2019. január 3., csütörtök

Chiméra Helyzet Frissítés

Ez a cikk Cobra 2015. március 19-i bejegyzése. Eredeti itt:


Hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3

A Chimera csoport eltakarítása folytatódik. Ami még megmaradt, az a plazma implantátumok hálózata. Az implantátumok Szeth alagútjain keresztül kapcsolódnak egymáshoz, és a hálózat a plazma strangelet és toplet bombákhoz van kötve. 

Ez az implantátum hálózat lassan épült több millió éven át a Galaxisnak ebben a negyedében a chimera csoport őrült tudósai által, akik mesterei voltak az orion, draco, reptilián katonai komplexum stratégiai tervezéseinek.

Mindenki, aki most inkarnálódott a Földre, rendelkezik ezekkel az implantátumokkal, mivel mindannyian megkaptuk őket amikor beléptünk a földi karantén területére vagy még előtte. Ezek plazma mikro fekete lyukak, melyek egy erős plazmatikus elektromágneses mezőben forognak. Céljuk, hogy torzítsák a téridő szerkezetét és fenntartsák az elsődleges anomáliát, és így a Föld bolygó karantén állapotát. 


Meg kell, hogy értsétek, hogy a fizikai sík anyaga csak egy sűrített plazma hullám, és a plazma anomália közvetlenül tükröződik a fizikai síkon.

Ahogy a fényerők az évezredek során haladtak előre a Galaxis felszabadításával, úgy a sötét erők a Föld felé, az utolsó erődítményük felé vonultak vissza. Manipulálva a kvantum anomáliát, és aktiválva sok negatív csillagkaput, nukleáris bombákkal és részecskegyorsítókkal, a második világháború (különösen 1996) után, valójában sikerült nekik a Föld bolygót egy kvantum csillagkapuvá tenni, ami vonzza az összes megmaradt elsődleges anomáliát a világegyetem többi részéből. 



A CERN-nél az LHC elkövetkező újraaktiválása nem jelent semmilyen veszélyt, és nem növeli a Föld kvantumforrásának mélységét, mert a Fényerők már tudják kezelni a fizikai strangelet és toplet bombák készítését, és meg tudják akadályozni bármely fizikai manipulációját ezeknek a részecskéknek.

A Föld fő anomáliás kvantumingadozási forrása amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amit a plazma strangelet és toplet bombák retorziós mechanizmusa támogat a chimera háttér meta-stratégiája, amely fenntartja a Föld karantén állapotát, és megakadályozza a Közzétételt és az Első Kapcsolatfelvételt. 

Ez a kvantumforrás létrehoz egy plazmanövelő örvényt a Föld körül, amely kiterjed több száz fényévre az úgynevezett helyi buborékon keresztül.



A nagyon finom anyagú, forró plazma erről a területről teleportálódik a Föld felé szuperluminárisan Szeth alagútjain keresztül. 

Ezt a plazmát a Chimera összegyűjti az implantátum-felügyelő állomásain szerte a Naprendszerben, és a Szeth-alagutakon keresztül osztják szét és továbbítják a Föld felszínén élő emberiség implantátumai felé.

Az implantátum-felügyelő állomásokat a Chimera építette 26.000 évvel ezelőtt, hogy felügyeljék a földi fellegváruk karanténját a Fény erők Naprendszeren kívülről érkező inváziója ellen, és hogy implantáljanak mindenkit, aki megpróbál elmenekülni a Földről vagy a Naprendszerből. Az egyik célja a MOSS projektnek, hogy törölje ezeket az implantátum-felügyelő állomásokat. Ez a projekt szépen halad és a Fény Galaktikus erőinek sok Anyahajója már belépett a Naprendszerbe a közelmúltban. A fennmaradt fő implantátum-felügyelő állomás a Iapetus barlangrendszerében található, a Szaturnusz egyik holdján. 


Rengeteg aktivitás van a Naprendszerben, és néhány ezek közül még itt a Földön is észlelhető. Mint ez a furcsa becsapódás a Holdon, néhány héttel ezelőtt:


Vagy ez a Marson pár évvel korábbról:


A Marson a "Hét Nővér" nevű területen van a bejárata a Plejádi Flotta felszín alatti hangárjainak, ahonnét a marsi MOSS projektet koordinálják:


Bármilyen mesterséges aktivitás a Naprendszerben könnyen észlelhető és mérhető:


A NASA és az MSSS (Malin Űrtudományi Rendszerek) megpróbálta törölni a Naprendszeren belüli intelligens életről szóló bizonyítékokat, de néhány dolog kicsúszott a kezük közül. Itt látható néhány zseniális NASA felvétel.

Monolit a Marson:


Monolit a Phoboson: 


Anyahajó a Holdon:


Anyahajó a Rhea mögött:


Jelentős eredményeket ért el a MOSS hadművelet és a következő hetekben rengeteg információt kiadhatok erről. 

Addig is, nagyon szívesen látunk, ha csatlakozol hozzánk az Áttörés Konferencián Eastbourne mellett az Egyesült Királyságban, közel a Seven Sisters (Hét Nővér) nemzeti parkhoz, amely egy Plejádi portál. A konferencia április 11-én és 12-én lesz, amikor is sok új információval fogok szolgálni.


 Az Áttörés közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.