2020. december 15., kedd

Élet Virága Projekt

Összeállította: MCCS

Az Élet Virágáról 2019. július 2-án írt Cobra egy cikket, részlet belőle:

A Fényerők most kezdik tisztítani a fő anomáliát, mely 1996-ban borította be a Föld bolygót.

A fő anomália az elsődleges anomáliának a kvantumhabban lévő kvantum hullámfüggvényének minden lehetséges, még nem manifesztálódott kombinációiból/zavarjaiból áll.

A Föld bolygó felszínéhez közeli sötét, anomáliás plazmát a sötét erők trapéz-szerű nem harmonikus geometriai alakzatok és eltorzult nem euklidészi geometriák alapján rendezték el.

A sötét erők egyik fő okkultistája, Michael Aquino kifejlesztett egy rituálét, melyet „a 9 szög ceremóniájának” hívnak, hogy érvényesítse a trapézszerű nem-szakrális geometriákat a negatív okkult rituálékban és ezt a rituálét a sötét erők széles körben alkalmazzák 1970 óta.

A nem-szakrális geometriák hálója a Mátrix felépítésének alapja, amely körbeveszi a bolygót.

A nem-szakrális geometriák ellenszere az Élet Virága.

A Fényerők arra kérnek most mindenkit, hogy használja az Élet Virága szakrális geometriát amennyire csak lehetséges.

Védelemként vizualizálhatsz arany Élet Virága Gömböt az energia meződ körül.

Tehetsz Élet Virága matricákat a bolygó bármely olyan helyére, melynek gyógyulásra van szüksége.”

Majd 2019. október 3-án közölte velünk, hogy:

A Kozmikus Központi Faj egy multidimenzionális Élet Virága rácsot hozott létre szerte a Naprendszerben, amely a holdpályától a heliopauzáig terjed ki. Ez a rács egy átviteli pufferként fog szolgálni a közelgő szuperhullám számára.

Az Élet Virága a tér-idő kontinuum alapvető szakrális geometriája.”

Jöjjenek még további idézetek, különböző bejegyzésekből, a teljesebb képért:

2020. július 30.

Az elmúlt néhány millió év alatt zajló galaktikus háborúk alatt a drakonidák sok egzotikus technológiát gyűjtöttek össze azokról a bolygókról, melyeket leigáztak, és szuperfegyverekké alakították őket.

A Mjölnir hadművelet egyik aspektusa ezeknek a szuperfegyvereknek a begyűjtése, vizsgálata és megsemmisítése.

Ezek között a szuperfegyverek között van a drakonidák hajóin egy speciális skaláris rácsinverziós technológia, ami elnyomja az emberek Kundalinijét és a harmonikus Platóni Szakrális Geometria rácsból átfordítja a bolygó energia mezejét egy fordított, kvázi trapézszerű negatív rácsba.

A Fényerők visszafordító örvény technológiát használnak, hogy visszaállítsák a bolygó rácsát annak harmonikus állapotába és viszonylag sikeresek is, mivel vannak olyan területek a bolygó felszínén, messze az emberi településektől, ahol a rácsot már sikeresen visszaállították annak természetes, pozitív állapotába.

Ha szeretnéd támogatni a pozitív rács visszaállítását, elvégezheted az Élet Virága meditációt olyan gyakran, amilyen gyakran csak vezettetést érzel, mostantól egészen 2020 végéig.”


2020. október 15.

Az Élet Virága meditáció hatása már manifesztálódik a fizikaiba.” 



2020. október 29.

A földalatti bázisokon a Fényerők a Mjölnír kvantum ágyúkat és a szónikus fegyvereiket használják, hogy annyi fizikai chiméra pókot távolítsanak el, amennyit csak lehet. Ezen pókok némelyike óriási, méretük akár a 10 méter/yard átmérőt is eléri. A chiméra földalatti bázisain hatalmas pókhálók találhatóak, amelyek együttesen egy olyan pókhálót, negatív Ley-vonal szerkezetet alkotnak, amely a földfelszín Élet Virága Ley-vonal rácsának antitézise (ellentetje). Habár a Fényerők számos ilyen pókot már eltávolítottak, a chiméra újratölti a hálót újabb pókokkal, amelyek kvantum szuperpozíciós állapotból öltenek testet, fejlett manifesztációs kamra segítségével. Mihelyt a chiméra pókok kvantum tárolója megsemmisül, a Fényerők képesek lesznek teljesen kitisztítani a chiméra földalatti bázisait.”


A fenti információk birtokában több lehetőség is van, amiben a Fénymunkások segíteni tudnak az Élet Virága Szimbólummal. Vegyük akkor sorra őket.

1. Az első, hogy használhatod napi szinten személyes védelmedként, ahogy fentebb is idéztük. Az Arany Élet Virága Gömböt kell vizualizálni magad körül. 

Ehhez készült segítségképpen egy vezetett meditáció, mely csupán csak 5 és fél perces és a végén a Felsőbb Én Protokollt is beletettük, hogy még erőteljesebb legyen:



2. A második, hogy használhatod ezt a gyönyörű szimbólumot a saját élettered védelméhez is: a lakás, a ház minden helyiségében tehetsz ki pl. kinyomtatott Élet Virágát. Természetesen kereshetsz a neten saját magad is, amilyet csak szeretnél, a választék hatalmas.


A facebookon szintén megoszthatod a szimbólumot, olyan gyakran, ahogy csak eszedbe jut. Használhatod a Profilodon is képnek, vagy Borítóképnek is.

3. A harmadik lehetőség az, hogy segíted a Fényerők munkáját és az év végéig napi szinten használod legalább egyszer vagy 4 óránként az Élet Virága meditációt, melyet szintén magyarul, vezetett változatban itt találsz meg:




A meditációról itt olvashatsz részletesen:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

A 4 óránkénti meditációs időpontok téli magyar időszámítás szerint a következőek: 1 5 9 13 17 21 óra.

4. A negyedik lehetőség, ahogy fentebb Cobra is említette, segíthetünk az Élet Virága matricával gyógyulni bizonyos helyeknek. Ezek a területek lehetnek például: ahol állatok feldolgozása zajlik vagy zajlott, régi vagy új vallási épületek vagy terek, régi vagy használatban lévő temetkezési helyek, politikai vagy államigazgatási szervek épületei, stb.

De természetesen bárhová felragaszthatod, amerre jársz, hogy segítsd a gyógyulást, legyen szó: erdőkről, városokról, hegyi területekről, vízpartról, mezőről, országútról, ahol csak eszedbe jut. Rád bízzuk, a lényeg, hogy minél több helyen megjelenjen a szimbólum ha lehet látható formában. Ha mégsem lehetséges, akkor lehet rejtve is, ha mondjuk olyan munkahelyen dolgozol. Használd a kreativitásod. :)

Élet Virága matricát itt tudsz rendelni például:

https://florasense.hu/elet-viraga/elet-viraga-matricak-ablakmatricak-poszterek-falikepek

Ha bármelyik ponttal vagy akár az összessel kapcsolatban érzed a vezettetést, akkor kérjük, hogy segítsd a Felszabadulás folyamatát. Minden Csillagmag, aki segíteni tud ezekben az igencsak nehéz energiájú időkben, óriási dolgot tesz és tiszteletet érdemel. Hálás köszönet a hozzájárulásotokért!

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.