2020. augusztus 2., vasárnap

Cintamani

Eredeti bejegyzés itt: 
 http://2012portal.blogspot.com/2015/06/cintamani.html

Fordította: MCCS

A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz A körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során.


Az elmúlt 26000 évben a pozitív Agarthaiak voltak a Cintamani kövek őrzői. A történelem során az a néhány ember kapta meg a Cintamani darabjait, akiknek maximális potenciális pozitív befolyásuk volt az emberiség történelmére. Salamon király, Nagy Sándor és Akbar is rendelkezett egy-egy darab Cintamani kővel.

Egy részét a Cintamaninak, korábban a Templomosok birtokolták, Edward Bulwer-Lyttonnak lett átadva, aki 'Az eljövő Faj' című híres regényében, leleplezte, feltárta az Agarthaiak létezését az emberiség számára.

https://www.gutenberg.org/files/1951/1951-h/1951-h.htm

Később ugyanez a darab, Untersberg közelében egy bizonyos Templomos csoportnak lett adva és aztán a Vril lányoknak (die Vrilerinnen) akik Atlantisz bukása óta, a bolygó felszínén először működő űrprogram számára csatornázták le a technológiai szaktudást.

Egy másik darabot Nicholas Roerich kapott, aki megkísérelte elérni vele a világbékét. Az ő jól ismert Béke zászlaja egy szimbólum mely összefügg a hármas Szíriuszi csillagrendszerrel:

http://en.wikipedia.org/wiki/Banner_of_Peace

Megjegyzés: ""Magán a nagy Szíriusz-galaxison belül van maga a hármas napú Szíriusz-naprendszer, az „A”, „B”, „C” nevű csillagokkal (ezek közül a „C”-t a tudomány még nem fedezte fel) és bolygóikkal."

Az inkvizíciótól kezdve a Jezsuitákon és Hitleren át, a sötét erők megpróbálták megszerezni a Cintamani kő egy darabját, de nem jártak sikerrel.

A Cintamani, a Csillag Testvériség szent köve, az utolsó valódi maradványai a Fény misztérium iskoláinak Atlantiszból:

http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html

Magyarul itt: 
https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/07/a-csillagtestveriseg.html

Sok Fénymunkás és Fényharcos tartozik a Fény 144000 Csillaglény-mandalájához, akik számos inkarnációval ezelőtt érkeztek a Földre, hogy segédkezzenek a bolygó felszabadításában és a korszakváltásban.

A 2014. decemberi IS:IS portál aktiválása óta Fény áramlik a Galaktikus Központi Napból a Szent Grál moldavitból készült kelyhének csiszolt lapocskáin keresztül, ami lencseként szolgál és a 144000 Csillaglényre irányul, hogy beindítsa a felébredésüket.

A Cintamani kő a következő lépés ebben az energetikai folyamatban. A MOSS (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) kezdete óta a Fényerők megkértek, hogy terjesszem a Cintamani kő darabjait a legfelébredettebb Fénymunkások és Fényharcosok között.

Az Eseménykor, a Galaktikus pulzálás keresztül fog folyni a Cintamani köveken. Minden Cintamani kő tulajdonos, mint egy energia csatornaként fog szolgálni, a Kompressziós Áttörés energiáinak átvitelében a planetáris energia hálóba. Egy halom Cintamani kő eladásra került, de lefoglaltunk egy rakásnyit azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akik pénzügyi nehézségekkel küzdenek és ők ingyen fognak kapni a kövekből.

Egy nagyon limitált mennyiségű Cintamani követ elhelyeztünk a StratoProbe 3-on, egy űr-közeli járművön, amit a csapatommal bocsátottunk fel. A StratoProbe 3 elérte a maximális magasságot kb. 40 km és az abban a magasságban készült fotók tisztán megmutatják a Föld görbületét:


Remélem ez elegendő bizonyíték a legtöbb ember számára arról, hogy a Föld nem lapos, vagy legalább, hogy 2015.május 19-én, amikor ez a fotó készült, nem volt lapos.

A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni. Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak. Megmutatják neked, mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.

Az áttörés közel van!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.