2022. március 27., vasárnap

Ukrajna

Kedves Cobra Csoport! <3 :)

Eddig Szíriáról és Afganisztánról olvashattatok összefoglalót Cobra információ alapján, hogy miért is fontosak ezek az országok a cabal és a chiméra számára.

Szíria itt:

Afganisztán itt:

Most pedig jöjjön akkor Ukrajna.
Az írásban lesznek olyan linkek, amiket a facebook nem enged megosztani, azokat jelezni fogom és majd legyetek kedvesek a cobrarozsa blogon rákattintani, ha még aktívak egyáltalán. Ugyanis sokszor az történik, hogy Cobra felhívja a figyelmet egy-egy oldalra, ahol igencsak fontos tényeket tárnak fel és a cabal azonnal törli azokat a cikkeket vagy oldalakat. Ilyen volt pl. Ahuwah Zeus blogja, aki a fekete nemesi családok képviselőiről nagyon részletes leírásokat készített.


Ukrajna

2018. szeptember 27., csütörtök
A fekete nemesi családok kastélyai óriási pincékkel és hatalmas föld alatti alagútrendszerekkel rendelkeznek, melyek a felszínhez közel vannak és amiket gyermekek elleni elkövetett erőszak központjaiként használnak.
A kazár negatív örvényt - amely a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között helyezkedik el - használják fel arra, hogy adrenokróm anyagok termelésére (pszichotoxikus mérgező harcanyagok egyik csoportja - a szerk.) építsenek fel létesítményeket (figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képeket is tartalmazó anyag):
A chimera és arkhón kontroll alatt álló negatív katonaság továbbra is sok földönkívülit tart fogságban rendkívül durva körülmények között, így erősítve meg a karantén Föld egyik aspektusát:

2021. március 11., csütörtök
Mivel a sötét erők Nagy Újraindításra (Great Reset) vonatkozó terve nem úgy halad ahogy szeretnék, régi stratégiájukhoz folyamodnak: háborút terveznek.
A fekete nemesi családok és a jezsuiták hisznek egy közel-keleti háború Armageddon világvége próféciában, mely Izrael és Irán, valamint Oroszország / Kína és a NATO közötti harmadik világháborúba torkollik. Ezt próbálják most létrehozni:

Okkult módon használják a szíriai örvényt e globális háború előidézésére:


Ezért a Fényerők arra kérnek mindenkit, aki érzi a vezettetést, hogy 4 óránként vegyen részt az Ukrajna békéjének helyreállítását célzó meditációnkban. Az utasításokat itt találjátok:
Magyarul itt:
Az orosz erők elfoglalták a csernobili atomerőművet, és titkos biofegyver-laborokat tisztogatnak Ukrajnában:
Az ukrán atomerőművek és biolaborok védelme minden olyan károsodástól, amely radioaktív vagy biológiailag veszélyes csapadékot okozna, bekerült a meditációnkba, és a meditációs utasításokat frissítettük, hogy tükrözzék az új helyzetet.
Ez a cikk a helyzet alakulásával frissülhet vagy módosulhat, ezért ellenőrizzétek a frissítéseket.
Utóirat: Mind a ljubljanai és mind a Los Angeles-i örvények meditációi aktívak, és részt vehettek benne, ha vezettetést éreztek:
Magyarul itt:
Magyarul itt:
Az Istennő békét akar és béke lesz!

2022. március 16., szerda
Energetikai szempontból a Sedna a Galaktikus Központi Naphoz és annak rendszeres pulzálásához kapcsolódik, amely nagyjából 12 800 évente történik. A Sedna Plútó trigon nagyon erőteljes aspektus, amely elkezd minket harmonikusan bevezetni a következő galaktikus szuperhullámba, mely a közeljövőben következik majd be:
Megj.: a Sednáról itt:
Ahogy közeledünk a ciklus végéhez, a sötét erők kiborulnak, mert tudják, hogy közel a végük. Mivel a világjárványra vonatkozó tervük kudarcot vallott, most egy új világháborút próbálnak kirobbantani az ukrajnai konfliktuson keresztül. A tervük az, hogy mindkét fél provokálásával nukleáris konfliktusig fokozzák a háborút, ezáltal elnéptelenítik a felszínt, az illuminátusok mintegy 1 millió tagját pedig földalatti bunkerekbe menekítik. Itt látható, hogy ugyanazok a politikusok, akik a koronavírus Nagy Újraindítást támogatták, most azzal próbálkoznak, hogy az ukrán helyzetet világháborúvá fokozzák:
Egyes körökben a tervük Doom 33 kódnéven, más körökben Z-Tervként ismert.
Az orosz hadsereg legfelsőbb szintjein is vannak fekete nemesi ügynökök, és ők adták az Ukrajna elleni orosz inváziónak a Z Hadművelet kódnevet:
Mindezek az emberek nyomást gyakoroltak Putyinra, hogy szállja meg Ukrajnát, miközben irányított energiafegyverekkel vették célba, hogy meggyengítsék a Z Tervvel szembeni ellenállását.
Amikor az orosz hadsereg 2022 márciusában értesült a Donbasz megtámadására vonatkozó ukrán tervekről, az volt az utolsó csepp a pohárban:
A Pallavicini olyan fekete nemesi család, amely közvetve Rómából befolyásolja Putyint:
Az orosz felső vezetés Plejádi tanácsadói határozottan ellenezték az inváziót, és terveket adtak át a helyzet békés megoldására, de nem hallgattak rájuk. Ez a háború sok felesleges szenvedést okoz mind az ukrán, mind az orosz népnek, és minél hamarabb véget kell vetni neki. Ezért a Fényerők továbbra is arra kérnek minél több embert, hogy csatlakozzon a békéért folytatott meditációnkhoz:
Az ukrán oldalon a Z Tervet az ultratitkos neonáci "Z Csoporton" keresztül népszerűsítik, amelyet fekete nemesi családok hoztak létre a 2. világháború alatt Németországban:
És láthatunk ukrán katonákat, akik a Fekete Nap szimbólumát viselik:
A Fényerők meg tudják akadályozni a negatív forgatókönyvek több mint 99%-át, de nem tudják mindig megakadályozni az összes negatív forgatókönyvet, különösen, ha a sötét erők újra és újra próbálkoznak velük. Ezért nagyon valószínűtlen, hogy a jelenlegi ukrán háború sokkal tovább eszkalálódjon, de nem teljesen lehetetlen.

A fenti összefoglalóban található Béke meditációhoz bárki csatlakozhat, hálás köszönet érte!
A Fény győzelme!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.