2020. december 3., csütörtök

Omega Főnix Művelet

 Eredeti angolul itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Fordította: MCCS

Kapcsolatba léptem a forrásaimmal, akik az alábbiakat mondták el:

A Pozitív Katonai csoportba való beszivárgás teljes mértékben el lett távolítva. A Pozitív Katonai csoport most bevetésre kész. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak támogatásukkal segíteni őket.

Közvetlen megerősítést azonban nem kaptam a Zöld Jelzést illetően, vagy arra vonatkozóan, hogy a tisztogatás periódusa megkezdődött volna már. Amennyiben a Pozitív Katonaság szeretné számomra megerősíteni a Zöld Jelzést, vagy azt szeretnék, hogy továbbítsak bármilyen üzenetet a nyilvánosság felé, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Eseményben, amely Omega Főnix Művelet kódnév alatt ismert. Ennek a műveletnek két része van.

Az Omega Főnix Művelet első részét nemrégiben oldották fel a titkosítás alól, így beszélhetek róla egy picit. Az Esemény idején, az Ellenállás ügynökei, egy bizonyos számban, fel fognak jönni a földalatti bázisaikról a földfelszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem pedig katonai egyenruhát. Közelről fogják monitorozni a tömeges letartóztatások folyamatát és segíteni fogják a Pozitív Katonaságot, valamint a polgári hatóságot magukban a letartóztatásokban, szükség esetén. A cabal azon tagjai, akiket az Ellenállás ügynökei fognak letartóztatni, titkos helyszínre lesznek szállítva, majd később átengedik őket a Pozitív Katonaság/polgári hatóság kezeire. Ezek alól csupán a cabal néhány tagja kivétel, akik múltjukban, ezen a bolygón túlmutató bűnöket követtek el, így Galaktikus Bíróság előtt kell megjelenniük. Ezek legtöbbje a későbbiekben visszatér a Földre, hogy az emberiség döntse el a sorsát, egy frakciójuk azonban azonnal a Galaktikus Központi Napba lesz szállítva.

A Pozitív Katonaság legfőbb emberei tájékoztatva lettek az Omega Főnix Műveletről, és teljes mértékben egyetértenek vele.

Egy videó is készült ehhez a bejegyzéshez, hogy is fog kinézni ez a Művelet:

https://www.youtube.com/watch?v=jxL6l40kpGE


Kibővített Terv

Eredeti angolul itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

Fordította:MCCS

Ennek a bolygónak a felszabadításának eredeti terve kibővült. Kevesebb lesz a beszéd, több lesz a cselekvés:

1. Kevesebb információ lesz feloldva a titkosítás alól és átadva az átlag lakosság számára. Ennek az az oka, hogy az átlag lakosság felébredett része alulteljesített abban a tekintetben, amit azzal az információval kezdett, amihez hozzájutott. Stratégiailag nem bölcs dolog olyan információkat felfedni, amelyeken még a felébredett lakosság is nevet, ugyanakkor a cabal pedig felhasználja a Fény hátrányára.

Továbbra is kaptok majd információkat és frissítéseket, de bizonyos dolgok vissza lesznek tartva a megfelelő pillanatig.

2. A Mátrix elkezdett repedezni a tömegmédiában. A repedések egyre tágulni, szélesedni fognak.

A tömeges letartóztatások forgatókönyve kezd kiszivárogni a fősodratúba. Ez a cikk picit túlzottan erőszakos az én szájízemnek megfelelően, de sikerül átjuttatnia azt az üzenetet, hogy bizonyos emberek tetteit meg kell állítani:

http://www.washingtonsblog.com/2012/07/mainstream-economist-we-might-need-to-hang-some-bankers-to-stop-illegal-behavior.html

És talán szeretnéd aláírni ezt a petíciót:

https://secure.avaaz.org/en/bankers_behind_bars_f/?fpla

Majdnem félmillió ember írta alá három nap alatt. Benne van annak a potenciálja, hogy elérjük a kritikus tömeget és néhány valódi változást indítsunk be. Terjesszétek! Kaptam arról jelentést, hogy a petíció honlapja Internet Explorerben blokkolva van. Ha számodra sem elérhető, próbáld Firefox-szal, vagy valamelyik másik keresővel.

A fősodratú média a nyilvánosságra hozatalról is kezd beszámolni. Ezt elolvashatjátok:

http://content.usatoday.com/communities/ondeadline/post/2012/07/ex-cia-agent-roswell-nm-incident-really-happened/1#.UAB7JJHB29v

Meg ezt is:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2171872/Tony-Blair-received-MOD-briefing-UFOs-prime-minister-concerns-disclosure-classified-information-alien-life-forms.html#ixzz20QIJvemrReply

3. Az Eseményt megelőzően, egy adott pillanatban, lesznek bizonyos intézkedések, amelyek tagadhatatlanul bizonyítják majd a felébredett lakosság számára, hogy a Terv igaz, és valóban léteznek Fényerők, akik a bolygószintű felszabadításért dolgoznak.

4. A kapzsiság és a hatalom iránti vágy e bolygó Fényerőinek (Pozitív Katonaság, Fehér Sárkány Társaság...) köreiben, érthető és tolerálható bizonyos pontig, mint az emberi természet eredendő része. De amikor ez már kezd műveleteket akadályoztatni, késleltetést okozni, vagy amikor bizonyos szenvedés meggátolható lenne az átlag lakosság köreiben, és ez mégsem történik meg, akkor az ezekért felelős személyek, el lesznek számoltatva. Az Ellenállási Mozgalom a felszíni pozitív csoportok minden műveletét monitorozza, és pontosan tudja, ki mit csinál.


5. Az Ellenállási Mozgalom a bolygó felszínén lévő pozitív csoportoknak egy bizonyos, korlátozott időkeretet fog adni, hogy maguk vigyék véghez a tényleges felszabadítást. Amennyiben ebbe belebuknak, az Ellenállás közvetlenül fog intézkedni, függetlenül a pozitív csoportoktól és az átlag lakosságtól. Ez az Omega Főnix Művelet második része. Ha szükség lesz az Omega Főnix Művelet 2-re, az kevésbé lesz "felhasználóbarát" az átlag lakosságra nézve, mivel egy picit súlyosabb fennakadások lehetnek az ellátási láncon belül. Zöld Jelzés (előzetes bejelentés a felszíni lakosság számára) az Omega Főnix Művelet 2-ről lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem lesz kiadva.

6. Az "elszigetelés", ahogy számos csatorna nevezi, nem lehetséges. A cabal valódi fizikai letartóztatása fog lezajlani. A pozitív Földönkívüli erők csak a távolból fognak asszisztálni a fény gyógyító és kiegyensúlyozó technológiáikkal, hogy biztosítsák, mindez a lehető legcsekélyebb erőszakkal történjen meg.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.