2019. június 29., szombat

Teljes Napfogyatkozás Meditáció július 2-án, kedden 21:22-kor

A cikk a Szeretjük a Tömegmeditációkat nevű oldalról származik, hálás köszönet Rácz Anitának a fordításért! <3 
Eredeti bejegyzés itt:
http://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/06/teljes-napfogyatkozas-meditacio-julius.html

Július 2-án, kedden teljes napfogyatkozás lesz, ami Chiléből és Argentínából lesz látható. Ha az időjárás engedi, a Csendes-óceán és Dél-Amerika egyes területein - Ecuadort, Brazíliát, Uruguayt és Paraguayt beleértve - részleges napfogyatkozásnak lehetünk szemtanúi.

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2019-july-2

https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_eclipse_of_July_2,_2019

Jellemzően, a napfogyatkozás az új kezdetek és lehetőségek időszaka és a mostani napfogyatkozás asztrológiája sok pozitív aspektust mutat:

https://astrologyking.com/total-solar-eclipse-july-2019/

Mindenekelőtt lehetőséget kínál mindenki számára, hogy békés módon rendezze konfliktusait.

A napfogyatkozás során egyes csillagok és bolygók láthatóak lesznek a totalitás sávjában, többek között a Vénusz, a Szíriusz, az Orion Öv három csillaga (az Alnitak, az Al Nilam és a Mintaka), valamint a Rigel.

http://www.americaneclipse2017.org/maps/the-sky-during-totality/

https://youtu.be/f0E72tl830g?t=113


Cobra szerint az Al Nilam csillagkapunak és az AN Fehér Tüzének energiája képes eltüntetni az elsődleges sötét plazmát és a sötét anomáliát, ami az Orion csillagképből származik.


https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam

Az Al Nilam, a Szíriusz és a Vénusz energiájával ez a mostani napfogyatkozás lehetőséget kínál számunkra arra, hogy felgyorsítsuk a bolygó felszínén lévő sötétség és elsődleges anomália megtisztításának folyamatát.

Ezért azt javasoljuk, hogy végezzük el az alábbi meditációt július 2-án, kedden 21:22-kor, a napfogyatkozás maximumának pillanatában, hogy segítsünk ebben a tisztítási folyamatban és hogy manifesztáljuk az Aranykort a Földön

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/443186493128466/

A meditációhoz vezetett változat készül.

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld bolygó és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad az Alcyone plejádi csillagkapun, majd a szíriuszi csillagkapun, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, áthalad a szíriuszi csillagkapun, majd az Alcyone plejádi csillagkapun, majd kapcsolódik a Galaktikus Központi Naphhoz és az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához és végül kapcsolódik a Kozmikus Központi Naphoz.

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztítja a plazma síkon lévő összes, még meglévő toplet bombát a Föld körül. Majd lásd magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztítja az összes elsődleges anomáliát a bolygó felszínén.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Ibolyaláng minden embert megtisztít a Föld felszínén, megszabadítja őket minden programozás, kontroll és elnyomás alól. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a sötét erők minden negatív bánásmódját és elmeprogramozását eltávolítják az emberiségből és a felszíni lakosságban elhelyezett összes implantátumot teljesen megsemmisítik.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportok, a Fényharcosok és Fénymunkások szerte a bolygón harmóniában dolgoznak együtt a planetáris felszabadításért.

8. Lásd gondolatban magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára.

9. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Föld bolygón megvalósul az Aranykor és mindenki helyreállítja kapcsolatát a Felsőbb Énjével és spirituális vezetőivel.



A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.
Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)
Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:
Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.