2019. június 24., hétfő

Folyékony Fény




Részlet Cobra 2018. március 22-i bejegyzéséből, melynek címe „Plejádiak”:

"Ők a szépségben és a harmóniában hisznek, életstílusuk pedig ezt tükrözi. Folyékony fénnyel veszik magukat körül."

Egy másik idézet Cobra 2019. március 16-17-i Lélekcsalád Workshopjából, onnan is a 4. részből:

"A Felemelkedett Mesterek fejlesztették ki ezt a spirituális technikát. Eddig ez a legfontosabb technológia, ami fejlett Fényoszlopot hoz létre. Egy, a Földünk felett lévő anyahajó idézi ezt elő. Leereszkedik a testedbe, áthalad az Agartha hálózaton le a föld középpontjáig. Az ATVOR magas energiájú fényrészecskéket hoz létre. Január 21. óta olyan részecskék is érkeznek, melyek a Galaktikus Központi Napból származnak. Alapja a folyékony fehér fény technológia."



Kezdjük talán egy interjúrészlettel a folyékony fénnyel kapcsolatban:

P: A Vutaj-hegynél egy különleges szivárvány jelent meg néhány nappal ezelőtt. Azt mondtad, ez egy Plejádi folyékony Fényhajó. El tudod mondani, hogy a Plejádiak miért mutatták be Folyékony Fény technológiájukat?

C: Egyszerűen azért, mert a felszíni Fénymunkások sokat tevékenykedtek - egy erős Cintamani kő rácsot alakítottak ki Kínában és Tajvanon és ezért a Fényerők Plejádi hajói sokkal könnyebben meg tudnak mutatkozni azon a területen.”



Íme a videó ezzel kapcsolatban:



Megj.: a Vutaj-hegy Kínában, Sanszhi tartományban található. A négy szent hegy egyike, ahol a megvilágosodás elérhető. A hegy érdekessége, hogy Kína néhány legrégebbi faépületei itt találhatóak és nagyon sok templom és szentély is épült itt. Érdemes megemlíteni közülük pl. a Kuan Yin Istennőnek készült földalatti szentélyt, mely egy barlangban található és 1964-ben fedezték fel.

Az Istennőről itt olvashatsz magyarul:


Most pedig jöjjenek konkrét információk a Folyékony Fényről. <3 


A történet sokkal ezelőtt kezdődik az „időben”, ahogy mi emberiség nevezzük.

Megj.: Ez arra utal, hogy nekünk lineáris idővonal számításunk van itt a földi karanténban, mely tartalmazza a múlt, jelen és jövő vektorait. Valójában spirális időszámítás működik a Világegyetemben, amit a következőképpen ír le Cobra és Isis Astara:

El tudnád mondani, hogy a magasabb dimenziós síkokon vagy az univerzumban érzékelik-e az időt és ha igen, hogyan?

COBRA - Az időt inkább energiaáramlásként élik meg, nem pedig múlttal, jelennel és jövővel rendelkező fogalomként, de inkább örökké tartó MOST-ról van szó, ami mindig mozog és mozog… Létezik egy idővektor a múltból a jelenbe és a jövőbe, de sokkal inkább multidimenzionálisan kerül megtapasztalásra, a tetteink okának és hatásának sokkal nagyobb megértésével.”

Isis Astara:

"A Maya naptár végével a lineáris idő is a végére ért. Amióta a Galaktikus Szívvel való együttállás megtörtént, máshogy érzékeljük az időt, úgy, mint egy spirális energiát.”


Érdekes módon ez egy másik dimenzióban és egy másik csillagrendszerben kezdődik, amit úgy hívnak a Plejádok. A mi univerzumunkban lények egy csoportja, akiket Plejádiaknak hívnak, megtanulták a víz elemi összetevőit nagyon magas spirituális szinten irányítani. A felfedezésüket ők úgy nevezik, hogy: Folyékony Fény Technológia. Úgy találták, hogy a víznek (H2O), nem ugyanolyan a „képessége”, ha pl. dicsőítjük, átrendezzük és ráadásul emlékezetében megtartja a „Mindenek Forrását”.

Megj.: Cobra szintén Forrásnak nevezi az Istent, és nem Teremtőnek, mert mi magunk is belőle vagyunk egy „szikra”, és mi magunk is teremtők vagyunk, tehát ő nem egyedül létezik, aki manifesztál. Mindannyian a Forráshoz visszavezető úton vagyunk, akik ébredeznek és felismerik a valódi tudást, hogy vele ismét Egyek legyünk.

Ezen a Bolygón mi ezt a lényeget úgy hívjuk, hogy: fény, szeretet, energia vagy Isten. Ennek az elemnek a különböző frekvenciákon alakított ismeretén keresztül a Plejádi emberek lettek a leginkább tisztelt gyógyítók és még mindig azok is.
Képesek visszafordítani bármilyen dolgot, legyen az fennálló vagy veleszületett, a tiszta forrás fényéhez, ahonnan eredetileg származik.

A Plejádiak megértették, hogy ennek az anyagnak a befolyásolása, különösen az éteri síkon, a Szabad Akarat egy lényét, bármiben segíti: létrehozhat bármit, még egy világot is, egy tökéletes világot, a „Mindenek Forrásának” ajánlva. Egy helyet, ahol Feltétel nélküli, Abszolút Szeretet és Egység van, ami átjárja az Univerzumot.

Egy ilyen hely megalkotása időt vesz igénybe, és szállást kell adnia egy olyan fajnak, akik hajlandóak közelebb merészkedni a tényleges fizikai síkhoz, amit korábban sikeresen meg is tettek. Ez egy olyan gyógyító hely, ahol mérhetetlenül sok víz áll rendelkezésre, amit feltöltenek Szeretettel, a Szabad Akarat energiájának közvetlen támogatásával. Egy ragyogó, fénnyel teli hely az Univerzumban. Azt a fajt, aki ott élt, úgy nevezték, hogy az Egyesült Univerzum Fényhozói.

Az Folyékony Fény éteri technológiája nagyon fontos a Plejádiak életében. A Folyékony Fény egy sűrített éterikus anyag, ami segít a Fénylényeknek alakítani a gondolataikat.
Ezen cél eléréséhez tiszta gondolatokra és érzésekre van szükség. A Folyékony Fényt sok esetben használják a művészek, hogy multidimenzionális szobrokat hozzanak létre belőle. Ezek szivárványszínű fények élettel teli felhői, amik lebegnek a levegőben.

Ha bárki megérinti őket vagy ráirányítja a gondolatait a belsejükbe, akkor egyesülhet azzal a rezgéssel. Azon a rezgésen egyesül az alakjával, a színével, de kifejezhetnek, sugározhatnak akár harmonikus hangzásokat vagy gyönyörű illatárt is.

Az egyéni tudatosságtól függ minden, ami a Kozmikus Szépséggel hangolódik össze. A Plejádokon a legfontosabb önkifejezési forma a Folyékony Fény életművészete, különösen a zenészek és szobrászok számára, akik együtt egyesülnek egy multidimenzionális Egységként.
A Folyékony Fény ékesíti és tölti meg a Plejádokon a legtöbb lakóhely belsejét. Ha szükségük van egy fizikai tárgyra, akkor a Folyékony Fény éteri technológiáját használják a létrehozáshoz.



A Fényhajóik, amiket a multidimenzionális csillagközi utazásokhoz használnak a Plejádiak, szintén sűrített, Folyékony Fényből vannak.
A mentális kivetítés használatának segítségével, dimenzionális Csillagkapukon keresztül utaznak ezekkel a hajókkal.



A sebesség, amit ilyen módon el tudnak érni, milliószor nagyobb, mint a fénysebesség. A Plejádokról elutazni a Te Bolygódra pusztán néhány órába telik.

A Plejádokon a Folyékony Fény majdnem teljesen átvette a fizikai technológiák helyét. A legutolsó fizikai gépeket, készülékeket és csillaghajókat egy pár ezer évvel ezelőtt készítették és a mai napig működőképesek. Abban az időben érte el a tökéletességet a fizikai technológia náluk és ezek a gépek sok százezer éven keresztül képesek működni anélkül, hogy elromlanának.


Szeretetet és Fényt kívánok Mindannyiunknak! <3 

COBRA Portál a Bolygó Felszabadításáért FB Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.