2022. június 26., vasárnap

Interjúrészletek Cobrától: Replikátorok

Korábban már készült két részben összeállítás a különböző technológiákkal kapcsolatban, de most kiegészítésképpen jöjjön csak egy különálló cikk a Replikátorokkal összefüggésben. Fogadjátok szeretettel drága Csillagmagok. 

A Technológiai cikkek itt elérhetőek:

1.rész:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/02/technologia-cobra-interjureszletek-1.html

2. rész:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/03/technologia-cobra-interjureszletek-2resz.html

Replikátorok

"-A replikátorok különböző fizikai szükségletek kielégítésére használhatók.

- A replikátorok rövid idő alatt képesek finom ételeket is előállítani.

- Bár a replikátorok által előállított ételek nem feltétlenül mindig ízletesek, bármikor választhatjuk, hogy inkább friss és bio alapanyagokból főzünk."

"J : Az Esemény után mikor válik elérhetővé minden fejlett technológia a felszíni lakosság számára ?

C : Az emberiség még nem áll készen minden technológiára, bizonyos fajok olyan technológiákkal rendelkeznek, amelyek sokkal fejlettebbek, mint bármi, amiről csak álmodni lehet. Az emberiség megkapja a következő lépést, amint képes integrálni, és aztán bizonyos egyének még többet kapnak. De azt mondanám, hogy az a kvantumugrás, amit az emberiség meg fog tapasztalni, óriási lesz, nagyszerű lesz. De az emberiségnek még mindig át kell mennie a spirituális növekedés belső folyamatán, hogy megkapja az átalakulás teljes előnyeit."

"Steve - Mindezek a technológiák, tudod, skalár technológiák, vannak 'replikátoraink', hallunk az SSP-ről (megj.: Secret Space Program - Titkos Űrprogram), annyi mindenről hallunk, az elmém, a fantáziám annyira... él, amikor ezekre a dolgokra gondolok. Cobra, tudnál néhány példát mondani olyan technológiákra, amelyekkel várhatjuk az Eseményt, amelyek mindennapi dolgok lesznek, és amelyek tükrözni fogják az életünket?

Cobra - Igen, természetesen, a replikátorok, én nem nevezném őket replikátoroknak, de az emberek ezen a néven ismerik őket, ezek a dolgok jelen lesznek az esemény után, és nagyon könnyű lesz bármit materializálni vagy manifesztálni ezzel a technológiával, tehát ez alapvetően a szűkösség vége lesz.

Steve - Élelmiszertermelés, igen...

Cobra - Ez lesz a Bőség kezdete az emberiség számára, és ez végül a pénzügyi rendszert is elavulttá fogja tenni, fokozatosan.

Rob - Valaki azt mondja, beszéltél a replikátorról, és sokan azt mondják: "Replikátor, ez jól hangzik." Beszélnél arról, hogy mi ez és mit tud replikálni? Vannak méretbeli korlátozások? Beszélj erről részletesebben.  Ha jól értettem, a Vénusziak használják. Élelmiszerre és talán még néhány más dologra. Tudnak replikálni alkatrészeket a hajóikhoz, amik elromlanak? Mi az a replikátor? Hogyan használják a Galaktikusok? Hogyan leszünk képesek használni?

COBRA - A replikátor egy olyan gép, amely az éteri síkot fizikai anyaggá alakítja át. Tehát van egy tárgy terved az éteri síkon. Valójában megtervezheted a számítógépen egy grafikai tervezőprogramon, és létrehozhatsz egy formát az éteri síkon, majd megnyomsz egy gombot, és az egész dolog materializálódik a fizikai síkon. Ez egy nagyon egyszerű fizikai folyamat az éteri anyag fizikai anyagba való átmenetére, és ugyanezt a technológiát használják egy Anyahajó vagy Hajó materializálására vagy dematerializálására az éteriből a fizikaiba, a mi valóságunkba és onnan ki.  És alapvetően az éteri anyagból bármit meg lehet manifesztálni, amit csak akarunk. Tehát nem lesznek korlátozások egy bizonyos pont után, amikor az emberi lények eléggé meggyógyultak és megtisztultak belsőleg ahhoz, hogy ne éljenek vissza ezzel a technológiával.

Rob - Oké.  Ez egy érdekes kérdést vet fel számomra személyesen. Vannak térképeik ezekről az éteri dolgokról? Dr. Frank fel szokott menni a hajók fedélzetére, és azt kérdezték: "Mit szeretnél vacsorára?". Ő azt mondta: "Spagetti és húsgombóc.  Megkérdeztem tőle: "Az egy állat? Honnan származik?" Azt válaszolta: "Nem, ők másolják." De ez olyan, mint a szintetizált növényi fehérje. Olyan az ízük is, mint annak. Honnan szerzik az éteri penészgombákat, hogy úgy mondjam? Csak úgy hozzáférnek az Akasha feljegyzésekből, vagy vannak aktáik az ilyesmiről?

COBRA - Ez olyan, mint egy számítógépes program, amely meghatározza a molekuláris szerkezetet, az atomi szerkezetet, az elemek kémiai arányát és a tárgy alakját, méretét, textúráját, fizikai tulajdonságait, majd ezek a dolgok manifesztálódnak a fizikai síkon.

U : Amikor egy replikátort használunk, például egy paradicsommal, mindig ugyanazt a paradicsomot kapjuk, vagy változik, mint a természetben?

C : Alapvetően egy replikátorban van egy bizonyos felvétel, amit lemásol, és ennek a felvételnek a pontos másolatát kapjuk, tehát ugyanannak a tárgynak a másolatát.

U : Oké, tehát mindig ugyanaz a paradicsom?

C : Igen, hacsak nem változtatod meg a felvételt, ez olyan, mint egy fénymásoló, meg kell változtatnod az eredetit, hogy különböző másolatokat kapj.

U : Oké, tehát könnyű megváltoztatni az eredetit?

C : Igen, nagyon könnyű.

U : Nekem úgy tűnik, hogy a technológia mindig a bennünk lévő technológia halvány másolata, mint a telefon és a telepátia. Nem gondolod, hogy fennáll a veszélye annak, hogy a túl sok technológia eltávolítja az embereket a belső forrásuktól?

C : Igen, egyensúlyra van szükség a spirituális fejlődés és a technológia fejlődése között, és a fejlettebb fajok mindig megtartják ezt az egyensúlyt.

U : És egyetértesz azzal, hogy a technológia végül is mind eltűnik, mert minden bennünk van? Hogy ez egy átmeneti megoldás, mert annyi problémánk van?

C : Igen, el fog tűnni, de még messze vagyunk attól a szakasztól.

J : Egyszer azt mondtad, hogy az Első Kapcsolatfelvételre egy évvel az Esemény után kerül sor. Le tudjuk-e rövidíteni ezt az időeltolódást mindenféle fejlett technológia bevezetésével, beleértve azokat is, amelyeket a Titkos Űrprogramban használnak ?

C : Ez az egy éves terv már tartalmazza ezt, és azt mondanám, hogy a fő probléma itt nem a technológia, a fő probléma az emberi tudatosság. Az Esemény után az embereknek meg kell érteniük a tudatosság és a technológia közötti kapcsolatot, és csak a spirituálisan érett lények fognak hozzáférni több technológiához. Mert máskülönben ez egy olyan egyensúlytalanságot hoz létre, amellyel vissza lehet élni."

TESTREPLIKÁTOR

"Rob - Valaki megkérdezte, és említetted, hogy a replikátor képes reprodukálni az élelmiszert, például egy paradicsomot, ami egy élő dolog. Szóval, Ő arra volt kíváncsi; tud-e egy élőlényt reprodukálni. Tudjuk, hogy van klónozás, de van-e olyan replikátor technológia, amely képes erre?

COBRA - Alapvetően a replikátor egy paradicsomot reprodukál, amely már nem él. Ez nem maga az élő növény. Ez az a része ugye, ami már "halott". A replikátor képes létrehozni egy testet, de egy élő anyagnak be kell kerülnie abba a testbe, és igen, a Fényerőknek van olyan technológiájuk, ami ezt meg tudja valósítani. Tehát például, ha új testre van szükséged, a replikátor létrehoz neked egy új testet, és aztán Lélekként belépsz abba a testbe egy bizonyos technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a rezgési frekvenciádat ahhoz a másik testhez igazítsd.".

Forrás: 

https://prepareforchange.net/cobra-interview-faq/?fbclid=IwAR1kFbkxDpftOHBAg19i81zjE22olW1h3f_AYx_4GyOBNRlRwGILHMdrK94#titleArchive

Itt egy videó összeállítás a Star Trek filmsorozatból, ami a replikátorokat mutatja be:

https://www.youtube.com/watch?v=moZzh_cb7RE


Magyar Cobra Csoport


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.