2019. január 4., péntek

A Felfedés Krónikái - Cobra interjú 2. rész - A Teremtés

Cobra 2015. október 13-i interjú - Prepare for Change (Készülj a Változásra) csapattal

Az első rész itt olvasható:


Fordította: Takács Anikó
Összeállította: Czékus Viki


Üdvözlünk Cobra a műsor sorozatunk második részében. Rendben, akkor a jelenleg zajló eseményekkel kapcsolatos kérdésekkel fogjuk kezdeni, Cobra. (Ok)

Lynn - Tegnap, október 12-én hétfőn Benjamin Fulford közzétette, hogy az amerikai hadsereg átvette a Szövetségi Jegybank (FED) Kormányzótanácsa felett az irányítást. Meg tudod erősíteni, hogy ez egy valós hír?

COBRA - Nem tudom megerősíteni ezt az információt.

Lynn - Ok. Ha ez igaz, akkor annak örülök!

COBRA - Nem mondanám, hogy ez igaz jelen pillanatban.

Lynn - Rengeteg változás tapasztalható a Közel-Keleten ebben a hónapban. Úgy tűnik, hogy a bolygó fő terroristákat szponzoráló országai, Izrael, Szaúd-Arábia és Törökország elszigetelődnek. A teljes amerikai hadsereg visszavonult a Közel-Keletről, és úgy látszik, az oroszok szerezik meg az egész térséget, és zúzzák szét hatalmas erőkkel az ISIL-t (Daesh), meggyilkolván vezetőjüket a két hétig tartó folyamatos bombázások során. Miért történt ilyen drámai módon ez a váltás?

COBRA - Ezt már egy jó ideje tervezték titokban. És ezt a legmegfelelőbb pillanatban kellett kivitelezni, a legmegfelelőbb idő pedig elérkezett és Putyin elmondhatta beszédét az Egyesült Nemzetek előtt, hogy felkészítse a nemzetközi...csendes támogatását e missziónak. A Keleti Szövetség hosszasan készítette elő, hogy ez megtörténhessen.

Lynn - Szóval ez tényleg nem váratlanul történt, hanem minden meg volt előre tervezve.

COBRA - Nem váratlanul történt, mindez egy hosszútávú terv része volt.

Lynn - Rendben, nagyszerű! El tudod nekünk mondani, mi a Fehér Sárkány Társaság célja a bolygó felszabadításának tekintetében?

 COBRA - A Fehér Sárkányok egy gyűjtőnév, amely valójában különféle Sárkány frakciókat takar. E Sárkány frakciók mindegyikének megvan a saját szerepe a felszabadítás folyamatában. Néhányuk politikai, néhányuk inkább az alternatív pénzügyi rendszer létrehozásában érdekelt, megint mások főleg spirituális munkát végeznek magával az átalakulással kapcsolatosan.

Lynn - Van még egy kérdésem a Sárkányokkal kapcsolatban, méghozzá az Arany Sárkányokra és a Kék Sárkányokra vonatkozóan. Meg tudnád határozni a különbséget közöttük, illetve a sajátos szerepüket?

COBRA - Azt mondanám, hogy a Kék Sárkányok a spirituális oldal. Ők azok, akikkel felvette az Agarthai hálózat a kapcsolatot sok száz évvel ezelőtt, és a spirituális erejük ebből az agarthai kapcsolatból származik. Az Arany Sárkányok, vagy azt mondanám inkább, hogy a Sárga Sárkányok, pedig azok, akik megpróbálnak pozitív változásokat kieszközölni a politikai struktúrában Keleten, valamint a Templomosokkal való kapcsolataik révén, fokozatosan Nyugaton is.

Lynn - Köszönöm! Az igaz,hogy azokat a kormányzati alkalmazottakat, akiket eltávolítottak, mert a Fényerőket segítették, A.I.-okra (Mesterséges Intelligenciára) cseréltek, hogy a cabal programja folytatódhasson?

COBRA - Nem, nem.

Lynn - Akkor ebből semmi nem igaz?

COBRA - Nem, ez nem igaz.

Lynn - Csodálatos, rendben! Hogyan tudnád a klónozást meghatározni?

COBRA - A klónozás egy olyan eljárás, melynek segítségével egy adott élőlény pontos genetikai mását tudod létrehozni azáltal, hogy lemásolod a DNS-ét, valamint hogy oly módon manipulálod a DNS-ét, amivel az eredeti egy fejlettebb verzióját tudod létrehozni. Tehát mindkettőről beszélhetünk, tökéletes másolatról, illetve az eredeti továbbfejlesztett másolatáról is.

Lynn - A klónok is rendelkeznek olyan természetes 'érzésekkel', mint a 'kíváncsiság' és 'aggodalom', mint mondjuk a "normális" emberek?

COBRA - A klónok, nem különböznek nagyban az átlag embertől, mivel a klónozott testbe is kell egy lélek, a klónozott test lélek nélkül tehát csak halott hús. Lélekkel kell felruházni a klónt úgy, hogy megtöltöd lélekkel azt a testet, egy élő teremtéssel.

Lynn - A klónozás pozitív, vagy negatív dolog?

COBRA - Attól függ, milyen célt szolgál. Mindkettő lehet.

Lynn - A klónoknak van lelkük?

COBRA - Épp az imént válaszoltam meg ezt a kérdést.

Lynn - Mi az a mesterséges lélek?

COBRA - Mesterséges lélek nem létezik. Mostanság túl sok félelem alapú anyag terjedt el az A.I.-okkal (Mesterséges Intelligenciával) kapcsolatosan. Mesterséges Intelligencia a valóságban nem létezik. Az csak egy számítógépes program, amelyet egy bizonyos szinten mindig egy élő tudatos entitás kell, hogy működtessen. A Mesterséges Intelligencia valójában tehát egy ellentmondásos kifejezés.

Lynn - Bele lehet implantálni erőszakkal egy "valódi" emberi lelket egy klónba egy bizonyos technológiával? 

COBRA - Nem a lélek az, amit implantálnak, hanem a személyiség, ami lélekkel van felruházva, a különféle energia testeket lehet implantálni és így sajnos a fizikai test is implantálható.

Lynn - Mennyi a klónok átlag élettartama?

COBRA - Ez függ a klón minőségétől, de ez nem gyengébb egy, a bolygó felszínén élő teremtés minőségénél.

Lynn - Kiemelnéd a fő pszichológiai, fizikai és spirituális különbségeket egy szokványos, lélekkel rendelkező emberi lény, valamint egy lélektelen klón között?

COBRA - Lélektelen klón nem létezik. Mindig fel kell ruháznod lélekkel azt a testet. Amit az emberek lélektelen klónoknak neveznek, azok tulajdonképpen robotszerű lények, amelyek már el lettek távolítva a bolygó felszínéről, és a bolygó felszíne alól is.

Lynn - Rendben, köszönöm! Ha a szerv transzplantációs technológia olyan fejlett manapság, miért nem lehet az "agyat", vagy egy"szívet" átültetni egy klónba, hogy meghosszabítsuk az illető életét?

COBRA - Természetesen ez lehetséges fejlett gyógyászattal, de még az is feleslegessé vált, mivel a bolygó felszíne alatt rendelkezünk replikátorokkal, amelyek valójában vissza tudják állítani az eredeti szervet a tökéletes állapotába.

A Gyógyítás témakörében még korábban készült egy összefoglaló, aki szeretné itt elolvashatja:



Lynn - Hűha! És ha mondjuk egy agyról beszélünk, akkor az aggyal együtt az emlékeinket is visszanyerjük?

COBRA - Az emlékek magasabb szinten nincsenek összefüggésben az aggyal. Az emlékek a lélektestben vannak elraktározva. Az agy csak közvetíti a lélektestből az emlékeket a fizikai testbe. A lélektestben az emlékek tehát mindig teljesek. És természetesen visszanövesztheted az agyat, hogy újra össze tudd kapcsolni a fizikai testet azokkal az emlékekkel.

Lynn - Lenne pár Mexikót érintő kérdésem. Mi a terve a Fényerőknek az ott zajló óriási drog forgalom megállítására?

COBRA - Ez igen egyszerű. Ez is része az Eseményre vonatkozó terveknek. Le fogják tartóztatni a cabal ügynökeit. Letartóztatják a jezsuitákat és a drog kereskedelemnek ezzel vége lesz.

Lynn - A következő kérdés pedig, hogy miért olyan korrupt és erőszakos ez az ország.

COBRA - Valójában Mexikó a reptiliánok fő erődje volt sok évvel ezelőtt a bolygón.

Lynn - Akkor tehát okkult okok is meghúzódtak emögött a szokatlanul nagymértékű gonosz befolyás mögött ebben az országban, a nyilvánvaló drog problémák mellett?

COBRA - Alapjában véve egy reptilián erőd volt és a jezsuiták ezt használták ki, így a jezsuita befolyás abban az országban nagyon erős volt az utóbbi, azt mondanám, 3. vagy 4. évszázadban.

Lynn - Mikorra jósolod a rendszerváltást és az ott élő emberek javát szolgáló fordulatot?

COBRA - Az Esemény idejére.

Lynn - Rendben. Tudtam,hogy ezt fogod mondani. (Persze) Milyen tanáccsal látnád el azt a sok kétségbeesett embert, aki Mexikóban él, valamint szerte a világon, hogy a változás mihamarabb megtörténhessen?

COBRA - Azt javaslom, fókuszáljanak a Fényre, és dolgozzanak magukon. Tegyenek meg bármit a bolygó felszabadítása érdekében és tanulmányozzák a manifesztáció folyamatát, mert ha azt megértik, a manifesztáció törvényeit, akkor jelentősen tudnak majd javítani életkörülményeiken, függetlenül attól, milyen feltételek adottak számukra ebben a pillanatban. Az Univerzum telis tele van végtelen számú lehetőséggel, és mindig van rá lehetőség, hogy kitörjünk a jelenlegi helyzetből, ha ismered és megérted a teremtés törvényeit..a manifesztáció törvényét.

Szeretném ide betenni azt a részt a Tajpeji Felemelkedés Konferenciáról Cobrától, ahol a Manifesztációról beszél, ha esetleg valaki még nem olvasta. A teljes fordítás itt olvasható, hálás köszönet Réder Ágnesnek, Takács Anikónak és Rácz Anitának a fordításért! :) <3 :


" Cobra:
Manifesztációs folyamat
Valahányszor egy személy kinyilvánítja a szabad akaratát, segít a Planetáris helyzeten. Ez a kinyilvánítás arra is felhatalmaz minket, hogy manifesztáljuk az igaz valóságunkat.
A fizikai valóságunk az energiasíkok következménye, ami nem fix, vagy szilárd. Ha azt, amit választani szeretnénk, támogatja a Fény, könnyebben manifesztálható. Minden gondolat hullámot hoz létre a tér-idő kontínuumban.
A MANIFESZTÁCIÓ TÖRVÉNYE
1. Világos döntés
A világos döntéssel kezdődik, ami a Szabad Akarat, vagy az Én Vagyok Jelenlét visszatükröződése. Világosan kell látnunk, hogy mit akarunk, és lényünk minden aspektusának egységben kell lennie döntésünkkel (mentális, érzelmi, és fizikai aspektusainknak mind összhangban kell lenni vele.)
Úgy lettünk programozva, hogy elhiggyük, vágyunk bizonyos dolgokra. Például: egy művész festeni akar, ehelyett az apja azt akarja, hogy orvos legyen belőle.
Mindez összekapcsolódik az egóval, ami csupán az elme okozta bonyodalom/dráma, ami meg akar felelni a társadalomnak. Ezért nincs is olyasmi, hogy ego - csupán az elme drámázik.
Az őszinteség arra vonatkozóan, hogy igazából mit akarunk, a Felsőbb Énünk visszatükröződése.
Kívánságok, vágyak, óhajok - ezek a Felsőbb Énünktől származó "útmutatások" és a magasabb célunk jele.
2. Behívás
Használd az érzelem energiáját ahhoz, hogy mágnesként vonzd be az életedbe azt, amit manifesztálni szeretnél.
Vessük be az összes érzelmünket, szenvedélyünket, vágyunkat. Mindez erős örvényt hoz létre az energiamezőben és bevonzza a manifesztációt.
Hívjuk a Fényerőket segítségül - ima/behívás/meditáció.
3. Fizikai tett
Ez NEM a kemény munkát jelenti. Ez egy elkötelezett fizikai cselekvés annak érdekében, hogy támogassuk döntésünket. Áramló és könnyed folyamatnak kell lennie.
*Folyamatosan ismételgesd e 3 lépést.
****SOHA NE ADD FEL!!!****
A legfőbb probléma az, hogy az emberek túl hamar feladják. A manifesztációs folyamat időbe telik, a fizikai valóságunk szilárdsága miatt.
A legfőbb akadály, amivel a Fénymunkás közösségben most szembe kell nézni, a konfliktusok kérdése. Ez gátolja az Esemény utáni társadalom létrehozását.
Amikor Fénymunkások erős csoportjai képesek egy magasabb szintű valóságot manifesztálni, mások szabad akarata alkalmazkodni fog ehhez a magasabb szintű elképzeléshez.
Szabad akaratunk felhasználásával és Fényünk erejével egyszerűen NEM-et mondhatunk a kívülről érkező gáncsoskodásnak, ami megakadályoz minket a manifesztációban.
St. Germain feladata megtanítani az emberiséget a manifesztációra; behívhatjuk jelenlétét a manifesztációs folyamatunkba."

Lynn - Nagyszerű! Mekkora befolyással vannak az arkhónok jelenleg az életünkre?
COBRA - Még mindig elég nagy befolyással bírnak, mivel ők tartják ellenőrzésük alatt a tömegmédiát, az élelmiszeripart, valamint az energia szinteket, elég nagy mértékben, de a te saját akaratod mindig feljebbvaló.

Ismét szeretnék egy cikket mutatni arról, hogyan befolyásolják az arkhónok a Szabad Akaratunkat. Ezt a cikket azért érdemes elolvasni, hogy tudatában legyünk a manipulációjuknak és hogy hogyan tehetünk ellene:


Lynn - Vannak olyan arkhónok,akiket mostanában ébresztettek fel, hogy megakadályozzák a Fénymunkások és Fényharcosok sikereit, valamint a bolygó felszabadítását? Más szóval van valami növekvő tendencia e tekintetben mostanság?

COBRA - Arkhón ébredés? A Fényre?

Lynn - Ez így zavaros? Én úgy értelmezném,hogy ébrednek-e és megakadályozzák-e a Fénymunkásokat és a Fényharcosokat abban, hogy sikerrel járjanak a bolygó felszabadításában.

COBRA - Ezt teszik, amióta csak ide érkeztek sok ezer évvel ezelőtt. Tehát ez nem változott.

Lynn - Akkor ez egy régi történet?

COBRA - Folyamatosan ez a helyzet. Nekünk pedig most be kell ezt fejeznünk, ennyi az egész.

Lynn - Ez egy régi történet, hogy majd találkozunk, tudomást szerzünk az élő fizikai arkhónokról és a pozitív természetűekről is (az ún. Őrzőkről, akik nem más, mint a Központi Civilizáció lényei) és elkezdünk a Fénynek dolgozni? Egy kis zavar, vagy talán félreértés lengi körül a témát, hogy CSAK 4 fizikai arkhón van jelen pillanatnyilag a Földön, akik az olasz nemesi családokból származnak. Ez NEM tűnik valósnak. Beszélnél nekünk a földi arkhónokról, különösképpen az Őrzőkről? 

Az Őrzőket tehát hívják Központi Civilizációnak, Magvetőknek, Szárnybontóknak, Wingmakereknek, Központi Fajnak, ezek az elnevezések mind őket takarják, ha szeretnél róluk olvasni itt megteheted:



COBRA - Rendben, itt megint össze vannak keverve a dolgok. Az arkhónok nem a Fénytől származnak. És nem is Őrzők. Még van néhány fizikai arkhón főként az olasz fekete nemesi családokon belül, néhányuk pedig német fekete nemes, vagy más nemzetiségű, de napról napra veszítenek hatalmukból.

Lynn - Rendben. Létezik olyan, hogy IGAZI Született Földi ember? Mindannyian hallottunk már a Csillagmagokról, Fénymunkásokról és Fényharcosokról, akik megállapodtak, hogy a Földre inkarnálódnak és segítik a Bolygó Felszabadításának és a Felemelkedésnek a folyamatát. Más Csillagokról érkeztek ide, talán másik Galaxisokból. De miért van ez a nagy eltérés közöttük és az Emberiség fennmaradó része között?

A Csillagmagokról itt olvashatsz:


és itt:


és itt is:


és még itt is:



COBRA - Egyszerűen azért, mert a csillagemberek más csillagrendszerekből érkeztek és már ezelőtt is megtapasztaltak magasabb dimenziókat, miközben az emberiség zöme sosem élte még át a Felemelkedést. Az emberiség java most tart a Felemelkedés felé először.

A Felemelkedési tervről itt olvashatsz:


és itt:


Lynn - Akkor tehát létezik olyan, mint az igazi, született földi lény, amely még sosem inkarnálódott máshol.

COBRA - Az emberek nagy többsége ebbe a kategóriába tartozik ezen a bolygón.

Lynn - Rendben. Mindazok a sötét erők, akik csatlakoznak a Fényerőkhöz...hogyan bízhatunk meg bennük?

COBRA - Nem a felszíni lakosság az, aki ezt a fajta válogatást elvégzi. A Fényerők nagyon magasan képzett Fénymunkásai és Fényharcosai, akik a galaxis e régiójából származnak és olvasnak a gondolatokban, látják az aurát, és pontosan tudják, mi motiválja azokat a korábban sötét lényeket, az indítékaik teljesen világosak, így nincs esély a hibázásra.

Ezzel a "válogatással", vagyis a sötét erőkkel, konkrétan a Ganümédészen, a Jupiter Parancsnokság foglalkozik. A Jupiter ezen holdján lévő Konföderációs földalatti bázisról itt olvashatsz Cobrától:


Lynn - Rendben! Tudnál nekünk valamit mondai erről a páratlan hatalommal rendelkező reptilián lényről, akit Méhkirálynőként ismerünk?

COBRA - Mit szeretnél tudni?

Lynn - Szerintem csak egy általános jellemzést szeretnének hallani ennek a reptilián lénynek a történetéről, valamint, hogy mi az ő célja, vagy bármit, amit még elmondhatsz róla.

COBRA - Pillanatnyilag nem fednék fel információkat ezekről a bizonyos reptilián lényekről, különféle okokból kifolyólag.

Lynn - Rendben. Úgy tűnik, hogy a reptiliánok nagy számban élnek közöttünk. Néhányuk, a kisebb részük azért van itt, hogy segítsen nekünk, a Fénynek dolgozik, de a show biznisz berkeiben nagy számban léteznek olyan zenészek, vagy színművészek, akik hibrid reptiliánnak tűnnek. Igaz ez?

Cobra említette, hogy a Földön léteznek ember-reptilián hibridek. Valaki itt most rögtön alakváltásra fog gondolni, de ezt a közhitet Cobra feloszlatta ezzel az állításával. Íme egy interjúrészlet:

"ISMERETLEN FÉNYHARCOS 
Szóval ez a helyzet a reptiliánokkal, hogy akárhányan is maradtak a fizikai síkon, vannak, akik emberi álruhában élnek. Bár nem tudom, hogy ezt valamilyen technológia segítségével öltik-e magukra, vagy ténylegesen alakváltók, ha erre van bármiféle fizikai mód... 

COBRA
Valójában azt kell mondanom, hogy ez nem így van, hogy hirtelenjében olyan lények jelennek meg a bolygón, akiknek farkuk van és alakot változtatnak, hanem van a reptilián fajnak egy bizonyos része, amely ide inkarnálódott. Tehát a reptilián lélek emberi testbe inkarnálódott, úgy néz ki, mint az ember, de a pszichológiai felépítése - az érzései, érzelmei, a gondolatai, meglátásai - reptilián és sok ilyen reptiliánnal találkozhatsz a zsoldosok között. Hajlamosak effajta szakma felé vonzódni."

"Lynn - A következő kérdést lehet, hogy viccnek szánták, nem vagyok benne biztos: milyen eszközöket viselnek az amerikai elnökjelöltek, amivel úgy tudnak kinézni, mintha emberek lennének és nem alakváltó gyíkok? 

COBRA - Ők nem alakváltó gyíkok. Rendelkeznek különféle eszközökkel, de nem olyanokkal, amik megakadályozzák az alakváltásukat."



Lynn - Vannak, akik a mikrochipekről szeretnének többet hallani. Biztos vagyok benne, hogy ez a téma kötődik az implantátumokhoz. Cobra, beszélnél nekünk a mikrochipelés jelenlegi helyzetéről?

COBRA - A mikrochipelés már nem jelent problémát. Ez évtizedekkel ezelőtt számított annak. A mikrochip kampány tulajdonképpen a II.világháború után kezdődött, a WHO védőoltás kampánya után a '40-es évek vége felé. De az Ellenállási Mozgalom már hatástalanította az összes mikrochipet, így ezek már nem aktívak.

Lynn - Csodálatos! Rengeteg embert fog ez boldoggá tenni! Vannak olyan helyek a világon, ahol a városokat a tenger szintjére, vagy az alá építettek. Van arra esély, hogy ezeket a városokat idővel elnyeli majd a víz? Lehetséges, hogy mielőtt ez megtörténne, figyelmeztetve leszünk? Tudnál némi felvilágosítást adni a Föld fizikai változásairól?

COBRA - A Fényerők, különösen a Galaktikus Konföderáció stabilizálta a bolygó rácsát már olyan mértékben, hogy ne kelljen drasztikus változásokra számítanunk, főleg nem az Esemény előtt, szóval nem kell az embereknek ettől tartani.

Lynn - Nagyszerű! Milyen erőfeszítéseket lehetne, vagy kellene tenni, hogy különféle közismert személyekkel lépjünk kapcsolatba annak érdekében, hogy elősegítsük egy szövetség, vagy koalíció létrejöttét?

COBRA - Ez nagyon biztató, hogy az emberek megpróbálnak segítséget kérni ezektől a közszereplőktől és remélhetőleg néhányuk válaszolni is fog, mert az jelen pillanatban nagy erőt adna.

Lynn - Hasznos lenne ezeket a személyeket tájékoztatni és fontos lenne a segítségüket kérni az Esemény idején, annak reményében, hogy segítenek az információk terjesztésében?

COBRA - Igen, ez is fontos.

Lynn - A Fed-en belüli váltás azt jelenti, hogy a elvágják a pénzalapot a kártékony cabal vállalatoktól? (A kérdező az RV-re utal, angolul: revaluation, vagyis Újraértékelés.)

COBRA - A Fed váltása nem történt még meg. Amikor a váltás megtörténik, az a pénzügyi újraindítás pillanata lesz. 

Lynn - Rendben, Cobra. Ennyi volt a jelenlegi eseményekre vonatkozó kérdés. Most átadom a szót Richardnak, hogy feltehesse neked a "Kezdetek kezdetén" kérdéseket.

Richard - Hello Cobra, nagyon örülök, hogy találkozunk.

COBRA - Én is örülök.

Richard - Nagyon köszönöm! Az első kérdésem az lenne, mi a Forrás?

COBRA - A Forrás a tudat univerzális mezője, maga az Egy.

Richard - Mi az Elsődleges Teremtő?

COBRA - Az Elsődleges Teremtő maga a Forrás, az a tudatmező, amelyből minden kivetítette saját maga részeit az elsődleges anomáliába, hogy megértse és megoldja azt. 

Richard - Mi a különbség az Elsődleges Teremtő és maga a teremtés között?

COBRA - A teremtés, hogy meghatározzuk az Univerzumot, mint teremtést, egy kölcsönhatás a Forrás és az elsődleges anomália között. És a Forrás kivetítette saját maga részeit, saját szikráit a teremtésbe, hogy megoldja és magába szívja az elsődleges anomáliát, vissza a Forrásba.

Richard - Hogyan jött létre az Elsődleges Teremtő?

COBRA - Az Egy mindig is létezett, soha nem kezdődött el, és mindig lesz.

Richard - Köszönöm. Mik az Elsődleges Teremtés céljai?

COBRA - Az Egy célja, hogy meggyógyítsa az elsődleges anomáliát, és hogy a tudatának összes része, az összes isteni szikra visszatérjen a Forrásba.

Richard - Az Elsődleges Teremtő ítélkezik?

COBRA - Nem.

Richard - Csodálatos! Hogyan teremt az Elsődleges Teremtő?

COBRA - Valójában a teremtő kifejezés nem teljesen helyes, mivel a Forrás nem teremt. A Forrás kölcsönhatásban van. Tudat szikrákat vetít ki az elsődleges anomáliába és ennek a két különböző elemnek az összeolvadásából jön létre a teremtés.

Richard - Értem, köszönöm! Hogyan tanulhatjuk meg a valóságunk megteremtését?

COBRA - Úgy, hogy megértjük a teremtés törvényeit, ezek a törvények pedig nagyon egyszerűek. A teremtés, vagy manifesztáció, az akaratod leképződése különféle dimenziókon át a fizikai sík felé, és ha összhangba hozod lényed aspektusait Isteni Akaratoddal, ez az Isteni Akarat manifesztálódni fog a fizikai síkon.

Richard - Akkor ez egyfajta folyamat, amelyen keresztül kell mennünk.

COBRA - Azt mondanám, hogy a saját tudatod Elektromos Tüze ez.

Ezt az "Elektromos tűz" kifejezést már korábban említette Cobra a Galaktikus Kódexben, íme az idetartozó részlet belőle:

"Galaktikus Kódex I/2. fejezet: Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga a Felemelkedés.- Ez az alfejezet elmagyarázza, hogy a Felemelkedett Mesterek hogyan használják a Felemelkedés spirituális technológiájának fejlett értelmezését és hogyan segítenek minden élőlénynek, akik szabad akaratukból választják a Felemelkedést, a Megváltás Elektromos Tüzét felhasználva." 

A Kódexről készült videó itt megtekinthető, hálás köszönet Smaly7-nek:



Richard - A magasabb szintű lények képesek gondolataik által anyagot teremteni?

COBRA - Pontosan.

Richard - Minden ember rendelkezik ezzel a képességgel?

COBRA - Minden Felemelkedett lény rendelkezik ezzel a képességgel.

Richard - Ok. Minden ember képes a valóságot manifesztálni, megteremteni?

COBRA - Igen, de ez a képesség nem teljesen nyilvánvaló. Csak egy lehetőség, amelyet gyakorolni kell.

Richard - Tényleg mi vagyunk a fizikai valóság forrása?

COBRA - Igen.

Richard - Anélkül, hogy túlzottan belemennénk a részletekbe, hogyan felejtettük el, hogy mi vagyunk a Forrás?

COBRA - Azért felejtettük el, mert túlságosan ki voltunk téve ennek az elsődleges anomáliának, és ez a mérhetetlen kitettség az elsődleges anomáliának elfeledtette velünk.

Az Elsődleges Anomáliáról, a toplet bombákról és a chiméráról itt olvashatsz:


Richard - Értem. Hogyan válunk újra Forrássá? Hogyan szerezzük vissza ezeket a fizikai képességeket és az emlékeket?

COBRA - Úgy, hogy kapcsolatba lépünk Felsőbb Énünkkel, a saját lelkünkkel. És ez a kapcsolat újra meg fogja teremteni a Forrással való közvetlen összeköttetésünket.

Ehhez készült egy vezetett meditáció, melyért hálás köszönet Rácz Anitának és Smaly7-nek:




Richard - Köszönöm! Ez választ ad a következő kérdésemre is. Mi a legjobb módja, hogy a Forráshoz kapcsolódjunk, hogyan lehet legjobban ezt a kapcsolatot felépíteni? A lelkünkhöz való kapcsolódás által, igaz?!

COBRA - Minden embernek megvan a maga egyéni módszere a kapcsolódásra, de létezik néhány univerzális alapelv, miszerint a Fényre kell összpontosítani, a szépséghez kell kapcsolódni saját akaratod felhasználásával, a saját akaratod által kell meghozni a döntést, hogy létrehozod a kapcsolatot saját magaddal, a saját lelkeddel.

Richard - Köszönöm. Igaz az, hogy minden lélek a fő Forrás része?

COBRA - Igen.

Richard - Mi a lélek célja?

COBRA - A lélek célja ugyanaz, mint az Egy célja, a Forrásé.

Richard - Értem. Mit tesz számunkra fizikailag és mentálisan lehetővé, ha kapcsolatban állunk a lelkünkkel?

COBRA - Amikor kapcsolatban vagy a saját lelkeddel, képes vagy a manifesztáció törvényeinek megfelelően élni az életedet. Ezeknek megfelelően tudod alakítani az életedet, és teljesíteni tudod a küldetésedet, el tudod végezni a saját részedet a bolygó felszabadításának folyamatában.

Richard - Köszönöm szépen. A lélek okosabbá tesz, vagy ellát információkkal?

COBRA - Bölcsebbé tesz, nem csak okosabbá. Fokozza az intelligenciád, de nem csak lineárisan. Fokozza minden kreativitásodat, mindent, amiben tehetséges vagy, és megkönnyíti számodra a küldetésed folytatását.

Richard - Nagyszerű! Nagyon köszönöm! Hogyan tudod megállapítani, hogy kapcsolatban vagy a lelkeddel?

COBRA - Amikor kapcsolatban vagy a lelkeddel, a lélek olyan aspektusait juttatod kifejezésre, mint a Szépség, a Szeretet, Belső erő és Fény, és még sok egyéb jellemzőjét is.

Richard - Értem, köszönöm! Mi a lélek világa?

COBRA - A lélek világa, azoknak az alapelveknek a megnyilvánulása, amiket az imént említettem.

Richard - Rendben. A lélek világa tekinthető mennyországnak?

COBRA - Igen.

Richard - Köszönöm! Léteznek gonosz lelkek is? Vagy azok csak jó szellemek lelkei, akiknek még fejlődniük kell?

COBRA - A gonoszság szabad akarat választása, hogy szembeszáll a Szépséggel, a Szeretettel, Szabad Akaratról van tehát szó, amely átfordult a másik oldalba. Szabad akarat, amely azt választotta, hogy kiterjeszti és növeli az elsődleges anomáliát. A Szabad Akarat csak akkor képes ilyenre, ha elveszett a lélekkel való kapcsolat.

Richard - Hogyan egyensúlyozzuk ki magunkban a férfi és női energiákat?

COBRA - Úgy, hogy mindkettőhöz kapcsolódsz és hagyod, hogy együttesen hassanak rád.

Richard - Mi a megvilágosodás?

COBRA - A megvilágosodás a saját isteni szikráddal való újrakapcsolódás folyamata. ( A saját lelkeddel való kapcsolatfelvétel). A saját isteni szikráddal, a lelkeddel, és az éned még ennél is mélyebb, és felsőbb aspektusaival.

Richard - Mik a megvilágosodás jelei?

COBRA - A megvilágosodás egyik legfontosabb jele, hogy tudod, ki vagy. Nem merül fel benned az a kérdés, hogy "Ki vagyok?", mert már tudod, és ebből a tudásból kiindulva, minden mást meg tudsz teremteni.



Richard - Rendben. Mi a különbség a fizikai és a spirituális teremtés között?

COBRA - A fizikai teremtés, ahogy azt ti ismeritek, az utolsó megnyilvánulása azon ideáknak, amelyek a magasabb síkokon születtek. A spirituális teremtés ugyanezen ideák megnyilvánulása a spirituális síkokon.

Richard - Köszönöm szépen. A teremtésnek van négy törvénye. Elmagyaráznád ezeket nekünk, ha tudod?

COBRA - Ez csak egy tetszőleges leírása annak, ahogyan az emberek a teremtés törvényeit értelmezik. Összesűrítheted 1, 2, vagy akár 3 törvénybe is, ahogy neked tetszik, így inkább nem adok ötleteket, hogyan értelmezzék ezeket. Csak annyit mondok, hogy az embereknek a saját közvetlen tapasztalataikra kell összpontosítaniuk, a saját megvilágosodásukon keresztül, a saját ÉN VAGYOK jelenlétük megtapasztalásán keresztül, és minden más ebből fog kiindulni.

Richard - Köszönöm. Mi az univerzum?

COBRA - Az összes dimenzióban megnyilvánult összes teremtés egésze.

Richard - Minden Univerzum egyforma?

COBRA - Tulajdonképpen ezek tér-idő buborékok, amelyek a forrás és az elsődleges anomália közötti kölcsönhatás örvényéből kerülnek ki.

A tér-idő torzításról és a Helyi Buborékról itt olvashatsz Cobrától. A cikkben nagyon jó kis fotókat találsz majd, amik a Nasa-tól származnak és nem sikerült eltüntetniük:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2019/01/chimera-helyzet-frissites.html


Richard - Mi a galaxis?

COBRA - A galaxis egy örvény, amely a központi portálból fejlődik ki, amely a Galaktikus Központi Nap.

Richard - Általában hány bolygó van egy Naprendszerben?

COBRA - Általában +/- 10 bolygó létezik egy átlag Naprendszerben.

Richard - Rendben. Minden bolygó egy Nappal rendelkezik, vagy lehet neki több is?

COBRA - Azt mondanám, hogy a dupla, vagy akár tripla csillagrendszerek elég gyakoriak az összes galaxisban.

Richard - Körül tudod írni, milyenek lehetnek más bolygók és fejlett civilizációk?

COBRA - Hasonló az összetételük, mint amilyenek a mi Naprendszerünkben is megtalálhatóak. A kisebb bolygók szilárdabbak. Néhányuk rendelkezik óceánnal, folyékony vízzel. Legtöbbjük sziklás. A nagyobb bolygók általában gázóriások, hasonlóan azokhoz, amilyenekkel mi rendelkezünk itt a Naprendszerünkben.

Richard - Köszönöm! Igaz, hogy a földi élet úgy lett idehozva az univerzumunkból? A rovarok, növények, állatok?

COBRA - Igen, az élet nem itt született. A Földön túlról érkezett.

Richard - A Földön túlról! Köszönöm! Tudnál nekünk egy példát mondani, milyen lehet a földönkívüliek mindennapi élete? Egy másik bolygón?

COBRA - Valójában, most, hogy az Univerzum java már felszabadult, a legtöbb lény megtapasztalja, hogy bármit is tesz, azt az Isteni Szeretet frekvenciájából teszi. Minden tettük abból a rezgésből ered, ennek köszönhetően az életük tele van boldogsággal, szépséggel és harmóniával. Nem élik már meg ezeket az intenzív konfliktusokat, amit mi itt ezen a bolygón. Az életük ezáltal igazán csodálatos. Az egyetlen problémájuk az, amikor látják ezt a bolygót, és segíteni akarnak, mert érzik az itt élő lények gyötrelmeit és szenvedéseit. Ez tehát jelen pillanatban a legfőbb fókusz, a legfőbb probléma ebben az univerzumban, hogy teljes mértékben megoldódjon az elsődleges anomália, valamint a bolygónkat érintő túszhelyzet, hogy aztán az egész Univerzum megtapasztalhassa azt az óriási kozmikus ugrást, amelyet mindenki annyira vár.

Richard - Köszönöm. És mit csinál a legtöbb földönkívüli? Van állásuk? Mivel töltik a napjukat, eltekintve attól, amit az imént elmondtál.

COBRA - Nincs szükségük munkára, mivel bármit képesek megteremteni, amit csak akarnak, a fejlett technológiáik által. A kreativitásukra összpontosítanak, valamint az univerzum mélyebb felfedezésére. Fejlesztik a tudományaikat, a spiritualitásukat, kapcsolódnak egymáshoz és teremtenek. Kellemesen töltik az időt.

 
Richard - Ez csodálatos! Köszönöm.

COBRA - Náluk nem létezik, ez a rabszolga jellegű rutin. Ez nem egy normális dolog. Az, hogy dolgoznunk kell ezen a Bolygón a megélhetésért, az az Orioni Csillagrendszerből származik. Az Univerzum többi részén nem tekintik ezeket normálisnak.

Richard - Miért jelennek meg, aztán tűnnek el bizonyos időközönként?

COBRA - Nem jelenhetnek meg csak úgy, mert azzal beindítanák a strangelet bombákat, amely drasztikus következményekhez vezetne. Kioldódnának, felrobbannának a strangelet bombák.

Richard - Miért végeztek teszteket az embereken a földönkívüliek?

COBRA - Valójában a nukleáris fegyvereket blokkolni próbálták. Olyan technológiákat fejlesztettek, amelyek segítségével teljesen le tudják állítani az összes nukleáris fegyvert. Ez nagymértékben sikerült is, így a nukleáris fenyegetések majdnem teljesen eltávolításra kerültek. Azt mondanám, hogy a 99%-ukat eltávolították.

Richard - Léteznek olyan földönkívüli fajok, amelyek ugyanolyan szintű tudatossággal rendelkeznek,mint az emberek?

COBRA - Azt mondanám, hogy a szint ugyanaz, de a minőség nem, mivel azok a fajok nincsenek kitéve annak a káosznak és negativitásnak, aminek mi itt ezen a bolygón. Így egy sokkal magasabb minőségű élettapasztalattal rendelkeznek.

Richard - Mit mondanál, hányféle faja létezik a lényeknek?

COBRA - Van néhány fő archetípus, de a földönkívüli élet különféle fajainak milliárdjai léteznek.

Richard - Hogyan teremtették az életet - növényeket, állatokat -, ahogyan azt mi ismerjük?

COBRA - Ez egy angyali lények által vezetett evolúció, és ez a vezetett evolúció nem volt mentes minden próbától és hibától, mivel az elsődleges anomália is része a folyamatnak sajnos, elég nagy mértékben. Így rengeteg hiba keletkezett az evolúció során a múltban. De most az Univerzum egyre bölcsebbé válik és egyre kevesebb hiba adódik, egyre több bölcsesség van jelen, így azok az életformák, amelyek a jövőben fejlődnek ki, sokkal közelebb fognak állni a tökéletességhez.

Richard - Hűha, köszönöm! Minden élő dolog rendelkezik lélekkel?

COBRA - Minden lénynek van lelke, nem létezik olyan lény, aminek ne lenne lelke, még az állatok és a növények is rendelkeznek lélekkel. Jó lelkek, de igen, van egyfajta felsőbb jelenlétük. Enélkül a jelenlét nélkül nem lehetséges az evolúció.

Richard - Értem. És ugyanez vonatkozik az ásványokra, a vízre, rizsre és az ilyen jellegű dolgokra is?

COBRA - Létezik egy csoportos tudat, egy csoportos lélek lény esszencia, amely a megfelelő időre vár, hogy ezek az ásványok és a víz nagyobb mértékig felébredjen, hogy tovább tudjon fejlődni a síkok birodalmába, az állatok birodalmába, majd így tovább.

Richard - Óóó, köszönöm! Mit jelent a társteremtő kifejezés?

COBRA - Az Univerzum összes lénye rendelkezik egy ÉN VAGYOK jelenléttel, amely képes teremteni. És ez a teremtés mindig kölcsönhatásban van további Szabad Akaratokkal, így ezt társteremtésnek hívjuk.

Richard - Csodálatos! Mi a Napunk célja?

COBRA - Ebben a Naprendszerben a Nap egy portál, amely összeköti az egész Naprendszert a Galaktikus Központtal, és ez a Naprendszer energiaforrása is.

Richard - Mi az a Galaktikus Nap?

A Galaktikus Központi Napról itt olvashatsz:


és itt:

http://cobrarozsa.blogspot.com/2018/09/galaktikus-kozponti-nap-pleroma.html




COBRA - A Galaktikus Központ egy portál, amely tulajdonképpen életerőt hoz az egész galaxisba, és vezeti a fényáramlás evolúcióját ebben a galaxisban.

Richard - Mi a Föld Galaktikus Napjának a neve?

COBRA - A Galaktikus Napé? (Igen.) Még nem fedem fel ezt a nevet, mert egy igen erőteljes névről van szó, valamint annak az energiának a behívásáról, amelyre még sok ember nincs felkészülve.

Richard - Ez lenyűgözően hangzik! Akkor tehát létezik egy univerzális Galaktikus Nap, vagy minden galaxisnak megvan a maga egyéni központi napja?

COBRA - Minden galaxisnak megvan az egyéni Galaktikus Központi Napja, de léteznek még extragalaktikus természetű csomópontok is, ahogy vannak galaxishalmazaink, és általában létezik egy központi galaxis, amelynek van egy Központi Napja, amely összeköti és átöleli az összes galaxist abban a galaktikus központban, és abban a galaxishalmazban, illetve van egy Univerzális Központi Nap, amely közvetlen kapcsolatban áll a Forrással.

Richard - A Központi Nap lesz az a hely, ahonnan az energiahullám kibocsátásra kerül az Esemény csúcspontján?

COBRA - Igen.

Richard - Ez volt az összes kérdésem az Univerzumra és a Galaktikus Napra vonatkozóan.

Richard - Vannak még további kérdéseink az önkéntességgel és a tudatossággal kapcsolatosan. Csak egy gyors kérdés veled kapcsolatban. Te önként vállaltad ezt a küldetést?

COBRA - Én önként vállaltam ezt a küldetést sok ezer évvel ezelőtt, de nem tudtam, mire vállalkozom. Nem tudtam, hogy fog ez az egész kinézni.

Richard - Hogyan találtál rá erre a küldetésre itt a Földön?

COBRA - Nem rátaláltam erre a küldetésre itt a Földön. Tudtam, hogy van egy küldetésem, sosem felejtettem el.

Richard - Volt valamiféle hívás, ami kiment az Univerzumba, önkénteseket keresvén, akik vállalják, hogy eljönnek a Földre elősegíteni a változást?

COBRA - Igen.

Richard - Kifejtenéd ezt kicsit részletesebben? Honnan jött a hívás és hogyan ment ki?

COBRA - A hívás számos forrásból érkezett. Az egyik magának a Bolygónak a tudata, Gaia volt, mert egy bizonyos ponton a Fényerők nem úgy haladtak, ahogy az előre meg volt tervezve, így a hívás kiment a különböző csillagrendszerekbe. A legjobban képzett fénymunkásokhoz és fényharcosokhoz, hogy segítsenek megoldani ezt a helyzetet. És mindig is tudvalevő volt, hogy egy kockázatos küldetésről van szó, de azt sosem lehetett tudni, hogyan fog ez pontosan lejátszódni.

Richard - Van egy másik kérdésem. Mivel már említetted, hogy sokféle energia futott végig a testemen, meg tudod nekem mondani, milyen energiákról van szó?

COBRA - Általában nem válaszolok egyéni kérdésekre, egyéni spirituális fejlődést érintőekre. Legtöbbször az embereknek kell létrehozniuk egy belső kapcsolatot és megválaszolni maguknak ezeket a kérdéseket.

Richard - Valójában te már másik bolygókon is ezt tetted? Vagy mondjam inkább úgy, hogy a lelked már sokszor megtette azt, amit most? A felszabadítást, a változásokat, amiért ide jöttél - a küldetésedet.

COBRA - Sokszor része voltam már ilyesminek a galaxisban, de egyik sem volt olyan, mint ez.

Richard - Értem, köszönöm! Hogyan emeled a tudatosságodat?

COBRA - A tudatosságodat úgy tudod emelni, ha kapcsolódsz a saját Felsőbb Énedhez, valamint a Forráshoz.

Richard - Vannak a tudatnak szintjei?

COBRA - Igen, természetesen, vannak a tudatnak szintjei, és azok mindegyike összhangban áll a különböző energiatesteid egy meghatározott rezgésével.

Richard - Mi a kollektív tudat?

COBRA - Minden érintett személy összes tudatának egyesített mezője, és ezt a kifejezést általában e bolygó felszíni lakosságára használják.

Richard - Akkor tehát azt mondanád, hogy minden faj rendelkezik arra a meghatározott fajra vonatkozó kollektív tudattal?

COBRA - Igen.

Richard - Köszönöm. Mi a lélekfejlődés?

COBRA - A lélekfejlődés egy olyan folyamat, mely során a lélek egyre fejlettebbé válik, és elkezdi jobban megérteni az univerzumban betöltött szerepét, valamint a forrással és magával a kreatív univerzummal való kapcsolatát.

Richard - Rendben. És hogyan fejlődik a lélek?

COBRA - A lélek megtapasztalások és a forrással való megnövekedett kapcsolat útján fejlődik.

Richard - Mi a lélekfejlődés célja?

COBRA - A lélekfejlődés célja, a lélek visszatérése a forráshoz.

Richard - Mi a felemelkedés?

COBRA - Erre a kérdésre még nem adok választ, mert ez egy nagyon mély kérdés, így megfelelőképpen el kell magyaráznom. De mihelyt az idő alkalmas lesz rá, közzé fogok tenni információkat a felemelkedés folyamatáról a blogomon.

Richard - Köszönöm! Csak arra próbáltam kilyukadni, hogyan készítheted fel magad a felemelkedésre, ami nem a szokásos "tartsd a szeretetet és a fényt" szöveg? Hogyan készülhetünk fel a felemelkedésre?

COBRA - Rendben. Nagyon leegyszerűsítve, lépj kapcsolatba a saját lelkeddel. Ez a leglényegesebb. Nem az válasz, hogy megváltoztatod a DNS-edet, vagy aktiválod a fénytested, hanem, hogy kapcsolódsz a lelkedhez.

Richard - Nagyon köszönöm, hogy ezt mondod! Egynél több felemelkedési folyamata van a lélekfejlődésnek?

COBRA - Egyetlen felemelkedési folyamat létezik, és az elég is.

Richard - Jelenleg egy alacsonyabb dimenzióban élünk. Milyen lesz a következő dimenzió csoport? Mit fogunk ott csinálni? Amikor elérjük azt a tudati szintet, amikor visszanyerjük a teljes tudatosságunkat és elhagyjuk ezt a birodalmat, és átlépünk a következőbe. Azon tűnődöm, minek nézünk elébe?

COBRA - Rendben. Ezt majd részletesen leírom, amikor megosztom az információkat a felemelkedés folyamatáról.

Richard - Köszönöm. Ahogy a lélek fejlődik, csak az emberi létformába lépünk be, vagy az állati létformába is? Élhetünk más fajként is a fejlődésünk során?

COBRA - Amikor elérted már az emberi létformát, többé már nem térsz vissza állati létbe, és a csillagemberek legtöbbje soha nem is tapasztalta meg az állati létformát. Így csupán visszatérünk Lélek Jelenlétünk ragyogásába.

Richard - Mi a bűn? Vagy a bűn olyasvalami, amit a vallások által hoztak létre?

COBRA - A bűn egy olyan fogalom, amelyet az arkhónok találtak ki annak érdekében, hogy elnyomják a felszíni lakosság spirituális fejlődését.

Richard - Mi a rezgési frekvencia?

COBRA - A rezgési frekvencia, azt mondanám, hogy az úgynevezett állandó atomok forgásának frekvenciája, a szervezetünk, a lényünk különféle spirituális testeiben.

Richard - Rendben. Mi a rezgési frekvencia szerepe?

COBRA - Ez csak egy meghatározott fizikai folyamat leírása. Minél gyorsabban forognak azok az atomok, annál magasabb a rezgés frekvenciája, és annál szorosabb kapcsolatban vagy a Forrással.

Richard - Áttérünk a következő kérdés csoportra, amely a galaxisról szól, valamint további részletekről arra vonatkozóan, hol is tartunk most. Hogyan jött létre a galaxis?

COBRA - A galaxis a galaktikus központi nap portáljából bukkan elő.Olyan, mint egy energia buborék, amely szétrobban a tér időben, és az az anyag, amely így megszületik a Központi Nap portálján keresztül, az, amely örvényként forog akörül a központ körül. És amikor a galaxis kifejlődik, általában egy spirális galaxissá válik, amely egy teljesen kifejlett galaxisnak számít.

Richard - A földönkívüliek hisznek a Legfőbb Teremtőben?

COBRA - A földönkívüliek nem hisznek, ők tudják. Kapcsolatban állnak a Forrással.

Richard - Vannak jó és vannak rossz földönkívüliek is?

COBRA - Mindannyian megtapasztaltunk már jó és rossz földönkívülieket is az életeink során.

Richard - Rendben. És ezeknek a negatív földönkívülieknek az esetében a választás az övék volt, egy olyan döntés, amelyet valójában ők hoztak meg?

COBRA - Igen, az ő választásuk volt, hogy reagálnak az elsődleges anomáliára.

Richard - Honnan származik a gonosz?

COBRA - A gonosz a Fénnyel való szembeszállás döntéséből származott. Egy Szabad Akarat döntése, amely a Szabad Akarat és az elsődleges anomália közötti kölcsönhatás eredményeként jött létre, ahogy azt az imént elmondtam.

Richard - Miért szenvednek az emberek?

COBRA - Azért szenvednek az emberek, mert ki vannak téve az elsődleges anomáliának, és mivel ki vannak téve azoknak a feltételeknek, amelyek azon összes negatív döntés felhalmozódott összességének eredménye és következménye, amelyeket ezen a Bolygón hoztak.

Richard - Értem. Mielőtt belépünk ebbe az életünkbe, megválasztjuk, kik leszünk, kiválasztjuk az életünket, hogy hol leszünk, mit fogunk megtapasztalni?

COBRA - Mi hoztuk meg eredetileg a döntést, hogy erre a területre jövünk, de valójában mikor ide érkeztünk be lettünk börtönözve és a döntéseink is igen korlátozottak voltak. Volt némi beleszólásunk az inkarnációink során, hogy hova kerülünk, de a döntések javát az arkhónok hozták. A döntéseknek csak egy korlátozott részét adták a kezünkbe, és számos olyan feltételt erőltettek ránk, amelybe soha nem egyeztünk volna bele.

Richard - Mik a csakrák?

COBRA - A csakrák energia örvények, amelyek tulajdonképpen prána áramlást továbbítanak a különböző energia testekbe.

Richard - Köszönöm. És szükségünk van a csakrákra?

COBRA - Igen.

Richard - Mi a szerepük?

COBRA - Ahogy már elmondtam, az a szerepük, hogy pránát továbbítsanak. Portálokként funkcionálnak, és minden egyes csakra egy portál, amely összeköt bennünket egy meghatározott rezgési frekvenciával, amelyre szüksége van az energiatest azon részének ahhoz, hogy működni tudjon.

Richard - Hogyan tisztíthatjuk meg a csakráinkat, vagy ez javasolt-e egyáltalán?

COBRA - Különféle technikák léteznek, de ezeket most itt nem részletezem. De általában véve St. Germain Mester ibolyalángjával meg tudod tisztítani őket.


Richard - Elég nagy a zavar. Valóban aktiváljuk a csakráinkat? Vagy már aktiválva vannak, és csak meg kell tanulnunk, hogyan használjuk őket?

COBRA - Vagy egyfajta módja annak, hogyan segítsük a csakra aktivációját. Ennek egyik aspektusa, hogy eltávolítjuk a blokkokat és a torzulásokat a csakrákból, a másik aspektusa pedig, hogy lehetővé tesszük a tudatunk számára, hogy segítse a csakrák megfelelő működését. De ez egy elég fejlett módszer, és a legtöbb ember rengeteg dezinformációt olvasott az interneten már e témában. Nem sok képesített gyakorló létezik, aki tudja, hogyan segítse megfelelően az embereket csakráik aktiválásában.

Richard - Mi a félelemtől való megszabadulás legjobb módja?

COBRA - A legjobb módja, hogy megszabadulj a félelemtől az, ha kilépsz a komfort zónádból. Ha tehát félsz a magasságtól, akkor picit ki kell tenned magad a magasságnak. Ha félsz a repüléstől, akkor fokozatosan ki kell tenned magad ennek. A félelmeid legyőzése által erősebbé válsz. Ne tagadd a félelmedet. Tudatosítsd magadban, és aztán lépj túl rajta.

Richard - Hogyan szabaduljunk meg a magunkkal szembeni kétségektől?

COBRA - Úgy, hogy megismered önmagad. Azáltal, hogy megismered a motivációidat, őszinte vagy magadhoz, és egységbe rendezed a részeidet.

Richard - Mi a legjobb módja, hogy megszabadulj a haragtól és a gyűlölettől?

COBRA - A harag tehetetlen késztetés. Azért vagy mérges, mert tenni akarsz valamit és valaki megakadályoz ebben. Így tehát, ha konstruktív módon csatornázod ezt a haragot, az nagyon erőteljes eszköze lehet a Bolygó felszabadításának.

Richard - Hogyan dolgozhatunk az emberek és helyzetek feletti ítélkezésünkön?

COBRA - Szimplán, hogy megértjük, ezek az emberek nehéz időket éltek meg a múltban és egyszerűen nem tudják, hogyan kellene helyesebben viselkedni.

Richard - Köszönöm! Hogyan szabadulhatunk meg a féltékenységtől és az irigységtől?

COBRA - Egyszerűen meg kell értenünk, hogy minden egyes embernek megvan a saját küldetése, a saját helye az életben, és az emberi társadalomban, és senki nem veheti át senki más helyét.

Richard - Cobra, mi az élet célja?

COBRA - Az élet célja, hogy megtaláljuk az utat vissza az Egybe.

Richard - Mi az éteri birodalom?

COBRA - Az éteri sík, a teremtés síkja, amely a fizikainál kevésbé sűrű, az asztrálisnál viszont picit sűrűbb. Ez az energia sík.

Richard - És mi az asztrális sík?

COBRA - Az asztrális sík az, amelyik egy picit kevésbé sűrű, mint az éteri sík. Ez az érzelmi sík. Egy érzelmi energiamező.

Richard - Hogyan tudnak a Felemelkedett Mesterek velünk dolgozni?

COBRA - Legtöbbjük a tudatunkkal dolgozik. Arra inspirálnak bennünket, hogy kapcsolódjunk a lelkünkhöz, és támogatnak bennünket ebben a fejlődésben azáltal, hogy a Szeretet, a Támogatás, a Megvilágosodás energiáit küldik felénk és megerősítenek abban, hogy egyre inkább azzá váljunk, akik valójában vagyunk.

Richard - Ez gyönyörű volt. Köszönöm. Hogyan dolgozhatunk ezekkel a Felemelkedett Mesterekkel?

COBRA - Lépj közvetlenül kapcsolatba velük. Kommunikáljatok velük úgy gondolatban, mint ahogy egy jó baráttal beszélnétek.


Richard - Nagyon köszönöm, Cobra. Ez volt az utolsó kérdésem. 

COBRA - Nagyon szívesen!

Lynn - Nagyon köszönjük Cobra ezt a sok választ, amivel ma szolgáltál. Folytatni fogjuk a második résszel a következő sorozatunk elején. Várjuk hallgatóinktól a kérdéseket, amelyeket a honlapon lehet feltenni, én pedig majd megosztom őket a következő interjú előtt.

COBRA - Rendben. Nagyon jó!

Lynn - Cobra, van valami amit még szeretnél elmondani így a végén?

COBRA - Igen, szeretném ismét kihangsúlyozni, hogy most nagyon fontos, hogy mindaz az ember, aki szeretné, hogy felszabaduljon ez a Bolygó, egyesítse erőit. Ez a Bolygó felszabadításának egyik kritikus eleme.

Lynn - Egyetértek! Nagyon köszönöm.

COBRA - Köszönöm az interjút.

Richard - Cobra, nagyon köszönjük.

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.