2024. június 12., szerda

Cobra Workshop Jegyzetek - 2024. május 5-6. - Bogota, Kolumbia

Eredeti bejegyzés itt: 

https://cosmicboundary.blogspot.com/2024/05/2024-workshop-notes-may-5th-6th-2024.html?m=1


2024. Május 5. - Jogi nyilatkozat: 

Az alábbiakban a szerző kézzel írt jegyzeteinek legépelt változata olvasható, amelyeket a kolumbiai Bogotában tartott Bogotai Workshopon készített. A szerző nem állítja, hogy e jegyzetek pontossága 100%-ban megfelel a valóságnak. Kérjük, használjátok a saját belső ítélőképességeteket és kritikus gondolkodásotokat. Egyes képek és grafikonok nem feltétlenül azonosak a Workshopon látottakkal. A jegyzetek tartalma NEM egyezik meg pontosan azzal, amiről Cobra beszélt. Előfordulhatnak félrehallások, kézírási hibák vagy kihagyások. A dokumentum tartalmával és a konkrétumokkal kapcsolatos kérdéseket nem fogadunk el. 


A Workshop előtt


C: Üdvözlök mindenkit. Nagyon jó számomra, hogy itt lehetek, mert ez az ország energetikailag nagy potenciállal rendelkezik.

Mielőtt elkezdenénk, néhány technikai bejelentést kell tennünk. Győződjetek meg róla, hogy mindenki aláírta a Titoktartási Nyilatkozatot. Kérem, kapcsoljátok ki a mobiltelefonjaitokat, és kapcsoljátok repülőgép üzemmódba. Ebben a teremben tilos telefonálni, felvételt készíteni, fényképezni vagy a közösségi médiát használni.

Ha szeretnétek, jegyzetelhettek, és ezeket a jegyzeteket szívesen megoszthatjátok másokkal, különösen azokkal, akik most már eléggé felébredtek.

A Workshop hivatalosan úgy kezdődött, hogy Cobra először válaszolt néhány kérdésre. 

Kérdések és Válaszok 1. rész

K: A hasi légzés, fitnesz, egészségügyi és pszichológiai célokra - valamint a sebek gyógyítása érdekében a fény belélegzésének vizualizációs technikái -, ezek és/vagy hasonló gyakorlatokat ajánlanád az embereknek gyakorolni?

C: A rövid válasz: igen.

K: A más Univerzumok felfedezése megváltoztatott valamit az idővonalat illetően? 

C: Nagyon keveset.

K: Léteznek párhuzamos (fizikai) idővonalak?

C: Nem egészen pontosan; álom állapotokon keresztül lehet őket elérni és megtapasztalni.

K: Jártál már korábban Kolumbiában?

C: Most vagyok itt először.

Cobra ezután rövid magyarázatot ad arról, hogy mik azok a tachyonok, és beszél a fő kristály Űrállomásról, amely féreglyukakat hoz létre a tachyonok számára, hogy elérjék a Föld felszínén lévő Tachyon kamrákat.

Ezután szünetet tartunk, hogy mindannyian összegyűljünk a tachyon termékek köré, amelyeket Cobra hozott, és amelyeket meg lehetett vásárolni.

Első asztal: Istennői ékszerkollekciók.

Második asztal: Normál, Agarthai és tachyonizált Cintamani.

Utolsó asztal: Galaktikus Cintamani, Lyra tektit, Anavar gyémántok, Tibeti tektit és ATVOR kristályok.

Miután mindenki befejezte a nézelődést/vásárlást, újra helyet foglalunk, és az ATVOR technika protokolljának segítségével újra összehangoljuk energiáinkat.

Miután befejeztük, Cobra ismét megismétli, hogy ne használjunk technológiát, amíg a teremben vagyunk, és újra elmondja a titoktartási megállapodás tartalmát.

Cobra ezután azt mondja, hogy válaszol még néhány kérdésre.


Kérdések és Válaszok 2.rész

K: Lesznek még további késések a végső felszabadulásig?

C: Már eddig is nagyon sok késés volt. Nem hiszem, hogy ennél sokkal több lenne.

K: Kaphatunk friss információkat az afrikai hálózat helyzetéről?

C: Lassú és fokozatos javulás történt, és továbbra is javul. Biztosítja a nagyon szükséges gyógyulást és megkönnyebbülést.

K: Rövid kérdés a pénzügyi rendszer visszaállításáról. 

C: Az esemény pillanatában lesz.

K: Van egy prófécia a kondorról és a sasról. Van-e Kolumbiának bármi köze ennek a próféciának a beteljesüléséhez?

C: Igen, más dél-amerikai országokkal együtt. 


Planetáris információk

C: A bolygószintű Sárkány Ley-vonal végre aktiválódik az Amerikai kontinensen. Először Argentínában kezdődik, majd áthalad Chile, Peru, Ecuador, Kolumbia, Panama, Guatemala, Mexikó és végül az Egyesült Államok hegyvonulatain.

Ez az egyik legfontosabb Planetáris Ley-vonal, amelyet most kezdenek aktiválni, hogy Új Atlantisz energiáit előhozza, és e mentén kiterjedt földalatti alagutak húzódnak, amelyeket Atlantisz idején építettek. Ezeknek az alagutaknak különböző kijáratai vannak a felszínre, mint például a kaliforniai Shasta-hegy, az ecuadori Cueva de los Tayos barlangrendszer és a kolumbiai Muzo bánya.

A Muzo törzs egy régi kolumbiai faj, akik évezredeken át őrizték ezt a titkot, és ők voltak ennek a területnek, illetve kijárati pontnak az őrzői. A spanyol hódítók keresték, de soha nem találták meg. Még mindig vannak olyanok a Muzo törzsből, akik túlélték, és tudnak erről a titokról. Energetikai munkát kell végezni, hogy meggyógyítsuk és aktiváljuk ezt a pontot.

Ahogy a bolygó Sárkány Ley-vonala aktiválódik, ez és más bejáratok is aktiválódnak egyidejűleg Dél-Amerikában, mint például a Tiahuanaco ősi városa Bolíviában, és a Titicaca-tó Peru és Bolívia között.

Ezért tartjuk ezt a Workshopot Bogotában, Kolumbiában. Azért is fontos, mert a Muzo bánya ennek a Sárkány energiavonalnak egy kulcsfontosságú része, és néhány nagyon fontos kő miatt is, amelyeket ott találhatóak.

Kolumbiában három fő kő van, amelyek fontosak a Felemelkedés szempontjából:

1. Az első kő az Eukláz. Kék színű, és úgy néz ki, mint a topáz, de nem az, és gyakran összetévesztik az Akvamarinnal. A helyi bányászok ismerhetik.
Nagyon erős kő a Felemelkedéshez, és nagyon ritka. Ma nem hoztam magammal, mert nagyon drága. Az Eukláz Kolumbiában smaragdtartalmú erekben található.

2. A másik fontos kő a Kolumbiai tektit, vagy Kolumbianit. Ez egy nagyon erős kő a Szíriusz Csillagrendszerből, hasonló a Cintamanihoz, de sokkal lágyabb energiájú, és Istennői energiát hoz. A spanyolok megérkezése előtt „Piedra de Rayo” ,Villámkő néven ismerték, és az őslakos törzsek nagyon erős kapcsolatot ápoltak az Istennői energiákkal, ezek a kövek pedig aktívan tartották a kapcsolatot.

3. Cobra ezt egyelőre megnevezés nélkül hagyta. A Workshop második részében kerül nyilvánosságra. 

Amikor a spanyolok megszállták Kolumbiát, a jezsuiták parancsára tették ezt, hogy elpusztítsák és elnyomják az Istennői energiákat és örvényeket. A jezsuiták ismerték ezeknek az Istennői energiáknak az erejét, és minden örvényre templomokat építtettek, hogy elpusztítsák azokat.
Talán észrevettétek, hogy Kolumbia minden legjobb helyén van egy templom, amely elnyomja az Istennői energiát.

Most a Fényerők arra kérik az embereket, hogy végezzenek energetikai munkát ennek a helyzetnek a visszafordítása érdekében; ez a munka abból áll, hogy Kolumbiai tektitet ássatok el ezekben az örvényekben, mert a tektit energiája semlegesíti a sötétséget és visszahozza az Istennői energiát.

Egy másik dolog, amit kérnek, hogy a kolumbiai emberek minden héten személyesen, csoportosan találkozzanak, hogy meditáljanak és tisztítsák meg az ott felgyülemlett energiákat, hogy visszahozzák az Istennői energiákat az Ibolyaláng segítségével, és hogy megtisztítsák azokat a helyeket.

Kolumbiában sok konfliktus volt ennek az energiának a hiánya miatt, és ezt úgy lehet helyrehozni, hogy a kolumbiaiak meditáción keresztül vonzzák be és horgonyozzák le újra az Istennői energiát. Most itt fogunk egy vagy több csoportot alakítani, hogy hetente egyszer találkozzanak, hogy megtisztítsuk ezeket az energiákat. [Megj.: Ezután megbeszélést és szavazást tartunk arról, hogy melyik napon és mikor találkozzunk, és erről megállapodunk.]

Cobra kéri: Nagyon elkötelezettnek kell lennetek, mivel az elején gyakran nagy a lelkesedés az ilyen jellegű dolgoknál, majd idővel fokozatosan csökken a részvétel.

K: Tudsz olyan helyet Panamában, ahol ezt is meg lehetne csinálni?

C: Igen, de nagyon veszélyes, ez egy El tapon del Darien (Darién Régió) nevű hely.

Cobra ezután megkérdezi a kolumbiaiakat, de nem a Bogatában élőket, hogy szeretnének-e csoportot alakítani, hogy hálózatot tudjanak építeni egymással. Ezt is ugyanúgy megbeszélik és megalakítják, mint az előbb.

Végül azt mondja, hogy válaszol néhány kérdésre, és egy szünet után beszél az utolsó különleges kőről: a Smaragdokról.


Kérdések és Válaszok 3.rész


K: Az Ellenállási Mozgalom segít nekünk elásni a Kolumbianitet?

C: Ezt nektek kell majd megtennetek, ők nincsenek a felszínen.

K: Elhelyezhetjük a templomok mellett, vagy el kell temetnünk?

C: El kell temetni.

K: Kérdés a csendes-óceáni különleges sziklákról és az őslakosokról, akik használták 

C: Előbb látnom kell őket, hogy válaszolni tudjak.

K: Elvégezhetjük a meditációkat az örvények gyógyítására anélkül, hogy jelen lennénk?

C: Nem lenne elég erős hatása a fizikai síkon. A fizikait a fizikain keresztül kell gyógyítanunk.

Szünet a folytatás előtt, először fehér fényt lélegezzünk be, hogy újra összehangoljuk magunkat.


Kérdések és Válaszok 4.rész

K: Élnek még mindig emberek a Sárkány Ley-vonal földalatti alagútjaiban?

C: Amikor az Atlantisziak a 25.000 évvel ezelőtti invázió után evakuálták a felszínt, létrehozták a városok és alagutak hálózatát, amely részben összekapcsolódott az Agarthai hálózattal.
Néhányan még mindig ezekben a városokban élnek, míg mások elnéptelenedtek.

K: Mi a jelentősége a Monserratnak? (egy hegy, rajta egy templommal) 

C: Ez egy nagyon erős Felemelkedési örvény, amelyet elnyomtak.

K: A Guatavita-tó, az őslakos vezetők egyik szent helye, szintén fontos hely? 

C: Igen, a Guatavita-tó egy Istennői örvény.

K: Kérdések a különböző típusú tektitekről és kövekről.

C: Mindegyik fontos lesz az átmenet stabilizálásához. Minél több örvény aktiválódik, annál harmonikusabb lesz az átmenet. 

K: Lesz-e olyan pillanat az Esemény előtt, amikor az emberek kezdenek ráébredni a hazugságokra és a manipulációra?

C: Ez az Esemény pillanatában lesz. Előtte nagyon kevés felismerés lesz.

K: Vannak-e olyan technikák, amelyeket alkalmazhatnánk a vakság és más hasonló állapotok gyógyítására?

C: Ez nem olyan egyszerű. Azt mondanám, hogy csodák megtörténhetnek, de ez nagyon ritka. Az Esemény pillanatában új gyógyítási technológiákat kap a felszíni társadalom.

K: Kérdés a Napvillanásról.

C: A Napvillanásról már adtam válaszokat a blogomon, amit elolvashatsz. Létezik egy spanyol fordítás, amit valaki meg tud majd mutatni, aki itt a teremben van.

K: Mi fog történni a megmaradt Sötét erőkkel az Esemény után? 

C: Figyelni fognak rájuk és vezetni fogják őket, hogy korrigálják a múltbeli döntéseiket és hibáikat.

K: Javasolnád, hogy a Csillagok földje (angolul: Starseeds Land App alkalmazás) felhasználói kezdjék el szervezni saját csoportos meditációikat?

C: Igen.

K: Lesz-e lehetőség a Fénylények Fizikai Kapcsolatfelvételére az Esemény előtt? 

C: Lehet, hogy lesz belső útmutatás, lehet, hogy kapcsolatba lépnek veletek, de ez nem egyértelmű. 

[Rövid és sajnos nem hallott kérdés és válasz a kolumbiai helyzetről]

K: A Sötét erők kirobbanthatnak egy harmadik világháborút?

C: A Fényerők elhárítják, bármilyen kísérletet is próbálnak tenni.

K: Honnan fogjuk tudni, hogy mikor kezdődik az Esemény?

C: Rendkívül nyilvánvaló lesz.


Smaragdok

C: A smaragd a harmadik és legfontosabb kő Kolumbia számára. Más helyekről is be lehet őket szerezni, de a kolumbiaiak rendelkeznek a legmagasabb frekvenciákkal az összes közül. Ezeknek a köveknek számos különböző funkciójuk van, amelyek mostanában egyre fontosabbá válnak.
Korábban egyszerűen nem volt rá idő, de most nagyon különleges Küldetésekhez kell aktiválni őket. Most a smaragdok rejtett titkairól fogok beszélni.

Smaragd titkok

C: A smaragdkövek egyre fontosabbá válnak a bolygó felszabadulási folyamatában. A smaragdok a világ más pontjain is megtalálhatók, de a kolumbiai smaragdok rendelkeznek a legmagasabb rezgési frekvenciával mind közül. A smaragd egy olyan kő, amelynek sokféle funkciója van, és ezek közül néhány igen fontos a mostani korban, és a bolygó felszabadításának folyamatában.

Korábban nem volt optimális az idő arra, hogy bármit is felfedjünk a smaragdokról. De most eljött az idő. A Smaragdkövek egy nagyon különleges Küldetésre fognak aktiválódni.

A smaragdok titkai nagyon sokáig rejtve voltak az emberiség elől, és azokról, amelyekről a sötét erő tudott, az emberiség ellen használták fel őket. De most itt az ideje, hogy a Fény népe használja a Smaragd energiát az emberiség javára és a bolygó felszabadítására.

Cobra ezután a Smaragdok 3 legfontosabb funkciójáról beszélt:

1. A smaragd portálként szolgál az Agarthai földalatti királyságba. A smaragd kövek olyan portálként használhatók, amelyen keresztül hozzáférhetsz Agartha energiájához - a földalatti királyság energiájához. A smaragdokon keresztül az Agarthával való kapcsolat sokkal erőteljesebb, mintha csak az elméddel vagy meditáción keresztül kapcsolódnál. Minél tisztább a smaragd, annál erősebb a kapcsolat. A természetes, nyers és kezeletlen smaragdkristályok, kövek erősebbek, mint a láthatóan kezelt smaragdok. Azonban bármilyen formájú, minőségű, méretű smaragddal jó lehet kapcsolódni, és az is elég erőteljes lesz. Egyszerű, normál minőségű és pénztárca-barát smaragdkövek vásárolhatók itt Bogotában. A mai nap előtt ez az információ el volt rejtve, mert nem volt még itt az ideje, hogy az emberek elkezdjenek közvetlenebbül így kapcsolódni Agarthához.

2. A smaragdok felhasználhatók az Istennői energiával való összekapcsolódásra. A zöld szín megnyitja a szívcsakrát. A szívre helyezés és a légzés elkezdheti gyógyítani a fizikai és energetikai testrendszereket.
Azok az emberek, akik nagyon közel viselik a szívhez, először az immunrendszerükben kezdik megtapasztalni az egyensúlyt/harmonizációt. Az egyszerű smaragdkövek nem kerülnek sokba, és egy medálba helyezve a szív fölé helyezhetjük, és az a smaragd elkezdi kiegyensúlyozni az egész energiamezőt.
Egy másik funkciója, hogy összeköt bennünket az elveszett Paradicsommal. Ezt is elérhetjük, ha a szívmezőre helyezzük.
Van egy legenda a Muzo törzsről, miszerint a smaragd a bolygó feleségének könnyei, aki elvesztette a kapcsolatát a paradicsomi energiával. Ők a paradicsom megfagyott energiáját látják velük.
Ezért nagyon jó, ha Agarthához kapcsolódunk, amely a legközelebb áll Atlantisz elveszett Paradicsomához.

3. A smaragd harmadik és egyben utolsó titka, amelyet a sötét erők, a fekete nemesség, a Fehér nemesség és az okkultisták is ismernek, az, hogy a smaragdot portálként lehet használni a rejtett tudáshoz való hozzáféréshez.
Ezért nem akarták a sötét erők, hogy a smaragdok a hétköznapi emberek kezébe kerüljenek, ezért minden követ az ellenőrzésük alá akartak vonni. Azért vágják kisebbre a köveket, mert ezzel elveszítik a hatalmukat. Szinte minden követ (a felszínen) kisebb darabokra vágtak, és ezzel rengeteg erőt veszítettek.


Smaragdtáblák

C: A Smaragdtáblák Atlantisz idejéből származnak, egy Thoth, Hermész vagy Tehuti néven ismert Atlantiszi paptól, aki egyszerű nyelven írt, hogy a Megnyilvánulásra és a Spiritualitásra tanítson.

A legfontosabb kulcs az „Ahogy fent, úgy lent" (11. fejezet; A fent és lent kulcsa), ami azt jelenti, hogy ami a magasabb síkon történik, az a fizikai síkon is megnyilvánul. Ez volt a Smaragdtáblák fő titka, a vizualizálás vagy az elmével való érzés, mint eszköz a fizikai manifesztációhoz.

A Táblák titka

C: A történelem későbbi szakaszában az emberek kisebb smaragdtáblákat készítettek különböző célokra.
Ezeket arra használták, hogy évezredeken keresztül kapcsolódjanak a zöld színhez és a különböző smaragdtermelő helyekhez.
A Muzo-bánya a legfontosabb, a Chivor- és a Coscuez bányával együtt.
Az őslakosok smaragdot bányásztak, de ez nem ugyanaz, mint manapság, mert a smaragdot szent kőnek tekintették, és a Paradicsommal való kapcsolatteremtésre használták.
A spanyol hódítók átvették az irányítást a többi bánya felett, de a Muzo-bánya felett csak nehezen tudták ezt megtenni, mert a Muzo nép volt a legbátrabb és okkult tudással rendelkezett, ami miatt sok időbe és sok veszteségbe került, mire a hódítóknak ez sikerült.

Miután azonban sikerült, elkezdték használni a bányákat, és a legjobb smaragdkövek közül sokat elküldtek Spanyolországba. A spanyolok sokat foglalkoztak a smaragdokkal való kereskedelemmel, mert aranyat akartak. Ez a 16-17. század környékén volt.

Fő kereskedelmi partnerük akkoriban az indiai Mogul Birodalom volt, amely akkoriban a legtöbb smaragdkövet vásárolta fel. A valaha bányászott legjobb smaragdok mind Indiába kerültek. A Mogul Birodalomban volt néhány olyan császár/uralkodó, aki kapcsolatban állt a Galaktikus energiákkal. Akbar és egy másik, akit nem lehetett tisztán hallani - azért szerette annyira a smaragdot, mert erősítette a kapcsolatot a meditációban.

A zöld szín testesítette meg az egykori Paradicsomot ezen Muszlim dinasztia számára, ezért a smaragdot az indiai Mogul császárok a ”Paradicsom kövé„”-nek nevezték. Az akkori uralkodók úgy rendelkeztek, hogy a vágandó drágakövekből kisebb smaragdtáblákat készítsenek, melyekre a Koránból a Trónus versét írták, és ez egy erőteljes energiát hozott létre, ami az istenek vagy a Forrás erejét írja le. Ez volt a legerősebb védelmük a sötétség ellen. Ezért volt a Mogul Birodalom sok száz éven át a legsikeresebb birodalom.

A smaragd másik aspektusa, hogy bőséget hoz. Az emberiség történetének egyik leggazdagabb birodalma a Mogul birodalom volt. Ez az oka annak is, hogy a 15-16. századtól kezdve Spanyolország meg akarta hódítani Dél-Amerikát, mert a smaragdokkal tudták manifesztálni ezeket az energiákat. Ez az oka annak is, hogy a 16. századtól a 17. század egy részéig képesek voltak a fél világot uralni. A smaragdokból merítettek erőt, egyesek tudták ezt a titkot, és a fekete nemesség a smaragdokat használta a bolygó uralmához.

Voltak olyan királyok vagy uralkodók, akik szintén ismerték ezt a titkot, és tudatosan használták a smaragdokat. Ezért tettek smaragdokat a trónjukba vagy a jogarukba.

A Perzsa Birodalom többek között azért volt olyan erős a 18. században, mert ellopták az összes smaragdot a Mogul Birodalomtól.
Ezek közül a smaragdok közül néhány a 19. században angol kézbe került. Ez volt a Brit Birodalom terjeszkedési terve. A smaragdok kizsákmányolása, majd elvétele volt az oka annak is, hogy Kolumbia gazdaságilag nem állt olyan jól. A legjobb kolumbiai smaragdok nagy része elvándorolt az országból.
A kolumbiai embereknek tudniuk kell, hogy a smaragd, mint kő, erőt hozhat Kolumbiának. Ezt az információt egészen a közelmúltig eltitkolták, mert a sötét erők el akarták hallgatni. Eljött azonban az idő, hogy nyilvánosságra kerüljön. A smaragd az egyik legerősebb kő, ami a bolygón létezik. Most jött el az ideje annak is, hogy a Fény emberei tudatosan elkezdjenek a Smaragdokkal dolgozni.

Bogota a smaragd kereskedelem globális csomópontja, így hatalmas energetikai potenciál rejlik itt. Azok számára, akiket érdekel a smaragdok energiájának megtapasztalása, Bogotában található a Smaragd Múzeum. Ha még nem látogatott el ide, nagyon ajánlott felfedezni ezt a múzeumot.


Kérdések és Válaszok 5.rész

K: Mi a kapcsolat az Új Atlantisz és az Agarthai Királyság között? Ők ugyanazok?

Cobra: Ugyanazok. Az Agarthai Királyság aktiválja Új Atlantiszt. Az Agarthai Királyság az, amelyik az Új Atlantiszban aktiválódik. Mert az Agarthai hálózat magja ugyanaz maradt Ó-Atlantisz óta. Az egész bolygó számára már 25.000 éve tartja Régi Atlantisz energiáját.

Cobra megjegyezte, hogy a jövőben közvetlenebbül is hozzáférhetünk az Agarthai Királysághoz, jelenleg a hozzáférés csak arra korlátozódik, hogy meditáción keresztül kapcsolódjunk a Smaragdokhoz.

K: Azt mondtad, hogy a tiszta kövek a legjobbak, de aztán azt is mondtad, hogy a természetes is az. Szóval melyik lenne jobb?


C: A durva, természetes állapotú a legerősebb, a tiszta tejszerű. Próbáljatok meg nem polírozott kristályokat szerezni, mivel a polírozás csökkenti az erejüket. A saját belső útmutatásodat használhatod, hogy kitaláld, melyik a legjobb választás.

K: Hol vannak most Thoth Smaragdtáblái? 

C: Azt mondanám, hogy egy biztonságos helyen.

K: Jönnek a Plejádiak, hogy meglátogassák az olyan uralkodókat, mint Gustavo Petro, Putyin, a kínai és az afrikai elnökök/uralkodók?

C: Meglátogattak néhány személyt az orosz és a kínai hadseregben, és telefonon felhívták a kínai elnököt. A többiekről nem tudok.

K: Van valami, amit tehetünk, vagy tennünk kellene Lemúriával kapcsolatban?

C: Ez még nincs aktiválva, így egyszerűen nem lehetséges. Várnunk kell.

 K: Van kapcsolat az arany és a smaragdok között? És van ennek valami köze az El Dorado legendákhoz itt Kolumbiában?

Cobra: A régi Atlantiszban az aranyat, mint fémet arra használták, hogy elhozzák a Fény és a Nap energiáját. Sok ilyen arany van elrejtve a földalatti alagutakban és Kolumbiában. Néhány bennszülött törzsnek volt hozzáférése ehhez az aranyhoz. De ez soha nem fog feltárulni a felszíni emberiség előtt, amíg nem tanulnak meg harmóniában lenni. Annak az aranynak a nagy részét, amit először Ó-Atlantiszban használtak, az őslakos törzsek hasonló célra használták. Arra használták, hogy összekapcsolódjanak a spirituális energiával, a Nap energiájával és az Atma Lélek energiájával. Aztán jöttek a spanyolok, és elvették az őslakosok által gyűjtött arany nagy részét. Így sok értékes régi műtárgyat beolvasztottak. A jezsuiták parancsot adtak a spanyol hódítóknak, hogy olvasszák be ezt az aranyat. Aztán a spanyol fekete nemesség használta ezt az aranyat, szintén arra, hogy hatalmat szerezzen a spanyoloknak, a spanyol birodalomnak.
Tehát a smaragd és az arany hasonló célokra használható. A smaragdok természetesen sokkal erősebbek, de az aranyat hasonló módon lehet használni. A kolumbiai Bogotában található Aranymúzeumot is meglátogathatjuk.

Kérdés: Szent Germain egyik korábbi inkarnációjának, Kolumbusz Kristóf felfedezőnek a szándékáról.

C: Abban az inkarnációjában az volt a Küldetése, hogy összekösse a világot. A spanyol jezsuiták aztán sokszor visszaéltek ezzel. 

Kérdés: az Északi-sarkon található smaragdvárosról szóló legendáról, amely egy bizonyos szenthez kapcsolódik. 

C: Mindez a legendán alapszik. Nem létezik. 

K: Milyen szerepet játszanak az őslakos indiánok és a történelmük a Felemelkedés folyamatában? 

C: Nagyon fontosak. Réges-régi hagyományuk van, ami Atlantiszig nyúlik vissza. Természetesen ezt később bizonyos mértékig eltorzították, de érdemes magunkat beleásni a történelmükbe, mert sok mindent lehet felfedezni. 

K: Folyamatban vagyunk a 3D-ből az 5D-be való evolúcióban, de mi a helyzet a 4D-n áthaladó folyamattal? Hogyan fog ez megtörténni? 

C: Oké, ez nem ilyen egyszerű. Minden dimenzió egyszerre átalakul. Az igazi Felemelkedési folyamat csak az Esemény után kezdődik, a sötét erőket el kell távolítani először. 

K: És ez még sokáig tart? C: Remélem nem! (Nevetés)

K: A különböző Csillagmagok különböző Csillagfajokból inkarnálódtak, mielőtt idejöttek a Földre. Ez korábban történt?

C: Igen.

K: Az utóbbi időben egyre több UFO észlelés történt. Ez valami olyasmi, ami továbbra is növekedni fog?

C: Ez fokozatosan fog növekedni. Itt az ideje, hogy elkezdjenek természetesebben megmutatkozni, és ezt minél biztonságosabban teszik.

Egy kérdező azt mondja, hogy úgy értelmezi, a tachyonok mindenhol ott vannak, és közvetlenül a testbe csatornázva hozzájuk férhetünk, és hogy ez lehetséges-e és/vagy helyesen értelmezi-e.

C: A sötét erők az ionoszféra feltöltésével megakadályozták a legtöbb tachyont abban, hogy a felszínre jusson a Fátyol technológiájukon keresztül. Ezt HAARP-nak hívják.
Néhány egyénnek közvetlen hozzáférése lehet a tachyonokhoz, de ez nagyon ritka a saját csatornán keresztül. Még a spirituális emberek között sem gyakori. 

Kérdések: bizonyos spirituális technológiákról, amelyekről azt állítják, hogy képesek a tachyonokat csatornázni.

C: A legtöbbjük, mint például egy arizonai cég, amely fekvőszékeket árul, hamisítvány.

K: A pénzügyi újraindítási terv részeként fognak-e zimbabwei dollárokat használni?

C: A zimbabwei dollár nem ér semmit (Cobra elővesz egy véletlenszerű papírdarabot és megmutatja a teremben), körülbelül ennyit ér. (Nevetés)

K: Honnan tudjuk, hogy azok a csoportok, akik azt mondják, hogy fontos szerepet játszanak az Esemény idején, valódiak?

C: Nagyon kevesen közülük valósak, vagy nyújtanak segítséget. A saját belső útmutatásotokat kell használnotok, hogy kitaláljátok, kik a valódiak.

K: Ha a dolgok nagyon nehézzé és rosszra fordulnak, lesz-e Evakuálás a felszíni lakosság körében? 

C: Az Evakuálást a Pólusváltás pillanatában tervezik.

K: Bármilyen javaslat, hogy hogyan győzzük le az Eseményre való várakozást.

C: Igen, ne várjunk. Kezdjétek el megvalósítani a saját életetekben.

K: Tudsz egy kínai cégről, amelyik nejlonpapucsot árul, benne kamerával?

C: Erről még nem hallottam.

K: Új Atlantisznak hívják azt az űrhajót, amelyik kiüríti a felszínt? Vagy Sanandának?

C: Oké, nem csak egy űrhajó lesz. Egy egész flotta lesz belőlük; millió és millió.



Megbocsátás protokoll

C: Most egy olyan eszközt fogunk gyakorolni, amely nagyban segít a múltbeli karma és az energiablokkok tisztításában, az ún. Megbocsátás Protokollt. Az Ibolyalángot használja, amelyet Saint Germain adott nekünk. Ezt a mantrát háromszor kell elvégezni, és használni, amennyire csak lehetséges, és mindig, amikor konfliktus merül fel. Nagyon jó ez a konfliktusok és blokkok feloldására.

Most fogjuk elkezdeni:


"Elhatározom és parancsolom

hogy elengedem minden konfliktusomat

önmagammal szemben,

a szüleimmel,

a gyermekemmel (ha van),

a társammal (ha van),

a barátaimmal,

a fénymunkásokkal,

és minden más emberrel.

A megbocsátás mellett döntök.

Ismételjük meg összesen 3 alkalommal alkalommal.

Ezután vizualizáld, hogy leereszkedik az Ibolyaláng az égből, és az óramutató járásával ellentétes irányban lemegy a testeden keresztül a földbe.

Engedj el benne minden konfliktust és múltbéli karmát.

Csak engedd el az egészet."


Technikai bejelentés és a Workshop utolsó része

C: Ha valaki a Lufthansa légitársaságot használja, annak erősen ajánlom, hogy kerülje el őket... mert elvesztették a poggyászomat. (Nevetés)

Magyarázat: Cobra egy új meditációt akart mutatni nekünk a smaragdokat használva, amelyeket később kolumbiai tektitekkel együtt megvásárolhatnánk, de néhány légitársasági dolgozó lustasága miatt egy időre elveszett. Másnapra visszaszerezte őket, amikor is a meditációt átütemeztük. De mondanom sem kell, hogy a helyzet nem volt a legideálisabb.

Cobra ezután jelezte, hogy ezzel a Workshop véget ért (a másnapi meditáció kivételével), és megkér minket, hogy mondjunk köszönetet a szervezőnek, majd a fordítónak, amit meg is teszünk. Ezután őszinte köszönetet mondunk Cobrának, amiért megosztotta velünk idejét, energiáját, türelmét és szeretetét.

Cobra: A fény győzelme.

Mindenki: A Fény győzelme!


Smaragd Meditáció (Másnap)

Megjegyzés: Cobra mindannyiunknak adott egy-egy smaragdot, hogy használjuk a meditációhoz, és elmondta, hogy a smaragdok portálként működnek Agartha felé.

"Csukd be a szemedet.

Lélegezz be fehér fényt és lélegezz ki. Tartsd a kezedben a smaragdot, és érezd az energiáját.

Kissé nyisd ki a szemed, és nézz a smaragdodra.

Csukd be újra a szemed, és érezd, ahogy a smaragd kitágul és egyre nagyobbá és nagyobbá válik.

A smaragd tovább növekszik; láthatod a falait, és azonosíthatsz néhány ősi hieroglifát.

A smaragd sokkal nagyobb nálad, és egy zöld ajtót látsz rajta.

Nézd meg az ajtót, és menj át rajta.

Az ajtón túl zöld lépcsők vezetnek lefelé, és te elkezdesz leereszkedni, miközben rózsaszínű fény ölel körül és kísér téged.

Menj tovább a lépcsőn lefelé, és egy gyönyörű, smaragdokkal teli tóhoz érsz.

Lépj be a smaragd tóba, és kezdd el érezni, ahogy a víz gyógyít téged.

Menj át a smaragd tavon, és lásd a lényeket a túloldalon.

Ők üdvözölnek téged.

Lépj ki a tó másik oldalán, és köszöntsd őket.

Érezd a gyógyító energiát és azt, hogy ezek a lények különleges üzenetet hoztak nektek.

Adj egy percet, hogy érezhesd és fogadni tudd az üzenetet.


Osztozhatsz benne és érezheted ezt az erőteljes paradicsomi energiát, és néhány percig ott is maradhatsz.

Ezután elbúcsúzol tőlük, és újra belépsz a smaragdzöld tóba.

Érezd, ahogy a tó lehetővé teszi számodra, hogy integráljátok ezt az ajándékot és az új energiát, amit Agartha lényei adtak neked.

Eléred a tó másik oldalát, és elkezdesz visszamászni a lépcsőn.

Folytasd az emelkedést, amíg ismét el nem éred az ajtót, majd lépj ki a smaragdból. Adj hálát, és érezd újra, ahogy a smaragd visszatér eredeti méretéhez.

Lélegezz be és lélegezz ki, és újra kinyithatod a szemed."

Cobra elmondta, hogy ezt a meditációt rendszeresen használhatjuk arra, hogy elutazzunk Agarthába, és hogy a bejárat, amit vizualizálunk, az az Agarthai királyság bejárata, amely Muzóban található.

A Fény győzelme!

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.