2020. december 20., vasárnap

Galaktikus Kódex Aktiváció

Összeállította: MCCS

Egy újabb Aktivációhoz szeretnénk a segítségeteket kérni. Bizonyára sokan olvastátok már a Galaktikus Kódexet, ha mégsem, akkor a Nagy Zsolt által készített videó változatot itt megtekinthetitek:


Az ellenallas 1111 blogon (Magyar Cobra oldal) pedig elolvashatjátok, 2016. augusztus 26-i bejegyzés:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/08/galaktikus-kodex.html

 A fizikai sík meglehetősen sűrű, de jó néhányan évek óta azon dolgoznak, hogy amennyire csak lehet, behozzák ebbe a dimenzióba a Kódex teljes megtestesülését.

A Forrás minden erejével azon dolgozik, hogy érvényesülést nyerhessen a Föld Bolygón is az összes pontja.

Mindazok, akik használni akarják a Szabad Akaratukat, manifesztálni akarnak és együttműködnek a Fényerők munkájával, a Forrás Akaratával, azokat szeretnénk megkérni, hogy írják alá ezt a Kódexet, ezzel egy energetikai állásfoglalást, elköteleződést vállalva, hogy egyetértenek a benne leírtakkal.

Cobra felfedte számunkra a Manifesztáció lépéseit, ezt mondja róla:

Manifesztációs folyamat

Valahányszor egy személy kinyilvánítja a szabad akaratát, segít a Planetáris helyzeten. Ez a kinyilvánítás arra is felhatalmaz minket, hogy manifesztáljuk az igaz valóságunkat.

A fizikai valóságunk az energiasíkok következménye, ami nem fix, vagy szilárd. Ha azt, amit választani szeretnénk, támogatja a Fény, könnyebben manifesztálható. Minden gondolat hullámot hoz létre a tér-idő kontínuumban.

A MANIFESZTÁCIÓ TÖRVÉNYE

1. Világos döntés

A világos döntéssel kezdődik, ami a Szabad Akarat, vagy az Én Vagyok Jelenlét visszatükröződése. Világosan kell látnunk, hogy mit akarunk, és lényünk minden aspektusának egységben kell lennie döntésünkkel (mentális, érzelmi, és fizikai aspektusainknak mind összhangban kell lenni vele.)

Úgy lettünk programozva, hogy elhiggyük, vágyunk bizonyos dolgokra. Például: egy művész festeni akar, ehelyett az apja azt akarja, hogy orvos legyen belőle.

Mindez összekapcsolódik az egóval, ami csupán az elme okozta bonyodalom/dráma, ami meg akar felelni a társadalomnak. Ezért nincs is olyasmi, hogy ego - csupán az elme drámázik.

Az őszinteség arra vonatkozóan, hogy igazából mit akarunk, a Felsőbb Énünk visszatükröződése.

Kívánságok, vágyak, óhajok - ezek a Felsőbb Énünktől származó "útmutatások" és a magasabb célunk jele.


2. Behívás

Használd az érzelem energiáját ahhoz, hogy mágnesként vonzd be az életedbe azt, amit manifesztálni szeretnél.

Vessük be az összes érzelmünket, szenvedélyünket, vágyunkat. Mindez erős örvényt hoz létre az energiamezőben és bevonzza a manifesztációt.

Hívjuk a Fényerőket segítségül – ima/behívás/meditáció.


3. Fizikai tett

Ez NEM a kemény munkát jelenti. Ez egy elkötelezett fizikai cselekvés annak érdekében, hogy támogassuk döntésünket. Áramló és könnyed folyamatnak kell lennie.

*Folyamatosan ismételgesd e 3 lépést.

****SOHA NE ADD FEL!!!****


A legfőbb probléma az, hogy az emberek túl hamar feladják. A manifesztációs folyamat időbe telik, a fizikai valóságunk szilárdsága miatt.

A legfőbb akadály, amivel a Fénymunkás közösségben most szembe kell nézni, a konfliktusok kérdése. Ez gátolja az Esemény utáni társadalom létrehozását.

Amikor Fénymunkások erős csoportjai képesek egy magasabb szintű valóságot manifesztálni, mások Szabad Akarata alkalmazkodni fog ehhez a magasabb szintű elképzeléshez.

Szabad akaratunk felhasználásával és Fényünk erejével egyszerűen NEM-et mondhatunk a kívülről érkező gáncsoskodásnak, ami megakadályoz minket a manifesztációban.

St. Germain feladata megtanítani az emberiséget a manifesztációra; behívhatjuk jelenlétét a manifesztációs folyamatunkba.”

Amint azt Cobra is említette: ez a Kódex a tényleges jogi alapja annak, hogy az Esemény és az Isteni beavatkozás a Föld bolygón megtörténjen.

Mindannyian arra vágyunk, hogy megszűnjön Gaian a szenvedés és félelem. Meg kell szűnnie a cabal és a chiméra teljes kontrolljának.

Azt szeretnénk, hogy megtörténjen a Kompressziós Áttörés, hogy elkezdődhessenek azok a Projektek, amik ismét Paradicsomi Bolygóvá varázsolják ezt a „Kék Ékszer”-t, ahogy a Plejádiak nevezik.

Új Atlantisz vízióját már sokan tartjuk és szeretnénk, ha az emberiség minden egyes tagja, az érző lények minden fajtája a lehető leggyorsabban és a legbékésebben átkerülne ebbe az Új Valóságba.

Ezért kérjük, hogy járulj hozzá az Aláírásoddal ehhez az Aktiváláshoz.

A Bejegyzésben látható 5 oldalú Galaktikus Kódexet nyomtasd ki és írd alá minden oldalon.

Érezd át, hogy mekkora nagy dolgot teszel, és hogy felelősséget vállalsz magadért, az emberiségért!

Hálásan köszönjük, ha részt veszel az Aktivációban, úgy ahogy sokan részt vesznek az Élet Virága Projektben is!

Szeretettel ölelünk benneteket: Ancsa, Kata, Anika, Ági, Icus, Csilla és Viki

A Galaktikus Kódex nyomtatható 5 oldala itt látható: 












A Forrás végtelen szeretete és Fénye legyen Mindannyiunkkal! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.