2020. augusztus 26., szerda

ISIS?

 Eredeti bejegyzés itt:

Fordította: MCCS

Nemrég egy dzsihádista csoport hatolt be Szíriából Irakba és elfoglalta területének egy jelentős részét:


A céljuk, hogy egy totalitárius Iszlám államot hozzanak létre azon a területen és Irak és Szíria Iszlám Államának (ISIS-nek - az angol megfelelő rövidítése) hívják.

Ez a csoport a szaúdiak és az egyesült államokbeli cabal egy közös szervezete (a jezsuitákkal és az ő Blackwater/Academi barátaikkal a színfalak mögött):



Az Egyesült Államok cabaljának az terve, hogy ürügyet kreáljon a katonai megszálláshoz és ezzel meghosszabbítsa a petrodollár életét.


A katonai-ipari komplexum pedig szép kis profitot zsebelhessen be:


Mélyebb szinten egy okkult háború zajlik. 4300 évvel ezelőtt a cabal Annunaki arkhón nagykutyái létrehozták az Akkád Birodalmat:


Az Akkád Birodalom rendkívül erőszakos és patriarchális társadalom volt, amelyet azért hoztak létre, hogy elnyomjon egy nagyon fontos Istennői energiaörvényt, amelyet ugyanabban a régióban több, mint 7000 évvel ezelőtt teremtett meg a Halaf és a Haszúna-Szamarra Kultúra:



Jelenleg ugyanazok az arkhónok - akik a Fekete Nemesi családokba inkarnálódtak - a horror egy sötét birodalmát akarják létrehozni pontosan ugyanabban a régióban, hogy még inkább elnyomják ezt az Istennői energiaörvényt.

Összevethetitek a Halaf/Haszúna/Szamarra kultúrák térképét:


Az Akkád Birodalom térképével:


Valamint az Iszlám Állam (ISIS) jelenlegi státuszának térképével:


Érdekes itt megemlítenünk, hogy az ISIS zsoldosainak inváziója Szamarra városában kezdődött, amely ennek az Istennői örvénynek a közepe, és amely az Abbászida Kalifátus székhelye is volt. Az Abbászida dinasztia a IX. században a titkos Fehér Nemesi vérvonalakkal állt kapcsolatban, és ők indították be az Iszlám aranykort a tudományok és a művészet területén történt jelentős fejlődéssel:


Az arkhónok igen jól képzett okkultisták. Azt csinálják, hogy fogják a Fény egy szimbólumát és a tömegmédia propagandája felhasználásával idomítják az embereket, hogy az adott szimbólumot a sötétséggel, fájdalommal és szenvedéssel hozzák összefüggésbe, valamint hogy elnyomják az Istennői energiát. Ezáltal megakadályozzák, hogy hatalmas mennyiségű Fény áramoljon az emberek elméjébe és szívébe. Ezt tették a 666-os számmal is (amely egykor Vénusz Istennő szentséges száma volt, most pedig a tömegek fejében a sötét erők egy szimbóluma), a pentagrammával (amely egykor Vénusz Istennő szakrális szimbóluma volt, most pedig a képzetlen tömegek számára a fekete mágia egyik jelképe), Luciferrel (aki valaha Vénusz Istennő - Fényhordozó - Esthajnalcsillag szimbóluma volt, ma pedig a tudatlanok számára a sötét erők vezetője), a Szvasztikával (amely a spirituális evolúció szimbóluma volt egyszer, most pedig a nácizmussal kapcsolják össze).

Erről itt olvashattok egy jó cikket:


Az arkhónok szándékosan választották az ISIS nevet a dzsihádista csoport és az Iszlám Államuk számára, hogy az Isis nevet (aki a Fény Istennője) a sötétséggel és horrorral hozzák összefüggésbe az emberek tömegeinek elméjében, különösképpen most, miután részben megnyitottuk az IS:IS portált, így további lehetőség van az Istennő ébredésére 2014-ben. Ezért Isis nem egy cabal-barát Istennő, az illumináti csak próbálja eltéríteni az ő gyönyörű energiáját a saját bűnös céljaira. Ironikus, hogy az illumináti név megvilágosodottakat jelent, miközben a valóságban azok az emberek állnak a lehető legtávolabb a spirituális megvilágosodástól.

Hogy tisztázzuk a helyzetet, Isis Istennő nem támogatja az ISIS-t. Isis békét akar és béke lesz.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.