2020. augusztus 2., vasárnap

Cintamani Frissítés

Eredeti bejegyzés itt:
http://2012portal.blogspot.com/2015/12/cintamani-update.html

Fordította: MCCS

Mióta közzétettem a Cintamani kövekkel kapcsolatos információkat, ennek a szent kőnek rengeteg darabja találta meg az útját az elkötelezett Fénymunkások és Fényharcosok kezeihez, és az Eseménykor, a kompressziós áttörés energiáinak átadására fog szolgálni:

http://2012portal.blogspot.si/2015/06/cintamani.html

Magyarul itt:
https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/07/cintamani.html

A Cintamani kő kiválasztott darabjai, el lettek helyezve a bolygó energiahálózatának tucatnyi legfontosabb kulcs rács örvénypontjába, hogy stabilizálják a transzformációs folyamatot az Eseménykor. Ez a Cintamani energia hálózat a bolygó körül már majdnem teljes.

Az ősi Tibeti prófécia azt mondja, hogy eljön majd az idő amikor a King of the World (A Világ Királya) felszínre jön a seregével a földalatti birodalmából, hogy legyőzze a sötétség erőit és bevezesse és bejelentse az Arany Kor eljövetelét. Ez az idő most van. A Cintamani kő kulcsszerepet fog játszani ebben a folyamatban:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_shambahla11.htm

A Cintamani kő, a tiszta Fény egy kiáradása és a Lelkünk tisztaságának egy külső manifesztációja:

http://gadal-catharisme.org/origin-the-stone_9_96_en.htm

Nemrégiben, a Cintamani kövek limitált számban elhelyezésre kerültek a StratoProbe 4-en, egy űrközeli járművön, melyet a csapatommal együtt bocsájtottunk fel. A StratoProbe 4 elérte a kb. 24 km-es maximális magasságot:


A maximális magasságig vezető útja során készítette ezt a fotót egy kis földönkívüli hajó flottáról, akik a küldetésünket támogatták:


Vezetve voltam, hogy egy másik köteg Cintamani követ készítsek elő. Legtöbbjük, beleértve néhány darabját azoknak amik a StratoProbe 4-en voltak, elérhetőek voltak az elszánt Fénymunkások és Fényharcosok számára. Ez a kötege a Cintamani köveknek elkelt, de lefoglaltunk egy adagot azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akik pénzügyi nehézségekkel küzdenek és ők ingyen fognak kapni a kövekből.

A csapatommal együtt keressük azt a személyt aki tervezi a közeljövőben, hogy az Antarktiszra utazik. Szükségünk van egy önkéntesre a Cintamanival kapcsolatos küldetéshez azon a távoli kontinensen. Ha magadra ismersz, kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot velünk: cobraresistance@gmail.com

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.