2019. január 11., péntek

A Fény Visszatérésének Aktivációja január 21-én, magyar idő szerint reggel 6:11-kor

Ez a cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról való. Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításáért! <3 Eredeti bejegyzés itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/01/a-feny-visszateresenek-aktivacioja.html?fbclid=IwAR0lFps3JNDkBwGU-OXH5YaTg1q7tsx9YfI_6KtfjXh06PM9OHYXgwWXRb8
Január 21-én fontos meditáció lesz a teljes holdfogyatkozás maximumának pillanatában. Cobra kérésére kerül megszervezésre ez a meditáció, hogy a lehető legtöbb Fényt horgonyozzuk le a bolygó felszínén. A meditáció segíteni fog abban, hogy megoldódjon a Fényerők és a sötét erők között lévő patthelyzet és végre felszabaduljon az emberiség. Ezért kapta a "Fény Visszatérésének Aktivációja" nevet.


A meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható egy erőteljes Nagy Négyszög a Hold és a holdcsomópont együttállása között, a Nappal és a Merkúrral szemben állva és négyszöget formálva az Uránusszal, valamint az Eris és a Pallas bolygóval. Ezen a grafikonon több bolygó is számos erőteljes aspektust alkot (összesen mintegy 20 aspektus!) a Galaktikus Központtal, a Plejádokkal és a Szíriusszal. Ez az erőteljes konfiguráció maximális feszültségpontot teremt, amely egy nagy kozmikus áttörésben oldódik fel.

Ebben az időpontban a Kozmikus Központi Nap egy hatalmas Fényimpulzust fog küldeni mindenhová az egész Teremtésben. Ez az impulzus fogja beindítani a Teremtésből való összes sötétség végső eltávolításának kezdetét és az új kozmikus ciklus előkészületeire való felkészülés kezdetét.

A meditáció alatt a Fényerők a teljes amerikai kontinensre fogják helyezni a fókuszt (Észak- és Dél-Amerikára), amit teljesen le fog fedni a holdfogyatkozás.

Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a planetáris felszabadítás folyamatát.

Ez azért van, mert mindannyian ennek az Univerzumnak a társteremtői vagyunk. Azzal, hogy ezt a meditációt végezzük, társteremtő képességünket használjuk fel arra, hogy egy fényes jövőt teremtsünk az emberiség számára.

A legtöbben, akik ezt a blogot és Cobra blogját olvassák, a Teljes Közzététel, a Föld bolygó felszabadulása, az Esemény, az Első Kapcsolatfelvétel és az Új Aranykor mellett döntöttek.

Ezért a "Fény Visszatérésének Aktivációja" meditációt azért végezzük, hogy mágnesként vonzzuk minden döntésünket a fizikai síkra, majd a meditáció után eszerint cselekedjünk és megteremtsük azt a valóságot.

2017. augusztus 22-én több mint negyedmillióan vettek részt az Egység Meditációban, ami az eddigi legerősebb meditációnk volt és sikerült jelentős folyamatokat megvalósítani az Esemény felé.

Ha sikerül elérnünk, sőt meghaladnunk a meditációt végző 144000 ember kritikus tömegét, az világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben.

Ezért kérjük, terjesszétek ezt a meditációt, ahol csak tudjátok! Lépjetek kapcsolatba spirituális csoportokkal és alternatív médiával, hogy osszák meg ezt a meditáció, ahol csak lehetséges.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2115424935161641/

A meditáció promóciós videója magyar nyelven itt látható:


A meditáció vezetett változata magyarul itt hallható:
Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével elhozd a Fényt a bolygó felszínére.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad az Alcyone plejádi csillagkapun, majd a szíriuszi csillagkapun, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget ebben az Univerzumban, amíg már csak a Fény marad. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy kozmikus ciklus és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára az egész Univerzumban.

5. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

6. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

7. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

8. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül.

Kérd ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat, szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, delfineket és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az ikerlelked, a lélektársad és lélekcsaládod felébred és Egy lénnyé egyesülnek veled egy Fénymandalában.

Kérjük, osszátok továbbra is ezt a meditációt ahol tudjátok és segítsetek elérni a kritikus tömeget.

Az Istennő Fényt akar és Fény lesz!

-----------------------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.