2019. június 3., hétfő

Lélek


A következő kis cikkben a Lélekről került összegyűjtésre egy pár dolog. Mindezt azért, mert Cobra kéri, hogy kapcsolódjunk össze minél többen a Lelkünkkel. <3

Íme az idézet a 2019. május 15-i bejegyzéséből:

"A Fényerők azt is kérik az emberektől, hogy lépjenek túl elméjükön és lépjenek kapcsolatba Lelkükkel."

Majd 2020. november 10-én ismét kaptunk egy emlékeztetőt:

A Fényerők azt is kérik mindenkitől, hogy csökkentse a polarizációt és Lélek megtestesüléseként tekintsen a többiekre függetlenül azok politikai irányultságától." 

Először is kezdjük korábbi interjúrészletekkel:

Aaron - Hogy néz ki a lélek? Lelki szemeinkkel látható vagy van valamilyen módja, amivel meg tudjuk nézni?
COBRA - Egy fénypontként írnám le a lelket, egy fénylényként.
Aaron - És látható?
COBRA - Belső szemmel, magasabb dimenziós szervi nézőpontból látható.

"Lynn - A lélek milyen sűrűségben létezik?

COBRA - Ahogy azt már mondtam, a hatodik dimenzióban vagy úgy is mondhatnám, hogy a hatodik dimenzió az a terület vagy rezgésszám, ahol a lélek létezik.

Lynn - Mit mondasz, a lélek örökkévaló?

COBRA - Igen."

"Alapvetően az a helyzet, hogy sokan, akik jelenleg emberi lényként inkarnálódtak, különböző csillagrendszerekben szereztek tapasztalatot, mielőtt erre a bolygóra érkeztek. Amikor a rezgésfrekvenciájuk elér egy bizonyos szintet, hozzá fognak férni az ezekből a csillagrendszerekből megmaradt emlékezetükhöz. Ez jelenti a globális felébredés kezdetét, ami jelenleg zajlik."

                                A képen: A Lelked a valódi lényeged, aki te valóban vagy.
                                                   Időtlen, kortalan és örökké való

"U: Néhányan úgy írták le, hogy a személyiség testeinek anyaga, amely helyre lett állítva, a kauzális testbe vagy kauzális energiamezőbe kerül vissza, majd erősebbé teszi az aurát. Tudnál erről beszélni?

C: Nem transzmutálódik a kauzális testbe. Azt mondanám, hogy ebből az anyagból eltávolítják az anomáliát és ezután a Fényerők ezt az anyagot át tudják ültetni vagy át tudják alakítani bármelyik dimenzióba, amelyikbe akarják.

U: Szóval akkor a kauzális test jobban beáramlik a személyiségtestekbe?

C: A kauzális test nem áramlik bele a személyiségtestekbe. A kauzális test nem olyan, mint ahogy azt sok ezoterikus könyvben a 20. században leírták. Nem a lélek forrása, nem a lélek teste.

U: Szóval akkor mi a célja?

C: Egyszerűen egy olyan test, amely, hogy úgy mondjam, egy híd az entrópia és a szintrópia között. Egy híd a kozmikus fizikai sík magasabb és alacsonyabb dimenziói között.

U: Tehát a magasabb mentális síkon van?

C: Ha fentről nézzük, ez a mentális sík második, harmadik és negyedik alsíkja.

U: A lélek pedig az Atmikus síkon van?

C: Az Atmikus és a Buddhikus síkon.

U: És az ikerlelkek melyik síkon válnak ketté?

C: A mentális sík első alsíkján ( ha fentről nézzük).

U: Értem. Tehát afölött mindig egyek.

C: Egy lényt képeznek."


"Richard - A lélek fejlődése hogyan áll kapcsolatban a dimenziókkal és a tudatossággal?

COBRA - A dimenziók csak játszóterek, mivel csak "kifejeződéshelyek", annak a lehetséges módjai, ahogy a tudatosság vagy a Forrás megnyilvánul. A lelket nem a dimenziók határozzák meg. Az határozza meg, hogy milyen szinten integrálódik a Forrással és ez a szint bármelyik dimenzióban megnyilvánulhat.

Richard - El tudnád mondani a lélek fejlődésének működését? Hogy kezdődik egy létezés és mire vagyunk képesek, amikor a Forrás szintjéről beszélünk?

COBRA - Amikor eléri a Forrás szintjét, a tudatosság felöleli az egész univerzumot, az összes múltat, jelent és jövőt."


"Lynn - Tudnál javasolni olyan jó cikkeket vagy egyéb forrásokat, melyek segíthetnek a Fénymunkásoknak gyakorolni ítélőképességüket?

COBRA - A kulcs nagyon egyszerű és sokan elfelejtik. Ez a saját Felsőbb Éneddel való kapcsolat. A valódi ítélőképesség nem intellektuális szinten jelenik meg. Csak lélekszinten működhet. Szóval ha elég jó a kapcsolatod lélekszinten, el fogod tudni kezdeni kifejleszteni a valódi ítélőképességet."

"LOUISA - Néhány lélek, akik erre a bolygóra jöttek, amikor ideértek, azt mondták, hogy ez így nem jó és soha nem érezték, hogy valaha jó lett volna. Értem, hogy minden léleknek megvan a célja, de úgy tűnik, hogy egyeseknek sokkal nehezebb itt, mint másoknak. Mi ennek az oka?

COBRA - Először is vannak célzott személyek, akik bizonyos képességekkel rendelkeznek és az irányító erők le akarják őket lassítani. Aztán vannak azok, akiknek nagyon kemény élményeken kellett keresztülmenni a múltban és a hitrendszerük miatt újrateremtik ezeket az élményeket. Sokféle tényező kombinációjáról van szó."

"Mindenki a Lélektestvéred. Ez a kapcsolódás alapvető elve. Mindenkivel egyként kell bánnod és lélektől-lélekig kapcsolódással érintkezni velük, nem pedig abból a perspektívából, amikor egy emberi lény kapcsolódik egy másik emberi lényhez (minden ezzel járó címkével és hamis személyiség struktúrával együtt.) Sokkal többek vagyunk, mint emberi lények. A lélektől-lélekig kapcsolódás az alapvető kapcsolódási forma mindenhol az univerzumban."
Ezen a bolygón a Mátrix programozásán keresztül viszonyulunk egymáshoz. Az emberi elmét így alakították ki, beskatulyáz "megfeleltetett észlelést". Ez nem túl hatékony. Amikor arra használjuk az elménket, hogy alkalmazkodjon a társadalom programjához, vagyis a Mátrixhoz és gondolatkoncepciók alapján analizáljon, nem használjuk a Felsőbb Énünket. Ebben az esetben nem jutunk el a lényeghez, eltévedünk és nem vagyunk képesek meglátni mások Valódi Énjét vagy Lelkét. A legtöbb, mondjuk úgy 80%-a a másokról hallott információnak nem valós. A téves információk alapján történő megértés félrevezető feltételezésekhez, ítélkezéshez, konfliktusokhoz vezet. Ugyanakkor ha eszközként használjuk az elménket, hogy segítségével kifejezzük a Lelkünket, olyannak érzékeljük az embereket amilyenek. Fordulj befelé, ha információra van szükséged. A Felsőbb Én szintjén az elme elképzelésein túl érzékeled mások valóságát. A legfejlettebb egyének, kis százaléka e bolygónak, most megteszik ezt a kvantumugrást.
Mielőtt ezt a bolygót elfoglalták, a társadalom primitív volt, de (tudattalanul) a lélek szintjén kapcsolódott. Nem volt fejlett, de az egész közösség egyet alkotott. A gyerekeket a törzs nevelte = ez a Lélekcsalád elképzelése archetípus szinten."

"Ikerlelkek
Az Ikerlelkeknek még ennél is mélyebb a kapcsolódásuk. Ugyanakkor nagyon sok a félreértés az Ikerlelkekkel kapcsolatban. A Lélektársak NEM Ikerlelkek. Nagyon sok Lélektársad van, de csak egy Ikerlelked. Mind egy lényként kezdjük és amikor leérkezünk a Földre, a hatodikból az ötödik dimenzióba, két ikerlélekre hasadunk. A hasadás két ellentétes polaritású testben jelenik meg, Férfi és Női inkarnációban. A legtöbb mély kapcsolódás a Földön Lélektársi kapcsolat. Kifejezetten ritka Ikerlelkekként találkozni e bolygó felszínén. Az Ikerlélek kapcsolat túl erőteljes. Nem sokan élnék túl. Azt jelentené, hogy önmagaddal találkozol és önmagadat látod egyszerre: a reményeidet, félelmeidet, vágyaidat, életeidet...
Az arkhónok tudatában vannak e kapcsolatok erejének és hatalmának és megakadályozzák, hogy létrejöjjenek. Helyette az Ikerlélek Fantáziát népszerűsítik, a Mátrix programot, ami elhiteti velünk, hogy egy bizonyos személy az Ikerlelkünk. A hollywoodi filmek támogatják ezt a forgatókönyvet. Ezt a programot elsősorban női oldalon indítják be. A férfi néhány aspektusa aktiválja ezt a programot. Akkor a nő kivetíti az összes sóvárgását a férfira. A nőt arra programozzák, hogy menjen férjhez, ami után elkezdődnek a problémák."

"Jedi - Értem. Az emberek kérdéseket szoktak nekem feltenni az ikerlelkükkel kapcsolatban. Azt mondják, hogy talán az ikerlelkük nem ezen a bolygón van, hanem valamilyen csillaghajón vagy a Plejádokon. Valóban így van?

COBRA - Igen, azt mondanám, hogy az emberek 95%-ának nem itt van az ikerlelke, nem a fizikai síkon. Más helyeken vannak, űrhajókon vagy a föld alatt vagy valahol máshol a Naprendszerben vagy a Plejádokon vagy bárhol máshol." 
"A Felsőbb Énünkkel való kapcsolódás lehetővé teszi számunkra, hogy a Lélek szintjén ismerjünk fel másokat. Ez azt jelenti, hogy ki kell tisztítanunk implantátumainkat, különös tekintettel azokra, amelyek a férfi/női programokhoz köthetők. Ezek az implantátumok a köldök felett találhatóak, és ellentétes programokat idéznek elő a férfiakban és a nőkben."

Az implantátumokról itt olvashatsz:



"Aaron - Az emberek a magasabb szintek felé fejlődnek és rendelkeznek lélekkel. Amikor mi emberek átváltozunk megvilágosodott létállapotba és fénytestünk lesz, akkor is lesz lelkünk vagy egy bizonyos ponton a lélek vissza fog térni a Forráshoz?
COBRA - Mi magunk LESZÜNK a lélek.
Aaron - Mikor kerül vissza a lélek a Forráshoz?
COBRA - Ebben a dimenzióban való evolúciónk után és amikor az Univerzum teljes lesz."
"Aaron - Még mindig ehhez a témához kapcsolódva: amikor a tudatosság két szférája keresztezi egymást, hogy Vesica piscis-t alkossanak, az egyik szféra a férfi és a másik a nő vagy mindkét szféra tartalmazza mindkét energiát?
COBRA - Tulajdonképpen a spirituális síkon mindenkiben benne van mindkét energia, de amikor a lélek kivetül a fizikai sík felé vagy a fizikai síkhoz közelebb, hajlamos az egyik vagy a másik polaritásban polarizálódni."
"Richard - Tudnál nekünk beszélni az ima és a meditáció céljáról és hogy milyen hatásuk van ránk, másokra és az univerzumra?
COBRA - A meditáció célja mindig az, hogy kapcsolódjunk a felsőbb énünkhöz és a lélek jelenléte mindig több fényt és magasabb rezgést hoz magába a bolygón lévő szituációba. Ezért van az, hogy ha az emberek egy kritikus tömege meditál, ezzel valójában a pozitív idővonalakat stabilizálják és több százezer ember mindennapos meditációja tulajdonképpen biztosította azt, hogy eddig nem pusztult el a bolygó."

"COBRA - Az a meglátásom, hogy ha befelé fordulsz, minden választ megtalálsz. Megtalálsz minden útmutatást és megteremted vagyis inkább együtt megteremtjük az új társadalmunkat. Először a befelé fordulással, azzal, hogy elindulunk a vízió felé és megvalósítjuk ezt a fizikai síkon. Szóval először befelé kell fordulnunk, majd ki kell nyújtanunk a kezünket a világ felé és belülről kell azt megváltoztatnunk."
"Lynn - Sokan azt mondják, hogy az emberi természet negatív és gonosz, de én nem értek ezzel egyet. Születésünkkor tiszta, feltétel nélküli szeretet vagyunk, félelmek, aggodalmak és kétségek nélkül. Szóval úgy tűnik, az emberi természet tiszta szeretet. Egyetértesz?
COBRA - Azt mondanám, hogy a mélyebb emberi természet vagy inkább a lélek természete a tiszta szeretet, de a személyiség, vagyis az inkarnálódott lélek elsődleges anomáliára és a Földön tapasztalt körülményekre adott reakciója és a szabad akarat azok a tényezők, melyek meghatározzák a személyiség fejlődését - vagy jó irányba vagy ún. gonosz irányba. A szabad akarat a legmeghatározóbb tényező. De amikor a bolygón javulnak a körülmények, az emberek túlnyomó többsége pozitív irányba fogja meghozni szabad akaratából tett döntését."

"Lynn - Mit tudsz nekünk mondani az emberi asztrális és étertestről?
COBRA - Az emberi étertest az energiatestünk, amely fenntart minket energiával, az asztráltest pedig az a testünk, amelybe az érzelmeinket fejezzük ki és tapasztaljuk meg. Mindkettőre nagyon nagy szükség van a spirituális és személyes fejlődésünkhöz.
Lynn - Azt szeretné tudni a kérdezőnk, hogy ezek a testek alul fejlettek?
COBRA - Nem mondanám, hogy alul fejlettek, hanem inkább azt, hogy rendkívüli nyomás alatt fejlődtek, így nem tudtak olyan mértékben növekedni, ami optimális lett volna az emberi fejlődéshez, főleg a kontroll és a negatív technológiák miatt, aminek az emberek ki voltak téve.
Richard - Az asztrál- és étertestet hogyan lehet összehasonlítani a lélekkel?

COBRA - Az asztrál- és étertest a negyedik dimenzió részei, míg a lélek a hatodik dimenzióban kezdődik."
Hogyan tudsz kapcsolódni a Lelkedhez?
Tölts minél több időt a természetben, stresszmentes környezetben, keresd a pozitivitást az életedben. Táncolj, énekelj, ússz sokat természetes vizekben. Jógázz, csikungozz vagy végezz bármilyen szabad mozgást, ami felüdít. 
Hallgass zenét, legutóbb Cobra ezt küldte el számunkra:

De hallgathatsz zenét pl. Mozarttól, aki Plejádi származású volt vagy Enya-tól, aki a Fényerőktől kap inspirációt, vagy bármilyen más zenét, amit feltölt. Olvass olyan könyveket, melyek felemelnek és jó érzést keltenek benned. Íme néhány ajánlat Cobrától:
Keress alternatív gyógymódokat, melyek a Lelkedet gyógyítják, hogy javuljanak a fizikai test elváltozásai és ezáltal jobb lesz a közérzeted, ami ahhoz vezet, hogy másképpen látod az életedet. 
A legfontosabbat a végére hagytam: kezdj el meditálni. Szánj rá időt, naponta 15-20 percet és látni fogod az eredményét, ha kitartóan végzed. Cobra a következő meditációt ajánlja a Lélekhez (Felsőbb Énedhez) való kapcsolódáshoz.
Egybeolvadás az ÉN VAGYOK Jelenléttel:
15 perces változat:


20 perces változat:



"Kérdés: Hogyan készítsd fel magad a Felemelkedésre?
Cobra: Ez egyszerű, kapcsolódj a Lelkedhez, ez a fő válasz. Nem az, hogy megváltoztasd a DNS-ed, nem az hogy aktiváld a fénytestedet, hanem keresd a kapcsolatot a Lelkeddel."
A Fény győzelme! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.