2024. június 2., vasárnap

Istennő Templom Projekt

Eredeti bejegyzés itt: 

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/goddess-temple-project

Üdvözlet Mindenkinek!

Ahogy a Cobra 2023. január 24-i bejegyzésében olvashatjuk

http://2012portal.blogspot.com/2023/01/the-goddess-equator.html

Magyarul itt: 

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/01/az-istennoi-egyenlito.html

a Fényerők közölték, hogy az Istennő Templomokat több mint 1500 évnyi elnyomás után újra létre kell hozni a bolygó felszínén, és ezt a szent feladatot a Rózsa Rendjére bízták.

Ezek a templomok új, friss kozmikus Istennői energiát hoznak a planetáris Fényrácsba, és segíteni fogják a planetáris átmenetet. A templomok fedett nyilvános terek legyenek, amelyek hetente legalább néhány órán át nyitva állnak a nagyközönség előtt. Ez lehet a ti privát, erre a célra szentelt, 10 négyzetméternél nagyobb teretek is. Az Istennői energiát a templomban végzett rendszeres tevékenységek fogják fenntartani és eljuttatni az emberekhez meditációk, tánc, felolvasások, zene és bármilyen más, az Isteni Nőiség jelenlétét lehorgonyzó tevékenység révén.


                                       A Szerelem Temploma - Versailles

Hogy inspiráljalak és közelebb hozzam hozzátok az Istennő Templomok újraindítását és újjáépítését, itt közzéteszek néhány létező Istennő templomot a világ minden tájáról:

Glastonbury Istennő Templom, Somerset, Anglia.

https://goddesstemple.co.uk/

„A Glastonbury Istennő Templom egy modernkori Istennő-szerető közösségi szervezet, amely az őshonos brit Istennő imádatának szenteli magát, annak minden megnyilvánulási formájában. A Glastonbury Istennő közösség itt él a szent Avalon-szigeten, és az 1980-as évek óta újra megtapasztalja és újraértelmezi az Isteni Nőiséget.

Úgy hisszük, hogy mi vagyunk az első hivatalosan elismert nyilvános őshonos brit Istennő templom Európában talán 1500 éve, de az is lehet, hogy a valaha létező.”

https://goddesstemple.co.uk/our-story/

„A Glastonbury Istennő Templom más Istennő Templomokat is jegyez a honlapján, amelyek a világ minden más táján megnyílnak. Öt közülük Angliában van, egy Walesben, egy Ausztriában/Bécsben, kettő Olaszországban, Rómában és Torinóban, kettő pedig az USA-ban van, egy Kaliforniában és egy Oregonban. Tehát összesen 12 Istennő templom:

https://goddesstemple.co.uk/goddess-temples-around-the.../


Az Istennő temploma Orange megye, Kalifornia állam

https://goddesstempleoc.org/index.html

https://www.facebook.com/goddesstempleoc/

Az ő víziójuk így szól: 

"Hiszel-e abban, hogy minden életet tisztelünk?
Mi igen.
Hiszel-e a Nő erejében, hogy a világot a jóra vezesse?
Mi igen.
Hiszel-e abban, hogy a nők erőt találnak - nem a több képernyőidőben, online órákban, webináriumokban és Facebook-csoportokban -, hanem inkább abban, hogy rendszeresen összejönnek fizikailag, a való világban, hogy együtt nyerjenek Shakti erőt ...
Hiszel-e abban, hogy együtt hozzanak létre örömteli, tartalmas, a nőket szolgáló szent szertartásokat és rituálékat ...
Hiszel-e abban, hogy tanítjuk egymást, hogy segítünk egymásnak emlékezni az ősi Női bölcsességre?
Mi igen.”


Istennő Templom Ashland, Oregon állam

goddesstempleashland.com

https://ruthrhiannon.wordpress.com/.../goddess-temple-of.../

https://www.facebook.com/GoddessTempleofAshland/photos

Részlet a Küldetési Nyilatkozatukból:

„Az Ashland-i Istennő Templom az a szentély, ahol az Isteni nőiességet tápláljuk mindenkiben. Maga a templom egy geodéziai kupolában található a WellSprings hátsó szertartási területén. Minden nap 12 és 19 óra között van nyitva, és ezekben az időkben egy Melissa, azaz a templom egy őrzője is ott lesz." (Megj.: a görög mitológia szerint a Melissa a Papnők általános megnevezése.)

Az Istennő Templom a mély érzés táplálásának, a csendes elmélkedés, az ima, a meditáció, a pihenés, a Földanyával való kapcsolat és a lélek finom ráhangolódásának helye. Igazságunként fogadjuk el, hogy az Isteni nőiség olyan Jelenlét, amely mindenkiben él, férfiakban és nőkben egyaránt, és a közös misztikus tapasztalatokban minden vallási hagyományon belül. Szeretettel várunk benneteket!”



Szekhmet Istennő temploma Cactus Springsben, Nevada állam, USA

https://www.sekhmettemple.org/

https://www.sekhmettemple.org/goddess-temple-herstory/84-2/

"A Szekhmetnek szentelt Istennői Spiritualitás Temploma az Istennői Lélekjelenlétet, a békét és az Ajándékgazdaságot népszerűsíti. Az Istennő Templom az Ajándékgazdaság Tanulmányozásának Központi projektje Genevieve Vaughan vezetésével. A Női értékeket és az Isteni Anyát tisztelik.

Megj.: A gift economy (vagy magyarul "ajándékgazdaság") lényege, hogy a termékeket vagy szolgáltatásokat ajándékba adják egymásnak az emberek, azaz nem várnak érte közvetlenül vagy későbbre ígérve fizetést, illetve nem ígér érte másfajta viszonzást sem a megajándékozott.
Forrás:
https://lexiq.hu

A fehér stukkóból készült templom a természet elemei felé nyit, boltívekkel a négy irányba és nyitott tetővel az ég felé. A templomban béke és tisztelet lakozik, és mindenkit, aki idejön, szeretettel fogad. Rituálékkal együtt ünnepeljük a Föld, a Nap és a Hold táncát. Mindenkit meghívunk, hogy imádkozzon, meditáljon, és kapcsolódjon az Isteni Nőiséghez, amely bennünk és körülöttünk van.”



Ezek a képek és tartalmak inspiráljanak és ösztönözzenek benneteket arra, hogy megtegyétek talán az első vagy néhány új bátor lépést a saját Istennő Templomotok megteremtése felé a környéketeken, a világotok azon részén, ahol vagytok.

Emellett a Cobrával készült legutóbbi interjúban bővebb információt kaphattok az Istennő Templom létrehozásának módjáról itt:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/02/2023-cobra-interview-on-goddess-temple-project-by-wlmm-igag-and-japan-prepare-for-change-official.html

Magyarul itt: 

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/02/interju-cobraval-az-istennoi-templom.html

Az Istennő áldásával,

Mea Maa

A blog bejegyzései felkerülnek a Cobrarózsa telegram csatornára is, melyhez a Meghívó link itt érhető el, nagy szeretettel várok minden Csillagmagot: https://t.me/+i7kyN7jgGRY3OGJi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.