2018. július 2., hétfő

Gamma idővonal

Fordította: Rácz Anita
Az elmúlt néhány hónapban drasztikus váltások történtek az idővonalakban és jelentős változások a planetáris felszabadítás tervében.
E változások legnagyobb része szigorúan bizalmas kell, hogy maradjon, annyit fogok itt nyilvánosságra hozni, amennyit közzétehetek.
Májusban béta idővonalról átváltottunk gamma idővonalra. Az új gamma idővonal a Fényerők a felszíni Fénymunkások és Fényharcosok életébe való közvetlen fizikai beavatkozását követeli meg a lehető leghamarabb anélkül, hogy beindítanák a toplet bombákat.
Felszólítom a Fényerőket, hogy hozzanak igazságot és gyógyulást a Földön lévő helyzetre. Felszólítom a Plejádiakat, Arkturusziakat, Szíriusziakat, az angyali birodalmat és az Agarthaiakat. Ami sok, az sok. Mi, az emberiség fizikai beavatkozást kérünk. Így legyen és így van.
Az Esemény előtt a Plejádiak lehet, hogy fizikailag kapcsolatba lépnek néhány Fénymunkással a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna protokolloknak megfelelően és Fénymunkások egy másik kis csoportját lehet, hogy be fogják fogadni az ellenállásba a belépési protokollok szerint. Valamikor az első csoport után lehet, hogy egy másik csoportot is befogadnak az Ellenállásba és ők magukkal vihetik majd a házi kedvenceiket. A második csoportot nem fogják beintegrálni az Ellenállás társadalmába, egy különleges kolónia készül számukra egy bizonyos helyszínen a föld alatt.
Egy adott időpontban Ellenállási ügynökök lehet, hogy fizikai kapcsolatot fognak kialakítani egyes felszíni Fénymunkásokkal és fel fogják ajánlani segítségüket.
Amíg a fizikai beavatkozás meg nem történik, a felszíni társadalom a termodinamika második törvényével teljes összhangban omlik össze. Ez a törvény kimondja, hogy egy zárt rendszerben az entrópia mindig növekszik.
A felszíni társadalom eme összeomlása elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy sok Fénymunkás teste nem tudja kezelni a helyzetet és szintén összeomlik. Sok furcsa betegség fordul elő, összeomlanak a testi funkciók, szívrohamok történnek (melyre rásegítenek az irányított energiafegyverek) és szokatlan halálközeli élmények.
A Fényerőknek meg kell érteniük, hogy fizikai beavatkozás nélkül a felszín összeomlása hamarosan visszafordíthatatlan folyamat lesz és kockázatot kell vállalniuk, gyakorolniuk kell szabad akaratukat és be kell avatkozniuk fizikailag.
A felszíni lakosságnak nagyon világos az akarata ezzel a problémával kapcsolatban:
Amíg a fizikai beavatkozás meg nem történik, a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak amennyire lehet, tartaniuk kell a Fényrácsot az alábbi módokon:
a) Cintamani rács kiépítésével
b) Tachion kamrák hálózatának kiépítésével
c) Lélekcsalád kapcsolatok hálózatának kiépítésével
d) fizikai Rózsa Rendje csoportok kiépítésével
e) a Fényerőkkel való kapcsolatfelvételre történő felkészüléssel belső vezettetésüknek megfelelően
f) azzal, hogy tartózkodnak a többi emberrel való konfliktusoktól oly módon, hogy nem reagálnak és helyette tudatos pozitív módon cselekednek
A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.