2020. december 3., csütörtök

Aion Portálnyitás - jelentés

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/opening-of-aion-portal-report.html

Fordította: MCCS

Megnyitottuk az Aion portált! Elértük a kritikus tömeget! Csak a videókat több mint 200 000-szer nézték meg és megszámlálhatatlan-ezer ember aktiválta a portált világszerte.

Nem véletlen, hogy az Aion portál megnyitása után néhány órán belül megkötötték a történelmi iráni nukleáris megállapodást:

http://rt.com/news/iran-historic-nuclear-deal-201/

Ez megmutatja egységes tudatosságunk erejét, amely képes a geopolitikai helyzetet befolyásolni. Mivel a Béke portál augusztus 25-i aktiválása után segíteni tudtunk a szíriai katonai invázió megelőzésében, most alapvetően kiküszöböltük az Iránnal folytatott jövőbeni háború lehetőségét.

A megnövekedett tudatosság eredményeként egyre több pénzzel és befolyással rendelkező ember tudatosítja, hogy a háború NEM hoz profitot, csak nyomorúságot jelent. Ez a felismerés gyorsabban hozza el a békét ezen a bolygón, mint bármilyen korábbi béketárgyalás és megbeszélés:

http://www.washingtonsblog.com/2013/09/attacking-syria-or-iran-would-destroy-the-american-economy.html

Aion és Iona energiái az örök béke energiái, és egységes döntésünk eredményeként a globális béke hamarosan geopolitikai valósággá válik ezen a bolygón.

Firenzei csoportunk ezzel a gyönyörű zenével nyitotta meg az Új Reneszánsz útját, amelyet zeneszerzője közvetlenül nekünk mutatott be:

https://www.youtube.com/watch?v=L0BxnVUAzbY

Aktiváltuk a Firenzei energiaörvényt, és a bolygó felszínén a fő energiacsatornaként szolgáltuk ahhoz az energiavillanáshoz, amely az M87 galaxisból a Galaktikus Központi Napunkon, majd a fizikai Napunkon keresztül a bolygó felszínére érkezett az Aion portál aktiválásának pillanatában.


Az energiavillanással kapcsolatos tapasztalataim mélyrehatóak voltak, és most a saját tapasztalataim alapján tudom, milyen érzés lesz az energiavillanás az Eseménykor. Legutóbbi interjúmban többet olvashatsz az Eseményről és az új kollektív mítoszról, amelyet az Új Reneszánsz megjelenésével teremtünk:

http://timebandit15.wordpress.com/2013/11/17/conversations-with-cobra-chapter-one/

Az egész firenzei csoportunknak hatalmas élményben volt része, amint ebben a beszámolóban hallhatjátok és olvashatjátok:

http://www.youtube.com/watch?v=-nDpw0DmZQw&feature=youtu.be

http://timebandit15.wordpress.com/2013/11/26/maarten-horst-on-the-aion-portal-activation-transcription-part-one/

http://timebandit15.wordpress.com/2013/11/26/maarten-horst-et-first-contact-radio-transcription-part-two/

A Fényerők közölték, hogy nagyon jó lenne, ha a lehető legtöbb ember földelné és integrálná a portállal érkező energiákat úgy, hogy folytatná a kapcsolódást Aionnal, Ionával, az M87 galaxissal és magával az Eseményvillanás energiájával. Ez a gyengéd videó segíthet ennek elérésében:

https://www.youtube.com/watch?v=HYc4ap2OKdI&list=PLVOwQLKLBlsPG78Rh1ciJw_aKdhEk8gXt

Érdekes lehet tudni, hogy az Esemény-villanás egy bizonyos jelenleg titkosított ​​kozmikus forrásból származik, először az M87 galaxison, majd galaxisunk Galaktikus Központi Napján keresztül jut be a Naprendszerünkbe, ahol kiváltja az Eseményt a bolygónk felszínén.



Az Aion portál aktiválása után a következő fontos lépés az idén, december 21-i aktiválás lesz. A fő örvény-aktiválást Angliában, Glastonbury-ben fogjuk elvégezni. További részletek körülbelül egy hét múlva lesznek.

A következő hetekben rengeteg érdekes információt fogok megosztani, melyekkel meg kellett várni az Aion portál aktiválásának biztonságos befejezését.

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.