2019. június 24., hétfő

Lélekcsalád Workshop - Cobra, a jegyzetek negyedik része

Fordította: Réder Ágnes és Rácz Anita

2019. március 16-17., Budapest, Magyarország

Ez a blogbejegyzés annak a négy részes sorozatnak a negyedik része, amiket Cobra budapesti Lélekcsalád workshopján készítettünk 2019. március 16-17-én. A jegyzetek végeredménye Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk közös munkájának összegzése.
Nyilatkozat: ezeket a jegyzeteket úgy írtuk, mintha Cobra beszélne. Nem azt, amit szó szerint mondott, szavait átfogalmaztuk. Ez a mi értelmezésünk.
A jegyzetek Cobra átnézte és jóváhagyta 2019. június 1-én.
Első rész - 2019. március 16. szombat 10-13:30

LÉLEKCSALÁD
Lélektestvérek
Lélektársak
Ikerlelkek
Második rész - 2019. március 16. szombat 15:30-19:00

ÚJ KAPCSOLATOK
Lélekszemlélet
Igazság és integritás
Szerelem és szexualitás
Harmadik rész - 2019. március 17. vasárnap 10:00-13:30

FÉNYSZIGETEK
Fénybuborékok és Új Atlantisz
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok

Negyedik rész - 2019. március 17. vasárnap 15:30-19:00
FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT
Egyéni felemelkedési folyamat
Csoportos felemelkedési folyamat
Bolygószintű felemelkedési folyamat


FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT
Egyéni felemelkedési folyamat
Az egyéni Felemelkedési folyamaton egyénileg megyünk keresztül. Ha igazán őszinte vagy magaddal, a küldetésed a Fényt fogja képviselni. A Felemelkedés azt jelenti, hogy eggyé válsz Önmagaddal. Szentséges házasság a személyiség és a Lélek között. Mindez nem történik meg, amíg a programokat ki nem tisztítottad.
Az elsődleges szerződések eltávolítása az első lépés a szabadság felé. Több ezer éve és több ezer élettel ezelőtt léptünk be a földi karanténba. Ahhoz, hogy idejöhessünk, minden alkalommal szerződéseket kellett aláírnunk. Ezeket a szerződéseket most eltöröljük.
[A workshop közönségét megkérte Cobra, hogy álljanak fel és hangosan ismételjék utána:]
Az Elsődleges Szerződések Eltávolításának Protokollja
Az ÉN VAGYOK jelenlétem nevében, a VAGYOK, AKI VAGYOK nevében eltörlöm és megsemmisítem a sötét erőkkel kötött összes múltbeli, jelenlegi és jövőbeli szerződésemet és megállapodásomat és elrendelem és megparancsolom, hogy legyen e szerződések összes következménye érvénytelen. Így legyen és így van! Így legyen és így van! Így legyen és így van!
Bármilyen sötét beavatkozás esetén használhatod ezt a protokollt. Ahhoz, hogy a sok-sok ezer szerződést és egyezséget eltöröld, érdemes ezt a protokollt rendszeresen elmondanod.
Implantátum háromszögelés
Egy implantátum forgó fekete lyukat hoz létre, belsejében a plazma erős mágneses mezejével, ami üzenetet hordoz.
Az elsődleges implantátumok elhelyezkedése:
kettő a fejben
egy a hasban
Ez a három fekete lyuk implantátum háromszögelést hoz létre, mely tudatosságodat az elsődleges anomáliában tartja. Ki kell tisztítanod minden programot ezekből az implantátumokból. Egy része az implantátumoknak beprogramozza az elméd és arra késztet, hogy a Mátrix ügynökeként cselekedj. Az alapvető elsődleges hitrendszer, melyet ide ültettek be: nem vagyok Isten.
Az implantátum háromszögelés eltávolítása
Egyszerű módja van annak, hogy csökkentsd az elmédet érő befolyást, úgy, hogy az elméd két ellentétes, váltakozó állapotba helyezed:
Isten vagyok - Nem vagyok Isten
A szex szerelem - A szex nem szerelem
[Cobra megkérte a workshop közönségét, hogy vegyenek elő papírt, tollat és írják le sorról sorra, közben éljék bele magukat ebbe az állapotba - bal oldalra: Isten vagyok, jobb oldalra: nem vagyok Isten, kb. 10 percig. Majd megkérte a közönséget, hogy vegyenek elő egy másik papírt és írják sorról sorra, közben éljék bele magukat ebbe az állapotba - bal oldalra: a szex szerelem, jobb oldalra: a szex nem szerelem, kb. tíz percig.]
Te is rendszeresen elvégezheted ezt a gyakorlatot otthon, hogy feloldd az implantátumaid.
Vizualizálj egy világoskék fényű kristályt, mely 6 pontban vesz körül téged. Vizualizáld, hogy a kristály belsejében vagy. Ez kitisztítja a tökéletlenségeket:
[Az szerzők javaslata: a következő videó talán segít ebben:

Számos testünk van:
Fizikai test
Plazma test
Éteri/energia test
Asztrális/érzelmi test
Mentális/elme test
Lélek test/Felsőbb Én/Fénytest
A Felemelkedés célja az, hogy a Lélektested/Felsőbb Éned lehozd az összes testedbe. A Fénytested minden más testedet el kell, hogy nyelje.
Amikor a Fénytest aktiválódik, az azt jelenti, hogy fénykristállyá válik, multidimenzionális portálokkal. Tudatos kapcsolatot teremt a Magasabb Dimenziókkal. A Fénytested jelenléte tóruszmezőt hoz létre, egy tóruszt, ami bizonyos sebességgel forog. Amikor növekszik a frekvenciád/rezgésed, a tóruszod forgása is növekszik. A Tachyonok segítenek a tóruszod forgásának növelésében. Amikor a tóruszod forgása eléri a fény sebességét, elérted a Felemelkedést. Ez a cél.
A szívcsakra egy portál. A szívcsakra portál megszűri a teret és az időt. A szívcsakra közepén egy forgó gömb helyezkedik el. A forgó gömb a forgó jint és jangot jelenti. A gömb egyik fele te vagy. A másik fele az ikerlelked. Mindig kapcsolatban állsz az ikerlelkeddel.
Két része van ennek a gömbnek a szívedben: a női rész, ami mágneses mezőt hoz létre, és a férfi rész, ami elektromosságot generál. Együttesen e két fél forgó elektromágneses mezőt hoznak létre. Amikor ez a fény sebességével forog, a Fénytested a saját űrhajóddá válik. Ugyanakkor a felemelkedés előtt még szükséged van egy fizikai űrhajóra, ha az űrben szeretnél utazni.

ATVOR
A Felemelkedett Mesterek fejlesztették ki ezt a spirituális technikát. Eddig ez a legfontosabb technológia, ami fejlett Fényoszlopot hoz létre. Egy, a Földünk felett lévő anyahajó idézi ezt elő. Leereszkedik a testedbe, áthalad az Agartha hálózaton le a föld középpontjáig. Az ATVOR magas energiájú fényrészecskéket hoz létre. Január 21. óta olyan részecskék is érkeznek, melyek a Galaktikus Központi Napból származnak. Alapja a folyékony fehér fény technológia. A jelenleg rendelkezésre álló korszerűsített technológia már lehetővé teszi a teleportációt az anyahajókra.
Behívom a Tiszta Fehér Fényoszlopot, hogy ereszkedjen le rám és formálódjon meg körülöttem. Behívom a VAGYOK, AKI VAGYOK Jelenlétét. Megkérem a VAGYOK, AKI VAGYOK Jelenlétét, hogy csatlakozzon hozzám és egyesüljön velem.
A Fényoszlop a feletted lévő anyahajóról érkezik. Használd ezt a vizualizációt arra, hogy a Felsőbb Éneddel összekapcsolódj, vagy védelmet hozz létre magad körül.
Az ATVOR technológia egyre hatékonyabban működik. Az anyahajók egyre közelebb jönnek a Földhöz. Folyamatosan dolgoznak rajta, és az idő múlásával még hatékonyabb lesz.

Csoportos Felemelkedési Folyamat
A Csoportos Felemelkedési folyamat a Felemelkedés következő szintje. A Felemelkedés sokkal gyorsabb csoportban, azok között, akik elkötelezettek az ő egyéni Felemelkedési folyamatuk iránt és a küldetésük kapcsolódik a bolygó Felemelkedési folyamatához. A Csoportos Felemelkedés a Lélekcsalád csoportoknak egy aspektusa.
Amikor egy Lélekcsalád összejön, a Felemelkedés sebessége megnő. A csoport aktiválja a Csoport Fénytestet. Ekkor a Felemelkedési folyamat még inkább felgyorsul és még hatékonyabbá válik. Felgyorsítja a tisztulási folyamatot is. Minden Lélekcsalád át fog menni egy felgyorsult tisztuláson és átalakuláson.
Minden sokkal hamarabb aktiválódik, mint ha egyénileg mennél át a Felemelkedési folyamaton. Minden Fénysziget átmegy majd a Csoportos Felemelkedés folyamatán, ami azt eredményezi, hogy az egyéni Felemelkedésük sebessége felgyorsul.
Minden hitrendszer felszínre kerül és dolgozni kell rajta, hogy megoldódjon. Minden csoporttagnak dolgoznia kell a blokkjaival az alsó három csakra területén. Egy csoport szétesik, ha a csoporttagok valamelyike nem hajlandó dolgozni magán. Sok hitrendszert kell majd átalakítani a tudattalan vér szerinti családból a tudatos Lélekcsaládba.
A Lélekcsaládban a monogámia meg fog szűnni:
Az elkötelezett párok együtt maradnak, mert együtt akarnak lenni. Mindez a Szabad Akaratuk szerint történik így, és nem korlátozzák egymást. Nincs kontroll. Nincs dráma. Az a céljuk, hogy együtt maradjanak.
Néhányan kiterjesztik a kapcsolataikat és egyszerre több embert szeretnek (poliamoria) Ehhez szükséges, hogy a második (szex/szív) implantátum meggyógyuljon.
Amikor ezek a szerető kapcsolatok létrejönnek, jelentős következményük lesz a bolygó energiamezőjére és a Mátrixra.
[Ekkor Cobra felhívja azokat a közönség tagjai közül a színpadra, akik úgy vélik, az ő Lélekcsaládjához tartoznak. Az emberek nagy számban mennek és csatlakoznak Cobrához. Ezután Cobra Ragyogó Fehér Fény meditációt végez velük, ami után a közönség azon része, akik nem mentek fel a színpadra, elhagyja a helyiséget.]

Bolygószintű Felemelkedési Folyamat
A Felemelkedési folyamat második fázisa a bolygószintű Felemelkedési folyamatból áll. A Nagy Központi Nap a Forrása és a központja a Mindent Átható Jelenlétnek. A következő kozmikus ciklus kozmikus energiája mindenhol át fogja alakítani az összes még meglévő anomáliát, nem csak a Földön. Ez a Kozmikus Energia kapcsolódik a Kozmikus Központi Naphoz és a Kozmikus Központi Fajhoz. Átalakítja majd életed minden aspektusát.
A diagram a bolygószintű Felemelkedési folyamat 6 fázisát ábrázolja.
Az I. fázis befejeződött: 2012. december 21-től 2019. január 21-ig tartott.
Ez az időszak az "egyezkedés" fázisa volt. Nagyon sok sötétséget hozott felszínre. A sötétség minden fényt elnyelt, majd átalakult. Az egyik legsötétebb időszak volt ez a Földön. Ugyanakkor ezen időszak alatt egyre több és több sötétség alakult át Fénnyé.
A II. fázis 2019. január 21-én kezdődött.
Mostanra olyan sok a Fény a bolygó felszínén, hogy egyre több Buborék fog létrejönni, hiszen a Fény stabil marad. Napról napra egyre több Fény érkezik a bolygó felszínére. A Fény mennyisége és a Buborékok száma exponenciálisan növekedni fog és egy bizonyos ponton mindez megállíthatatlan.
A III. fázis
A III. fázisban a sötétség elveszíti az irányítást a bolygó felszíne felett, mert
- Lélekcsaládok alakulnak
- Még több információ kerül napvilágra
- Megtörténik a közzététel a tömegek számára
Egyre gyorsabban veszítenek a hatalmukból, ahogy a Fény exponenciálisan növekszik.
A III-IV. fázis
A III-IV. fázisban a kritikus hőáramlás megteremti az Eseményt. A Fény eléri maximális erejét, a Mátrixon repedés keletkezik, a sötétséget eltávolítják, a Fényerők pedig átveszik a tömegmédiát. Ekkor történik meg a Fény Győzelme. Ez lesz a bolygó Felemelkedési folyamatának tetőpontja.
A IV. fázis
Ebben a fázisban labilis lesz a helyzet. A régi valóság összeomlik, Új Társadalom lesz kialakulóban. Az új átveszi a hatalmat a régi felett, és a Fény lesz a természetes. Az egész felszíni lakosságnak át kell mennie az átalakulási folyamaton. Először megtörténik a közzététel a földönkívüliek létezéséről, másodszor közzéteszik a sötétek által elkövetett tetteket. Harmadszor minden emberi lény meglátja a személyes tükrét.
Az V. fázis
Megjelenik néhány helyszín az első kapcsolatfelvételre, és az első tényleges kapcsolatfelvételt közvetíti majd a tömegmédia. Ekkor fog elkezdődni a Galaktikus Korszak. A Fényszigetek lakói felemelkednek. Az első hullámban néhány ezren. A második hullámban néhány százezren és a harmadikban néhány millióan.
Az első villanás az Eseménykor lesz. A második villanás az V. és a VI. fázis között.
Az V-VI. fázis
E fázis alatt érkezik majd a Galaktikus pulzálás és ennek következtében a bolygó fizikai pólusváltása. E történésnek már vannak jelei, mert mágneses pólusváltás előzi meg. A fizikai pólusváltást szökőár fogja kísérni. A Fényszigetek védve lesznek, de a felszíni lakosságot evakuálni kell más csillagrendszerekbe, mint pl. a Plejádok csillagrendszerbe - hogy a maradék sötétség kitisztuljon.
Sok kozmikus ciklus befejeződik:
A Föld 25000 éves ciklusa befejeződött 1998. május 17-én. Ez fordulópontot jelentett a bolygó számára.
Kozmikus Ciklusváltás zajlik. A 15 milliárd éves nagy ciklus véget ér. Ez teljesen új fejezetet nyit majd a Kozmikus történelemben és mi is részt veszünk ebben a folyamatban.
Együttállás a galaktikus egyenlítővel
Mindannyiunkat kiképeztek, és mindannyiunknak egyéni képességei vannak. Ezek most aktiválódnak. Ne várj a Fehér Sárkány Társaságra vagy az Ellenállási Mozgalomra. TI vagytok azok! Meg kell tennünk, ami a küldetésünk, és segítenünk kell a felszabadításban és a bolygó Felemelkedésében. Mi, akik itt vagyunk e teremben, vezetjük az átalakulást. Mi határozzuk meg a bolygó felszínének jövőjét. Tedd a dolgod, a legjobb tudásod szerint. Ha kétségeid támadnak, akkor ellenállást tapasztalsz. Az erő veled lesz és támogat a küldetésedben. Képes leszel lehetetlen dolgokat véghez vinni.
Még mindig háborús övezetben vagyunk, de nyerésre állunk. Az Igazság és a Fény a mi oldalunkon áll. El kell jutnunk a következő szintre. Nagyon sok eszköz áll a rendelkezésünkre, és ehhez csoportokat hoztunk létre, pl. a Rózsa Rendje, Cobra Plejádi Lélekcsalád csoportja stb. És még sok minden várható. Minden ahhoz segít hozzá, hogy hordozd és oszd meg a Fényt. Megtettük a lehetetlent. Minden lehetetlen amíg valaki meg nem tesz. Az Aranykort most manifesztáljuk.

A Fény győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.