2024. május 19., vasárnap

Személyes jegyzetek a 2024. április 4-én Sedonában tartott Új Atlantisz workshopról

Eredeti bejegyzés itt: 

A Napfogyatkozás pillanatában meghozzuk a döntést, hogy újra aktiváljuk a Fény örvényeit és a Fény portáljait az USA-ban. A sötétség sok portáljának bezárására és a Fény portáljainak újraaktiválására kerül sor. Saint Germain és más Felemelkedett lények az Ashtar Parancsnokságról most felgyorsítják a Felemelkedési folyamatot. Volt egy terv az emberiség Felemelkedésére az 1996-os Nagy Felejtés előtt. Ez a terv veszélybe került, és ennek következtében sok Felemelkedési örvény összeomlott. 1996 előtt 3 fő Felemelkedési örvény volt:


1.Los Angeles - Erősen kapcsolódik Ashtar energiájához.

2.Shasta-hegy

3.Sedona

A Fényerők hatalmas mennyiségű Fényt küldtek ezekre a helyekre. Ezek voltak a legígéretesebb helyek a Felemelkedés felgyorsítására az egyének és csoportok számára. 1996-ban a Sötét Erők összeomlasztották ezeket az örvényeket, hogy megakadályozzák az emberiség Felemelkedését. Ezek az örvények ekkor a zűrzavar állapotában voltak. Bár ezt követően történt némi energiamunka az örvények közelében, de az nem volt elég.

2024. április 4-e előtt 1-2 héttel a Fényerők elkezdték lezárni a bolygón a sötét portálokat. Ezek a portálok több ezer és több tízezer évesek voltak. A Fényerők egy nagyon különleges technológiát használnak ehhez. A Sötét Erők rengeteg erőt veszítenek az energetikai síkokon. A Fényerők 28 év óta először tudták lehorgonyozni a Fényt a fizikai síkon a Sedonai örvénybe, egy nappal a workshop előtt. Ennek 60%-os valószínűsége volt, és ez valóban megtörténik. Nagy sikere volt a Fény újra aktiválásának Sedonában, ami a Fényerők Projektjének része.

Ez a Napfogyatkozás elhozza számotokra a Fény melletti döntésetek meghozatalának energiáját. Meg kell hoznotok egy feltétel nélküli, erős döntést, hogy a Fényért dolgozzatok. Ez a Napfogyatkozás lezárja a sötét portálokat és megnyitja a fényportálokat. Aki tud, az menjen el azokra a helyekre, ahol a Teljes Napfogyatkozás látható, az ottani energia rendkívül erős lesz. Ez a kulcsfontosságú pillanat az USA számára.

A Sedonával szorosan együttműködő Lények a következők:

Metatron arkangyal: Nagyon erőteljesen dolgozott ezzel a területtel. Ő a Dualitás és az Egység közötti Portál Őre, amely az Orionban található. Ő a Galaktikus Központi Nap és ennek a Naprendszernek is az őre. 1996 előtt Fénykódokat küldött a Galaktikus Központból a Sedonába látogató és az itt élő embereknek. Ez évmilliók óta először történt meg. Metatron kapcsolatba fog lépni a sedonai emberekkel, amikor készen állnak rá.

Szeráfok: Angyali jelenlétük 1996 előtt érezhető volt a zenén, művészeten, meditáción stb. keresztül. Kapcsolatba fognak lépni a sedonai emberekkel, amikor készen állnak rá. Először a Sedonában élő művészekkel kezdenek el dolgozni. Az elkövetkező 1-2 évben a Gyönyörű Művészet újjászületésére számíthatunk Sedonában.

Plejádiak: Telepatikusan és fizikailag is kapcsolatba lépnek a sedonai emberekkel. Elmehettek a Bell Rockhoz és a Cathedral Rockhoz éjszaka, és kérhetitek a Plejádiak megjelenését. A feltételek nagyon kedvezőek a Kapcsolatfelvételhez. A Plejádiak megpróbálnak telepatikus üzeneteket is küldeni, mivel azon dolgoznak, hogy egy központi csatornát nyissanak a velük való kommunikációra itt Sedonában. A Sedonában élő emberek számíthatnak arra, hogy a Plejádiak kapcsolatba lépnek velük.

A bolygó felszínén lévő csatornázások 90%-a badarság. Ezek gyakran csak az emberek saját mentális formái.

Az 1996 előtti körülmények Sedonában rendkívül kedvezőek voltak az Első Kapcsolatfelvételhez. A Sötét Erők sötétséggel töltötték meg a Sedona és az Orion közötti tereket. Sötét mágiát használtak és drakóniaiakkal szivárogtak be. A New Age mozgalom elüzletiesedése a Sedonai örvény 1996 óta tartó fertőzésének eredménye volt. A Fényerők pár hónap óta azon dolgoznak, hogy visszafordítsák ezt a fertőzést. A Fényörvény Sedonában kezd újra ébredezni.
Az Ashtar Parancsnokság azt tervezi, hogy újra aktív lesz Sedonában. Növelni akarják a spirituális potenciállal rendelkező emberek koncentrációját Sedonában.
Az Ashtar Parancsnokság azt is tervezi, hogy kapcsolatba lép a Phoenix és Tucson örvényekben élő emberekkel.
Sedona, Phoenix és Tucson mellett két másik, kisebb örvény is van Arizonában, amelyek szintén figyelmet érdemelnek:


1.Flagstaff meteorkráter


2.Grand Canyon


A Fényerők azon dolgoznak, hogy ezeket az örvényeket újra aktiválják. Ezeknek az örvényeknek a reaktiválása nagyon intenzív lesz a Napfogyatkozásig. Utána az év hátralévő részében folyamatos lesz a fejlődés rajtuk.

Kérdés: Valaki vöröses gömböt látott az égen. Ellipszoid vagy gömb alakú volt.

Cobra azt válaszolta, hogy néhány Plejádi hajó is így nézhet ki.

Az Első Kapcsolatfelvétel Arizonában kezdődött, és most is tart.

Kérdés: Egy személy, akinek hozzáférése van a Védelmi Minisztérium nagyon magas szintű információihoz, megkérdezte, hogy 1996-ban a száműzetésben lévő Nemzetiszocialista Kormány megszakította-e a kapcsolatot a felszíni lakossággal.

Cobra: Az illuminátusok egy része 1996-ban a föld alá vonult. Erről sehol sincs feljegyzés.
A 3. Birodalom embereinek különböző vallási identitásuk volt. Rendkívül negatívak voltak. Minden kapcsolatot megszakítottak az Amerikai hadsereggel. Bár ideológiailag heterogének voltak, kénytelenek voltak együttműködni egymással. Céljuk egy földalatti civilizáció (a 4. Birodalom) létrehozása volt, amely után előbukkanhatnak az alvilágból, és meghódíthatják a Föld felszínét. Természetesen ezt nem engedték megtörténni.

A Sedonai örvény ereje növekszik. A múlt héten végre aktiválták a Tachyon kamrát Sedonában. Sedona inkább multidimenzionális örvény, jobban mint Phoenix. Phoenix egy erősítő örvény, amely energiát nyom a rácsba. A Phoenix-i örvény is nagyon fontos, és Phoenixben is szükség van egy Tachyon kamrára. Bárki, akit érdekel egy Tachyon kamra felállítása Phoenixben, küldjön egy e-mailt a cobraresistance@gmail.com címre.

Kérdés: Vannak-e még hüllők a Skinwater Ranch-en? 

Cobra azt mondta, hogy a Reptiliánoknak és a Zéta Retikuliaknak 1993/1994-ben bázisuk volt ott. Nem folyik elég gyógyító munka azokon a területeken, és ezzel foglalkozni kell mindenképpen.
Érezzétek (szégyen? bűntudat?) és vonuljatok vissza az energiamezőtökbe, és kapcsolódjatok a Fénnyel.

A Galaktikus Központi Nap aktívabbá készül válni. A Galaktikus Központi Nap energiái kezdik elérni a bolygó felszínét, ahogy a sötét portálok bezárulnak.

A Tachyonok az első részecskék, amelyek az utolsó kozmikus ciklus során jöttek létre. Így ők azok a részecskék, amelyek a legszorosabban kapcsolódnak a Forráshoz. A Tachyon energiának két felhasználási módja van:

1.Gyógyító kamrák

2.Kamrák, amelyek tachyonizálják a termékeket/tárgyakat.

A Sötét Erők a Fátyol technológiájukkal a Föld ionoszférájában vannak. Ez a fátyol blokkolja a nagy energiájú kozmikus sugarakat, amelyekkel a tachyonok utaznak. A Tachyon kamrák egy különleges hiperdimenziós féregjárat-technológiát használnak, hogy a tachyonokat a bolygó felszínére hozzák. Ez a technológia képes a tachyonokat egy űrállomásról (megj.: az Űrállomást Genezis II-nek hívják) a Földre hozni.

A Smaragd egy nagyon fontos kő. Ez az igazi Okkult Tudás köve. Megnyitja Agartha kapuit.

Kérdés: az Anasazi emberek és a Földönkívüliek kapcsolatáról tett fel valaki kérdést. Cobra azt válaszolta, hogy ezeknek az embereknek ősi kapcsolataik voltak a Szíriuszról és a Galaktikus Központi Napról származó lényekkel. Ezt a kapcsolatot még mindig fenntartják.

Kérdés: A Yaldabaoth entitás azonos-e Jahvéval? Cobra azt válaszolta, hogy nem, ezek különböző dolgok.

Kérdés: A Kinyilatkoztatással kapcsolatban. 

Cobra azt válaszolta, hogy a Kinyilatkoztatás egy látomás volt, amelyet egy Angyali lény adott az egyik keresztény atyának valamivel kevesebb, mint 2000 évvel ezelőtt. Ez leírásokat tartalmaz a Fényerők és a Sötét Erők közötti csatáról és a Pólusváltásról. A Terv (az emberiség Felemelkedésére vonatkozóan) kissé megváltozott a Jelenések óta, de az általános kép hasonló. Az emberiség Felemelkedésének terve 25 000 évvel ezelőtt fogalmazódott meg.

A másik helyszín, ami a Cobra Workshopnak lett választva az Rochester, mert itt metszi egymást a Teljes Napfogyatkozás útvonala és az Ó-Atlantiszi/Istennői Egyenlítő.

Volt egy kérdés a Los Angeles-i energia változásáról, ott mindenki össze volt zavarodva. Cobra azt válaszolta, hogy Los Angelesben harc folyik a Fényerők és a Sötét Erők között. San Franciscóban is nagy harc folyik energetikailag és mágikusan is. Ezeken a helyeken jelenleg nagyon polarizált energia van. Cobra azt mondta, hogy ha reaktiváljuk a Los Angeles-i örvényt, akkor az óriási lesz. Eddig minden próbálkozás kudarcot vallott.

Kérdés: az Atlantiszi félelemráccsal kapcsolatban. 

Cobra azt válaszolta, hogy a Sötét Atlantisziak megpróbáltak implantálni néhány Fénymunkást körülbelül 3-4 héttel ezelőtt. Néhány implantálás sikeres volt, de az ügy mostanra megoldódott. Cobra elmondta, hogy sok sötét Atlantiszi portál létezik, és ezeket be kell zárni. Ez a következő néhány hónapban fog megtörténni. Cobra azt mondta, hogy ezt a munkát inkább egyéni szinten kell elvégezni, és a meditációk később segíthetnek ebben.
Kérdés: A nők termékenységével kapcsolatban.

Cobra azt válaszolta, hogy a nők termékenysége javulni fog az Esemény után. Később még egy 1000 éves nő is teherbe eshet, ha úgy kívánja.

Cobra elmondta, hogy a Tachyon műhold a Föld körül kering (megj.: Genezis II-nek hívják), 2 óránként tesz meg egy teljes Föld körüli fordulatot. Minden egyes alkalommal, amikor elhalad fölötte, a féregjárat aktiválódik. Az egyes keringések között nagyon minimális rezgéseltérések vannak, azaz nem kell attól tartanunk, hogy a Tachyon kamrák hatékonysága az idő múlásával csökken.

Kérdés: Mely Csillaglények vannak jelen most ebben a pillanatban. Cobra azt válaszolta, hogy a Plejádiak, a Szíriusziak és néhány Angyali lény van jelen velünk.

Kérdés: A 26 000-es számmal kapcsolatban. A kérdést feltevő személy azt mondta, hogy ez a szám a Galaxis sugarához kapcsolódik (a jegyzet készítőjének megjegyzése: a Föld körülbelül 26 000 fényévre van a Galaktikus Középponttól).

Cobra azt válaszolta, hogy a cabal a fekete napból érkező gamma-sugarakon keresztül kapja a parancsait. Mostanra már nem kapnak utasításokat.

Kérdés: Benjamin Fulfordról. Cobra azt válaszolta, hogy a chiméra csoport már nem létezik. A cabal kiborult, mivel nincs igazi stratégiájuk. Ezért próbálkoznak mindenféle taktikával, mint például a koronavírus, az ukrajnai háború, a gázai háború. Nem lesznek képesek a felszíni lakosság teljes ellenőrzését megszerezni, mivel már nem kapnak útmutatást a chimérától.

Kérdés: A James Bond-filmekben szereplő medbed (gyógyító ágyakról) ágyakrók. Cobra azt válaszolta, hogy ez egy régi Galaktikus technológia, amelyet az Ellenállási mozgalom, a Plejádiak és az Agarthai hálózat ismer.
A fekete nemesség a felszíni embereket irányítani akarja az egészségügyi problémákon keresztül. Ezért vagyunk abban az abszurd helyzetben, hogy az Ellenállási mozgalomnak vannak gyógyágyai mindössze 30 méterrel a felszín alatt, de nekünk nincsenek.
A fekete nemesség régi római családok. 26.000 évvel ezelőtt a Közel-Keletről költöztek Törökországba, Görögországba, Rómába és más helyekre. Vérvonalukban jó és rossz emberek egyaránt megtestesültek.

Új Atlantisz a Francis Bacon (azaz Saint Germain) által az emberiségnek adott fedőneve, Atlantisz bukása óta.

Sok Fény volt jelen a Földön 26.000 évvel ezelőtt és azelőtt. Gyógyító és Felemelkedési templomok voltak jelen a Földön, amíg a Sötét Erők meg nem rontották az Atlantiszi papságot. A Sötét Erők elkezdtek kísérletezni az implantátumokkal. Atlantiszon hatalmas kristályok voltak. Egy rosszul sikerült kísérlet miatt egész Atlantisz az óceán alá merült.

Saint Germain célja, hogy visszahozza Atlantiszt. Az USA rendelkezik az Új Atlantisz megteremtésének alapjával. Franciaországban a 18. század közepén, az 1750-1780-as években sok Szabadkőműves páholy működött. A francia nemességből is tagjai voltak ezeknek a páholyoknak. Sok lélek inkarnálódott a francia nemességben. Voltak Misztériumiskolák 1775-ben, mint például:

1. 9 Nővér páholy

2. Candorra Páholy

3. Philalethes Páholy

4. Ízisz Páholy

Benjamin Franklin tagja volt a 9 Nővér Páholyának. Ott kapott utasítást az USA létrehozására. Instrukciókat kapott az Amerikai Alkotmány és a Függetlenségi Nyilatkozat megírására, hogy kivívja a függetlenséget a britektől. A franciák kedvezően viszonyultak a független USA-hoz. Saint Germain néhányszor megjelent a fizikai síkon, amikor ezeket a dokumentumokat írták. Biztosítani akarta a Szabadságot az USA népe számára. A Sötét Erők beszivárogtak az USA-ba és Franciaországba a jezsuita bankrendszerükön keresztül. Megpróbálták aláásni az USA alkotmányát. Cobra azt mondta, hogy ez az ország szabad lesz.

Sok ember inkarnálódott az USA-ban, hogy új találmányokat és gyógyítást hozzon. A 19. század végén/20. században sok spirituális kinyilatkoztatás volt az USA-ban.

A 2. világháború után paktum jött létre az Amerikai hadsereg és a Reptiliánok, a Drakóniaiak és a Retikuliánok között. Az Ashtar Parancsnokság kénytelen volt visszavonulni.

1952-ben az Ashtar Parancsnokság és az USA között nyílt kapcsolat lehetett a TV-n keresztül. Sajnos nem a jó utat választották. Ehelyett Titkos Űrprogramok, Szakadár civilizációk és Földalatti civilizációk léteztek. 1996-ban az Orionról érkeztek a Sötét Nagyurak a Földre az Arkhón invázió során. Az ebből származó károkat a következő néhány hónapban fordítják vissza. A Plútó a Vízöntőben megnyitja a Fény kapuit.

Most rendkívül fontos, hogy az emberek emlékezzenek Atlantiszra. Atlantisz idején rengeteg Fény volt, Gyógyító kristályok, Felemelkedett lények, a Fény civilizációja volt. Azt akarjuk, hogy a jó Atlantisz újjászülessen. Az Esemény után Fényszigetek, Gyógyágyak és egy Új Pénzügyi rendszer lesz.

A legfőbb cél, hogy Istennő Templomok épüljenek az USA-ban.

A közönség egyik tagja elmondta, hogy 2024. március 31-én egy Istennő Templomot nyitottak Phoenixben. Cobra azt mondta, hogy küldje át az információt, hogy felvehessék a világszerte összegyűjtött Istennő Templomok listájára.

Az Istennői Energia lehorgonyzása most kulcsfontosságú. Ez nagymértékben csökkenteni fogja az erőszakot, ami a bolygó átmenetében történhet. Az emberek megannyi elfojtott haragot és félelmet hordoznak magukban. Az emberek be vannak kötve a mátrix rendszerbe. A tudásuk teljes egészében ebből a rendszerből származik. A nyugdíjas éveikre spórolnak. Cobra azt mondta, hogy még nem láttunk semmit az emberek reakcióját illetően, mikor a rendszer összeomlik.

Cobra kiemelte a Rózsa Rendje csoportok, valamint az Istennői ékszerek fontosságát.

A Plejádiaknak sok Istennői energiájuk van. Emiatt most nem dolgoznak velünk tömegesen. Az Istennői Energia a kulcsa az Új Atlantisz létrehozásának. Az emberek írhatnak könyveket és emlékezhetnek az Atlantiszon töltött időkre. Sok mindent újra kell teremteni.

A Plútó a Vízöntőben a megfelelő idő a Megbocsátásra és a sötét atlantiszi energiák elengedésére. Az emberek bűntudatot éreznek az Atlantisz utolsó szakaszában történtek miatt. Meg kell bocsátaniuk maguknak és újra meg kell teremteniük a Fény civilizációját. Túl nagy volt a nyomás Atlantisz utolsó szakaszaiban. Az embereknek sok Sötét lénnyel kellett megküzdeniük.

Sedona az Új Atlantisz örvénye. Elmehettek a sedonai parkokba és meditálhattok Atlantisz emlékeiért.

A Napfogyatkozás pillanatában egyéni és kollektív döntést hozhattok, hogy visszahozzátok Atlantiszt. Vagyis, hogy visszahozzátok a Fény Új Atlantiszát.

Különösen Sedonában az emberek elmehetnek az itteni különböző örvényekhez, és megidézhetik Atlantisz emlékét. Legtöbbünknek voltak inkarnációi Atlantiszban. Kaphatunk látomásokat és üzeneteket Atlantiszról. Arizona más részein az emberek megpróbálhatják ugyanezt, de azok az örvények még nem aktívak. Sedona tényleg a kulcsfontosságú hely ehhez.

A Plútó szeptember elejéig a Vízöntőben lesz. Addigra sok sötét lehetőség összeomlik. Szeptember 1. és november 19. között a Sötét Erők utolsó kísérletet tesznek a káosz megteremtésére. De addigra sokkal nagyobb lesz a Fény jelenléte, ami nagymértékben csökkenti a Sötét Erők hatékonyságát. Cobra a következő hetekben több információt fog kapni, és nagyobb tisztánlátása lesz arra is, hogy elmondja, mi folyik a színfalak mögött.

Cobra megkért minket, hogy vizualizáljuk újra Új Atlantiszt.

Kérdés: A CERN április 8-án aktív lesz-e. Cobra azt válaszolta, hogy ez a Sötét Erők kísérlete volt egy portál újbóli megnyitására, és ez talán kisebb sikerrel járt.

Kérdés: Hol helyezzenek el Cintamani köveket Dél-Kaliforniában. Cobra válaszolt: Santa Monica, Pacific Palisades (városnegyed Los Angelesben), Malibu. Észak-Kaliforniára vonatkozóan pedig Cobra azt válaszolta, hogy a San Francisco Bay Area, San Jose és San Mateo területén lehet elhelyezni őket. (A szerző megjegyzése: szerintem a Shasta-hegynél is érdemes lehet Galaktikus Cintamanit elhelyezni).

Kérdés: Elon Musk fehér kalapos vagy fekete kalapos? Cobra azt mondta, hogy ő egy zavaros kalapos.

Kérdés: a Fénymunkások az utóbbi hetekben, decembertől kezdve szélsőséges támadásokkal szembesülnek. Cobra azt mondta, hogy a Fényerők nagymértékben csökkentik ezeknek a támadásoknak az erejét, és becslések szerint ezek gyakorisága csökkenni fog.
Cobra közölte azt is, hogy az implantálások valószínűleg nem fognak újra megtörténni.

Az Agarthaiak az Esemény után fognak a felszínre jönni, és segíteni fognak Új Atlantisz felépítésében.

Cobra megosztott velünk néhány Atlantiszi mantrát. 

Az első körülbelül 200 000 éves:

1. "Tu lay ayy ayy ayyy". 

Ezt énekeltük hangosan néhány percig. Tulant Lapalan Atlantisz ősi neve. A Tu Lay a Tulant Lapalan rövidítése.

Itt hallható a mantra kiejtése:

https://drive.google.com/file/d/1QAn-L7sXjHupuBIvMTQIat5za44ITgRe/view

2. "Tria Cho Ra Ko Fa Ro"

Ezt énekeltük hangosan néhány percig.

Ez a mantra körülbelül 20 000 éves. Összeköti az Anyát, az Apát és a Gyermeket. Meg tudja nyitni a bennünk lévő belső gyermek szívét. A tria úgy hangzik, mint a 'szabad' és a 'háromság' szavak. Cobra megjegyezte, hogy a legalapvetőbb szavak hangzása nem változott Atlantisz óta. Például az anya régen 'ma' volt, az apa pedig 'sta'.

Itt található a mantra kiejtése:

https://drive.google.com/file/d/1XbGeFww5EdMyvy_1Ka8vEK4e-y5QBd15/view

3. "Yō Dā HaYō Hā Wo-ay Yā HaYō Hā”

Néhány percig együtt énekeltük ezt a mantrát.

Ez a mantra mind a 4 elem energiáját megidézi és ezenkívül megidézi a Forrás energiáját. A Forrás energiáját az Atlantiszi idők óta manipulálják a Földön.

Itt található a mantra kiejtése:

https://drive.google.com/file/d/1JevKUFflCCmcyDfbi6xAqJ4U8n7QKbkx/view

Kérdés: A Sedonában élők melyik kővel dolgozzanak. Cobra azt válaszolta, hogy van egy Szerafinit nevű kő, amely csak Oroszországban található. Ez a Szeráfokhoz kapcsolódik, akik Arkangyalok. Cobra azt mondta, hogy az segíteni fog, ha megtaláljátok ezt a követ. A Szerafinit kövek sokat segítenek az energiamunkában Sedonában.

Cobra azt mondta, hogy a Tolték törzs a Tulant Lapalanról (Atlantisz ősi nevéről) kapta a nevét.

Kérdés: A Druidákról. Cobra azt mondta, hogy Írországban vannak Istennői és Druida misztériumok, valamint Fehér Mágia is.

Cobra azt mondta, hogy az Űrhajók, most hogy a Plútó a Vízöntőben van, jobban megmutatkoznak.

Kérdés: Egy gaboni törzsről. A neve valami olyasmi volt, mint 'aweeti' (?). Cobra azt mondta, hogy bizonyos törzseknek régi Atlantiszi és Preatlantiszi kapcsolatai vannak. A sámánjaik rendkívül régi szájhagyományokkal rendelkeznek. (Megj.: megtaláltam a törzset, Bwiti törzsnek hívják őket.)

Kérdés: Sanat Kumaráról. Cobra azt mondta, hogy ő a Galaktikus Központi Nap térségéből jött, majd a Vénuszhoz, és a Földhöz kapcsolódott. Itt maradt 80 millió évig, és addig, ameddig a bolygó felszabadul.

Kérdés: A Dao-ról. Cobra azt mondta, hogy a Dao is az Apa - Anya - Gyermek Szentháromság.

Kérdés: Az olmékok eredetéről. Cobra azt válaszolta, hogy ők egy régi Atlantiszi törzs. Közvetlen leszármazottaik vannak Atlantiszról. Több mint 1000 évesek.

Cobra ismét hangsúlyozta, hogy most fontos, hogy emlékezzünk Atlantiszra. Az Atlantiszról szóló információk 99%-a dezinformáció, Pat (megj.: az egyik Csillagmag a workshopon) tud olyan linkeket küldeni, amelyekben valódi információk vannak Atlantiszról.

(A szerző megjegyzése:

Link 1- https://cosmicconvergence.org/?p=13901

Link 2- https://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/esp_sumer_annunaki13.htm)

Kérdés: Lemúriáról és Mu-ról, mivel a kérdést feltevő személy úgy érezte, hogy jobban kötődik ezekhez a civilizációkhoz. Cobra közölte velünk, hogy ők voltak az előző civilizáció (azaz Atlantisz előtt). Őket egy későbbi időpontban fogják aktiválni.

Kérdés: Az Agarthai hálózatok által az Esemény előtt végzett munkáról. Cobra azt mondta, hogy stabilizálják az energiákat. Az Esemény után kulturális csere lesz velük lehetséges.

Kérdés: A Sárkányokról. Cobra azt válaszolta, hogy a Sárkányok nem azonosak a Hüllőkkel (Reptiliánok). A Sárkányok szintén nem azonosak a drakóniaiakkal. Fizikai Sárkányok léteztek. Voltak pozitívak és voltak negatívak is.

Cobra megosztott velünk egy nagyon hasznos Protokollt, amit arra használhatunk, hogy lezárjuk a bennünk lévő sötét portálokat. A traumák lenyomatai belénk égtek. Ezek a bennünk lévő sötét portálok a fizikai síkon is léteznek. Ezt a protokollt használhatjuk arra, hogy megtisztítsuk az energia mezőnket attól, ami a múltban történt velünk. Megbocsátunk személyeknek vagy helyzeteknek, hogy a traumák lenyomatát felszabadítsuk energia mezőnkből. Megbocsátunk azoknak, akik bántottak minket. A Protokoll a következő volt.

Először háromszor hangosan elmondjuk a következőket:

„Elrendelem és parancsolom, hogy elengedem minden konfliktusomat önmagammal, a szüleimmel, a partneremmel (ha van partnered), a gyermekeimmel (ha vannak gyermekeid), a Fénymunkásokkal és másokkal. A megbocsátás mellett döntök.”

És most vizualizáljátok, hogy az égből érkező Ibolya Láng áthalad rajtatok, és ezeket a konfliktusokat dobjátok az Ibolyalángba. Engedjétek el őket, csak engedjétek el, mindent az Ibolyalángba... tegyetek mindent az Ibolyalángba, engedjétek el.

Lassan tudatosítsátok fizikai testeteket, tudatában vagytok az itt és mostnak, és amikor készen álltok, kinyithatjátok a szemeteket.

Ha bárkivel problémád van, használhatod ezt. Gyakorold, amikor konfliktusod van.




Kérdés: A Megbocsátás és az Igazságszolgáltatás közötti különbségről. Cobra azt mondta, hogy az igazságosság energiája nagyon fontos energia. Sok esetben azonban nem lehetséges az igazságosság energiájának megnyilvánulása. Az igazi igazságosság csak az Esemény után fog megnyilvánulni. Cobra azt is mondta, hogy ha nem tudtok igazságot szerezni, akkor ez az energia elrohadhat, bomolhat bennetek. Ez nagyon káros lehet. Cobra azt mondta, hogy amikor eljön az idő, akkor meglesz az elszámolás, számonkérés. Ez azért van, mert az ember nem tud addig Lélekként fejlődni, amíg nem érti meg, hogy mit tett másokkal. Amikor a Fénymunkások/Fényerők győznek, akkor lesz igazságszolgáltatás.

Cobra azt mondta, hogy a fenti Protokoll erőteljes élményt jelenthet. Minél többet kellene csinálni, ez nagyon ajánlott. Segíteni fog nekünk abban, hogy bezárjuk a bennünk lévő sötét portálokat.

Ezután csoportosan elénekeltük az első Atlantiszi mantrát (a Tu Lay mantrát). Cobra azt mondta, hogy csoportosan énekelve sokkal erőteljesebbé teszi a hatást. Csoportosan énekelhetjük, hogy aktiváljuk a Fény örvényeit. Együtt kell állnunk egy körben. A körben legalább 3 embernek kell lennie. Az embereknek egy tökéletes körben kell állniuk (azaz nem ellipszoidok vagy egyéb alakzatok). Minden embernek fel kell emelnie a kezét körülbelül vállmagasságig. Minden ember keze majdnem összeérjen, azaz a körnek szűknek kell lennie. 


Ezután elkezdtük együtt énekelni a "Tu Lay" mantrát. 

Néhány perc múlva átváltottunk a "Me Ta Tron" (azaz Metatron) mantrára, miközben továbbra is vállmagasságban tartottuk a kezünket. Miután néhány percig énekeltük a Metatron mantrát, leengedhettük a kezünket, és visszatérhettünk a helyünkre.

A mantra kiejtése itt hallható:

https://drive.google.com/file/d/1o8TMUYvn1o4yz4KOVbnIQUdR6y-u-ofI/view

Cobra azt mondta, hogy még eddig nem volt itt az ideje, hogy ezt a mantrát megkapjuk. Most azonban itt a tökéletes alkalom, hogy ezt a mantrát gyakoroljuk Sedonában.

Egy másik személy azt mondta, hogy forróságot és erőt érzett, és hogy boldognak érezte magát.

A háromszög és a 12 ágú csillag Metatron szimbólumai. Metatron hozta el a Háromszögelési folyamatot az Univerzumba.

Egy másik személy azt mondta, hogy le akarta földelni a kezét, miközben a Tu Lay + Metatron mantrát végezte. Cobra azt mondta, hogy vizualizáljátok azt, hogy a lábaitokon keresztül földelitek le magatokat. Képzeljétek el, hogy a lábaitok lehorgonyozódnak a Földbe.

Cobra elmondta, hogy ez a Protokoll szuper erőteljes, és hogy nem szabad olyan emberekkel csinálni, akik nem állnak rá készen.

Egy másik személy azt mondta, hogy lila fényt látott az elején. Cobra azt mondta, hogy ez segíthet a tisztulásban, és biztosítja, hogy az energia egyensúlyban maradjon.

Egy másik személy Atlantisz képét látta. Ők egy kettős Fényspirált láttak, amely a Földbe tart.

Cobra említette azt is, hogy egy igazi zongorán való játék és nagyon lágy zene hallgatása Angyali energiákat idéz meg. A valódi zongorák nagyon divatosak voltak a 18. és 19. században. Ha képesek vagyunk élőben igazi zongoramuzsikát hallgatni, akkor ezt feltétlenül meg kell tennünk. Cobra önkénteseket kért fel, hogy jöjjenek a terem elején lévő zongorához. Három ember jelentkezett, és ez egy nagyon lágy és kellemes élmény volt.

Cobra elmondta, hogy igen erős ellenállás volt ezzel a Workshoppal kapcsolatban. Sok kitartás, tervezés és védelem kellett ahhoz, hogy sikeresen megvalósuljon.

Egy másik személy azt kérdezte, hogyan az emberek Los Angelesben összegyűlhetnek-e meditálni. Cobra azt mondta, hogy az emberek természetesen összegyűlhetnek Los Angelesben, hogy meditáljanak és Galaktikus Cintamani köveket is ültessenek.

A Workshop véget ért.

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.