2021. augusztus 1., vasárnap

ISTENI FÉNYVILLANÁS 4:4

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

Fordította: MCCS

Ma, 2012. április 4-én a Merkúr direktbe fordulásának pontos pillanatában egy isteni fényvillanás áradt ki közvetlenül a Forrásból, és ereszkedett le a Föld bolygó fizikai anyagába. Ez a bolygónkat a korai atlantiszi idők óta fogva tartó kvantum anomália jelentős részét meggyógyította. A kvantum fluktuációs mező most kevésbé kaotikus és harmonikusabb.

Ezt az eseményt megelőzően a Calabi-Yau tér (egy elosztó vezeték, egy sokágú cső, egy torzult tér – a ford.) így nézett ki:


Most pedig így néz ki:


Ez érdekes lehetőségeket nyit meg. A Calabi-Yau terek 11 dimenziós csillagkapuin keresztül a Galaktikus Konföderációnak közvetlenebb hozzáférése van a Föld bolygó fizikai anyagához. Vagyis sokkal gyakrabban fordul majd elő, hogy „a rakéták nem indulnak el” és „a fegyverek nem sülnek el”. Egy isteni kéz (isteni beavatkozás – a ford.) biztosítja, hogy hamarosan minden háborúnak vége lesz, és az emberiség felszabadul.

A csillagkapu általános üzemmódja / a dimenzióváltás átvitel is kezd az Antarion Átalakítás felől az AN Átalakítás felé elmozdulni. Az Antarion Átalakítást úgy lehetne meghatározni, mint egy nemlineáris fázis tolóerő inverzió (az inverzió egy geometriai transzformáció, ami nem hasonlósági transzformáció, de az érintkezést megtartja – a ford.) / egy átalakító dimenziófordító rendszer, míg az AN Átalakítás egy lineáris fázisáramlásos közvetlen dimenziófordító rendszer. Egyszerűen fogalmazva ez azt jelenti, hogy sokkal egyszerűbb lesz kapcsolódnunk a Forrással, a Felemelkedésünk ajtaja olyannyira nyitva van, amennyire eddig soha azelőtt.

Magyar Cobra Csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.