2020. augusztus 2., vasárnap

Cintamani Rács

Eredeti: 

A legutóbbi Cintamani-ról szóló bejegyzésem óta jelentős mértékben megerősítették a bolygó felszínén lévő Cintamani rácsot.
Két darabot az Antarktisz bizonyos stratégiailag kulcsfontosságú pontjain helyeztek el :

Sok követ helyeznek el világszerte folyamatosan óceánok és tengerek mélyén, valamint barlangokban.
A bolygó legtöbb kulcsfontosságú örvénypontján elszánt csoportok dolgoznak azon, hogy Élet Virága alakzatban helyezzék el a Cintamani köveket, mint pl. Long Island-en:
Chengdu-ban:

És sok más helyen, főleg Ázsiában.
Mióta Kelet-Ázsiában 2017 elején kialakították az első Élet Virága rácsot, drasztikusan megnövekedtek a felhőhajó jelenségek.

Ezek a felhőhajók a Galaktikus Konföderáció álcázott hajói, melyek azokat az ATVOR oszlopokat hozzák létre, amelyek az elásott Cintamani kövekbe ereszkednek le és megtisztítják az elsődleges anomáliát.
A bolygó körül lévő Cintamani rács a planetáris Fényrács megvalósításának egyik fő eszköze. Minden alkalommal, amikor egy Cintamani követ elásnak a talajba bárhol a bolygón, egy hatalmas angyali lény horgonyozódik le azon a ponton, több mérföld átmérőjű energiaörvényt hozva létre:

Amikor ezen angyali lények kritikus tömege lehorgonyozódik a bolygó körül, a Yaldabaoth entitás feje elkezd szétoszlani. Az entitás fejének szétoszlásával kapcsolatos helyzetről valószínűleg június közepe után fogok tudni híreket közölni, miután a Fényerők teljesítik bizonyos műveleteiket.
A bolygó körül sok zenei fesztiválhelyszínen is folyik a Cintamanik elhelyezése, hogy elősegítsék a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel élményét az általános techno/rave kultúrában:
A te saját Cintamani köved a te saját vezető csatornádként fog működni, ami a Végső Áttörés energiáit fogja csatornázni, amikor megtörténik az Esemény.
Azok a kövek, melyeket világszerte elhelyeztek a talajban, annak a Cintamani rácsnak a részét képezik, amely a Végső Áttörés energiáinak csatornájaként fog működni, amikor megtörténik az Esemény.
Azt a vezettetést kaptam, hogy készítsek elő egy újabb adag Cintamani követ. Az alábbi oldalon lehet hozzájutni:
Limitált mennyiségű Cintamani követ helyeztünk el a StratoProbe 5 űrszondán, ami egy űrközeli jármű és a csapatom indította útjára. A StratoProbe űrszonda kb. 34 km-es maximális magasságra jutott el és az általa készített fotókon jól látható a Föld görbülete:

Ezek a Cintamani kövek a Fátylon túlról származó kozmikus energiákat tartalmaznak és itt lehet hozzájuk jutni:

A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.