariel és Zerachiel. Minden arkangyal sajátos tulajdonságokkal és szakterülettel rendelkezik, és akkor hívhatjuk őket, ha segítségre van szükségünk az életünk alapvető területén. Az Angyalok és Arkangyalok (a bukott angyalokon kívül) sohasem tapasztalták a dualitást, a gonoszságot, a szenvedést, tehát annyira tiszták, mint teremtésükkor a Forrásban.

Az Arkangyalok szembeszálltak az arkhónokkal, és megpróbálják őket rávenni, hogy változtassák meg az útjukat és térjenek vissza a Fénybe. Egyes arkhónok valóban vissza is tértek és már a Fényt szolgálják. 
Az Arkangyalokat mikor ábrázolják, kapnak bizonyos sajátosságokat, de emlékeztetnem kell mindenkit arra, hogy ezek a sajátosságok az Arkangyalok energiáinak és karakterének csupán látható formában történő ábrázolásai, amelyhez mi, emberek, könnyen tudunk kapcsolódni, és nem szabad egy az egyben így elképzelnünk őket. Nekik nincsenek olyan korlátaik és gyengeségeik, mint általában az embereknek, és rezgésük sokkal, de sokkal magasabb, mint bármely emberé.

A Szellemi Vezetők gyakran magasan fejlett lelkek, akik jelenleg nincsenek megtestesülve, szellemi támogatást és útmutatást nyújtanak a magasabb dimenziókból azoknak, akik testben élnek, és olyan helyzetekben beavatkoznak az emberek életébe, amikor biztosítaniuk kell, hogy a küldetésüket teljesíthessék. 
Ezt saját tapasztalatból tudom, egyszer gyermekkoromban valaki hirtelen azt mondta nekem kerékpározás közben, hogy álljak meg. Néhány másodperc múlva két autó ütközött össze az orrom előtt, miközben az egyik sofőr vakmerően kanyarodott vissza a kocsijával egy parkolónál, miközben egy másik gyanútlan sofőr arra haladt."

Fentebb olvashattátok Metatron nevét. Egy kis ismétlés, hogy ki is Metatron Arkangyal és mi az AN Fehér tüze. Idézet egy korábbi Cobra interjúból:

"Galaktikus szinten vannak olyan lények, akik a Galaktikus Központi Nap (Pleroma) szintjén túl léteznek, áradnak ki és ők bizonyos csillagok, csillagrendszerek, csillagcsoportok evolúcióját vezetik. 
Ők felügyelik a galaxis evolúciójának különböző szektorait. Úgy mondanám, hogy egyfajta angyali lények nagyon magas fejlettségi szinten. Ezek egyike Metatron is."

                                  A képen: Metatron Arkangyal az AN Fehér tüzével 

Az AN Fehér tüze alapjában véve aktiválja az AN átalakítást.

Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel. Az AN átalakítási rendszer folyamatosan változtatja át az Univerzumot olyan valósággá, ahol az Egy ismét teljes erejével rendelkezik. Ha az átalakítás teljes és kész lesz, akkor a Világegyetem az Egy pontos tükörképe lesz.
Felsőbb Énünk a Forrás, az Egy aspektusa. A Felsőbb Én indít be mindent, amik valójában vagyunk e létezés minden síkján. Ezek az impulzusok és inspirációk a magasabb spirituális síkokról érkeznek, keresztülhaladva a mentál-, asztrál-, éter-, plazma- és végül a fizikai testen keresztül.

Ahogy azonban egyre lejjebb haladunk az egyes síkokon, fokozatosan egyre több anomália/véletlenszerűség tapasztalható meg, különösen ezen a bolygón. Ez egyfajta anomáliát teremt a személyiségben (amely az alacsonyabb síkokon lévő testekből épül fel: fizikai, plazma, éter-, asztrál- és mentáltest) valamint negatív mintákat, traumákat… Ezek az anomáliák megakadályozzák és megszűrik a Felsőbb Énünktől érkező Fény áramlását.

Az AN Fehér tüze elégeti ezeket az anomáliákat és Fénnyé alakítja őket és fokozatosan javítja minden testünk Fényvezető képességét.

Ez a folyamat addig tisztítja és alakítja át alacsonyabb síkon lévő testeinket, amíg a Felsőbb Énünk tiszta vezetőivé válnak és végül egybeolvadnak vele. Ez a folyamat vezet a Felemelkedéshez.

Bármilyen módon behívhatod az AN Fehér tüzét, ahogy érzed, ugyanúgy, mint amikor az Ibolyalánggal dolgozol. Például ezeket a szavakat is mondhatod:

„Itt és most behívom az AN Fehér tüzét, hogy teljesen alakítsa át egész lényemet és adja át a Fénynek”

Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy fényes, magas frekvenciájú tüzet, amely benned és körülötted és összekapcsol téged Metatron arkangyallal.

Cobra is elmagyarázta, hogy a Fényerők fejlett technológiái, melyeket a sötét technológiák eltávolítására - mint pl. a toplet bombák - és a galaxisban lévő elsődleges anomália átalakítására használnak, ugyancsak az AN átalakításon alapulnak.

Ezért az AN Fehér tüzét meditációk során is alkalmazhatjuk, főleg a csoportos meditációknál, hogy segítsünk a Fényerőknek megtisztítani a Naprendszert.

A következő meditációkban használjuk az AN Fehér tüzét:

1. Buddhikus oszlop meditáció:

2. Az AN Fehér tüze meditáció:

                                                    A képen: AN Átalakítás

Most pedig akkor jöjjenek Zadkiel Arkangyalról az információk.

Ismert más neveken is mint: Satqiel, Tzadkiel, Zadakiel, Zidekiel.

Zadkiel neve azt jelenti: "Isten igazságossága". Az irgalom és a jóindulat arkangyalának tartják.

Zadkiel segíthet abban, hogy irgalmasságot és együttérzést érezz magad és mások iránt, és elengedd az ítélkezést és a megbocsátást. Ily módon ő egy gyógyító angyal, aki Mihály Arkangyal mellett dolgozik, hogy a negatív energiákat hitre és együttérzésre cserélje.

                             A képen: Zadkiel Arkangyal az Ibolylánggal és Gaiaval


 
Zadkiel segít meglátni az isteni fényt önmagunkban és másokban, ahelyett, hogy a felszíni személyiségre, a viselkedési hibákra vagy az egóra összpontosítanánk.

Ha nehezen bocsátasz meg magadnak vagy valaki másnak, kérd Zadkiel közbenjárását. Ő úgy fog viselkedni, mint egy kéményseprő, aki megtisztítja a tested, az elméd és a szíved a megbocsátástól. Ez nem jelenti azt, hogy jóváhagyod valaki bántalmazó viselkedését. Ez csak azt jelenti, hogy nem vagy hajlandó tovább cipelni magaddal a régi helyzetek érzelmi maradványait.

Zadkiel Arkangyal a memóriafunkciókkal kapcsolatos segítségéről is széles körben ismert. Ha fontos információkat kell megjegyezned, ha emlékezned kell, hová tetted a kocsikulcsodat, vagy csak általánosságban szeretnéd fejleszteni a memóriádat, hívd segítségül Zadkiel Arkangyalt.

A következőkben tud segíteni:

Együttérzés, könyörület

Elveszett tárgyak megtalálása

Megbocsátás önmagunknak és másoknak

Gyógyulás, érzelmileg és fizikailag

Memóriafejlesztés

Fontos információkra való emlékezés

Tanulmányok, diákok és tesztek

Behívás

Bármikor, amikor feldúltnak érzed magad, kérd Zadkiel közbelépését:

"Zadkiel Arkangyal, kérlek, segíts meggyógyítani a szívemet. Ha ragaszkodom a megbocsájtás hiányához, kérlek, segíts nekem, hogy teljesen elengedjem azt. Ha van valami, amit nem látok, kérlek, segíts, hogy tisztán lássak. Ha több együttérzésre van szükségem, kérlek, töltsd meg szívemet irgalommal. Ha aggódom vagy szorongok, kérlek, töltsd meg a szívemet hittel és nyugalommal. Most teljesen átadom ezt a helyzetet neked és a Forrásnak, és bízom abban, hogy a Forrás adta gyógyító erőd minden részletről gondoskodik isteni kegyelemmel, harmóniával és bölcsességgel. Köszönöm neked."

Zadkiel lángja az Ibolyaláng, melyről ezt mondja Cobra egy interjúrészletben:

"U : A kék és a piros színt gyakran használják a férfias és a nőies színek szimbolizálására, és e két szín egyesülése lilává válik. A lila a koronacsakra színe is, ahol a férfias és a nőies kundalini egyesül, ezért olyan erős az ibolyaláng ?

C : Ennek semmi köze az ibolyalánghoz, az ibolyaláng az átalakulás színe, és az ibolyaláng használatával valójában egy bizonyos Arkangyal jelenlétét idézzük meg, a neve Zadkiel, és ennek az Arkangyalnak az energiája átalakít minden elavult formát, és valójában átalakítja az elsődleges anomália egy részét." 

A képen: Ibolyaláng

Az Ibolyalángot ezekben a meditációkban használjuk:

1. Ibolyaláng meditáció:

https://www.youtube.com/watch?v=LLyr4K2MRpg&list=PL7ABu6rErg5EElqBIgGa9KJatECBj_txd&index=19

2. Ibolyaláng meditáció az Eseménykor:

https://www.youtube.com/watch?v=7iinGqALtDw&list=PL7ABu6rErg5EElqBIgGa9KJatECBj_txd&index=22

3. Békemeditáció Szíriáért:

https://www.youtube.com/watch?v=5AvSxawMq6E&list=PL7ABu6rErg5EElqBIgGa9KJatECBj_txd&index=72

Használd bármikor az AN Fehér tüze és Ibolyaláng meditációkat, amikor csak szeretnéd. Kellemes meditálást Mindenkinek! 

A Fény győzelme! 

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.